tatlım ben rahim filmini çektireli nerdeyse 3 yıl oldu ondada anestezi istemiştim hiç bişey hissetmedim....bu yapılan işlem histereskop rahime bebeğin tutunması için çizik attıklarını biliyorum...buda anestezili oldu ve ağrısızdı...ama rahim filmi için tedirgin olma çok korkuyorsan anestezi istersin..allah yardımcımız olsun...mrb ayşegül rahim filmini adetten kaç gün sonra çektirdin ve anestezi aldınmı..bende geçen sene ekimde sizlerle yazışmıştım 3.tüp denememde negatif oldu maalesef.4.ye başlıycam dr rahim filmi dedi çok korkuyorum.umutlarım kayboluyo hergeçen gün.kahramanmaraştan NURAY
nasılsınız tedaviye başlayan arkadaşların allah yardımcısı olsun bende artık ilk adetimle başlıyorum içimde bi korku bi heyecan var beklemek daha acı sanırım gün geçtikce insan dahada olumsuzlaşıyor allahım bu sefer kapılarını kapatmadan evlatlarımızı verir bize inş
ayşegul canım nasılsın bizim merkezde devam ediyormussun ikimizin beraber denk gelcek sanırım tedavisi allah yardımcın olsuun tatlım
slm canım banada pgt uygulancak bi bilgim yok ama şans daha artıyormuş bence ne kaybedecez çıkacak para öyle yada böyle çıkıyor zaten bence uygulansın
uygulancak embriyo kaç adetse ona göre artıyormuş miktar
canım ya biliyorum embriyo başına 275 tl dediler.ben en fazla 3 tane yollayabilcem sağlıklı bölünp görünenlerden.bugün döllenme sayımız belli olcak.senin tedavin ne durumda nerde tedavi görüyosun ben centrum ankara tp bebek merkezinde tedavi oluyorum.en büyük endişem pgt ye gidenlerden sağlam çıkmaması.
tatlım ben rahim filmini çektireli nerdeyse 3 yıl oldu ondada anestezi istemiştim hiç bişey hissetmedim....bu yapılan işlem histereskop rahime bebeğin tutunması için çizik attıklarını biliyorum...buda anestezili oldu ve ağrısızdı...ama rahim filmi için tedirgin olma çok korkuyorsan anestezi istersin..allah yardımcımız olsun...
evet tatlım aynı merkezde devam bakalım nolacak belki karşılaşırız ....eylül 10/12 gibi konyada olacağım umarım adetim zamanında gelir ve bende hemen başlayabilirim...histereskopum sorunsuzdu kanamam ilk gün az bişi geldi şimdi yok bakalım bekleyecez görecez:))))
histereskopinin sorunsuz geçmesine sevindim canım nerde kalcaksın konyada allahım bu sefer kucaklarımız doldurur inş
arkadaşlar ben geldim dua edin nolur.....2 gün önce histereskop oldum...tedavim başladı ....çok zor günler geçirdim biliyorsunuz annemi kaybettim ardından evimi antalyaya taşıdım ama tedavim aynı merkez yani konya....yeniden başladık bakalım nolacak ...eylül ilk adetim ve tedavimin başlangıcı....10 eylül de adet olmama lazım adetimin 2. günü bekliyor dr...inşallah herşey yolunda gider....histereskop sorunsuz geçti sadece rahimde az bi iltihap varmış ilaç verdi...troit lerim içinde hap kullanıyorum inşallah bu defa her şey yolunda gider......öptüm sizleri....
nasılsınız tedaviye başlayan arkadaşların allah yardımcısı olsun bende artık ilk adetimle başlıyorum içimde bi korku bi heyecan var beklemek daha acı sanırım gün geçtikce insan dahada olumsuzlaşıyor allahım bu sefer kapılarını kapatmadan evlatlarımızı verir bize inş
ayşegul canım nasılsın bizim merkezde devam ediyormussun ikimizin beraber denk gelcek sanırım tedavisi allah yardımcın olsuun tatlım
Mırange sağol cnm dua et bana.opu oldu 11 çok güzel yumurtam olmuş drumun deyimiyle.Pgt yani embriyo genetik testi yaptıran oldu mu bizim merkez yapıyormuş ekstra ücretle kararsiz kaldik yaptirma konusunda...yardim lütfen Pgt yaptıran varmı
kızlar aylar oldu gelemeyeli............. ama ne güzel haberler gördüm ben çok şükür Rabbime .. MİRAGEM CAnım çok uzun zaman oldu ama yüreğim ne hızlı çarptı ikizlerin haberine Allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ayşegül başın sağolsun..RAbbim mekanını cennet eylesin annenin... sizlere uzun sağlıklı bol bebikli bir ömür versin Rabbim
ben çok karışık haldeyim bebik yok artık tedaviye de kabul etmiyorlar benineyse sağlık olsun tevekkül edebiliyorum bu benim mucizem.. hayatım da pek çok şey değişti tayini çıktı eşimin ben de tayin istedin bekliyorum....taşınma işleri başladı yaz da karman çorman geçiyor...
herkesi tek tek okuyacağım.. tek tek sevgilerimi gönderiyorum
havinim doğuma az kalmış çok sevindim sağ salim sağlıkla kucağına da al inşallahhhh
ayşegülcüm şimdiden hayırlı olsun tedavin. gönlünü hep ferah tut. Bebeğin gelecek inşallah bu defa.
ooo demek tedaviye başlıyorsunuz feriha hanım. zahmet olduuuu :)) kız hadi başla hemen. ben hep senin için de dua ediyom.
canım benim bir arkadaşımın bebek tutunuyordu ama bir şekilde hamilelik devam etmiyordu. bir keresinde de pgt yaptırdı, ama o da tutunmadı. en sonunda da yeni tedaviye başlamak üzereyken doğal yoldan hamile kalıp doğurdu. yani ben pek emin değilim pgt olayından o yüzden.
ilknuruuum canııım nerelerdesin? teşekkür ederim arkadaşım, darısı sana olsun inşallah. ilknurum Allahtan ümit kesilmez. biz ne hikayeler okuduk buralarda, ne olmazlar oldu. sen hayatına devam et ama ümidini kesme.
oooo baya varmış valla ben tam fiyat bilmiyordum nolcak bizim bu halimiz paraları döke döke allahım sağlık versin deyip geçiyoruz napalım yapcak bişey yok
evet benimde en korkulu ruyam o zaten göndereceğim embriyo sağlam çıkmazsa diye yatıyorum kalkıyorum bunun için endişeleniyorum eşimin doktoru kesinlikle pgt olmalı size diyor allahım yardımcımız olsun
ben ilk adetimle başlıyorum artık tedaviye eylul de felan ben bayadır adet duzelmesi için bekledim sanırım düzene girdi ara kanamalarım oluyordu hamdolsun kesildi
ben konya eurofertilde tedavi görüyorum tatlım
haberdar et canım merak ederim seni inş sağlıklı bi şekilde sana bebeğini transfer ederler
canım dün telefon ettiler 11 yumurtadan 10 u döllenmiş bugünki gelişimleri normal demişler.bugünde arıycaklar.normalde transferim yarın ama pgt isteyeceğimiz için ç.şamba transfer olacak.yazarım tabi gelişmeleri.buarada sizde problem nedir.bizim tek sorun baş belası PKO...
mirage canım nasip napalım.ama pgt de sağlıklı çıkan embriyonun tutma şansı %72 dedi bana doktorum.we tutarsa eğer düşük riski yokmuş o embriyoda.Göndermezsem pgt ye tutmadığı zaman keşke yollasaydım diyeceğim.en azından pgt ye yollarsam sağlıklı çıkar ve tutmazsa ki allah korusun elimden geleni yaptım her imkanı uyguladım ama olmadı derim rabbimin takdiri derim napayım.hamilelerin duası kabul olurmuş canım dua et bana ne olur.rabbimin hazinesinde meleği çok bizlerin kucağını boş bırakmasın.emeklerimizi boşa çıkarmasın.rabbim düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın...
canım dün telefon ettiler 11 yumurtadan 10 u döllenmiş bugünki gelişimleri normal demişler.bugünde arıycaklar.normalde transferim yarın ama pgt isteyeceğimiz için ç.şamba transfer olacak.yazarım tabi gelişmeleri.buarada sizde problem nedir.bizim tek sorun baş belası PKO...
mirage canım nasip napalım.ama pgt de sağlıklı çıkan embriyonun tutma şansı %72 dedi bana doktorum.we tutarsa eğer düşük riski yokmuş o embriyoda.Göndermezsem pgt ye tutmadığı zaman keşke yollasaydım diyeceğim.en azından pgt ye yollarsam sağlıklı çıkar ve tutmazsa ki allah korusun elimden geleni yaptım her imkanı uyguladım ama olmadı derim rabbimin takdiri derim napayım.hamilelerin duası kabul olurmuş canım dua et bana ne olur.rabbimin hazinesinde meleği çok bizlerin kucağını boş bırakmasın.emeklerimizi boşa çıkarmasın.rabbim düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın...
canım vallahi zahmet olcak ya saka bi yanna artık allahım nasip ederse ilk adetimle başlıcaz bakalım gine yıkımlarmı bekliyor beni yoksa bi mutluluk mu allah bilir
içimde oyle bi korku varki anlatamam sanki buda tutmicak hayallerim avcumun içinden kayıp gitcek gibi oyle hissediyorum bir an oluyor umutlanıyorum ama senin bebş bana çok umut oluyor tatlım unutmadığın için çok teşekkur ederim sana bi ara özelden mesj atmıştım görmedin sanırım
insan çaresizlik içindeyken hiç olumlu bişey düşünemiyor canım sen mucezene kavuşttun rabbime binlerce şükür olsun ben artık kendiliğinden olcak diye bi düşüncem bile yok etrafımdaki insanlar marketten bişey alırmış gibi bi gecede rahatca işi bitiriyorlar ama biz doktorlarla gide gele gide gele binbir acı unatnç bide olmadımı insan yıkılıyor toparlanmak çok zaman alıyor sende biliyorsun bunu benim endişem artık 4 olcak dile kolay bizim evin dili olsada bi konuşşa neler anlatır neler buda olmazsa naparım diye şimdiden bi korku içindeyim nolur kızma bana seni kendime çok benzetiyorum bundan 3 ay öncesi sende benimle aynı kafadaydınyeşimcim gözün aydın, bak herşey yolunda gidiyor. inşallah öyle de devam edecek. merak etme dualarımdasınız. pgt konusunda haklısın. imkan da varsa, elinden geleni yap, keşke yapmadım deme. bir de doktoru dinlemek lazım. biz burada hiçbirimiz doktor değiliz, hepimizin vücudu sorunu farklı. doktorun yap diyorsa yap tabii. her adımdan haberdar et bizi.
yıkım falan yok. farzet ki Allah korusun yine olmadı. yine yıkım yok feriha. senin sorunun bendeki sorun. yani en sık rastlanan sperm sorunu. etrafımda günümüzde bu sorunla daha hamile kalamamış kimse olmadığı gibi birçoğu da tedavi arasında kendiliğinden hamile kaldı. bana da herkes bunları söylüyordu, insan o çaresizliğin içindeyken bir kulağından girip ötekinden çıkıyor biliyorum ama önce bir inansan olacağına. ben vazgeçmeyeceğim, yıkılmayacağım diyerek adından Allahın yardımını istesen. ben de bu tedavimde transferden sonra etrafımdakilere yine tutmadı diodum. ama vakti şimdiymiş demek ki. benim etrafımda benimle yaşıt olan ve hala daha hayat arkadaşını bulamamış olan o kadar çok arkadaşım var ki. yaşım 34 biliosun. sen bu kadar panikleme gülüm. gençliğin keyfini çıkar, bu kaybettiğin zamana çok acırsın sonra. kocana söylesene seni biraz gezdirsin yaa. çok mu evde oturuyosunuz siz?
amin canım inşallah bu defa sevinenlerden oluruz...kardeşlerim konyada oturuyorlar birinde kalırım
artık....
havıncım maşallah 30 haftaya gelmıssın....çok yorma kendını mısafırle falann dıkkat et canım....
mıragecım ınsallah hersey guzel gıdıyordur ıkızlerınle..... nasılsın bakalım bebışler ıyımı
insan çaresizlik içindeyken hiç olumlu bişey düşünemiyor canım sen mucezene kavuşttun rabbime binlerce şükür olsun ben artık kendiliğinden olcak diye bi düşüncem bile yok etrafımdaki insanlar marketten bişey alırmış gibi bi gecede rahatca işi bitiriyorlar ama biz doktorlarla gide gele gide gele binbir acı unatnç bide olmadımı insan yıkılıyor toparlanmak çok zaman alıyor sende biliyorsun bunu benim endişem artık 4 olcak dile kolay bizim evin dili olsada bi konuşşa neler anlatır neler buda olmazsa naparım diye şimdiden bi korku içindeyim nolur kızma bana seni kendime çok benzetiyorum bundan 3 ay öncesi sende benimle aynı kafadaydın
vaz geçmedim zaten vaz geçsem nolcak evde bebekmi beklicem ben 3 aylık bebeğimi kaybettimde masada uyanırken hemen bida başlıcam tedaviye uyanmışım ben o kadar hırslıydımki ama gid gide azalıyor içimdeki sevinç o hırs azim ne bebek görmek istiyorum ne adını duymak etrafımdaki insanlar hamileyim diycek diye aklım çıkıyor resmen
ben hiç evde durmam tatlım ama ne kadar gezip tozsamda aynı dert benle tüm şehri dolaşıyor kendimi eve kapattımmı çok daha kötü oluyorum o yuzden fazla durmuyorum evde
Kızlar merhabalar nasılsınız Allahım hepinizin yardımcısı olsun her zaman dualarımdasınız 10 yıl çeşitli tedavilerden aşılamalardan tüp bebeklerden geçmiş biri olarak tüm hissettiklerinizi anlıyorum. 3. tüp bebeğe gidecekken süpriz yaparak kendiliğinden mucize gibi gelen bebeğim 12 mayısta anneler gününde sezeryanla dünyaya geldi Allahım uzun sağlıklı ömürler versin aceleci tostosum 13 mayıs pazartesiye sezeryan günü almıştık dayanamadı annesine hediye geldi anneler gününde bugün 106 günlük olduk herşey yolunda çok şükür. Yürekten ta derinlerden her anımda sizlere dua ediyorum bu boşluğu biliyorum bu isteği bu duayı biliyorum çünkü... Sakın umudunuzu kaybetmeyin herşeyin bir vakti var sık yazamasamda her zaman destekçinizim yanınızdayım
Miragecim hamile olduğunu gördüm çok sevindim canım gözün aydın Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve hamile olan sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler hayırlı haberler diliyorum Allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın :)
NOT: Miragecim ilk sayfadaki listemize benide ekleyebilirsin tatlım kızm oldu 12 mayısta
kızlar merhabalar Recai hoca ile embriyolog görüşmüş embriyolarımın durumu ve kalitesinden ötürü pgt ye gerek görmemiş.bugün transfere çağırdılar saat 3 te transferim olacak.dua edin ne olur..bugün ankara da kalcaz miiragem havinim tatlı hamişlerim duanız kabul olur sizlerin öpüldünüz..
kızlar merhabalar Recai hoca ile embriyolog görüşmüş embriyolarımın durumu ve kalitesinden ötürü pgt ye gerek görmemiş.bugün transfere çağırdılar saat 3 te transferim olacak.dua edin ne olur..bugün ankara da kalcaz miiragem havinim tatlı hamişlerim duanız kabul olur sizlerin öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?