Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

teşekkür ederim havinim çok sağol inşallah hayırlısını verir Rabbim olmuyor dedik normal oldu hemde ikinci tüp bebekten iki ay sonra vardır bundada bir hayır dedim inşallah sağlıklı shhatli evlatlarımızı kucağımıza alırız Allahın izniyle bizede dua et olur mu sıra bizde bebişler gelsin artık:)

canım rabbim olmazları oldurur tüp bebek tedavilerinden sonra normal yolla hamile kalanı çok okudum inş bundan sonra rabbim daha kayıp yaşatmaz sana sağlıklı sıhatli evlatların olur canım benim için bu topikteki kader arkadaşlarım hepiniz özelsiniz her gece duamdasınız sizlere dua etmeden aswla yatmıyorum rabbim hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin hepinize bizde sağlıkla kucağımıza alalım inş

Aaa senin tedaviye başladığını okumamıştım, süper!!! iyi şanslar canım sana da. benim için olumlu hissettiğini söylemiştin, keşke haklı çıksan ama benim için daha önceki denememde de çok olumlu hissedenleriniz olmuştu, olamadı bir türlü

merve hiç gelmiyor mu? ne zaman ameliyat olacakmış bebek?

gamze senin yazdıklarını da yeni gördüm canım. ya sabır diycen, dua edicen, yola devam edicen. elimizden gelen tek şey bu gamzecim. ben de çok yoruldum ama napabilirim ki?

canım pazar opun varmış şimdiden rabbim bol bol kaliteli yumoşlarının olmasını nasip eylesin yumoşların sağlıklı kaliteli olsun kaliteli döllenip bölünsünler ve en sağlıklı emriyolar seçilip sana transfer edilsin canım inş bu sefer rabbim sağlıklı sıhatli evlad nasip eylesin daha fazla bu yolda üzmesin seni

mirage canım sen uzun zamandır yazmayınca inş hamiledirde yazmıyo diye dua ediyodum inş bu sefer rabbim bebeğinin sıkı sıkı tutunmasını sağlamıştır ve bebeğin dokuz ay bırakmaz seni bu yol hepimiz için aynı zor bir yol kimimize erken kimimize rabbim geç nasip ediyo ama sabradersek muhakkak bu yolun sonunda mükafatımızı alıyoruz rabbim seninde meleğini busefer sana nasip eder inş şu mübarek günler hürmetine

inşallah bebeğim inşallah amin......:)

canım bak ne güzel normal yollada hamile kalabiliyosun bende o umut hiç yoktu inş rabbim tekrardan nasip eder hayırlısıyla tez vakitte

evet canım engüzeli bunu öğrenmek oldu öyle bir süpriz oldu ki hamile kalmam sonuda inşallah güzel olacak bir daha ki sefere sende büyütmüşsün bebişi maşallah kızımız mı geliyor oğlumuz mu?

bir de bugün ilk adetimi oldum kaç gündür merak ediyordum ne zaman olacağım diye çok şükür akşam iftardan sonra oldum orucumda bozulmamış oldu:) Rabbim kabul etsin inşallah...kürtajdan sonra ki ilk adetim o yüzden seviniyorum önceden adet olunca üzülürdüm hamile değilim diye ama şimdi oldum diye seviniyorum halime o kadar güldüm ki bugün:)

slm demet bende tüb bebege hazirlanirken rabbime sükürler olsun normal yolla hamile kaldim 9 haftalik bebgim gelismedi kalp atisi Durdu kürtac oldum doktorlar hamile kalabilirsin dedi 4 ay hamile kalmican dediler ama ben zaten 4 tüb bebek denesi gecirdim insallah rabbim tekrar o mutlulugu yasatir saglikla kucagimiza aliriz ama gelismemesinin sebebini söylemediler herkesin basina gelebilir bu durum dediler simdi esim düzeldi acacba sira bana mi geldi hayirlisi doktorlar sana ne dedi kürtac sonrasi?

evet canım engüzeli bunu öğrenmek oldu öyle bir süpriz oldu ki hamile kalmam sonuda inşallah güzel olacak bir daha ki sefere sende büyütmüşsün bebişi maşallah kızımız mı geliyor oğlumuz mu?

canım asla umudunu kaybetbe rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar verecek sana da bu topikteki tüm kader arkadaşlarımada

teyzesi rabbim nasip eylerse kızım olacak inş kucağıma sağlıkla aldığım günleride rabbim gösterir bana

canım ben ilk tüp sonrası düşük yaptım o zaman bütün tahlilleri yaptırmıştım.genetik tahliller işte orda bir problem çıkmadı.ikinci tüp zaten tutmamıştı.ikinci tüpten iki ay sonra normal hamile kaldım bundada 9 haftalıkken kalbi durmuş ben iki hafta sonra öğrendim sonra kürtaj yaptılar alınan parça patoloji tahliline gitti orda sonuç normal çıktı doktor bana olabilir herhangi bir problem yok diğer hamileliğinde bu pıhtılaşma önleyici iğne var ismini şuan hatırlamıyorum onu kullanıcaz dedi. ama bende pıhtılaşma yok. sadece önlem amaçlı kullanıcaz dedi. ya bide hani nuska falan yapıyor ya hocalar onlardan yaptırıcam hamile kaldığımda ne olur ne olmaz diye tanıdıklarımın da başına böyle gelmiş ti onlarda yaptırdılar.tabi Rabbim hayırlısını vericek inşallah yine yaşamayız bunları.

canım tekrardan hoşgeldin baban için çok sevindim:)) ben o acıyı aylarca çektim 3 martta başlayan acılarım 4 haziranda annemi kaybederek yerini çok fena özlem aldı(((((ve akabinde ant. taşındık hicrette hayır vardır dedik inşallah bundan sonra hayırlı şeyler yaşarım...transferine sevindim umarım bu defa bebek yoldadır hayırla gelir....tedavime gelince bu defa ist..bahçecide düşünüyorum..ant. çok sıcak ve nemli bu sıcakların biraz düşmesini bekliyoruz sanırım eylül sonu gibi başlarız tekrar dua edin banada....

canım benim insanız işte bazen neye sevinip neye üzüleceğimiz belli olmuyo inş bundan sonra kırmızıların daha gelmez canım hayırlısıyla müjdeli haberlerini alırız

inşallah canım inşallah..inanki içim o kadar rahat ki Rabbim inşallah hepimize nasip edecek.bir yıl içinde iki tüp bebek yaptırdım bir düşük birde kürtaj oldu ama inanki hiç ne psikolojik bir problem oldu ne de karamsarlık.ikisindede zehirlenme tehlikesi geçirdim Rabbim hep korudu hayırllısı böyleymiş dedim üzüldüm ama daha bir güçlendim hayatta inşallah bunları Rabbim kimselere yaşatmasın neyse ya...
sen iyi ol bebişde iyi olur inşallah hayatta yaşadıklarımızı biz belirlemiyoruz bana biz üstesinden gelmeyi Rabbime sığınarak biliyoruz ya o en güzeli...

ayşegül canım rabbiminde izniyle inş bu sefer rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip edecek hep duamdasınız rabbim bu sefer hayırlısıyla verdiğin gayretin mükafatını verecek canım

canım benim rabbim her kulunu sınıyo senide iki defa böyle sınadı inş bu kaybın son olur hamile kaldığında doktorlar önceden tedbirini alır ve bir daha kaybın olmaz sende sağlıkla kavuşursun meleğine rabbim olmazları oldurur bundan sonra sıkıntı yaşatmasın sana canım rabbim korumuş seniinş böyle bir durum daha yaşamazsın

inşallah canım inşallah ağzından bal damlıyor bal:))

canım her zaman pozitif olalımki rabbim güzellikler yaşatsın bize olumsuz düşünmek yok hayatımıza hep güzellik katacak şeyleri düşünelim inş bundan sonra senin içinde herşey güzel olur

canım her zaman pozitif olalımki rabbim güzellikler yaşatsın bize olumsuz düşünmek yok hayatımıza hep güzellik katacak şeyleri düşünelim inş bundan sonra senin içinde herşey güzel olur

canım sayfanızı gördünm bende yazmak istedim öncelikle Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..burda tüp bebek tedavisi olanlarada bol bol kaliteli yumoşları olsun inş.. bende fsh maduruyum canım.. fsh yüksek olduğu için tüp bebek tedavilerim hep yarım kalıyo..inş fsh biraz düşerse tedavim devam edicek Allahında izniyle..havin sende tüp bebeklemi hamile kaldın canım..geçmiş sayfaları okuyamadım kusura bakma canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…