Yine olmadı maalesef...
Yine olmadı maalesef...
iyiyim canım iyi olmaya çalışıyorum...daha yerleşmeden ev topluyorum yine( pazar antalyaya yolculuk var taşınıyorum... şafak çok sevindim canım darısı bana inşallah...havinim doğurda sevelim moralim düzelsin:)))
hepinize teşekkür ederim.eklemek isterseiz facebookta Lalecaglarkiso dan bebişlerimi görebilirsiniz.Havin v afrascığım sizlerde güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallh.Darısı diğer arkadaşlarımın başına.sırayla hamile kalınıyo ne güzel.Zaman geldim mi oluyo işte.Sabır yalnızca.
ayşegül yol arkadaşım geç bi mesaj oldu kusuruma bakma. Yoktum uzun zamandır. Acını tazelemek istemezdim ama yıldız teyzemin mekanı cennet olsun. Yeri dolmaz elbette ama Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahta acını biraz olsun bebişinle dindirebil
havinim canım benim herşey yolundaymış maşallah. Sağsalim kucağına aldığın günleride gör inşallah
kedicim maşallah size. Face de eklicem seni. Senin kuzular büyümüşki Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Diğer hamişler ve beklemedeki arkadaşlar hepinizede selam olsun
hayirli aksamlar arkadaslar yarin terminim var insallah bebgim sagikla gelimistir 7 haftaliken 5milimdi kalp atislarini ultrasalda gösterdi doktor ama dinletmedi dua edin arkadaslar insalah olumsuz birseyler olmaz.
canım benim yarın inş güzel haberlerle geleceksin inş bebeğin sağlıkla gelişip büyüdüğünüde göreceksin güzel düşün herşey güzel olsun canım ve rabbim bu sefer tamamına erdirecek inş dualarım seninle yarın gelince hemen yaz merakta bırakma beni canım
arkadslar cok kötüyüm bebgim yine gelismedi 7 haftaliken 5milimdi ik hafta icinde sadece 1milim büymüs yine kürtac olacagim yarin dua edin rabbim sabir versin cok kkötüyüm aglamaktan düsümekten rabbim sabir versin.
afras canım seni merak ediyodum yazını okuyunca bende şaşkına döndüm rabbim sabır versin canım doktordan isteseniz kürtajdan sonra bebekten parça alınıp araştırılsa neden bebek gelişmiyo diye belki bir gen sorunu vardır belkide farklı bir sorunvardırki bebek tutunuyo ama belli haftadan sonra gelişmiyo bunu bir araştırsınlar canım bundan sonrasında seninde için rahat olur rabbim sabır versin bu son acın olsun canım rabbim birdaha böyle ağır imtahanlara tabi tutmasın
Allah razi lsun havin yarin söyleriz doktorlara cok kötüyüm ama elden bisey gelmiyo hayirlisi buymus dokror sanslisiniz diyo büyük ihtimalle sakat olacak diyo insallah allahin izniyle bunuda atlatirim.
arkadslar cok kötüyüm bebgim yine gelismedi 7 haftaliken 5milimdi ik hafta icinde sadece 1milim büymüs yine kürtac olacagim yarin dua edin rabbim sabir versin cok kkötüyüm aglamaktan düsümekten rabbim sabir versin.
afrascım, seni tanımıyorum burdaki kimseyi tanımadığım gibi ama inan çok üzüldüm gözlerim doldu cnm.
rabbim sabır versin en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuş ve burdanda paylaş inş. okuduğum her hamile haberi ile mutlu olduğum gibi seninkiylede çok mutlu olmuştum.bende aşılam ile olan bebeğimi 7. haftada düşükle kaybetmiştim kötü bir duygu ya
rabbim bir daha yaşatmasın inş.
Allah razi olsun hepinizden hakkinizi helal edin.
Allah razi olsun hepinizden hakkinizi helal edin.
konuyu tranfer gerçekleşmediğin takip edemedim ama güzel haberlerde okudum kötü haberlerde .... herşey bizim için bu dünyada
afras çok geçmiş olsun rabbim sabır versin
havin bebişimiz nasıl herşey yolunda umarım
5 aylık üzgün acılı bir yasamdan sonra yeni bir hayata badladık insallah hayırlı olur... konyadan antalyaya tasındık ve bayramdan sonra yeniden tedaviye baslayacagız istsnbul bahceci düsünüyorum fikri olan yazssın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?