Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ayşegül yol arkadaşım geç bi mesaj oldu kusuruma bakma. Yoktum uzun zamandır. Acını tazelemek istemezdim ama yıldız teyzemin mekanı cennet olsun. Yeri dolmaz elbette ama Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahta acını biraz olsun bebişinle dindirebil

havinim canım benim herşey yolundaymış maşallah. Sağsalim kucağına aldığın günleride gör inşallah

kedicim maşallah size. Face de eklicem seni. Senin kuzular büyümüşki Rabbim hayırlı uzun ömürler versin

Diğer hamişler ve beklemedeki arkadaşlar hepinizede selam olsun

Yine olmadı maalesef...

Canım çok üzüldüm. Vardır bir hayrı. Ağla bağır çağır içini bi dök rahatla. Çünkü üzülme demek anlamsız oluyor biliyorum.Sonra insan öyle çabuk unutup yeni deneme için öyle endeksleniyor ki biliyorsun sende zaten. İnşallah bu sefer olur hayırlısıyla ve hayırlı zamanda. Ben sabah kalktım adet olmuşum öyle garip oldum ki sanki bekliyormuşum gibi sürpriz olmadı. Sonra arkadaş tahlil yaptır dedi merkezi aradım kahverengiyse yaptır kan testi dedi ve öğleden sonra öyle sürpriz yaşadım ki inanamadım oysa ki pozitifi bekliyor olmam lazımdı. Hastanede öyle çok heyecanlandım bayılıyordum ağlamaktan etraftakiler istemiyorum da üzüntüden ağlıyorum sanmış. Bilemiyorsun ne zaman olacak nasıl olacak. Her olumsuzda bu da geçer ya huu diyosun ve yeniden başlıyorsun kadınların bu azmi olmasa dünya bence yaşanmazdı. Azmini kaybetme Allahın izniyle. Ezanlar okunuyor ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim bu yolda maddi manevi çaba sarfeden herkese hayırlısıyla versin sağlıklı sıhhatli inşallah.

Yine olmadı maalesef...

gamze canım çok üzüldüm hatta inanamadım nedense bu sefer pozitifi göreceğine ben çok inanıyordum bizim bilmediğimizi rabbim daha iyi bilir bundada vardır bir hayır canım rabbim sabır versin inş çabuk toparlanırsın ve yeniden denersin canım rabbim daha fazla üzmesin seni ve bu yolda emek harcıyanları

canım benim yaşadığım duyguları rabbim misliyle yaşatsın sana ve hayırlısıyla senin doğuracağın günü bekleyilim inş

canım meleklerini rabbim nazarlardan korusun rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin hepinize

canım benim güzel dileklerin için sağol rabbim hayırlısıyla kucağıma aldığım günüde göstersin inş darısıda çok bekletmeden rabbimin izniyle tez zamanda başınıza olsun

hayirli aksamlar arkadaslar yarin terminim var insallah bebgim sagikla gelimistir 7 haftaliken 5milimdi kalp atislarini ultrasalda gösterdi doktor ama dinletmedi dua edin arkadaslar insalah olumsuz birseyler olmaz.

hayirli aksamlar arkadaslar yarin terminim var insallah bebgim sagikla gelimistir 7 haftaliken 5milimdi kalp atislarini ultrasalda gösterdi doktor ama dinletmedi dua edin arkadaslar insalah olumsuz birseyler olmaz.

canım benim yarın inş güzel haberlerle geleceksin inş bebeğin sağlıkla gelişip büyüdüğünüde göreceksin güzel düşün herşey güzel olsun canım ve rabbim bu sefer tamamına erdirecek inş dualarım seninle yarın gelince hemen yaz merakta bırakma beni canım

insallah havin terminim Saat 3.15 insallah güzel haberleri yazarim Allah yardimcimiz olsun

arkadslar cok kötüyüm bebgim yine gelismedi 7 haftaliken 5milimdi ik hafta icinde sadece 1milim büymüs yine kürtac olacagim yarin dua edin rabbim sabir versin cok kkötüyüm aglamaktan düsümekten rabbim sabir versin.

arkadslar cok kötüyüm bebgim yine gelismedi 7 haftaliken 5milimdi ik hafta icinde sadece 1milim büymüs yine kürtac olacagim yarin dua edin rabbim sabir versin cok kkötüyüm aglamaktan düsümekten rabbim sabir versin.

afras canım seni merak ediyodum yazını okuyunca bende şaşkına döndüm rabbim sabır versin canım doktordan isteseniz kürtajdan sonra bebekten parça alınıp araştırılsa neden bebek gelişmiyo diye belki bir gen sorunu vardır belkide farklı bir sorunvardırki bebek tutunuyo ama belli haftadan sonra gelişmiyo bunu bir araştırsınlar canım bundan sonrasında seninde için rahat olur rabbim sabır versin bu son acın olsun canım rabbim birdaha böyle ağır imtahanlara tabi tutmasın

Allah razi lsun havin yarin söyleriz doktorlara cok kötüyüm ama elden bisey gelmiyo hayirlisi buymus dokror sanslisiniz diyo büyük ihtimalle sakat olacak diyo insallah allahin izniyle bunuda atlatirim.

Allah razi lsun havin yarin söyleriz doktorlara cok kötüyüm ama elden bisey gelmiyo hayirlisi buymus dokror sanslisiniz diyo büyük ihtimalle sakat olacak diyo insallah allahin izniyle bunuda atlatirim.

canım ama muhakkak araştırılsın çünkü bu kaçıncı kaybın oluyo rabbim bununla bıraksın ama bundan sonra güzel bir araştırma yapılsın sorun varsa çıkar ortarya ön kötüsü kan pıhtılaşması bile varsa o çocuğun gelişimini etkiliyo ona göre düşün yani önce bebeği incelesinler ardındanda eşinle siz genetik testler yaptırın kan pıhtılaşmasına kadar bir sıkıntı varsa çıkar böylelikle ortaya ve sende bundan sonra inş rabbiminde izniyle hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olursun canım üzülme demiyeceğim rabbim sabrını versin bu son acın olsun hep dua ediyodum sana ama bunda da bir hayır vardır

afrascım, seni tanımıyorum burdaki kimseyi tanımadığım gibi ama inan çok üzüldüm gözlerim doldu cnm.
rabbim sabır versin en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuş ve burdanda paylaş inş. okuduğum her hamile haberi ile mutlu olduğum gibi seninkiylede çok mutlu olmuştum.bende aşılam ile olan bebeğimi 7. haftada düşükle kaybetmiştim kötü bir duygu ya
rabbim bir daha yaşatmasın inş.

Allah razi olsun hepinizden hakkinizi helal edin.

Allah razi olsun hepinizden hakkinizi helal edin.

cnm bnm müminin birbirne temiz ağızla (hiçbir çıkarı olmadan) edeceği duayı rabbim kabul edermiş.Bizim birbiirimizden çıkarımız yok ona rağmen birbirimize üzülüp iyi haberlerine sevinip mutlu oluyoruz.Düşünsene Allah herbirimizi ayrı ayrı seviyor bunların hepsi imtihan çok yakında hamile kalıp bebeklerimize kavuşucaz inş.
hakkımız yok ama helal olsun fıstık :)

konuyu tranfer gerçekleşmediğin takip edemedim ama güzel haberlerde okudum kötü haberlerde .... herşey bizim için bu dünyada

afras çok geçmiş olsun rabbim sabır versin

havin bebişimiz nasıl herşey yolunda umarım

canım benim üzüldüm transferinin gerçekleşmemesine inş hayırlısıyla rabbim gönlünden geçeni verir rabbim daha fazla sınamaz seni canım

canım rabbime binlerce şükürler olsun şimdilik herşey yolunda inş da böyle devam eder sağlıklı sıhatli kuv-cağıma aldığım günüde gösterir rabbim darısıda başınıza tez vakitte inş

5 aylık üzgün acılı bir yasamdan sonra yeni bir hayata badladık insallah hayırlı olur... konyadan antalyaya tasındık ve bayramdan sonra yeniden tedaviye baslayacagız istsnbul bahceci düsünüyorum fikri olan yazssın....

canım benim yeni hayatın yeni şehrin hayırlı olsun inş bundan sonraki süreçte rabbim sağlıklı sıhatli hayırlıda bir bebek nasip eyler rabbim daha fazla aratmaz inş canım istanbulda oturanlar inş senin soruna cevap verir inş tedaviye başladığın mertkez bebeğine kavuştuğun merkez olur rabbim daha fazla arattırmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…