Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

sen Avrupa yakasındasın dimi canım, sende de bir problem yok ama niye tutunamıyor bebek dediğin gibi değerler hep 0. biizimde sperm sayısı düşüktü morfoloji şekil bozukluğu vardı, bende doktorum rahim filmide istemedi belki gerek görmedi, doçentti,çok ilgiliydi, birde benim hiç dondorulmuşumda olmadı dayanamadılar bozuldu, senin o şansında var ama bişeyler eksik tamam vakti zamanı var herşey allahtan biliyoruz ama sonuç yine sıfır ki sen normal yolla hamile kalmayı bile başarabilmişsin biz senelerdir korunmadğımız halde nasip olmadı

taşındık ya adresi bulamıyorlardır :))) dermişim..napayım bende canlar oturuyorum işte öyle ..tv bakıyorum uçurumu izliyorum ..off ruhum daralıyor bu diziyi izlerken ama yinede izliyorum..
canım hiç bakma ya iç karartan şeylere boşver. amannn. şimdi herkez benim için üzülme hastası olmuş ağlayıp duruyor. ne seyredicem ya benim psikolojimin bozukluğu bana yeter valla

canım sen şimdi bir normal bide dondurulmuş tedavisi geçirdin durumunu izah edince bence sana ilk önce neden tutunma olmuyor diye bir hısteroskopi yapsın rahimde sıkıntı olup olmadığını tam olarak netleştirir ve ondan sonrada hayırlısıyla tedaviye başlarsın canım hep duamdasın rabbim bundan sonra işlerini hep güzel hayırlı eylesin sonunda sende meleğine kavuşursun inş

canım benim değerim 10 du burda bakıyom 4.9 değeri olanın bile doktor ilacını kesmedi benim değerim 10 du ve doktor direk 2. adetimde neden tutunma gerçekleşmedi diye historoskopi için gel dedi ve ilk historoskopide rahimde sıkıntı gözükmedi rahim duvarlarıne embriyo tutunsun diye çizikler atıldı rahim kalınlaşmayınca tekrar historoskopi yapıldı ve bu sefer perde olduğu anlaşıldı rahimde yani nasip herşey benimde rahimde sıkıntı yok öyle gözüküyodu öyle olduku perdeye kadar herşey çıktı rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın rabbim daha fazla arattırmasın bizleri inş hepimiz hamile kalıp hamile arkadaşlarımızın ardından bebişlerimize kavuşmak için gün sayalım inş

rahim filmi çekilmişti zaten. polip çıkmıştı, tedaviden önce ameliyatla polipi almıştı doktorum. bir daha çekerler mi bilmem.

rahim filmi çekilmişti zaten. polip çıkmıştı, tedaviden önce ameliyatla polipi almıştı doktorum. bir daha çekerler mi bilmem.

canım doktor belki tutunmama nedenini araştırmak ister ve o zaman historoskopi yapar sana bu benim tahminim ama inş doktorum tam bir incelemeyle başlar tedaviye canım bu sefer herşey yolunda gider tek duam bu

hoşgeldin şekerimmm. çilekli pasta tarifi istiom ben. verdim kararımı :)

h.b. cnm canım yazyım hemen :)

7 tane yumurta - 1 pk.kabartma toz - 7 yemek kaşığı un - 1 pk. nanilya - 7 yemek kaşığı şeker.

yumurta sarılarını ve beyazını ayır canım ..sarıların içine şekeri dök ve köpürünceye kadar çırp..(beyaza yakın bir renk olacak) sonra içine unu atıp tahta kaşıkla yedir.. çok bastırarak karıştırma canım havası sönmesin.en son yumurta beyazlarının içine bir çimdik tuz atıp köpürünceye kadar bunuda çırp. sarıların olduğu karışıma kabartma tozu ve vanilyayı dök.sonra beyazların olduğu karışımıda bunun içine dök..sonra hepsini alttan üste doğru 2-3 kez karıştır hafifçe. ve 160 derece fırına ver canım..bu padispanyan canım :)

içine krema
: 1-5 su bardağı süt - yarım cay bardağı şeker - 2 tatlı kaşığı nişasta - 2 yumurta sarısı - 2 pk. vanilya - 1 yemek kaşığı tereyağı.. vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeyi kaynat.en son vanilyayı , altını kapatmadan tereyağını koyup çırp ve kapat..

canım pandispanyan ı böl ortadan 2 ye .. kremanı sür .. ve içine çilek dilimleri ve üzerinede tabi artık onları isteğine göre ayarlarsın..
en dışına önerim dr.oetker in karaorman meyveli kreması çıktı onu sür çilekli pastaya çok yakışıyor.. biraz uğraştırıyor yaş pasta ama çok güzel oluyor.. birde pandispanyanı 1 gece önceden yaparsan daha lezzetli olur.. afiyet olsun :)

amin canım, herşey Hak'tan amenna illa birşeyler vesile olacak ama miragenin hep sıfır. senin bu söylediğini geçen gamzede söyledi ilaçları bırakmasaydım belki değerim yükselirdi dedi ve burda o durumlarada şahit olduk tabiki herşey nasip,.. ah bu doktorlar yokmu, o yüzden doğru karar vermek lazım, sonuçta veren Allah ama birileri vesile olacak, direk gebelik yok diyip kestirip atmayacak, onların hertürlü işine geliyor senin olmuş tutmuş düşmüş umurlarındamı

canım orası da muhakkak ama işte o zaman hamile olsaydım rabbim kimseye yaşatmasın rahimdeki perdeden dolayı zaten düşük olcaktı ondan o günki değer doktora az gelip ilaçları kestirmesindede bir hikmet vardı diyom ben bu güne kadar beklememinde bir hikmeti vardı canım inş bu bekleyişlerim son bekleyişlerim olacak bende bebişlerimni hayırlısıyla göbüşüme alacağım ve bebişlerim 9 ay annelerine rabbiminde izniyle sıkı sıkı tutuncaklar rabbim biz kullarını daha fazla imtahana tabi tutmasın inş rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

oh oh bi yapan olsada yesek :))

canım yaa aynı şehirde olsak yaparım vallaa.. :) ne olcak bende hiç eksik olmaz böyle şeyler.. :)

tabi canım ne kadar şer gibi görünsede vardır bi hayır, ne güzel böyle düşünebiliyorsun, hep dua ediyoruz zaten Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah

canım doktor belki tutunmama nedenini araştırmak ister ve o zaman historoskopi yapar sana bu benim tahminim ama inş doktorum tam bir incelemeyle başlar tedaviye canım bu sefer herşey yolunda gider tek duam bu

historoskopiyle rahim filminin farkı ne ki?

ay boyaciiiim çok teşekkür ederiiiiim, çok sevindiiim. hemen denemek istiyorum... :))

canlarım bana müsade yorgunluk başıma vurdu ben ufak ufak yatağıma doğru yola çıkıyorum hepinizi kocaman öptüm hayırlı geceler canlar

historoskopiyle rahim filminin farkı ne ki?

ay boyaciiiim çok teşekkür ederiiiiim, çok sevindiiim. hemen denemek istiyorum... :))

canım valla rahim filminden farkını bilmiyomda doktorum direk tutunmama nedenini araştırmak için rahme bakacağız dedi ve ben bayıldım ayıldığımda tam 1 saat geçmişti aradan 20 25 dakika rahime bakılıyo inceleniyo rahim filminde sadece kısa bir sürede bildiğim filim çekiliyo bunda rahim didik dikik inceleniyo canım onu biliyom yani araştırdımda rahimdeki sıkıntı tam olarak historoskopine ortaya çıkıyomuş hakkımızda hayırlısı olsun canım

miragemrica ederim şekerim.. yerken beni anarsın :)

ii geceler havincim tatlı rüyalar :)

bnde yatıyorum canlar..öpüldünüzz

anladım havinim...bakalım artık doktor ne derse onu yapcaz.

kızlar ben de kaçıyorum. iyi geceler hepinize...

Canım yinede ufak tefek şeyler bunlar rahimle ilgili felan sıkıntı olmasında hemde iyi oldu o tiroid embriyonun tutunmasını bile engelliyor canım
Doktoruna güvenebilrsin bu konuda çok haklı hemen iç hastalıklarına git ve tedavine başla 15 güne düzeliyor değerler inş
kız merve senin hamilelik takviminde neler yazıyo öyle :))))))) nerdeyse anlatıyomuş çocuk nasıl yapılır :))

Heç sorma miragem sanki beb bilmiyorum
Ama bu gidişle mazallah vajınusmus olacağım allah korusun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…