- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
hoşgeldin havincim, çok yorma kendini ya, bugün yarın transferin olcak inşallah
canım yormamaya çalışıyom ama olmuyo çok yoruldum bugün totom yer görmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin havincim, çok yorma kendini ya, bugün yarın transferin olcak inşallah
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gece diliyorum
canlar bugün misafirim vardı ve yeni uğurladım çok yorgun bir günün ardından hepinize merhaba demek için koşa koşa topiğimize geldim hepiniz iyisinizdir inş
canım yormamaya çalışıyom ama olmuyo çok yoruldum bugün totom yer görmedi
hoşgeldin haviniiim. işte bundan bahsediyodum ben de :)))
mirage, havin bizden başka gece gece çenesi düşen yok topicte, acaba normal değilmiyiz diye düşünmeye başladım![]()
hoşbulduk canım ben bu gün sunumu gecikmelide olsa yaptım yetişe bildim yani :))
nasılsın canım neler yapıyon doktor araştırmasına devammı yoksa dün yazdığın doktorda karar verdimmi kesin
neyse canım bunlar son olur inşallah, bundan sonra hamişim diye kimseyi almazsın inşallah, valla bana kimse gelmiyor pek, bi zile basıp bişiler veriyorlar saolsunlar, benden bekleyen yok.. dünde kabak tatlım geldi komşumdan.. ay yine yoğurt mayaladım olmadı ya, bu seferde süt tadı var yoğurt gibi tutmadı neyi eksik yapıyorum bilen söylesin, kafaya taktım çözcem ben bu işi.
ben ezelden beridir geç yatarım zaten :) bir de sizi buldum hepten hortladım :))
canım evet öyle gözüküyor. bülent urman. inşallah hayırlara vesile olur. nisanda mayısta görüşmeye giderim diye düşünüyorum.
mirage, havin bizden başka gece gece çenesi düşen yok topicte, acaba normal değilmiyiz diye düşünmeye başladım![]()
ben ezelden beridir geç yatarım zaten :) bir de sizi buldum hepten hortladım :))
bizde geç yatarız geç kalkarız canım..yani en erken 10buçukta kalkarım ki oda çok nadir.
canım evet öyle gözüküyor. bülent urman. inşallah hayırlara vesile olur. nisanda mayısta görüşmeye giderim diye düşünüyorum.
canım ne güzel işte bize takılsın diğer kızlarda :))
uykum yok yaww kociş beni yatağa almıcak yakında :)
canım inş bu sefer herşey senin içinde güzel olacak doktor tamamsa inş hayırlısıyla tedaviye başladığın ve güzel haberlerini paylaştığın günüde rabbimin izniyle görürüz
hoşgeldin canım, bizde kendi kendimize konuşuyorduk![]()
hoşgeldin canım, bizde kendi kendimize konuşuyorduk![]()
canım hoş geldin nasılsın
canım kociş uyusun bırak bizde burda iki lafın belini kıralım:))
işte takılan yok problem orda havincim
taşındık ya adresi bulamıyorlardır :))) dermişim..napayım bende canlar oturuyorum işte öyle ..tv bakıyorum uçurumu izliyorum ..off ruhum daralıyor bu diziyi izlerken ama yinede izliyorum..
taşındık ya adresi bulamıyorlardır :))) dermişim..napayım bende canlar oturuyorum işte öyle ..tv bakıyorum uçurumu izliyorum ..off ruhum daralıyor bu diziyi izlerken ama yinede izliyorum..