• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hkere canım sen nasılsın

kedi canım yasen nasılsın kuzucuklar nasıl

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gece diliyorum

canlar bugün misafirim vardı ve yeni uğurladım çok yorgun bir günün ardından hepinize merhaba demek için koşa koşa topiğimize geldim hepiniz iyisinizdir inş

hoşgeldin haviniiim. işte bundan bahsediyodum ben de :)))

canım yormamaya çalışıyom ama olmuyo çok yoruldum bugün totom yer görmedi

neyse canım bunlar son olur inşallah, bundan sonra hamişim diye kimseyi almazsın inşallah, valla bana kimse gelmiyor pek, bi zile basıp bişiler veriyorlar saolsunlar, benden bekleyen yok.. dünde kabak tatlım geldi komşumdan.. ay yine yoğurt mayaladım olmadı ya, bu seferde süt tadı var yoğurt gibi tutmadı neyi eksik yapıyorum bilen söylesin, kafaya taktım çözcem ben bu işi.

mirage, havin bizden başka gece gece çenesi düşen yok topicte, acaba normal değilmiyiz diye düşünmeye başladım:1::1::1:

hoşgeldin haviniiim. işte bundan bahsediyodum ben de :)))

hoşbulduk canım ben bu gün sunumu gecikmelide olsa yaptım yetişe bildim yani :))

nasılsın canım neler yapıyon doktor araştırmasına devammı yoksa dün yazdığın doktorda karar verdimmi kesin

mirage, havin bizden başka gece gece çenesi düşen yok topicte, acaba normal değilmiyiz diye düşünmeye başladım:1::1::1:

ben ezelden beridir geç yatarım zaten :) bir de sizi buldum hepten hortladım :))

hoşbulduk canım ben bu gün sunumu gecikmelide olsa yaptım yetişe bildim yani :))

nasılsın canım neler yapıyon doktor araştırmasına devammı yoksa dün yazdığın doktorda karar verdimmi kesin

canım evet öyle gözüküyor. bülent urman. inşallah hayırlara vesile olur. nisanda mayısta görüşmeye giderim diye düşünüyorum.

neyse canım bunlar son olur inşallah, bundan sonra hamişim diye kimseyi almazsın inşallah, valla bana kimse gelmiyor pek, bi zile basıp bişiler veriyorlar saolsunlar, benden bekleyen yok.. dünde kabak tatlım geldi komşumdan.. ay yine yoğurt mayaladım olmadı ya, bu seferde süt tadı var yoğurt gibi tutmadı neyi eksik yapıyorum bilen söylesin, kafaya taktım çözcem ben bu işi.

canım bugün benim zil maşallah hiç susmadı karşı komşu yukarki komşu ve oturmayan gelen derken bugünüm yoğundu bugün gelen arkadaşın iki çocuğu vardı küüğü maşallah hiç durmuyo kapılara çekmecelere allerjisi var açıp sürekli kapatacak onun peşine koştur yapma etme demek onu koruyacağız diye gerim gerim gerildik rabbim arkadaşıma kolaylık versin çok yaramaz oğluşu

canım ne güzel dilekte bulunmuşsun inş bende arkanızdan gelirim hamile kervanına hayırlısıyla katılşırım canım rabbimden duam bu zaten bu bekleyişlerim son olsun inş

ben ezelden beridir geç yatarım zaten :) bir de sizi buldum hepten hortladım :))

canım evet öyle gözüküyor. bülent urman. inşallah hayırlara vesile olur. nisanda mayısta görüşmeye giderim diye düşünüyorum.

canım inş bu sefer herşey senin içinde güzel olacak doktor tamamsa inş hayırlısıyla tedaviye başladığın ve güzel haberlerini paylaştığın günüde rabbimin izniyle görürüz

bizde geç yatarız geç kalkarız canım..yani en erken 10buçukta kalkarım ki oda çok nadir.

canım ne güzel işte bize takılsın diğer kızlarda :))

işte takılan yok problem orda havincim

canım inş bu sefer herşey senin içinde güzel olacak doktor tamamsa inş hayırlısıyla tedaviye başladığın ve güzel haberlerini paylaştığın günüde rabbimin izniyle görürüz

doktorla da ne kadar alakası var onu da bilmiyorum ya. bir de doktor yarayana iyi. aynı doktor için tutmayan bir başkası da başka yorum yapar.

uykum yok yaww kociş beni yatağa almıcak yakında :)

hoşgeldin şekerimmm. çilekli pasta tarifi istiom ben. verdim kararımı :)

hoşgeldin canım, bizde kendi kendimize konuşuyorduk:1::1:

ben biraz da onun için bu topiği açtım, yeni birileri katılsın diye ama mayıscılar için daha erken herhalde.

hoşgeldin canım, bizde kendi kendimize konuşuyorduk:1::1:

canım hoş geldin nasılsın

canım kociş uyusun bırak bizde burda iki lafın belini kıralım:))

taşındık ya adresi bulamıyorlardır :))) dermişim..napayım bende canlar oturuyorum işte öyle ..tv bakıyorum uçurumu izliyorum ..off ruhum daralıyor bu diziyi izlerken ama yinede izliyorum..

taşındık ya adresi bulamıyorlardır :))) dermişim..napayım bende canlar oturuyorum işte öyle ..tv bakıyorum uçurumu izliyorum ..off ruhum daralıyor bu diziyi izlerken ama yinede izliyorum..

ben de tesadüfen açtım ilk defa bi bakiim dedim hakkaten bu ne yaaa. bi de nasıl izin vermişler bu dizinin yayınlanmasına boku püsürü sansürlerken.

canım benim o diziye arada tekrarlarında bakmıştım gece gece o diziyle yorma kendini ağır bir formatı var o dizinin

canım bulurlar inş adresi ama herkes bu aralar erken yatıyo heralde

Back