slm kızlar
çok tuhaf duygular içindeyim şaşkınım açıkçası ve umutlu
2-3 gün reglim gecikti dün akşam kan tahlili sonucunu aldık 15.1
dr.um 5 in üstü gebelik ama perşembe günü testi tekrarla ikiye katlarsa ilaca başlarız dedi.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu heyecan bile güzelmiş
rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inş.
ve isteyen herkese bebeğine kavuştursun. amiiiiiin.
yarın inş. 30 lu değerleri sizinle paylaşırım
dua dua dua
hepinizi öpüyorum kızlar
sinemmsss seni gördümm balıklama atladım hemen tamda bana göre bir tarihhh bende en geç mayısda tedaviye başlayacam amaa hiç bilgim yokkk arkadaşlarr tüp bebk hakkında nasıl etsemm neresinden başlasamm bilemedimm ayybenide alabilirmisiniz listesinee eşimde sperm yetersizliği var aynı zamanda hormon tedavisi görüyor şuan
İnşallah değerlerin hızla yükselir canım senin için duaa edicem:)
Kızlar nasılsınız? Kimsecikler yok topikte Biz de iyiyiz şükür:))
hoşheldin canım..iiyiz canım sende iyiymişsin çok şükürr.. nasıl gidiyor hamişlik
cnm yeni topik hayırlı olsun... ben daha tüpe başlayamadığım için okuyup çıkıyorum.. nasip olursa mart diyoruz..
hepimizin gönlüne göre versin allahım...
sinemmsss seni gördümm balıklama atladım hemen tamda bana göre bir tarihhh bende en geç mayısda tedaviye başlayacam amaa hiç bilgim yokkk arkadaşlarr tüp bebk hakkında nasıl etsemm neresinden başlasamm bilemedimm ayybenide alabilirmisiniz listesinee eşimde sperm yetersizliği var aynı zamanda hormon tedavisi görüyor şuan
Slm canım bizde iyiyiz şükür iyi bakalım hamişlik bol bol yiyorum doymuyorum hiçSen nasılsın canım?
boyacı nasılsın canım
mirage haklısın valla kedimi çok dinliyorum aman takmıcam canım kendime sıkıntı ettim ay yüzümde bir sivilce çoğaldı sizinde bu tedavideki ilaçlardan oldumu
hoşgeldin canım, nerde düşünüyorsun tedaviyi, her konuda yardımcı oluruz merak etme.sinemmsss seni gördümm balıklama atladım hemen tamda bana göre bir tarihhh bende en geç mayısda tedaviye başlayacam amaa hiç bilgim yokkk arkadaşlarr tüp bebk hakkında nasıl etsemm neresinden başlasamm bilemedimm ayybenide alabilirmisiniz listesinee eşimde sperm yetersizliği var aynı zamanda hormon tedavisi görüyor şuan
bugün havin görünmedimi bana mı öyle geldi??
ye canım yarasın kuzucuğa inşallah..
hakkaten havin nerde?
havin gel de günlük sunumunu yap, havalar nasıl olursa olsun diye :))
daha iyiyim canım hafifledi gün içinde ara ara oluyor ama çok şükür geçti baş ağrılarım vardı çok yoğun şükür onlar da hafifledii rabbim bi daha göstermesin ağrıdan çok çektimm
Merhaba kızlar yeni yere taşınmışsınız. Herkes iyidir inşallah.
bizde bir sorun yok şükür. bebek büyüyor büyüdükçe benim dengemi bozuyor. geçen annemlere giderken yolda dengem bozuldu düştüm. Dünde kontrole gittik. Cinsiyetini bir türlü göstermedi. O kadar uğraştı doktor, en sonunda %98 kız dedi ama emin de olamadı. Bizde tatmin olamadık. Sanırım göremedi, biz cevap beklediğimiz için öyle söyledi.
Kız erkek fark etmezde ona göre hazırlık yapacağız. Bir türlü göstermedi.
Kızlar merhaba.4 Şubat'ta test yaptırdım degerim 13.3 çıktı.bir umutlandik.ama bugün tekrar test yaptırdım.3.83 çıktı.yani kimyasal gebelik yasamisim.kimyasal gebelik yasamış olan var mı? Artık Nisan'da falan tekrar deneyeceğiz
Kizlar merhaba 2 gundur griple ugrasiyorum bi baktim yeni topik acilmis insallah
hayirli ugurlu gelir yeni topik....
Canlar selamlar hepinize. Bugün Dr.umla görüşmeye gittim. Şu çalışmayan troid bezimi sormaya. Kürtajdan sonraki testlerde değerler normalmiş yani bu dönem yükselmiş bu hormon. Dönem dönem değişkenlik gösterebiliyor hormonlar dedi. Bu şartlarda 2.yi deneyemeyiz dedi. Önce bu troid bezlerini düzene sokacaz sonra yeni denemeyi yapacaz. Düzene binmesi uzun sürmeyebilir dedi bi dahiliyeciyle falan görüşecem artık. Benden haberler böyle işte...
slm kızlar
çok tuhaf duygular içindeyim şaşkınım açıkçası ve umutlu
2-3 gün reglim gecikti dün akşam kan tahlili sonucunu aldık 15.1
dr.um 5 in üstü gebelik ama perşembe günü testi tekrarla ikiye katlarsa ilaca başlarız dedi.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu heyecan bile güzelmiş
rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inş.
ve isteyen herkese bebeğine kavuştursun. amiiiiiin.
yarın inş. 30 lu değerleri sizinle paylaşırım
dua dua dua
hepinizi öpüyorum kızlar
İnşallah değerlerin hızla yükselir canım senin için duaa edicem:)
Kızlar nasılsınız? Kimsecikler yok topikte Biz de iyiyiz şükür:))
bugün havin görünmedimi bana mı öyle geldi??
hoşgeldin canım, nerde düşünüyorsun tedaviyi, her konuda yardımcı oluruz merak etme.
evet ya havin yok bugün, komşudadır komşuda...aman hasta filan olmasında..
iii yaptınn cnm :) bende bişey bilmiyodum ama burdaki arkadaşlar saolsun detaylı anlatıyolar bişey soruncada yardımcı oluyolar onların sayesinde öğrendim
allah razı olsun hepinizden kızzlaaarrrr.. burda çok kaynaşamadım kimseyle paylaşcak bi tedavi sürecim olmadı ama ben hep takip ettim sizi..
inşşş başlayabilirsem tedaviye ağrıtırım başınızı... antikcim sende burayı takip ederek öğrenebilirsinn no panikk :)
İştahım iyi bakalım sonu nasıl olcak.Sen nasılsın iştahın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?