Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

İnşallah değerlerin hızla yükselir canım senin için duaa edicem:)

Kızlar nasılsınız? Kimsecikler yok topikte Biz de iyiyiz şükür:))

hoşgeldn canım..tabiiki de alırız bizim topikimiz coookk geniş herkese yer var :)) nerede yaşıyorsun? hangi merkezi düşünüyorsun?devlettemi özelde mi yaptırcan ? aynı merkezden olan biri büyük ihtimal vardır canım.. yardımcı oluruz elimizden geldiğince..hakkında hayırlısı ..ilk sayfada tablomuz var gerekli bilgileri verisen topik sahibimiz tabloya ekleyecektir senide..

cnm yeni topik hayırlı olsun... ben daha tüpe başlayamadığım için okuyup çıkıyorum.. nasip olursa mart diyoruz..
hepimizin gönlüne göre versin allahım...

selam sinemciim. hadi hayırlısı canım. inşallah herşey istediğin gibi olur.

hoşgeldin canım. boyacinin da dediği gibi ilk sayfamızdaki listede gereken bilgileri ver ekleyeyim hemen. bilmek istediğin ne varsa bildiğimiz kadarına yardımcı oluruz tabi.

boyacı nasılsın canım
mirage haklısın valla kedimi çok dinliyorum aman takmıcam canım kendime sıkıntı ettim ay yüzümde bir sivilce çoğaldı sizinde bu tedavideki ilaçlardan oldumu

Slm canım bizde iyiyiz şükür iyi bakalım hamişlik bol bol yiyorum doymuyorum hiç Sen nasılsın canım?

yye canım ye olsun... sen ye ki bebeişinde büyüsün :) iyiym şükür bnde canım

boyacı nasılsın canım
mirage haklısın valla kedimi çok dinliyorum aman takmıcam canım kendime sıkıntı ettim ay yüzümde bir sivilce çoğaldı sizinde bu tedavideki ilaçlardan oldumu

canım saol iyiyim sen nasılsın... bnm olmadı canım sivilcem ama belki olmuştur kızlarda..sıkma kendini rahat bırak canım..

hoşgeldin canım, nerde düşünüyorsun tedaviyi, her konuda yardımcı oluruz merak etme.
bugün havin görünmedimi bana mı öyle geldi??

evet ya havin yok bugün, komşudadır komşuda...aman hasta filan olmasında..

hakkaten havin nerde?

havin gel de günlük sunumunu yap, havalar nasıl olursa olsun diye :))

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gece diliyorum

canlar bugün misafirim vardı ve yeni uğurladım çok yorgun bir günün ardından hepinize merhaba demek için koşa koşa topiğimize geldim hepiniz iyisinizdir inş

hakkaten havin nerde?

havin gel de günlük sunumunu yap, havalar nasıl olursa olsun diye :))

canım biliyon misafirlerim geldimi geç giderler bu günde öyle oldu durumumu izah ettiğim halde ay kakalımlarla bu saati buldu işte gitmeleri bende sunumumu yapmak için koşa koşa geldim

iii yaptınn cnm :) bende bişey bilmiyodum ama burdaki arkadaşlar saolsun detaylı anlatıyolar bişey soruncada yardımcı oluyolar onların sayesinde öğrendim
allah razı olsun hepinizden kızzlaaarrrr.. burda çok kaynaşamadım kimseyle paylaşcak bi tedavi sürecim olmadı ama ben hep takip ettim sizi..
inşşş başlayabilirsem tedaviye ağrıtırım başınızı... antikcim sende burayı takip ederek öğrenebilirsinn no panikk :)

daha iyiyim canım hafifledi gün içinde ara ara oluyor ama çok şükür geçti baş ağrılarım vardı çok yoğun şükür onlar da hafifledii rabbim bi daha göstermesin ağrıdan çok çektimm

canım benim bulantılardan desene hayırlısıyla azar azar kurtuluyon inş canım göbüş çıkmaya başladımı rabbim bebişlerinin sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

baş ağrılarında hayırlısıyla terk eder seni baş ağrısını çok çekmiş ve sürekli çeken biri olarak rabbim şifa versin zordur dayanmak her ilaçta fayda etmiyo

canım sanada merhaba hoşgeldin demek senin kuzuda nazlanıyo göstermiyo kendini ayrıntılı ultrasonda görürsün hayırlısıyla canım cinsiyetini rabbim bebişinin sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

ezz canım çok geçmiş olsun inş bu son kaybın olur rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

Kizlar merhaba 2 gundur griple ugrasiyorum bi baktim yeni topik acilmis insallah
hayirli ugurlu gelir yeni topik....

hayal canım hoşgeldin çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin canım

canım benim troide takılma diyomya bende ilacını kullanıyom ve istenilen değerinde altında olduğu halde tekrar aynı değere yükselmesin sıkıntı oluşturmasın diye ilacı sürekli kullanıyom seninde troidini ilaçla çalıştırırlar ve istenilen seviyeye hayırlısıyla getirirler canım

canım benim bu ne güzel bir haber rabbim değerlerini misliyle katlasın inş rabbim mucizeni sana hediye etsin ve 9 ay bırakmasın mucizen seni canım hep duamdasın i

İnşallah değerlerin hızla yükselir canım senin için duaa edicem:)

Kızlar nasılsınız? Kimsecikler yok topikte Biz de iyiyiz şükür:))

canım senve meleğin nasılsınız ben bu gün yorgunum bıraz

bugün havin görünmedimi bana mı öyle geldi??

hoşgeldin canım, nerde düşünüyorsun tedaviyi, her konuda yardımcı oluruz merak etme.

evet ya havin yok bugün, komşudadır komşuda...aman hasta filan olmasında..

hkere canım ben komşuculuk yapmadım bugün komşular bana geldi yoğundum canım anca geldim topiğe

canım aramıza hoş geldin inş seninde başlıyacağın tedavin son tedavin olur

canım hayırlısıyla tedaviye başlayın inş tedavinizin sonuda hayırlı olur

İştahım iyi bakalım sonu nasıl olcak.Sen nasılsın iştahın nasıl?

bende çok acıkıyorum ama isteyerek yiyemiyorum herşeyi, normal canım normal, 2,5 saati geçtimi hemen acıkıyorum bişeyler yemezsem olmuyor. artık öğünlerim abartısız 4e çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…