• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

arkadaşlar, aramıza yeni arkadaşlar da katmak istiyoruz. bakıp çıkmayın yazın canıııım

Kızlar merhaba.4 Şubat'ta test yaptırdım degerim 13.3 çıktı.bir umutlandik.ama bugün tekrar test yaptırdım.3.83 çıktı.yani kimyasal gebelik yasamisim.kimyasal gebelik yasamış olan var mı? Artık Nisan'da falan tekrar deneyeceğiz :(
canım hayırlısı olsun, Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun
Kizlar merhaba 2 gundur griple ugrasiyorum bi baktim yeni topik acilmis insallah
hayirli ugurlu gelir yeni topik....

haylacim geçmiş olsun, dikkat et kendine ve bebişine, ballı zencefil tavsiye ederim, zencefil bağışıklık sisteminide güçlendiriyor canım.

Kızlar merhaba.4 Şubat'ta test yaptırdım degerim 13.3 çıktı.bir umutlandik.ama bugün tekrar test yaptırdım.3.83 çıktı.yani kimyasal gebelik yasamisim.kimyasal gebelik yasamış olan var mı? Artık Nisan'da falan tekrar deneyeceğiz :(

Canım Rabbim acını dindirsin ne denirki. Bunlar son bekleyişin ve son üzüntülerin olsun inşallah

Canlar selamlar hepinize. Bugün Dr.umla görüşmeye gittim. Şu çalışmayan troid bezimi sormaya. Kürtajdan sonraki testlerde değerler normalmiş yani bu dönem yükselmiş bu hormon. Dönem dönem değişkenlik gösterebiliyor hormonlar dedi. Bu şartlarda 2.yi deneyemeyiz dedi. Önce bu troid bezlerini düzene sokacaz sonra yeni denemeyi yapacaz. Düzene binmesi uzun sürmeyebilir dedi bi dahiliyeciyle falan görüşecem artık. Benden haberler böyle işte...

Canlar selamlar hepinize. Bugün Dr.umla görüşmeye gittim. Şu çalışmayan troid bezimi sormaya. Kürtajdan sonraki testlerde değerler normalmiş yani bu dönem yükselmiş bu hormon. Dönem dönem değişkenlik gösterebiliyor hormonlar dedi. Bu şartlarda 2.yi deneyemeyiz dedi. Önce bu troid bezlerini düzene sokacaz sonra yeni denemeyi yapacaz. Düzene binmesi uzun sürmeyebilir dedi bi dahiliyeciyle falan görüşecem artık. Benden haberler böyle işte...

asilim hiç canını sıkma, o sorunu çok çabuk çözüyorlar. ben çok duydum bunu.

canım hoşgeldin, ilacını kullan bir ay gibi bi süreçte düzeliyor canım, hiç sıkıntı yapma..

Selam kızlarr maaşallah sayfalar ilerlemiş..:34:

Kizlar merhaba 2 gundur griple ugrasiyorum bi baktim yeni topik acilmis insallah
hayirli ugurlu gelir yeni topik....

Canımm çok geçmiş olsun seni gördüğüme çokk sevindim..:29::29:
dikkat et bu ara salgın var herkes hasta bende geçen hafta öyleydim şimdi biraz daha iyiyim..
sende inş. düzelirsin cnm..:16::16:
öpüyorumm bebeişinle seniiiiii :54::54::54:

Arkadaşımm inş. bi dahaki denemende rabbim nasip eder..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar iyi akşamlar size bi sorum olcak ya kusura bakmayın şimdi ben doktora gitmiştm ya benim doktorum yoktu muayenede olmadım şimdi bende regl kanamasımı yoksa düşük kanamasımı anlamadım arada kan pıhtısı şeklinde geliyor iki gündür kafama takıldı bi sorun olurmu diye korktum okuduğuma göre tüpleri zarar görende olmuş acaba bida beta hcg yaptırsam mı

slm kızlar

çok tuhaf duygular içindeyim şaşkınım açıkçası ve umutlu
2-3 gün reglim gecikti dün akşam kan tahlili sonucunu aldık 15.1
dr.um 5 in üstü gebelik ama perşembe günü testi tekrarla ikiye katlarsa ilaca başlarız dedi.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin
bu heyecan bile güzelmiş
rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inş.
ve isteyen herkese bebeğine kavuştursun. amiiiiiin.
yarın inş. 30 lu değerleri sizinle paylaşırım

dua dua dua

hepinizi öpüyorum kızlar

Son düzenleme:
slm kızlar

dr.um 5 in üstü gebelik ama perşembe günü testi tekrarla ikiye katlarsa ilaca başlarız dedi.
bu heyecan bile güzelmiş

dua dua dua

hepinizi öpüyorum kızlar
ay canım hadi hayırlısı ne güzel bir haber bu, inşallah yarına kadar katlanır değerlerin, inşallah bebiş vardr canım

slm kızlar

bu heyecan bile güzelmiş

dua dua dua

hepinizi öpüyorum kızlar

Ne güzel bi haberr ..:46::46::46:
inş yarınn değerin katlanmışş olurr.arkadaşım..:52::52:
hayırlı haberlerini bekliyoruz.yarın..
.güzel heyecanlar gerçekten inş. bizlerde yaşarız.:49::49::49:

asilim hiç canını sıkma, o sorunu çok çabuk çözüyorlar. ben çok duydum bunu.

canım hoşgeldin, ilacını kullan bir ay gibi bi süreçte düzeliyor canım, hiç sıkıntı yapma..
Sağolsun kızlar evet çok kafaya takacak bişey değilmiş ama malum işte busüreçte herşey güzel olsun istiyoruz böyle aksilikler olunca moral bozuluyor ister istemez. Bekleyip görelim bakalım
slm kızlar

bu heyecan bile güzelmiş

dua dua dua

hepinizi öpüyorum kızlar

Hadi hayırlısı. Kusura bakma atladıysam seninki şuanda normal yolla olmuş oluyor değil mi? Herşey gönlünce olsun kendine dikkat et dualar seninle

kızlar iyi akşamlar size bi sorum olcak ya kusura bakmayın şimdi ben doktora gitmiştm ya benim doktorum yoktu muayenede olmadım şimdi bende regl kanamasımı yoksa düşük kanamasımı anlamadım arada kan pıhtısı şeklinde geliyor iki gündür kafama takıldı bi sorun olurmu diye korktum okuduğuma göre tüpleri zarar görende olmuş acaba bida beta hcg yaptırsam mı

ferihacım nolur kendini rahat bırak canım benim. çok dinliyorsun ve inceliyorsun kendini. herşey yolundadır merak etme.

slm kızlar

bu heyecan bile güzelmiş

dua dua dua

hepinizi öpüyorum kızlar

nasıl yaaaaa :))))))) doğal yoldan mı? süper bi haber bu. ayy inşallah inşallah artar.

slm kızlar

bu heyecan bile güzelmiş

dua dua dua

hepinizi öpüyorum kızlar

ayy canım yaa ben sana dua etmemm m i nasıl bir mucizedir bu ..ayy okadar sevndmkii.. ya durduk yere neden 15 cıksın canımm..Allahım okadar sevndmki bak sana cümlelerim bile devrik çıkmaya başladı.. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım hadi bizi ve kendini sevindir inşalllllaaaaahhh.. topiğimizin ilk hamişi ol :)

canım bunu 1 ayda bir ilaçla hallediyorlar.. inş.bir an önce düşer canım..

ezzz canım cok üzüldüm ama

arkadaşlar, aramıza yeni arkadaşlar da katmak istiyoruz. bakıp çıkmayın yazın canıııım

cnm yeni topik hayırlı olsun... ben daha tüpe başlayamadığım için okuyup çıkıyorum.. nasip olursa mart diyoruz..
hepimizin gönlüne göre versin allahım...

sinemmsss seni gördümm balıklama atladım hemen tamda bana göre bir tarihhh bende en geç mayısda tedaviye başlayacam amaa hiç bilgim yokkk arkadaşlarr tüp bebk hakkında nasıl etsemm neresinden başlasamm bilemedimm ayy:53::53::53::53::53:benide alabilirmisiniz listesinee eşimde sperm yetersizliği var aynı zamanda hormon tedavisi görüyor şuan

Back