iyiyim canım bu haftada rahatım kardeşlerim yanımda, haftaya yine bana iş başı, böyle çok rahattım yaa...
canım aslında çok güzel beşikler var, aklım kalanlar var ama malum tedavi filan çok yıprattı zaten, iyi birşey olsun diyorum fiyatlar uçuk, orta kalite bişeyi ben beğenipte içime sindiremiyorum. hadi iyisini alalım olsun nolcak diyoruz da tek beşikle bitmiyor masraflar,ayrıca birde kiracıym 6,5 senede 5 kere taşındım, taşın taşın mobilyalar mafoluyor sök tak. o yüzden iyi bişey almayayım diyorum Mevla belki 3-5 sene sonra ev nasip eder diyorum ozaman gönlümce alırım diyorum. diyorumda diyorum bitmiyor....
evet bizim çenemiz düşük :)))
hkerem bakarsın bebişin uğurlu gelir, ev de alıverirsiniz beşikle birlikte.
canım benim herşeyin hayırlısı şimdilik şöyle toplanıp açılan beşillerden alsan değişik isimleri var adı şuan aklıma gelmedi çabuk kurulup toplanıyo onu biliyom ablam kıza ondan aldı kıracı olduğunda oğlanın beşiği bir taşınmada kırıldı gitti çünkü
park beşik dimi, hiç sevmiyorum ben onları ya..kullananlar çok memnun ama ne biliyim işte hayırlısı artık
canım çok kullanışlı ama bende ilk çocuğumda öyle bir beşik kullanmak istemem ama kiracı olunda normal beşikler bıraz hırpalanığ kullanım dışı oluyolar hayırlısı canım
bakalım napıcam bilmiorum oda yapmak istiyorum park yatağı yakıştıramıyorum neyse hayırlısı artık.. ayın 15inde aşım var alışverişe gidicem hemde hemen herşeyi almak istiyorum iyice ağırlaşınca gezmemem. herşeyin yıkayıp ütülücem, şaka maka 6. aya girdik çok şükür. Sizleride bekliyoruz efendim böyle gün saymaya
canım inş bizde gayret ediyoz rabbiminde izniyle arkanızdan gelmeye
ayın 15 ne bişey kalmadı hadi inş al prensesin cicilerini ama biranda hepsi bitmiyo canım doğana kadar hergün bir eksik çıkıyo
canım oda yapmayı düşünüyosan beşik şart inş uygun içine sinen bir beşik bulur ve alırsın
inşallah havincim, ben yatıyorum kızlar sizlere iyi geceler diliyorum
tuba canım sen nasılsın bulantılar bıraz hafifledimi
kızlar aranızda keçi boynuzu kürünü uygulayan varmı biz bugün başladık 3 ay kullanılacakmş inşallah faydasını görürüz bidahaki tedaviye başlıyana biraz kalitesini artırmak istiyoruz
bizde kullanıyoruz canım 2. ayına girdik kk den bi arkadaş bu keçiboynuzu kürünü kullanıp hamile kalmış
ay canım yazını okuyunca daldım gittim valla bizde düşünebilcekmiyiz ki acaba beşik oda ben hep hayalinin kurarım kızım olursa pembiş bi oda yapmak oğlum olursa mavi bi oda yapmayı benim bebek odası bomboş duruyor ay giremiyorum felan allahım bizede göstersin o telaşlı günleri inşallah canım içine sinen bi oda bulursun
aynen benmde çocuk odamda kendi yatağım var misafir için ama bende sıradan bi oda gibi görüyorum şuan ama geçen gün oturdum orda düşündüm hayal ettim bebeğimi duvarları bile boyadım düşün cinsiyetine göre(
canım banada hayal geliyordu, Rabbim nasip etti çok şükür. inşallah sizlerede nasip eder tez zamanda bu güzel telaşları yaşarsınız umarım.ay canım yazını okuyunca daldım gittim valla bizde düşünebilcekmiyiz ki acaba beşik oda ben hep hayalinin kurarım kızım olursa pembiş bi oda yapmak oğlum olursa mavi bi oda yapmayı benim bebek odası bomboş duruyor ay giremiyorum felan allahım bizede göstersin o telaşlı günleri inşallah canım içine sinen bi oda bulursun
Merhaba kızlar yeni yere taşınmışsınız. Herkes iyidir inşallah.
bizde bir sorun yok şükür. bebek büyüyor büyüdükçe benim dengemi bozuyor. geçen annemlere giderken yolda dengem bozuldu düştüm. Dünde kontrole gittik. Cinsiyetini bir türlü göstermedi. O kadar uğraştı doktor, en sonunda %98 kız dedi ama emin de olamadı. Bizde tatmin olamadık. Sanırım göremedi, biz cevap beklediğimiz için öyle söyledi.
Kız erkek fark etmezde ona göre hazırlık yapacağız. Bir türlü göstermedi.
ay canım yazını okuyunca daldım gittim valla bizde düşünebilcekmiyiz ki acaba beşik oda ben hep hayalinin kurarım kızım olursa pembiş bi oda yapmak oğlum olursa mavi bi oda yapmayı benim bebek odası bomboş duruyor ay giremiyorum felan allahım bizede göstersin o telaşlı günleri inşallah canım içine sinen bi oda bulursun
Kızlar merhaba.4 Şubat'ta test yaptırdım degerim 13.3 çıktı.bir umutlandik.ama bugün tekrar test yaptırdım.3.83 çıktı.yani kimyasal gebelik yasamisim.kimyasal gebelik yasamış olan var mı? Artık Nisan'da falan tekrar deneyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?