Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

caım bnm bebişlerin ne zaman çıkacağı belli değil.ömerciğin solunumu zayıf biraz şuan oksijen alıyor.Melike daha iyi ama bebekler için çıkış görümüyor sanırım en az 2kg olmaları lazım bugün 19.günümüz.HAyırlısı bakalım hergün görmeye gidiyorum uyuyorlar.Allahtan evim 10dk mesafede .Özelde olsaydı batmıştık.

bnm yumurta rezervim azdı amh 0,86 idi yai bitane bile kaliteli yoktu dyebilirim.Bizim aktarı çok anlattık burda ondan 3 ay karışım kullandım 4.ay tüp bebğe başladım çok şükür tuttu işte.bm 3 aşılama tedvim acıbadem ve internatioanl da olmuştu.Cins doktorlar bir tane bile bana hormon testi yapıp yumurtalarımı incelemediler.parayı alıp yaptılar hep.Neyse 1.tüp denememde bu testleri yaptırmıştım .Teksen çamlıbele gittim fsh denen bir hormon 14 tü bnde genede yaptı tutmayacağını bile bile.sonra ona gitmedim.2.ve 3.yü bülent baysal da yaptırdım.Fsh hayıt tohumunu kullanarak 6 ya düşürdüm 1 ay sonra.2.de yumurta kalitemi olmamasını öğrendim.o yüzde 3.yüde bülent hocada yaptırdım hiç canım yanmadı çok güzel bir tedavi uyguladı asla fazla ilaç vermedi,kilo almadım.olmadı ama bu benden kayaklyıdı o yüzden gene ona gittim.Allahın takdiri 3.deymiş sen bizde daha şanslısın.Sana tavsiyem ailene bile söyleme eşin ve sen bil.o zaman tutmasa bile kafan rahat oluyor .Millete laf anlatmak herşeyden daha zordu benim için.Tutmazsa tutmaz Allah bir gün verecek dedim kendime.3.tedavimde Allah bana tutacağını gösterdi ve bunu lk muayede doktoruma da söylemiştim gülmüştü.Ama bn etkilendiğim rüyalarımın gerçekleştiğini gördüm.Bunun 2 yıl öcesi bir rüya görmüştüm o yüzden sabrettim geç olacağını görmüştüm.1. ve 2.de hiç rüya görmemiştim

Son düzenleme:
cnm bakalım bnde başka doktorlar araştıyorum bakalım hayırlısıı (

kuzummm iyiyiz canım bebeklerimle biz yolu yarıladık çok şükür darısı sana inşallahhh bugün kontrolümüz vardı şükürler olsun ki iyilerr sen nasılsınn nasıl bulantılar nasıll???

iyi olmana sevindim canım rabbim daha iyi eylesin sağlıkla kuzucuklarını kucağına alırsın inş

bende bulantılar 8. haftada başladı yemek yemediğimde çok rahatım yemek yiyince çok rahatsız oluyom herşeyden tiskindim bunlarda gececek hep diyorum ne mutlu banaki kuzucuğum varlığını bu şekilde hissettiriyo rabbim tüm isteyen anne adaylarınada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş

canım benim rabbim hayırlısıyla kuzucuklarınla eve geldiğin günüde göstersin bu günlerde geçecek hayırlısıyla kuzucukların küvezde toparlanıp büyüsünler normal doğacakları zamanki kilolarına hayırlısıyla ulaşıp annelerinede kavuşsunlar inş

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu bir gün diliyorum topiğimizin güzel anneleri yakında tedaviye başlıyacak anne adayları nerelerdesiniz hepiniz bu aralar çokmu yoğunsunuz topiğimiz iyice sessiz kaldı hele bıraz sayfalara baktımda hkere ve merve bayadır uğramamış inş herşey yolundadır kızlar hepinizi çok özledim inş haftaya kontrolum var risk bırazda olsa kaklmışsa annem gidecek ondan sonra daha sık uğrarım inş topiğe hepinizi kocaman öpüyorum topiğimizi boş bırakmayın canlar ufakta olsa kendinizden haberler yazın.

ayşegül canım inş annen iyidir uzun zamandır sende yazmadın miragem seninde banan inş iyidir rabbim şai ismiyle kuşatsın hastaları rabbim şifa versin

slm bu konuda billginiz varsa yardmci olurmusunuz Benin amh degerim 1.39 4kere tüb bebekdenedik ikisi tutuu ama sonuca gelemdikkalp atislarini duymamdan düsük oldu karisim bahsetmisiniz nasil albilirim ben Yurt disinda yasiyorum yardimci olurmusuz tesekkür edrim.

mrb arkadaslar nasılsınz umarım herkes ıyıdır gelemedım uzun zamandır. ben bu hafta tekrar başladım ikinci denememe benım gıbı yenı başlayan varmı???
BEN ilaçları kullanıyrm şimdi sanırım cumartesı gunu yumurta toplama işlemi yapılacak dualarınızı istiyrm sizlerden arkadşlar Rabbım bu güzel günlerde hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın inş...

canım Rabbim bebişlerine saglıklı hayırlı ömür nasıp etsın inş..
umarım en kısa zamanda evine göturursun evini şeblendirirler sende bu hastane gunlerını gerıde bırakırsın darısı bızlerın basına bızde dua llütfen sen bı annesın artık duaların kabul olur inş...

havinimm inşallah hersey yolunda gider saglıklı bi gebelık geçirirsin ve saglıklı olarak bebişinide kucagına alırsın arkadasım ben de bu hafta başladım Allahım nasp eder inşallah bu sefer...

Kızlaarrr ben geldim :) Uzun zamandır gelemiyordum ufak bir operasyon geçirdim burnumdan istirahatliyim evdeyim şimdi. Adet olunca histeroskopi olacak ikinci deneme öncesi aradan çıksın dedim. Allah nasip eder hamile kalırsam bi de sinüzit falan çekmeyeyim dedim hazırlık yani :))) Ne var ne yok kim hamile kim beklemede.

Slm Kızlar biz geldik kızımla ama kimsecikler yok((
Havinim iyi olmana çok sevindim:) Bulantılarında geçecek sonra tutamıycaksın kendini benim gibi dikkat et kuzucuğuna canım.
Kedicik ne güzel bak bebişlerini görüyorsun her gün hızla kilo alıp evlerine gelsinler inş. biran önce
hreke merve kızlar sizlerde hiç görünmüyorsunuz umarım bir problem yoktur?
ayşegülü mirage kızlar sizler naptınız sizleride çok merak ediyorum?

Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun sizlerinde tedavisi güzel sonuçlar almanız dileğiyle inşallah..

Kızlar benimde çok yoğun geçiyor günlerim aslında 20 Gündür kayınvaldem hastanedeydi onun yanına gidip gelirken Eltim doğum yaptı sezeryanla yoğun bakımda bir gün kaldı bizleri çok korkuttu((( Şükür kendisi iyi Bebeğimiz 10 gündür yoğun bakımda rabbim bebeğimize şifa versin inşallah annesi çok üzgün Bizlerde mahvolduk. Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimize inşallah.
Kızım iyi şükür bakalım pek haraketli teyzeleri geceleri uyutmuyor beni rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Kendinize iyi bakın kızlar.........

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim geçmişi anlatırsanız sevinirim ayşegül canım başlıyonmu tedaviye
kızlar eşimin tahlilleri vardı dna hasarına bakıldı 1 ayda çıkıyormuş tahlil sonunda çıktı eğer bide bu kötü çıksa kaldıramıcak tım

doktor aradı eşimle giderken arabada kötü çıksada bana sakın deme dedim kendi girdi çıktı benm hiç sormadım avm ye gittik biraz gezdikten sonra sordum şükürler olsun güzel çıkmış inanın kaldıramıcaktık ikimizde rabbim içimizi sızlatmasın daha fazla

kızlar benim eşimde bitkisel tedaviye başladı adam %99 fayda göreceksiniz dedi beklerseniz doğal yolla hamile kalabilirsin dedi tabi 3 aylık bu ilaçlar düzenli içerse eşim düzelirmiş inş ama bende korkuyorum ters etki yapar diye :18::18:

bizde dedik ki 3 ay dinlenelim 3 ay sonra test yapalım işe yaramadıysa eğer o zaman tekrar tedaviye başlayalım vee son olarak doktorumuzu değil ama hastanemizi değiştirdik şimdi içimde rahat bakalım dinlenicez artık biraz

merhaba canım eğer mümkünse bizede anlatsana nasıl bitkisel tedavi inş canım bidaha tekrar tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın

merhaba canım eğer mümkünse bizede anlatsana nasıl bitkisel tedavi inş canım bidaha tekrar tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın

amiiinn inş cnm bnm ya biz izmirde oturuyoruz burada sepe natural diye bir yer var 1969dan beri hizmet veriyorlarmış bizede sabah yemekten yarım saat önce bir karışım verdi eşime sabah akşamda yine ymekten yarım saat önce 4 er tane kapsül içiyor adam %99 fayda görüyorlar %1lik oran (alkol ve sigara yasak bunları kullanırken) ya alkol almıştır ya sigara yada düzenli kullanmamıştır dedi benm eşim ikisinide kullanmıyor zaten 90 gün sonra belli olacak bakalım inş fayda eder

Turgut ozalda candan hoca var kizlar bu hocayi deneyin cunku bayan ve isine besmele ile basliyor helal dairesi keyfe kafidir harama girmeye luzum yok ben gittim Allaha sukur 8haftalik hamileyim hipo hipoyu m Allah sonunu hayreder beni icin dua edin Zehra candan iltemir duvan hocayi tavsiye ediyorum

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum umarım hepiniz iyisinizdir topiğimiz çok sessiz kalmış nerelerdesiniz kızlar yakında tedaviye başlayan yok heralde rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip eyler inş tedavilerinizden

bugün bende doktora gittim kuzum büyümüş teyzeleri bugün elleri kolları hareket ediyodu çok güzel bir duygu rabbim burdaki tüm arkadaşlarımada nasip eylesin hep duamdasınız rabbimhepimizin hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip ederek yüzünü güldürür inş

hayırlı gecelr arkadaşlar
kimseler yok yaa(
benım yarın 11 de transferım var dualarınızı beklıyorumm..Rabbim cuma gününün hürmetine dualarımız kabul eder inş..

havinim inş hergunun bebegınle beraber guzel gecer.. bizlere de du ett olurmuu..
herkesse hayırlı cumalar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…