Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kızlar topik çok mutlu oluyor valla bugün güzel haber almak için geldim hadi bakalım sıra bebeğimizolsun da valla piti sevindirdi:)ev taşıyorum bugün bu saate kadar toparlandım hafta sonuna yetiştirmek için hadi güzel haberlerle gelin inşallah:)

canım benim hayırlısı olsun demek hayırlısı buymuş bak ne güzel kendini toparlamışsın inşallah sende diğer tedavinde güzel haberi verirsin Rabbim hepimizin kucaklarını dolduracak inşallah..vakti zamanı gelecek..

kızlar o kadar istedimki burda ve her yerde hamileyim diye haykırmadı bunları yazarken bile içim sızlıyor cnm acıyo maalesef olmadı çok ağladık eşimle biraz gezdik bugün kafamız dağılsın diye mavolduk kahrolduk ama yapıcak bişey yok bugünü yarın kalktığımda hafızamdan silicem ve rabbim yazdıysa nasip ederse mayısta tekrar başlıycam bundada vardır bir hayır diyorum şuanda doktor diyo ki ağla ama bebeğin olmycak diye ağlama bu kez olmadı diye ağla çünkü olacak çünkü senn şansın yüksek dedi bilmiyorum kafam çok karışık ama ara vermeyi düşünmüyorum doktorlar yine umutlu ama ben pertim inanın gözlerim içim şişti ağlamaktannn ((

kuzum Rabbim verecek inşallah hayırlısı böyleymiş üzme fazla kendini bak ne güzel mayısta deneyeceğim diyorsun çok güzel kararlar veriyorsun .canım benim Rabbimin sınavı inşallah çok güzel şeyler olacak bebeklerimiz olacak ve geriye döndüğümüzde bunları hatırlamayacağız bile..

oyle uzun ve engebeli bi yolda yürüyoruzkı ınan bazen ayağımız taşa takılıyo sendelıyoruz sonuç nolursa olsun düşmedin ve düşmiceksin çünkü sana her zaman destek olan bı esın ve bız varız...doktorun dediği gibi bugun almaman yarın almıcan anlamına gelmez...toparlanıp yıne gıdıceksın bebeğini almaya...dualarımız hep senınle olucak...

Seni ne kadar iyi anladığımızı biliyorsun. Bi çoğumuz yaşadık bu yıkımı, ağlamayı, sızlamayı... Ama iyi kötü atlattık işte. Eminim sende atlatacaksın ve tebrik ederim ki yeni tedaviye hazırlıklısın bile. Hep hayırlısını diledik Dr.unun dediği gibi bu seferim olmadı inşallah en kısa zamanda olacak. Hadi biran önce silkelenip moral depolayalım ve inşallah bu sefer Mayıs'ta birlikte gün sayalım...

inş olacak cnm ama eşimin pes etmemesi topladı beni eğer o vazgeçseydi ben bu kadar toparlanamazdım eve bile gelmedi bugün bu konuyu evimize götürmicez sokaklarda denizde bırakıp evimize mutlu giricez dedi gerçekten eşimin metanetine hayran kaldım bugün

ilk duyduğumda dedim ki tamam herşey bitti ama şimdi toparladım kendimi vde biliyorum ki bnmde kucağım dolacak sadece zamanı değildi rabbim inş bi dahaki teavimi bebeğime kucağıma alacağım zamanlarda nasip etsin inş

inan cnm bebeğimin olacağından bu kadar eminken bu kadar çabuk toplanacağımı tahmin edemezdim ama ben öyle dünya iyisi bi eşe sahibimki (sahipmişimki bunubugün daha iyi anladım)
evimize girmeden son kez bu konuyla ilgili dedi ki eğer sen kendini hazır hissediyosan pes etmeyelim ara vermeyelim ama dedi istemezsen arada verebiliriz dedi ve ben birgün içinde acımı hafifletip yeni tedavim için araştırmalara başladım çünkü bu kez daha temkinli olmak istiyorum

Sen yazmayinca tahmin ettim canim okudugumda genede sok oldumm. hakkindan hayirlisi böyleymis demekki diyicek baska bise bulamiyorum.

sizin gibi genc anne babalara sizin caniniz sagolsun denilir bende onu diyorum sizin caniniz sag olsun. daaha cooookk gencsiniz olur niye olmasinki RABBIM nasib edicek elbette.

seni anliyorum bizde esimle pazar günü cöktük cok ama cok üzüldümm gene olmadi diye. bizim yasimizda kücük degil sizin kadarda zamanimiz yok.

ne yapalim her sey ALLAHtan daha yolun basindasiniz INSALLAH en kisa zamanda hamile kalirsinn hayirlisiyla.

Sagol cnim ALLAH razi olsunn evet zor oluyo ama toparlanyiorum elimizden geleni yapiyruz 3 defa tüp defalarca asilama normal deniyoruz olmuyor herlade alistim artik .

düstükten sonra kalkip yürümeyi ögrendim ailemden hic kimse bilmyiordu yiyenime dedim gene tutmadi cokk üzüldü aileme desemde kimsenin eelinde dua dan baska bise gelmyiorki.

INSALLAH canim hepimiz güzel mutlu haberler kisa zamanda alirzz. cok yanlizim cok üzgünüm RABBIME siginiyorum böylelikle rahatlyorum.

Sen nasilsinn canim neler yaptin tedavi anlaminda.

bebeğimiz olsun.çok üzüldüm cnm Allah yeni tedevinde bebeğini kucağında göstersin.Üzülme Rabbim herşeye bir zaman koymuştur.Sadece vakti değilmiş demekki öyle düşün.Hakkımızda hayırlısı olsun.Zamanı gelince oda olucak.

ilk duyduğumda çok üzüldüm cnm hiç yapmam sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağladım eşim yapma desede tutamadım
ama şuan diyorum ki onlar ikizdi belki ikiside tutsa bana bişi olacaktı çünkü doktorum çift embriyoyu hiç tavsiye etmedi.bundada vardır bir hayır rabbm nasip ederse 2 ay sonra yenide başlamayı düşünüyoruz inş rabbm nasip eder bu kez pes etmek yok

benimde ikinci denememdi şuan dondurulmuşlar var ama bir korku var o yüzden kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum eşim mayıs diyor ama belli olmaz ben kararsızım açıkcası ilki düşük oldu diğeri tuttu tutmadı oldu onu bende anlamadım ne olduğunu bide merkezden falan beni aramadılar nasılsın falan dondurulmuşlarla ilgili falan birazda merkezden soğudum gibi oldu ama orda olunca mecbur transfer orda olacak bilmiyorum şuanda cumartesiye kadar ev taşıma işim var belki yeni ev bide çocuk isterim:) ya ne bilim zamanı gelmedi gibi geliyor beklemek istiyorum açıkcası kararsızlık çok kötü bir şey ya

canım sen eşine diyorsun ama emin ol oda o gücü senden alıyor bizde güçlü kadınlarız valla Rabbim kaldıramayacağı yükü kimseye vermez ya ama inşallah azimliyiz inşallah olacak ben inanaıyorum zamanı bugün değilse yarın:)

evet doğru aslında cnm o beni üzmemek için dik durmaya çalışıyo ben onu :)

canım benim Allah'ın dilediği zaman ne zamansa o zaman olacak .Ben 1.ve 2.denemede hep bunu düşüerek ayakta kaldım.O ol dediği zaman olacak.Bak bnm 6.da tuttu ama hiiç ümidimi yitirmedim üzüldüm sadece .Sen bizden daha şanslısın canım bnim.Metanetli ol ve tedavin için ne gerekiyorsa önce onu yap sonra tedavine başla.Biliyosun birsürü masraf .Psikolojik olarak da kendini pozitif hissettiğinde başla.Ben ve havin sana ümit olsun .Allahım tez zamanda kavuştursun sizleri.Ben bile doğurdum daha kavuşamadım bir de bu durum var ama önemli olan onların sağlıkları ,üzülsem nolcak sütüm kesilecek o yüzden üzülmüyorum. Herşey takdiri ilahi.Olar bana Allahın emaneti ,mucizeleri inşallh sen ve diğer arkadaşlarımızda bu mucize bebeklere kavuşacaklar.

cnm yani şöyle söyliyim ben çok öyle güçlü metanetli biri değilimdir en küçük acı beni yıkar geçirir ailemden biriyle tartışmak bile bunalıma sokar beni en küçük bir durumdan örnek veriyim ama bu kez öyle olmadı inan sabah yıkıldım akşama kadar yeni tedavi için kendimi hazırladım ve dedimki vazgeçmek yok pes etmek yok er yada geç eğer rabbim izin verirse o bebek bu eve girecek inş

sen neden tutmadığını araştırdın mı cnm ya ne gibi testler yaptırdın araştırdıysan eğer?

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları nasılsınız topiğimiz bayağı sessiz kaldı inş hepiniz iyisinizdir ben nete uğrayamıyom pek annem bilgisayara dokundurtmuyo şuan dışarı çıktı fırsat bu fırsat bir selam yazayım dedim

hkerem mervem nasılsınız geri sayım başladı rabbim kuzucuklarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

tubam sen nasılsın miragem ayşegül ve tüp topikteki can arkadaşlarım inş hepiniz iyisinizdir hepinizi çok özledim

kedim nasılsın kuzucukların nasıl nasipse evlerine ne zaman kavuşacak kuzucuklar rabbim kuzucuklarına sağlıklı sıhatlı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin

bebegimizolsun canım sonucuna çok üzüldüm ama sakın pes etme hepimiz aynı yollardan geçtik inş sende hayırlısıyla kuzucuğuna kavuşacaksın canım

dilakız canım seninde sonucuna üzüldüm inş rabbim sanada tez vakitte mucizesini nasip eyler

piti canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhatla kuzunu kucağına almanı nasip etsin inş

adını sayamadığım can arkadaşlarım unuttum sanmayın hep aklımdasınız ve hep duamdasınız inş bu sefer sıramız geldi sırayla kuzucuklarımıza kavuşacağız rabbimin izniyle başlıyacağınız tedavileriniz son tedavileriniz olacak hepinizi en güzel yerinizden kalbinizden öpüyorum rabbime emanet ettim hepinizi

kuzummm iyiyiz canım bebeklerimle biz yolu yarıladık çok şükür darısı sana inşallahhh bugün kontrolümüz vardı şükürler olsun ki iyilerr sen nasılsınn nasıl bulantılar nasıll???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…