Canlar selamlar hepinize...
Dilakız ve bebeğim olsun(bebeğim olsun senin adını söylerken arkasından âmin diyorum otomatikman) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dilarım canım keşke test yapmasaydın kendi kendini strese soktun en stres yapılmayacak zamanda. İnşallah pozitifleri görürsünüzde bi umutta siz olursunuz.
Miragem baban nasıl oldu kuzum inşallah sağlığına kavuştu
Ayşegülcüm yıldız teyzemde gelişme yok mu henüz emin ol hep dualarımdasınız
Havinim güzelliğim benim nasıl gidiyor iyisin demi
Kedicim kuzuların dahada toparlandılar inşallah mis kokularını içine çekerken bizleri duandan eksik etme
Merve, boyacı,yuks,Gamze diğer kızlar iyisiniz demi herkes kayboldu ortalıktan özledim valla eski muhabbetleri ama herkesin bi telaşı var hep iyi olun inşallah
kızlar sonunda geldim. geçmişe şöyle bir hızlıca baktım zaten kedinin haberi yetti bana :)) kedicim canım benim tebrik ederim topicimizin ilk annesi. bebişlerin erken gelmelerine biraz üzüldüm ama iyi olmalarına da çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, şansları güzel olsun inşallah. anlatsana ne yapıyolar?? :))
piticim ve bebeğimizolsun canım ikiniz de test için gün sayıyormuşsunuz. İnşallah ikinizden de pozitif haberi alabiliriz.
havinim napıyosun taze anne?
aysegul sen ne durumdasın canım?
dilacımmm neler yaptın cnm bnm bn hala bekliyorum test için inş yarn öğrenicez hayırlısıyla
sen hele bir hayirlisiyla yarin yaptirda ben düsünmüyorumm
INSALLAH test sonucu sizin ve bebeginiz icin hayirli olur
havin su burdasın cnm nasılsın bebişin nasıl merak ediyordum seni ben yarın gidicem teste bakalım neler olacak :18:
canım rabbimin izniyle güzel haberlerle geleceksin ben iyiyim inş bebişte iyi teyzesi sen sakın stres etme rabbimin izniyle herşey güzel olacak canım
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum
ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın canlar hep aklımdasınız ama annem bilgisayara yaklaştırmıyo bu günleri hayırlısıyla atlatayım bende dönerim aranıza inş hepiniz iyisinizdir
ben bugün kan tahlili için hastaneye gittim gitmişken doktorumlada konuşayım dedim ve hemen muayene edelim seni dedi ve bugün bebişi gördük rabbime şükürler olsun herşey yolunda yine kalp atışını dinletti doktorum gelişimide iyi rabbim tüm bebek isteyenlere ve bu topikteki can arkadaşlarıma tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsin hep duamdasınız rabbim dualarımızı kabul eder inş
Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...
inşallah dediğin gibi olur tatlım inş rabbim bnm için dileklerini seninde karşına çıkarsın inş bizde mutlu mutlu yaşayalım artık yavruşlarla :)
bnm komşum bugün damarlarımın atışına baktı çift atıyomuş var diyo tabi allah bilir ama oda yaşlı yani 70 yaşında heralde geçmişinden bilgisi diyorum kasıklarımda doluymuş :)))
inş sennde öyledir cnm bnm :)
ayy cok enteresan kizz hadi INSALLAHH doktora gittiginde yok 2 damar degil 3 damar atiyor bir senin ikide yavrularinin
canimm saglikli hayirli vefali evlatlarimiz olsun yuvamiz hayatimiz senlensinn INSALLAAHH
inş cnm bnm 6da kalktım uyuyamıyorum ölücem heyecandan artık gidelim ve halolsun şu test işi belirsizlikten kurtarsın artık rabbim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?