bnm yumurta rezervim azdı amh 0,86 idi yai bitane bile kaliteli yoktu dyebilirim.Bizim aktarı çok anlattık burda ondan 3 ay karışım kullandım 4.ay tüp bebğe başladım çok şükür tuttu işte.bm 3 aşılama tedvim acıbadem ve internatioanl da olmuştu.Cins doktorlar bir tane bile bana hormon testi yapıp yumurtalarımı incelemediler.parayı alıp yaptılar hep.Neyse 1.tüp denememde bu testleri yaptırmıştım .Teksen çamlıbele gittim fsh denen bir hormon 14 tü bnde genede yaptı tutmayacağını bile bile.sonra ona gitmedim.2.ve 3.yü bülent baysal da yaptırdım.Fsh hayıt tohumunu kullanarak 6 ya düşürdüm 1 ay sonra.2.de yumurta kalitemi olmamasını öğrendim.o yüzde 3.yüde bülent hocada yaptırdım hiç canım yanmadı çok güzel bir tedavi uyguladı asla fazla ilaç vermedi,kilo almadım.olmadı ama bu benden kayaklyıdı o yüzden gene ona gittim.Allahın takdiri 3.deymiş sen bizde daha şanslısın.Sana tavsiyem ailene bile söyleme eşin ve sen bil.o zaman tutmasa bile kafan rahat oluyor .Millete laf anlatmak herşeyden daha zordu benim için.Tutmazsa tutmaz Allah bir gün verecek dedim kendime.3.tedavimde Allah bana tutacağını gösterdi ve bunu lk muayede doktoruma da söylemiştim gülmüştü.Ama bn etkilendiğim rüyalarımın gerçekleştiğini gördüm.Bunun 2 yıl öcesi bir rüya görmüştüm o yüzden sabrettim geç olacağını görmüştüm.1. ve 2.de hiç rüya görmemiştim