• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hayırlı gecelr arkadaşlar
kimseler yok yaa:((
benım yarın 11 de transferım var dualarınızı beklıyorumm..Rabbim cuma gününün hürmetine dualarımız kabul eder inş..

havinim inş hergunun bebegınle beraber guzel gecer.. bizlere de du ett olurmuu..
herkesse hayırlı cumalar diliyorum...

ezgim canım transferin hayırlı olsun rabbim bu sefer bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eyesin canım rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inş

ben de basladim Allahin izniyle,,herkesin gonlune gore olsun

seminay canım tedaviye başlamana çok sevindim rabbim bu sefer inş tamamına erdirir güzel sonuçlanır tadavin rabbim üzmesin seni hep duamdasınız duada unutma canım

İyi akşamlar bayanlar. Anlaşılan kimse yok :( ben bugün histereskopi oldum çok şükür hiçbirşey çıkmadı sorunsuz halllodu Allahın izniyle. 9 mayısta ilaç kullanmaya başlıyorum dua edin inş. Başladık bakalım Allahın izniyle.

iyi olmana sevindim canım rabbim daha iyi eylesin sağlıkla kuzucuklarını kucağına alırsın inş

bende bulantılar 8. haftada başladı yemek yemediğimde çok rahatım yemek yiyince çok rahatsız oluyom herşeyden tiskindim bunlarda gececek hep diyorum ne mutlu banaki kuzucuğum varlığını bu şekilde hissettiriyo rabbim tüm isteyen anne adaylarınada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inş

canımmm inşallahh sen de bu günlere gel daha bunlar iyi hallerinn :) daha çok bulanıcannn benim 3-4 gün önce halsizlikten ölüyordum ketonum yükselmiş aldığım sıvı yetersiz gelmiş 3 gün serum yedimm reflü başladı geceleri bel ağrısından bacak kramplarından yada eniyi ihtimalle tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum :)

ezgim canım transferin hayırlı olsun rabbim bu sefer bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip eyesin canım rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inş

seminay canım tedaviye başlamana çok sevindim rabbim bu sefer inş tamamına erdirir güzel sonuçlanır tadavin rabbim üzmesin seni hep duamdasınız duada unutma canım

saolasın canım ya
bırılerının senın ıçın dua ettığını bılmek güzel
Allah razı olsun,

topik çok sessiz kalmış kimseler yok bende uzun bir süre giremedim zor günler geçiriyorum kaldıramaz oldum artık 2 gün öncesi ablamın hamile olduğunu öğrendim bi yiğenimin olması bana çok ağır geldi ben nasıl bakarım ona nasıl giderim evine kardeşimin çocuğunu bile kaldıramıcak kadar acizmişim ben 2 gecedir hiç uyku girmiyor gözüme ağlayıp duruyorum sürekli çok çaresiz gibi hissediyorum kendimi teyze anne yarısı derler o çocuk dünyaya gelmeden hamile kalmak istiyorum ben temmuz gibi gine başlıcam tedaviye inş bu sefer rabbim elimi boş çevirmez

artık kimsecikler girmiyor bende pek girmiyorum tabii.tedavi düşünmeyince insanın konuşacakk birşeyide olmuyorr.. bu arada lalaecim cevat beyin karışımlara başladık işte 3 hafta falan oluyor. inş ii gelir.. bakalım nasip

kızlar laparskopi hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi ? tüpler mi bağlanıyor doğal yoldan hamile kalma şansı kalmıyor mu insanın laparoskopi yapılınca... öyle bişiler duydmda..

teşekkürler .. iyi akşamlar..

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyorum

kızlar ne aşamalardasınız çok merak ediyorum doğumu yaklaşan merve ve hreke inş herşey yolundadır iyisinizdir tuba yuks ve diğer hamile arkadaşlarımızda inş iyidirler

kedi kuzucuklarını inş eve çıkartmışsındır herşey yolundadır

miragem ayşegül inş sizde iyisinizdir gamze asil ve tedaviye başlıyacak tüm canarkadaşlarım inş hepinizde iyisinizdir arada selamınızı yazın topiğimizi boş bırakmayın

ezgimez inş sonucun pozitif olur seminay canım seninde sonucun inş pozitif olur hep duamdasınız bu aralar topiğe uğrayamasamda hep aklımdasınız

canımmm inşallahh sen de bu günlere gel daha bunlar iyi hallerinn :) daha çok bulanıcannn benim 3-4 gün önce halsizlikten ölüyordum ketonum yükselmiş aldığım sıvı yetersiz gelmiş 3 gün serum yedimm reflü başladı geceleri bel ağrısından bacak kramplarından yada eniyi ihtimalle tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum :)

canım benim rabbim hepimize öncelikle sağlıkla kucuzuklarımızı kucağımıza almayı nasip eylesin inş diğer yaşadıklarımız hamileliğin olmazsa olmazları kanımca benim daha şimdiden bacaklarımda uyuşma ağrı oluyo annemde diyo sende erken başladı bu uyuşmalar hayırlısı bebeğim sağlıklı olsunda herşey geçiyo neler yaşadık bu aşamaya gelene kadar rabbim herkesede sağlıklı evlatlarnasip eylesin bizlerde sağlıkla kuzucuklarımızı kucağımıza alalım inş

İyi akşamlar bayanlar. Anlaşılan kimse yok :( ben bugün histereskopi oldum çok şükür hiçbirşey çıkmadı sorunsuz halllodu Allahın izniyle. 9 mayısta ilaç kullanmaya başlıyorum dua edin inş. Başladık bakalım Allahın izniyle.

şafak canım seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun inş busefer rabbim hayırlısıyla doldurur kucağını

guzel anne adyları nerelerdesınz yaa gelıyorum kımseler yok :((
26 nısanda trasferım yapıldı kızlar 3 tane embiyo ıkısı ıyı bırı gerıde gelıyo bakalım nasıl olacak merakla beklıyorum test tarıhım 8 mayıs ıkı gun sonrası da evlılık yıldonumumuzz umarım bebegım yada bebeklerım bıze hedıye olur..
kızlar benım tranferım yapıldıgından berı kasık agrılarım gecmedı dunden berıde atesım çıkyo 37.5 a kadar geldı dr. aradım 38 ve ustu olursa haber ver dedı şimdilik bişey olmaz dedı korkuyorum noldu acaba dıye öncekı tup bebek denemem de hıc sorun yasamadım agrımda yoktu sizlerde de boyle ates basması ve kasık agrıları oldu mu arkadaslar bıde tansıyonum dusuyo aksama dogru genelde...

guzel anne adyları nerelerdesınz yaa gelıyorum kımseler yok :((
26 nısanda trasferım yapıldı kızlar 3 tane embiyo ıkısı ıyı bırı gerıde gelıyo bakalım nasıl olacak merakla beklıyorum test tarıhım 8 mayıs ıkı gun sonrası da evlılık yıldonumumuzz umarım bebegım yada bebeklerım bıze hedıye olur..
kızlar benım tranferım yapıldıgından berı kasık agrılarım gecmedı dunden berıde atesım çıkyo 37.5 a kadar geldı dr. aradım 38 ve ustu olursa haber ver dedı şimdilik bişey olmaz dedı korkuyorum noldu acaba dıye öncekı tup bebek denemem de hıc sorun yasamadım agrımda yoktu sizlerde de boyle ates basması ve kasık agrıları oldu mu arkadaslar bıde tansıyonum dusuyo aksama dogru genelde...

canım inşallah bu defa bebişlerine kavuşursun Allah yardımcın olsun her zaman duamdasınz .

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir gün diliyorum

kızlar ne aşamalardasınız çok merak ediyorum doğumu yaklaşan merve ve hreke inş herşey yolundadır iyisinizdir tuba yuks ve diğer hamile arkadaşlarımızda inş iyidirler

kedi kuzucuklarını inş eve çıkartmışsındır herşey yolundadır

miragem ayşegül inş sizde iyisinizdir gamze asil ve tedaviye başlıyacak tüm canarkadaşlarım inş hepinizde iyisinizdir arada selamınızı yazın topiğimizi boş bırakmayın

ezgimez inş sonucun pozitif olur seminay canım seninde sonucun inş pozitif olur hep duamdasınız bu aralar topiğe uğrayamasamda hep aklımdasınız

Merhaba havinim biz çok şükr iyiyiz kızımla artık şikayetimiz sıcaklar etkilenmeye başladık:))))))))) Sen nasılsın? Meleğin nasıl? topik bomboş kaldı kimseleri göremiyorum çıkıyorum. KIzlarr nerleree koyboldunuz hepiniz birden biz sıkılıyoruz kızımla evdee:((

kızlar bugun transferımın 8. gunu dayanamayıp ıdrar testı yaptım ve ıkıncı çizgiyı silik olarak gordum .. hamilemıyımdır... sevinemıyorumm yaa dıger transferımde kaç defa test yaptım ama cıkmamıstı.. kımyasal gebelık olup olmadıgını bız anlayabılırmıyız acaba... napıcamı bılemıyorum pazartesı kan testı yaptırsam çıkar heralde test gunum çarşamba....benım durumumu yasayan hamişlerımız varmı burdaaaa

kızlar bugun transferımın 8. gunu dayanamayıp ıdrar testı yaptım ve ıkıncı çizgiyı silik olarak gordum .. hamilemıyımdır... sevinemıyorumm yaa dıger transferımde kaç defa test yaptım ama cıkmamıstı.. kımyasal gebelık olup olmadıgını bız anlayabılırmıyız acaba... napıcamı bılemıyorum pazartesı kan testı yaptırsam çıkar heralde test gunum çarşamba....benım durumumu yasayan hamişlerımız varmı burdaaaa

günaydın....
çok sevindim ikinci çizgiyi görmene..
şimdiden hayırlı olsun....
bence test gününü bekle biraz sık dişini...
bende 26 nisanda başladım bugün gittim kontrole..
salı günü toplama işlemim yapılacakmış...
inşallah senin gibi bende görürüm ikinci çizgiyi..

günaydın....
çok sevindim ikinci çizgiyi görmene..
şimdiden hayırlı olsun....
bence test gününü bekle biraz sık dişini...
bende 26 nisanda başladım bugün gittim kontrole..
salı günü toplama işlemim yapılacakmış...
inşallah senin gibi bende görürüm ikinci çizgiyi..

sagol canım guzel temennılerın ıcın cok tesekkur edrımm Rabbım sana da ısteyen herkese de nasıp etsın... ınsallah bebıslerım benledır ve kanda da pozıtıfı gorurum sonra kese sonra kalp atısı cok heycanlı bı durum sabretmek beklemek gerek amaaaa iştee....

nasılsınız herşey yolundadır inş ayşegül canım tedaviye başlıcan mı yoksa başladın mı kızlar benim sonun cu denememden sonra adet düzensizliği oldu dün gine doktordaydım sürekli adet oluyorum doktor hi,ç bişey bulamıyor bana dün kızdı biraz çok sitreslisin kendine yapıyorsun diye sitrestende olabilir dedi çarşamba histereskopi yapcaklar parça alıp patalojiye gitcekmiş bi bilgisi olan varmı kızlar 750 tl dediler elimizde avcumuzda ne varsa döküyorum bebek için çok geldi bize ama yapacak bişey yok
doktorum piskloğa gönderdi gittim görüştüm insanın kendine ettğini kimse etmaez felan dedi kızlar bu hisreskopi zor bi işlemmi

nasılsınız herşey yolundadır inş ayşegül canım tedaviye başlıcan mı yoksa başladın mı kızlar benim sonun cu denememden sonra adet düzensizliği oldu dün gine doktordaydım sürekli adet oluyorum doktor hi,ç bişey bulamıyor bana dün kızdı biraz çok sitreslisin kendine yapıyorsun diye sitrestende olabilir dedi çarşamba histereskopi yapcaklar parça alıp patalojiye gitcekmiş bi bilgisi olan varmı kızlar 750 tl dediler elimizde avcumuzda ne varsa döküyorum bebek için çok geldi bize ama yapacak bişey yok
doktorum piskloğa gönderdi gittim görüştüm insanın kendine ettğini kimse etmaez felan dedi kızlar bu hisreskopi zor bi işlemmi

canım histeroskopi zor bir işlem değil ben iki defa oldum sen uyuyacaksın uyandığımda işlem bitmiş olacak bunu sakın kafana takma inş bundan sonra herşey yolunda gider ve bir sıkıntı çıkmadan sorunsuz tedavine başlarsın

ezgi canım senin adına çok sevindim inş hayırlısıyla test gününde kan değerinde güzel çıkar ve bebişlerini kucağına alacağın günü beklersin rabbim tamamına erdirir inş içini ferah tut hep olumlu düşün canım

Back