Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

isim güzelmis alina canim daha önce hic duymamistim. gözün aydin hersey yolundaymis ne güzel ALLAH tamamnia erdirsin senin kiz tam fotojenik hemde cok havali uyyyy bacak cak üstünemi atmiss. evet önce saglikli olsun erkek kiz ne fark ederki.

bebeğimizolsn canım dikkat ediyorsun dimi kendine yaramazlık yok dimi.. nasıl geçti transferin

ediyorum cnm evden dışarı çıkmıyorum ama evde geziniyorum balkonda oturuyorum ama sırtm kasıklarım ve belim ağrıyo bide çok gazım var neler olduğunu anlamıyorum

ediyorum cnm evden dışarı çıkmıyorum ama evde geziniyorum balkonda oturuyorum ama sırtm kasıklarım ve belim ağrıyo bide çok gazım var neler olduğunu anlamıyorum

canım gaz olması çok normal, kokarca gibi gezindik zamanında bizde :) o jel yok mu o jel o yapıyor işte, ayrıca folik asitte yapıyormuş gaz.sen uzun oturmaya bak canım, bel ağrılarını kasıkları kafana takma, şimdi bazısı adet ağrısı der bazısı bebek tutunuyor der hiç belli olmuyor herşeyin hayırlısı

dilakız canım senin nezaman adet tarihin,test yapmıcaksın anladık da bizide fazla merakta bırakma tatlım

kedicim inşallah bebişlerin iyidir,hep bebişleri soruyoruz dimi.sen nasılsın şekerim ağrın sızın varmı,inallah teez zamanda toparlanır kuzucuklar

merakta birakmam zaten hergün yaziyorumm ben biraz asiyim bu konuda kuralara uyamiyorum netten uzak duramadim

önceki tüp bebeklerde cok denendim birsey degismeyinca biraktim artik. INSALLAH bebisimolsunda havin giib olur hem kurallara uyar hemdeeeeee bebekler gelirrrrrrrrrrrrr.

Sen nasilsinn hep evdemisinn?

kız 1300 erkek 1210 du .şuan bayağı kilo kayıpları var ,ama dr.dedi bu ilk hafta böyle olur dedi.sonra kg alırlar.Ciğer eliştirici iğne doğumdan 1 saat önce vuruldu onun bile ne kadar faydası olmuş.kızı da solunum cihazından çıkarmışlar.bugün bnde erkek olanın elini tutabildim.çok minik inanamazsınız.bugün hastanede bi kadın vardı.benim başıma gelen ona da gelmiş.Bnm suyum gelince hastaneye gittim acilen en yakın hastane semiha şakire(zeytinburnu) dopplere girdim erkeğin suyu bitmiş dedi dr.zaten 5 dk aralıkla sancı geliyordu adet sancısı gibi.Doğum yakındı bnm için.dedim sezeryanla alın ,yukarı çık dediler çıktım tahil ver dediler.tam tahlili verdim rahmimin açıldığını hissettim.bi hissettim! kordon elime geldi.Allahtan ablam wc nin yanındaydı dedim hemşireyi çağır kordon geliyor ! hemşire geldi apar topar tekerlekli sandalyeye oturtup acil sezeryana aldılar sağolsun ekip süperdi,çok hızlı davrandılar,Evde bu durum olsaydı ikisini de kaybedebilirdik dedi dr.Bugün bahsettiğim kadına da aynı şey olmuş,kordon eline gelmiş ve bebek klozete düşmüş kordonu boynuna dolanmış( çok üzüldüm.ikincisi sezeryanla kurtarılmış.Allahım bizi korudu.Hiç plan yapmıyorum artık,Rabbim bnm için en iyisini hep düşünüyor.Daha evime yerleşemeden doğum yaptım,İnşallh evin işi biter ,onlard ele avuca gelicek kadar olurlarda evimiz şenlenir inşallh.Rabbim sizlere de nasip edecek çok dua ediyorum.Allahım herşeyin güzelini bizim için ayarlıyor hiiçç endişe etmeyin.

Kizlar moralim cok bozukk cokkkkkkkkkk

Abim cok hasta konustum ayy cok üzüldümm. emes hastaligina yakalanmiss. sag tarafii uyusuyormuss.

oda gec evlendi ama hic mutlu olmadii doktor sen ne yasamssin bu kadar üzülmüssün bu kadar streslisin.

bende acunun programindaki stendapciyi örnek verdim doktor ona yilar önce öyle demis.. oda o günden sonra kafasina bise takmais kanseri yenmis.

bilmiyorum ondan haberim yok dedi INSALLAH moral olmusturr. ayy sesi cok halsiz geliyordu. esimde konustu gözleri ddoldu.

diyo dag gibi adamdi nasil halsiz geliyor sei. emes hastaligi kötü bise INSALLAH caresi vardir. dualarinizi esirgemeyinn.

Allahım şifa versin inşallh.Çok üzüldüm.Yanında bulunun herdaim ona en iyi ilaç moral.

dilakız canım abine çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifasını versin inş

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu bir gece diliyorum

bebeğimolsun canım transferin hayırlı olsun rabbim kuzucuklarının sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inş canım benim transferim oldu doktorun yanına çıktığımda bana direk istirahat demişti ve ben 12 gün hiç kalkmadan yattım inş sende kendine dikkat et kuzucukların sana sıkı sıkı tutunsun

kedi canım bebişler nasıl inş gün gün toparlıyorlardır kendilerini rabbim tez vakitte evinize alıp gitmenizi kuzucuklarının sağlığını versin inş

mirage canım cuma yanılmıyorsam babanın ameliyatı vardı inş herşey yolunda gitmiştir ve babanın ameliyatı iyi geçmiştir

ayşegül canım inş annen iyisir uzun zamandır girmiyon topiğe

ve topiğimin güzel anne adayları umarım hepinizde iyisinizdir

cnm bnmki hayatına devam et dedi ama bende evden çıkmıyorum ama evin içinde geziyorum annem kaldı bugün og gitçek eşim evde o bakçak yarın kayınvalidem haftasonu yine annem bakçak salıda test tarihimiz ama ben dediğim gibi öyle yatmıyorum ama yemek bulaşık falan hiç bişey yapmıyoru sadece yemek tuvalet evin içinde kısacık yürüyüşler yapıyorum arada yavaş yavaş elim karnımda :)))

cnm bnmki jel değil tablet şeklinde atılıyo bnmkisi folik asitide aylardır kullanıyorum bebişlerle mi alakalı acaba diyorum rabbm nasip etsin yavrularım bnm olsun inş

Canım benim meleklerin hızla kilo alırlar. Sen de dikkat et kendine. Ne muhteşem şey rabbimin işi işte miniciktir elleri yerim ben onları:))) rabbim hepimize tattırsın bu duyguları inşallah.Ekip gerçekten iyiymiş rabbim meleklerini ve seni korumuş. Bizleri haberdar et kedicik merak ederiz seni ve kuzucuklarını canım.

sonunda sıra banada geldi:)hayırlısıyla bugun saat 2de transferim var.bebişlerim 3.günden 5.güne koşarak gelmişler annesine...ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRSIZSA BİLE HAYIRLI EYLEYİP ONU BANA NASİP ET...bir süre topiğe uğrayamıcam.allaha emanet olun hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle...dualarınızı esirgemeyin...

nasılsınız dilakız allah abine şifa versin inş en kısa zamanda toparlanır
kedi allah yardımcın olsun inş bebişler en kısa zamanda kilo alıp kucağına alırsın canım benim ablamın kızıda çok küçük doğmuştu hem 7 aylıktı allahım okadar minik tiki çok zayıftı 2 kilo felan dı herhalde apar topar sezeryana aldılar bebek doğdu doktorların elinde bizim cimcime koşturuyorlar nefes almıyor diye ama yicek ekmeği varmış hiç bişey olmadı büyüdü gitti hiç üzülme tatlım gördün ya bebeklerini nefes alıyorlar ya o bile yeter tatlım geçecek bu günlerin popolarına vurup vurup seveceksin
kızlar bu gece rüyamda bebeğim oluyor ben inanamıyorum sonra bebeği kucağıma veriyorlar hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok güzel bir bebek ti ağlıyormuşum eşim uyandırdı rüya olduğunu görünce içim nasıl yandı allahım bize o günleri göstercek mi acaba
doktorum bana adet olunca gel demişti kızlar ama ben gidemicem galiba çok bunaldım artık hasrtanelerden bebeklerden hayattan da galiba en iyisi doktorumu arayıp konuşayım bi

lalecim canım benm nasıl sevindim anlatamam yaa nasıl bi sürpriz yaptı bu beişlerr maşşallalarr inş sağlıkla gelişimlerini tamamlarlar.. miniklerimizin ilk annesi seni çook tebrik ediyorum... bugün terkiplerimiz geldi inş. sende bize vesile oldun hayırlısıyla inş işe yarar yarın başlıyoruz..

dilakız geçmiş olsun canım inş pozitif alırsın da hüznün hafifler bebeğin tesellin olur..Rabbim nelere şifa vermiyorki...

ferihacım nasılsın canım..okudum biraz karamssarsın olur hepimizin zaman zaman oluyor maaalesef.. bizim karışımlar geldi bugün hayırlısıyla başlıcam.. adam bize sizin durumunuza % 90 başarı dedi ama herkesemi aynı şeyleri söyliyor acaba bakalım görüces.

mirage babaın ameliyatın cumadı dimi canım inş hayrlsıyla aylatır ..

havinim maaşlallh ne güzel herşeyin iyi gidiyor ..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin ..dulaırnda bizide unutma tatlım..

h kere , merve , yuks , turk sizlerinde iyi gidiyor maaşallah hamişlik Rabbim daha iyi etsin inş..

aysegülü canım merak ettim annen düzelmiştir inş..

bebeğimiz olsun canım inş 9 ay bırakmaz frigoların seni... :) annesi çıkıp balkona falan oturma yat canım boşver hep yat lütfen cok dikkat et kendine...

kızlar unttuğum varsa kusura bakmasın herkesi çoookk öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…