Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

inşallah canım inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
beni sorarsan iyiyim bebeğim işle uğraşıyorum hayat zaman çok çabuk geçiyor herşeyi bir bakmışsın unutuveriyorsun..sanki dizi gibi akıp geçiyor gözlerinin önünden..böyle işte

canım benim İnşallah allahın da izniyle yoluna girecek her şey.. Rabbim babana sağlık sıhhat versin..

ben de hayat rutine döndü okul ev koşuşturma ve arada gelen krizlerim

bu kadarına gücüm yetiyor
annemle babam ileride donöre sıcak baktıklarının istersem yaptırabileceklerini söylüyorlar.. şaşkınım.. ben dinen sakıncalıymış desemde babamın annemin eşimin bunu aklıma düşürmelerine şaşıyorum .. asla yapmam dememeli büyük söz olur. kader ne gösterir duygularım kriz haline dönüşünce ne hissederim bilmiyorm şimdi sadece çocuksuz hayata alışmaya çalışıyorum o kadar..
rabbim hepimizin gücünü sabrını arttırsın İnşallahhhh

AYŞEGÜLÜ seninde iyi haberlerini bekliyorummm

miragem güzel günler de gelicek kuzum acılar bizim için...

herkeslere sevgiler ..
Allaha emanet olunn

Sevgili dostlarım,
İkiz bebeklerimizden erkek olan biraz yaramaz çıktı ve
"Ben daha fazla bekleyemiycem, hem buraya da sığmamaya başladık, kusura bakmayın ama ben geliyorum..." diyerek 25/03/2013 günü sabah 05:35 de "tepinmeye" başladı ve saat 11:12' de dünyaya teşrif etti. :) Abisi yaramazlık yapıp da aceleyle dünyaya gelince; uslu uslu bekleyen kız kardeşi de
"Eeeee abim yoksa benim burada ne işim varmış? Ben de geliyorum" diyerek 2 dakika sonra o da abisinin izinden dünyaya gözlerini açtı. Bizi biraz hazırlıksız yakaladılar ama varlıklarıyla da sevinç gözyaşlarına boğdular... Hanımın sağlık durumu da çok şükür iyi.
Bebeklerimiz beklediğimiz zamandan oldukça erken dünyaya geldiler ve bu sebeple de minik yaramazlar küvezde istirahate alındılar. Rabbime şükürler olsun ki sağlıklılar ancak yaklaşık olarak 1 ay kadar küvezde kalacaklar. Bundan sonrasında bol bol duaya ihtiyacımız var.
Bu sıkıntılı, heyecanlı, bir o kadar da keyifli günümüzde haber alıp da telefon açan, bizzat hastaneye gelen, çiçek yollayan, SMS çeken ve bizleri yanlız bırakmayan siz değerli dostlarıma birkez daha teşekkür ederim. Şimdi hastaneye gitmem lazım, inşallah fırsat buldukça hayırlı gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğim.

***Eşim hastanede yattığı için, onun talebi üzerine bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim.***

Son düzenleme:
selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı

umarım çok olmuyorumdur

Masalllahhhhhhh canimm ALLAH uzun saglikli hayirili anali babali ömürler nasip etsinn yavrularinaaaaaa.
hep beraber huzurla yasayin INSALLAAHH. kuvez icinde gecmis olsunn INSALLAH te zamanda sagliklarina kavusur yuvaniza dönersinizzz.
darisi bizlerin basinnaaaa hayirlisiyla.bu duyguyu hepimiz yasariz INSALLAHH.
normal dogummu oldu 2 dakika deyince sezaryen gibi geliyo.

havinn, nasilsinn nerdesin kizz haber ver. neler yapyiorsunn canimm.

bebisimolsunn hic yazmadin canimm merak ediyorumm kisacik yazda bizi merakta bekletme.

diger kizlarda umarim sizlerde iyisinizz.

kedi canım gözün aydın rabbim analı babaı büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarını inş kuzucukların çabuk toparlar çabuk çıkarsınız hastaneden canım rabbim hayırlı uzun ömürler nasip eylesin yavrularını

havinn, nasilsinn nerdesin kizz haber ver. neler yapyiorsunn canimm.

bebisimolsunn hic yazmadin canimm merak ediyorumm kisacik yazda bizi merakta bekletme.

diger kizlarda umarim sizlerde iyisinizz.

canım ben annem bilgisayara oturtturmadığından fazla yazamıyom arada kaçamak yapıyom çok şükür iyiyim kuzucukta iyi teyzesi sen nasılsın

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum

bugün kontrolumüz vardı kuzucuk maşallah iyi yine kalp atışlarını doktor dinletti gelişimide iyi dedi herşey yolunda diğer kese öylece duruyo rabbimden hayırlısını istedik ve hayırlısı buymuş tek olsun sağlıklı olsun sağlıkla gelişip büyüsün inş kuzucuğum bizden haberler böyle

inş topikte herşey yolundadır miragem nasılsın baban inş iyidir ameliyatı inş güzel geçer eski sağlığına kavuşur

ayşegül canım sen nasılsın inş annende iyidir

ve topiğimin güzel anne adayları inş hepinizde iyisinizdir mervem hkerem ve diğerleri

evet cnm sezeryan.norml yapmk istmezdm zaten risk oluması muhtemel çünkü.sizlerede hep dua ettim ilk sütümü sağarken.Rabbim tez zamnda sizlerde nasip etsin inşllh

Güzel arkadaşlarım hepinize selam olsun. Çoook uzun zamandır yoktum. Biraz kafa dinlemeye ihtiyacım vardı malum hepiniz gibi arada böyle gelip gidiyorlar.

kedicim gülüm güzel annem maşallah size gözün Aydın olsun Rabbim bebişlerinize birlikte hayırlı uzun mutlu ömürler nasip etsin. Ayy nasıl sevindim elimize doğdu gibi oldu valla kuzucuklar daha kaç gün oldu ki test günü için gün sayıyorduk:) en kısa zamanda kollarına alıp doya doya kolladığın günlerde gelir inşallah. Kocamannnn öpüldün.
havin canım benim ne güzel haberler vermişsin Rabbim sağ salim ku ağına almayı nasip etsin. Hep dualardasınız. Allah'a emanetsin çok dikkat et kendine.
miragem baban bugün hastaneye yatacakmış Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah. Herşey yolunda gitsin inşallah.
ayşegül canım benim umarım sende de güzel gelişmeler vardır. Rabbim bu zor günlerini selametler atlatmanı nasip etsin.
Merve,hkere,yuks,diğer kızlar herkes iyi inşallah güzel haberlerle buluşmak dileğiyle kocamaaaan öpüldünüz

evet cnm sezeryan.norml yapmk istmezdm zaten risk oluması muhtemel çünkü.sizlerede hep dua ettim ilk sütümü sağarken.Rabbim tez zamnda sizlerde nasip etsin inşllh

topiğimizin ilk annesi Mevlam analı babalı büyütsün, hoşgelmişler yavrukuşlar :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişleri kucağına almayı nasip etsin,umarım durumları iyidir,tez zamanda toparlanırlar inşallah. Sizlerede güç kuvvet versin şu bir ayı zorluklar olmadan kolayca geçirmenizi nasip etsin inşallah. Bizi durumlardan haberdar et ara sıra, Allah yar ve yardımcınız olsun tatlım.

merhaba arkadaşım,umarm tüp bebek denemenden olumlu sonuç alırsın. devlette ilgili bir fikrim yok ama özelde şu şekilde işliyor süreç kısaca anlatayım.
ön görüşmenden sonra doktorun gerekli gördüğü tahilleri yaptırıyorsun,daha sonra adetin 2. günü kontrole gidip yumurta geliştirici iğneleri vurunuyorsun yaklaşık 8 doz hergün aynı saatte vurunmak şartıyla, iğnelerin bitince yumurta çatlamaması için bir iğne daha vurunuyorsun ve yumurta toplama işleminden 36saat önce bir iğne daha vurunuyorsun adetin 12-13-günleri gibi (tam hatırlayamadım) yumrtaların toplanıyor ve eşinde aynı gün sperm örenği veriyor, bunlar döllenip doktorunun uygun gördüğü zamanda 2ila 5 gün içinde embryolar oluşursa ve kaliteli olursa transfer işlemi için aranıyorsun gün belirleniyor.transferden sonra 12 günün ardından hamilelik için kan testi isteniyor..bu arada kaliteli olan embriyolarnı dondurabilirsin,eğer negatif sonuç alırsan birdahaki denemende sıfırdan başlamamak için. inşallah gerek kalmaz. hakkınızda hayırlısı

ay canım benim anne mi oldun sen şimdi allahım ne güzel bir haber allah analı babalı büyütsün bu bir ay sorunsuz bir şekilde geçer inş darısı bizim başımıza diyelim nazlı bebeklerimizden ikisi geldi dünyaya diğerleride fazla üzmezler inş bizleri

aldım cnm kuzuları elim göbüşümde ytyorum öyle :)

kızlarr 2 tane donuş kuzum var içimde ısıtmaya ç.alışıyorum :)))

ama hiç kalmadı dondurlacak embriyo olsun yavrularım bnm olsunda 9 nisan test günüm inş

TRANSFER EDİLENLERDE sabah 3 akşm 7 hücreli olmuşlr umarım içimde can bulurlar

rabbm bağşlasın transfer ediliren ble öle dua ettm

Alalh razı olsun cümlenizden.Rabbim sizlere zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallh.hastanede eşim apar topar bebişleri yoğun bakıma aldıklarını görünce fenalaşıp bayılmış 3 kez.hastanede meşur olduk ,tek kiz annesi olarak:) servis gelince hastabakıcılar anlattı:) servisteki hastalar da o oturup hüngür hüngür ağlayan senin eşinmiydi diye sordular.şaşırdım hiçbişeyden haberim yoktu.çok duygulandım.Allah bize bağışlasın inşallh.kucağımıza alacağımız günü kısaltsın inşallhhastaneye tatlı dağıttı eşim.dr da demiş burdan bir sürü bebek çıktı ama kimse bize ttlı getirmedi demiş.gel sana bi güzellk yapyım erkek olan daha iyi onun elini tutabilrsin demiş.harektlenmiş canım bnimm,sonra yoğun bakım küvezinden başka küveze almışlar minik kuşumu.
ayyy çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…