• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Kizlar hepiniden ALLAH ayri ayri razi olsun iyi dilekleriniz icin.

ALLAHtan ümit kesilmez bakalim zaman abime nler göstericek. büyk hastaneye gidicek tesler icin.

annemle babamla konustum ayy cok yanlizlar cok üzgünler orda olmayi cok isterdim cokk.

INSALLAH bu ay olsun artik diyorum bebekelri görünce dayanamiyorum. tedavi gören arkadaslar hepimiz bebklerimize hayirlisiyla kavusalim INSALLAHH.

kedi yavrularini doya doya koklmaka nasip olsun INSALLAHH. hamile arkadasalr ve diger arkadaslar sizlerde iyisiniz umarimm.

lalecim canım benm nasıl sevindim anlatamam yaa nasıl bi sürpriz yaptı bu beişlerr maşşallalarr inş sağlıkla gelişimlerini tamamlarlar.. miniklerimizin ilk annesi seni çook tebrik ediyorum... bugün terkiplerimiz geldi inş. sende bize vesile oldun hayırlısıyla inş işe yarar yarın başlıyoruz..

dilakız geçmiş olsun canım inş pozitif alırsın da hüznün hafifler bebeğin tesellin olur..Rabbim nelere şifa vermiyorki...

ferihacım nasılsın canım..okudum biraz karamssarsın olur hepimizin zaman zaman oluyor maaalesef.. bizim karışımlar geldi bugün hayırlısıyla başlıcam.. adam bize sizin durumunuza % 90 başarı dedi ama herkesemi aynı şeyleri söyliyor acaba bakalım görüces.

mirage babaın ameliyatın cumadı dimi canım inş hayrlsıyla aylatır ..

havinim maaşlallh ne güzel herşeyin iyi gidiyor ..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin ..dulaırnda bizide unutma tatlım..

h kere , merve , yuks , turk sizlerinde iyi gidiyor maaşallah hamişlik Rabbim daha iyi etsin inş..

aysegülü canım merak ettim annen düzelmiştir inş..

bebeğimiz olsun canım inş 9 ay bırakmaz frigoların seni... :) annesi çıkıp balkona falan oturma yat canım boşver hep yat lütfen cok dikkat et kendine...

kızlar unttuğum varsa kusura bakmasın herkesi çoookk öpüyorum...

cnmbnm oturmak dediysem kapalı balkonumuz zaten uzun oturuyorum içerideki gibi yani :)
ağlamalardayım bugün korku sardı her yanımı :((

iyiki laptop var yoksa nasıl girerdim buraya diyorum :))

bugün çok kötüyüm yaaa ağlamak geliyor hep içimden çok korkuyorum ağrı geçnce ödüm kopuyo inş bebşlerim bnmledir :(((

dilakız canım Rabbim şifa versin abine, inşallah sağlığına kavuşur.
boyacı canım inşallah bitkiler iyi gelir inşallah tedaviye gerek kalmadan Mevlam göbüşünü doldurur inşallah
bebeğimolsun kuzum hiç üzme kendini inşallah kuzucukların seninledir

boyacı canım inşallah bitkiler iyi gelir inşallah tedaviye gerek kalmadan Mevlam göbüşünü doldurur inşallah

Tesekkür ederim canimm INSALLAH anenm babam cok üzülüyolarr.

RABBIM seni bebegine kavustursunn

lalecim canım benm nasıl sevindim anlatamam yaa nasıl bi sürpriz yaptı bu beişlerr maşşallalarr inş sağlıkla gelişimlerini tamamlarlar.. miniklerimizin ilk annesi seni çook tebrik ediyorum... bugün terkiplerimiz geldi inş. sende bize vesile oldun hayırlısıyla inş işe yarar yarın başlıyoruz..

dilakız geçmiş olsun canım inş pozitif alırsın da hüznün hafifler bebeğin tesellin olur..Rabbim nelere şifa vermiyorki...

ferihacım nasılsın canım..okudum biraz karamssarsın olur hepimizin zaman zaman oluyor maaalesef.. bizim karışımlar geldi bugün hayırlısıyla başlıcam.. adam bize sizin durumunuza % 90 başarı dedi ama herkesemi aynı şeyleri söyliyor acaba bakalım görüces.

mirage babaın ameliyatın cumadı dimi canım inş hayrlsıyla aylatır ..

havinim maaşlallh ne güzel herşeyin iyi gidiyor ..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin ..dulaırnda bizide unutma tatlım..

h kere , merve , yuks , turk sizlerinde iyi gidiyor maaşallah hamişlik Rabbim daha iyi etsin inş..

aysegülü canım merak ettim annen düzelmiştir inş..

bebeğimiz olsun canım inş 9 ay bırakmaz frigoların seni... :) annesi çıkıp balkona falan oturma yat canım boşver hep yat lütfen cok dikkat et kendine...

kızlar unttuğum varsa kusura bakmasın herkesi çoookk öpüyorum...

Boyacı canım Allah razı olsun .İnşallh hep dua ediyorum size.Adam boşa ümit verecek adam değil innşallh senin zaten tutmuştu,bnm okadar bile ümidim yokken 3.de tuttu ,senin gerçektn %90 şansın var,hep dedik bunu.Sen karışımlarını düzenli kullan nereye gidersen yanında götür .Bn tatilde bile kullanmıştım düzenli.İnşallh Rabbim sizede verecek ,en güzel ve hayırlı zamanda side kavuşursunuz inllh.Bn bugün bebişimin pipisini gördüm:)) hemşireye söyledim açtı gösterdi:)canım bnm pespembe bi pipisi var:))

Rabbim sabırlar versin canım, Mevlam kimselere dermansız dert vermesin inşallah. sen nasılsın canım

Aminnn canimm RABBIM dert verdi dermaninda versinn simdiden konusmasini etkilemiss ayy sesini duyunca abimin tuhaf oldum.

ablalarim öteki abim yikilmis durumdalarr
Bende iyi olmaya calisiyorumm tlf da haber almaya calisiyorum benim bad persembeydi arti onun streside var bende haberler simdilik böyle.

Sen nasilsinn bebis tekmeliyomu ??

Aminnn canimm RABBIM dert verdi dermaninda versinn simdiden konusmasini etkilemiss ayy sesini duyunca abimin tuhaf oldum.

ablalarim öteki abim yikilmis durumdalarr
Bende iyi olmaya calisiyorumm tlf da haber almaya calisiyorum benim bad persembeydi arti onun streside var bende haberler simdilik böyle.

Sen nasilsinn bebis tekmeliyomu ??

bizler iyiyi< canım çok şükür.
senin gelme imkanın yokmu için rahatlardı bi nebze, şimdi uzaklarda iyice sıkıntı yapmışsındır canım ya..inşallah senin güzel haberlerine sevinir ailen..

bizler iyiyi< canım çok şükür.
senin gelme imkanın yokmu için rahatlardı bi nebze, şimdi uzaklarda iyice sıkıntı yapmışsındır canım ya..inşallah senin güzel haberlerine sevinir ailen..

Cok cok istiyorum gitmeyi annemde gel diyo bilemiyorum INSALLAH kismet olurda giderim hayirlisiyla.

onlar iyi olsunda gitmesemde olur diyorum evet bende düsündüm hamile olsamm sevinirler teselli olurlar INNNSALLAHHH.

hamile olsamda gitsem diye hayal ediyorum.gecen sene gittimya herif pek istemiyo bende simdilik zorlamiyorum olaylarin gelisimine göre davranirim

ALLAH iyilik versin bebisine sana artik az kaldi kavusmaniza.

Cok cok istiyorum gitmeyi annemde gel diyo bilemiyorum INSALLAH kismet olurda giderim hayirlisiyla.

onlar iyi olsunda gitmesemde olur diyorum evet bende düsündüm hamile olsamm sevinirler teselli olurlar INNNSALLAHHH.

hamile olsamda gitsem diye hayal ediyorum.gecen sene gittimya herif pek istemiyo bende simdilik zorlamiyorum olaylarin gelisimine göre davranirim

ALLAH iyilik versin bebisine sana artik az kaldi kavusmaniza.

inşallah bebişinle gelirsin ozaman canım, bizimde az kaldı bakalım hayırlısıyla bekliyoruz inşallah vaktimizi..

ben şimdilik kaçıyorum dikkat et kendine iyi geceler canımcım

inşallah bebişinle gelirsin ozaman canım, bizimde az kaldı bakalım hayırlısıyla bekliyoruz inşallah vaktimizi..

ben şimdilik kaçıyorum dikkat et kendine iyi geceler canımcım

INSALLAH ya hamileyken yada bebisle gitmeyi cok istiyorumm hakkkimizdan hayirlsii artik gurbeette olunca hersey cok daha agir gelyiro bana. ALLAH kimseyi yanlizikla imtihan etmesin cok zor cokk.
bende cikicam canimm sanada iyi gecelerrr ALLAHA emanet olunn cimcimeyle birlikte.

inş cnm bnm rabbm onları almasın bnden bi sağ bi sol kasığım ağrıyo inş rabbim yavrularımı bana bağışlasın onları bizden almasın :(

dilakızcım cnm abiciğin ne durumda allahım şifasnı versin

slm kizlar INSALLAH hepiniz saglikli ve huzurlusunuzdur

Canim abim daha büyük hastanelere gidicek. tedavi sonucu 100 de otuz iyilesdin demi doktor daha iyi hastanelere gitmen gerek demis.

istanbul ankara düsünüyor ALLAH oralara düsürmeden sifa versin.

Bugun bebsimolsun nasilsin heber ver merak ediyorum, Kedi senin bebisler nasil oldu kokladinmi yavrucuklarini.

piti 88 sen nasilsin hersey oylundamii

hkere, yüks, havinn,merve sizler nasilsinizz boyaci feriha isimleri suan aklima gelmedi diger arkadaslar kusura bakmayin sizler umarim iyiysinizdir INSALLAHHHHH

Son düzenleme:
merhabalar nasılsınız.....dilakız okudum geçmişi çok geçmiş olsun abin için Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah..
ya benide eşim sıkıştırıyor kaç gündür dondurulmuşları transfer ettirelim diye ama ben kendimi hazır hissetmiyorum oda öyle istekli olunca acaba diyorum mayıs gibi yada haziranda dondurulmuşlarımı transfer ettirsek siz ne düşünüyorsunuz insan hazır olmayınca bir beklentide olmuyor o yüzden daha moral yerindeyken istiyorum ama kararsız kaldım..derler ya en kötü karar kararsızlıktan iyidir o hesap işte..

Back
X