bebeğimizolsn canım dikkat ediyorsun dimi kendine yaramazlık yok dimi.. nasıl geçti transferin
yaramazlik yapmak icin biraz bekliyicekerr simdiye kadar olanlarla yetinsinler gari.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğimizolsn canım dikkat ediyorsun dimi kendine yaramazlık yok dimi.. nasıl geçti transferin
herkese merhaba. uzun zaman oldu girmeyeli. herkes iyidir inşallah.
bizde iyiyiz. 24. haftaya geldik dayandık öyleydi böyleydi derken.
dün detaylı ultrasona girdik. doktor biraz bizi korkuttu ama şükür herşey yolunda. herşey mükemmel bebekte. her şey temiz çıktı.
şak diye görüntüyü önümüze çıkardı doktor. bir an donduk kaldık. müthiş bir duygu. kızımız profilden görüntü vermedi bize ne kadar uğraşsakta. yandan güzel bir profil verdi. Çok tatlı çok güzel. Birde bacaklara bakalım dedik. Bizimki bacak bacak üstüne atmış yatıyor.
harika bir duygu. özlemini duyan bütün arkadaşlara allah yaşatsın.
Her şey bitti şimdide kız - erkek takıntısı başladı millete.
kimi der zaten olmuyordu keşke erkek olasaydı. kimi oğlum oğplum diye kendi çocuğunu üstüne basa basa söyler. Toplumumuz böyle işte. Bizim için hiiiç önemli değil. sağlıklı olsun yeter bize erkek kız fark etmez.
kızımıza isimde bulduk
alina su
alina günümüz türkçesinde yazın en güzel gecesi anlamında. ama anadoluda yaşayan ilk uygarlık ve türkçenin kökü olan luwi dilinde ise deniz kızı ışıldayan kız anlamında.
eşim bu ismi istiyor. Hayırlısı ile doğsa. günleri sayıyoruz. Allah herkese nasip etsin. bu kadar çaba sarf ediyoruz boş bırakmasın çabalarımızı
yaramazlik yapmak icin biraz bekliyicekerr simdiye kadar olanlarla yetinsinler gari.
ayy hiç gözümüzde yok zaten kuzucuklarımız anneye tutunsunda :))
ediyorum cnm evden dışarı çıkmıyorum ama evde geziniyorum balkonda oturuyorum ama sırtm kasıklarım ve belim ağrıyo bide çok gazım var neler olduğunu anlamıyorum![]()
canım gaz olması çok normal, kokarca gibi gezindik zamanında bizde :) o jel yok mu o jel o yapıyor işte, ayrıca folik asitte yapıyormuş gaz.sen uzun oturmaya bak canım, bel ağrılarını kasıkları kafana takma, şimdi bazısı adet ağrısı der bazısı bebek tutunuyor der hiç belli olmuyor herşeyin hayırlısı
dilakız canım senin nezaman adet tarihin,test yapmıcaksın anladık da bizide fazla merakta bırakma tatlım
kedicim inşallah bebişlerin iyidir,hep bebişleri soruyoruz dimi.sen nasılsın şekerim ağrın sızın varmı,inallah teez zamanda toparlanır kuzucuklar
Canım çok sevindim:)) RABBİM analı babalı büyümelerini nasip etsin inşallah.Zorlu bir aylık süreci birn önce atlatın inşallah Rabbim bizlerede tatdırsın bu duyguları.. Kadicik kaç kilo doğdular kuzucuklar canım? Kendine dikkat et canım.
Kizlar moralim cok bozukk cokkkkkkkkkk
Abim cok hasta konustum ayy cok üzüldümm. emes hastaligina yakalanmiss. sag tarafii uyusuyormuss.
oda gec evlendi ama hic mutlu olmadii doktor sen ne yasamssin bu kadar üzülmüssün bu kadar streslisin.
bende acunun programindaki stendapciyi örnek verdim doktor ona yilar önce öyle demis.. oda o günden sonra kafasina bise takmais kanseri yenmis.
bilmiyorum ondan haberim yok dedi INSALLAH moral olmusturr. ayy sesi cok halsiz geliyordu. esimde konustu gözleri ddoldu.
diyo dag gibi adamdi nasil halsiz geliyor sei. emes hastaligi kötü bise INSALLAH caresi vardir. dualarinizi esirgemeyinn.
Kizlar moralim cok bozukk cokkkkkkkkkk
Abim cok hasta konustum ayy cok üzüldümm. emes hastaligina yakalanmiss. sag tarafii uyusuyormuss.
oda gec evlendi ama hic mutlu olmadii doktor sen ne yasamssin bu kadar üzülmüssün bu kadar streslisin.
bende acunun programindaki stendapciyi örnek verdim doktor ona yilar önce öyle demis.. oda o günden sonra kafasina bise takmais kanseri yenmis.
bilmiyorum ondan haberim yok dedi INSALLAH moral olmusturr. ayy sesi cok halsiz geliyordu. esimde konustu gözleri ddoldu.
diyo dag gibi adamdi nasil halsiz geliyor sei. emes hastaligi kötü bise INSALLAH caresi vardir. dualarinizi esirgemeyinn.
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu bir gece diliyorum
bebeğimolsun canım transferin hayırlı olsun rabbim kuzucuklarının sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inş canım benim transferim oldu doktorun yanına çıktığımda bana direk istirahat demişti ve ben 12 gün hiç kalkmadan yattım inş sende kendine dikkat et kuzucukların sana sıkı sıkı tutunsun
kedi canım bebişler nasıl inş gün gün toparlıyorlardır kendilerini rabbim tez vakitte evinize alıp gitmenizi kuzucuklarının sağlığını versin inş
mirage canım cuma yanılmıyorsam babanın ameliyatı vardı inş herşey yolunda gitmiştir ve babanın ameliyatı iyi geçmiştir
ayşegül canım inş annen iyisir uzun zamandır girmiyon topiğe
ve topiğimin güzel anne adayları umarım hepinizde iyisinizdir
olmasinda zaten onlar gecici duygular önemli olan bebeklerin sagligi. INSALLAH bu sefer tutunucak annesi.
canım gaz olması çok normal, kokarca gibi gezindik zamanında bizde :) o jel yok mu o jel o yapıyor işte, ayrıca folik asitte yapıyormuş gaz.sen uzun oturmaya bak canım, bel ağrılarını kasıkları kafana takma, şimdi bazısı adet ağrısı der bazısı bebek tutunuyor der hiç belli olmuyor herşeyin hayırlısı
dilakız canım senin nezaman adet tarihin,test yapmıcaksın anladık da bizide fazla merakta bırakma tatlım
kedicim inşallah bebişlerin iyidir,hep bebişleri soruyoruz dimi.sen nasılsın şekerim ağrın sızın varmı,inallah teez zamanda toparlanır kuzucuklar
kız 1300 erkek 1210 du .şuan bayağı kilo kayıpları var ,ama dr.dedi bu ilk hafta böyle olur dedi.sonra kg alırlar.Ciğer eliştirici iğne doğumdan 1 saat önce vuruldu onun bile ne kadar faydası olmuş.kızı da solunum cihazından çıkarmışlar.bugün bnde erkek olanın elini tutabildim.çok minik inanamazsınız.bugün hastanede bi kadın vardı.benim başıma gelen ona da gelmiş.Bnm suyum gelince hastaneye gittim acilen en yakın hastane semiha şakire(zeytinburnu) dopplere girdim erkeğin suyu bitmiş dedi dr.zaten 5 dk aralıkla sancı geliyordu adet sancısı gibi.Doğum yakındı bnm için.dedim sezeryanla alın ,yukarı çık dediler çıktım tahil ver dediler.tam tahlili verdim rahmimin açıldığını hissettim.bi hissettim! kordon elime geldi.Allahtan ablam wc nin yanındaydı dedim hemşireyi çağır kordon geliyor ! hemşire geldi apar topar tekerlekli sandalyeye oturtup acil sezeryana aldılar sağolsun ekip süperdi,çok hızlı davrandılar,Evde bu durum olsaydı ikisini de kaybedebilirdik dedi dr.Bugün bahsettiğim kadına da aynı şey olmuş,kordon eline gelmiş ve bebek klozete düşmüş kordonu boynuna dolanmış( çok üzüldüm.ikincisi sezeryanla kurtarılmış.Allahım bizi korudu.Hiç plan yapmıyorum artık,Rabbim bnm için en iyisini hep düşünüyor.Daha evime yerleşemeden doğum yaptım,İnşallh evin işi biter ,onlard ele avuca gelicek kadar olurlarda evimiz şenlenir inşallh.Rabbim sizlere de nasip edecek çok dua ediyorum.Allahım herşeyin güzelini bizim için ayarlıyor hiiçç endişe etmeyin.
Sevgili dostlarım,
İkiz bebeklerimizden erkek olan biraz yaramaz çıktı ve
"Ben daha fazla bekleyemiycem, hem buraya da sığmamaya başladık, kusura bakmayın ama ben geliyorum..." diyerek 25/03/2013 günü sabah 05:35 de "tepinmeye" başladı ve saat 11:12' de dünyaya teşrif etti. :) Abisi yaramazlık yapıp da aceleyle dünyaya gelince; uslu uslu bekleyen kız kardeşi de
"Eeeee abim yoksa benim burada ne işim varmış? Ben de geliyorum" diyerek 2 dakika sonra o da abisinin izinden dünyaya gözlerini açtı. Bizi biraz hazırlıksız yakaladılar ama varlıklarıyla da sevinç gözyaşlarına boğdular... Hanımın sağlık durumu da çok şükür iyi.
Bebeklerimiz beklediğimiz zamandan oldukça erken dünyaya geldiler ve bu sebeple de minik yaramazlar küvezde istirahate alındılar. Rabbime şükürler olsun ki sağlıklılar ancak yaklaşık olarak 1 ay kadar küvezde kalacaklar. Bundan sonrasında bol bol duaya ihtiyacımız var.
Bu sıkıntılı, heyecanlı, bir o kadar da keyifli günümüzde haber alıp da telefon açan, bizzat hastaneye gelen, çiçek yollayan, SMS çeken ve bizleri yanlız bırakmayan siz değerli dostlarıma birkez daha teşekkür ederim. Şimdi hastaneye gitmem lazım, inşallah fırsat buldukça hayırlı gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğim.
***Eşim hastanede yattığı için, onun talebi üzerine bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim.***