lalecim canım benm nasıl sevindim anlatamam yaa nasıl bi sürpriz yaptı bu beişlerr maşşallalarr inş sağlıkla gelişimlerini tamamlarlar.. miniklerimizin ilk annesi seni çook tebrik ediyorum... bugün terkiplerimiz geldi inş. sende bize vesile oldun hayırlısıyla inş işe yarar yarın başlıyoruz..
dilakız geçmiş olsun canım inş pozitif alırsın da hüznün hafifler bebeğin tesellin olur..Rabbim nelere şifa vermiyorki...
ferihacım nasılsın canım..okudum biraz karamssarsın olur hepimizin zaman zaman oluyor maaalesef.. bizim karışımlar geldi bugün hayırlısıyla başlıcam.. adam bize sizin durumunuza % 90 başarı dedi ama herkesemi aynı şeyleri söyliyor acaba bakalım görüces.
mirage babaın ameliyatın cumadı dimi canım inş hayrlsıyla aylatır ..
havinim maaşlallh ne güzel herşeyin iyi gidiyor ..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin ..dulaırnda bizide unutma tatlım..
h kere , merve , yuks , turk sizlerinde iyi gidiyor maaşallah hamişlik Rabbim daha iyi etsin inş..
aysegülü canım merak ettim annen düzelmiştir inş..
bebeğimiz olsun canım inş 9 ay bırakmaz frigoların seni... :) annesi çıkıp balkona falan oturma yat canım boşver hep yat lütfen cok dikkat et kendine...
kızlar unttuğum varsa kusura bakmasın herkesi çoookk öpüyorum...
dilakız canım Rabbim şifa versin abine, inşallah sağlığına kavuşur.
boyacı canım inşallah bitkiler iyi gelir inşallah tedaviye gerek kalmadan Mevlam göbüşünü doldurur inşallah
bebeğimolsun kuzum hiç üzme kendini inşallah kuzucukların seninledir
lalecim canım benm nasıl sevindim anlatamam yaa nasıl bi sürpriz yaptı bu beişlerr maşşallalarr inş sağlıkla gelişimlerini tamamlarlar.. miniklerimizin ilk annesi seni çook tebrik ediyorum... bugün terkiplerimiz geldi inş. sende bize vesile oldun hayırlısıyla inş işe yarar yarın başlıyoruz..
dilakız geçmiş olsun canım inş pozitif alırsın da hüznün hafifler bebeğin tesellin olur..Rabbim nelere şifa vermiyorki...
ferihacım nasılsın canım..okudum biraz karamssarsın olur hepimizin zaman zaman oluyor maaalesef.. bizim karışımlar geldi bugün hayırlısıyla başlıcam.. adam bize sizin durumunuza % 90 başarı dedi ama herkesemi aynı şeyleri söyliyor acaba bakalım görüces.
mirage babaın ameliyatın cumadı dimi canım inş hayrlsıyla aylatır ..
havinim maaşlallh ne güzel herşeyin iyi gidiyor ..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasp etsin ..dulaırnda bizide unutma tatlım..
h kere , merve , yuks , turk sizlerinde iyi gidiyor maaşallah hamişlik Rabbim daha iyi etsin inş..
aysegülü canım merak ettim annen düzelmiştir inş..
bebeğimiz olsun canım inş 9 ay bırakmaz frigoların seni... :) annesi çıkıp balkona falan oturma yat canım boşver hep yat lütfen cok dikkat et kendine...
kızlar unttuğum varsa kusura bakmasın herkesi çoookk öpüyorum...
Tesekkür ederim canimm INSALLAH anenm babam cok üzülüyolarr.
RABBIM seni bebegine kavustursunn
canım sabretmek lazım allah annenlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah
kedicim hoşgeldin nasılsın bebişlerin nasıl
Sabr ediyorlar zaten bol bol dua ediyorlar ALLAHA siginmis durumdalarr.
daha emes oldugundanda haberleri yok bas agrisi uyusma saniyorlar ahhhh ahhhh
Rabbim sabırlar versin canım, Mevlam kimselere dermansız dert vermesin inşallah. sen nasılsın canım
Aminnn canimm RABBIM dert verdi dermaninda versinn simdiden konusmasini etkilemiss ayy sesini duyunca abimin tuhaf oldum.
ablalarim öteki abim yikilmis durumdalarr
Bende iyi olmaya calisiyorumm tlf da haber almaya calisiyorum benim bad persembeydi arti onun streside var bende haberler simdilik böyle.
Sen nasilsinn bebis tekmeliyomu ??
bizler iyiyi< canım çok şükür.
senin gelme imkanın yokmu için rahatlardı bi nebze, şimdi uzaklarda iyice sıkıntı yapmışsındır canım ya..inşallah senin güzel haberlerine sevinir ailen..
Cok cok istiyorum gitmeyi annemde gel diyo bilemiyorum INSALLAH kismet olurda giderim hayirlisiyla.
onlar iyi olsunda gitmesemde olur diyorum evet bende düsündüm hamile olsamm sevinirler teselli olurlar INNNSALLAHHH.
hamile olsamda gitsem diye hayal ediyorum.gecen sene gittimya herif pek istemiyo bende simdilik zorlamiyorum olaylarin gelisimine göre davranirim
ALLAH iyilik versin bebisine sana artik az kaldi kavusmaniza.
inşallah bebişinle gelirsin ozaman canım, bizimde az kaldı bakalım hayırlısıyla bekliyoruz inşallah vaktimizi..
ben şimdilik kaçıyorum dikkat et kendine iyi geceler canımcım
dilakız canım Rabbim şifa versin abine, inşallah sağlığına kavuşur.
boyacı canım inşallah bitkiler iyi gelir inşallah tedaviye gerek kalmadan Mevlam göbüşünü doldurur inşallah
bebeğimolsun kuzum hiç üzme kendini inşallah kuzucukların seninledir
ne oldu canim hayirdirr moralini bizucak bisemi olduu
INSALLAHH bebeklerin seninledirr affffff beklemek cok zor seni anlyiorumm
dilakızcım cnm abiciğin ne durumda allahım şifasnı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?