• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ayy canım heyecan olmazmı ya, birde transferden sonra hamiş gibi geziyorsun ya ortalıkta,nazlar niyazlar çok keyifli :) az kaldı canım özle bebişini kaç aydır ayrı kaldınız seni bekliyor tomurcuğun..üşüdü orda yaramazlar göbüşüne alda sıcacık yeri bulunca bırakmazlar inşallah seni :)

inş cnm ben onları sevgimle ısıtırım bi gelsinlerde cnm kuzularım bnm yaa hkere çok şaşırıyorum insan olmayan çocuğunu sever mi ben şimdiden seviyorum rabbimin gücüne gitmesin annesinin kuzularıı diye diye görmen lazım eşim bayılıyo bu tip sözlere hemde rahatlıyo sanki allahım beni ayırmasın meleğimden rabbim bnmde kucağıma almayı nasip eylesin

Evet canım hallettim hiçbir eksiğimiz kalmadı çok şükür bir iki ufak tefek şey haricinde
Havuzluhandan aldım hepsini toplu şekilde çok yoruldum ama anlatamam
fotolarını çekip yollayacam sana inş:34:

canım bekliyorum sabırsızlıkla, bende çok yorulacağımı düşündüğüm için geçen aydan hallettim,şimdi git deseler gidemem yani. işin çok hepsini ters çevir yıka as ütüle ooooo :))) neler aldın canım, benimde emzik vs şeyler kaldı

hkere o kadar heyecenlıyım ki tatlım sana anlatamam kuzumu düşününce içim kıpır kıpır oluyo olmayan bebeğimi özlüyorum kavuşacağımız günü düşününce kalbim sıkışıyo bu duygu çok garipmiş cnm rabbim kucaklarımızı doldursun

Canım nasılsın iyimisin tedavin nasıl?anlat gelişmeleri merak ediyorum:54:

Evet canım hallettim hiçbir eksiğimiz kalmadı çok şükür bir iki ufak tefek şey haricinde
Havuzluhandan aldım hepsini toplu şekilde çok yoruldum ama anlatamam
fotolarını çekip yollayacam sana inş:34:

Mervecim ne kadar kaldı doğuma kızımızın cicilerini bizede gönder bizde bakalm hem fikir ediniriz sonuçta bizde geçicez bu yoldan dimi ama :)

Canım nasılsın iyimisin tedavin nasıl?anlat gelişmeleri merak ediyorum:54:

iyiyim cnm saol siz nasılsınız (seni hep iki kişi olarak düşünüyorum ;) )
benim bu ay allahım nasip ederse transferim olucak biz iptal olasılığı var mı dedik yok dedi doktorumuz inş böyle olur
rutin kontroller işte adetim cuma akşamı geldi gündüz rahim k. 8 mm idi sanırım değişmez yani gitgide artıyo diye biliyorum salı günü kanamadan görünmedi inş cuma günü bebeğimin yAtağını görücez rabbim nasip etsin yavrumu cnm bizde haberler böyle

inş cnm ben onları sevgimle ısıtırım bi gelsinlerde cnm kuzularım bnm yaa hkere çok şaşırıyorum insan olmayan çocuğunu sever mi ben şimdiden seviyorum rabbimin gücüne gitmesin annesinin kuzularıı diye diye görmen lazım eşim bayılıyo bu tip sözlere hemde rahatlıyo sanki allahım beni ayırmasın meleğimden rabbim bnmde kucağıma almayı nasip eylesin

inşallah canım ısıtırsın kuzucuklarını inşallah ayırmasın mevlam sanada nasip etsin bir an önce

kızlar ben yatıyroum erken gelin muhabbete geç kalmayın ya..size iyi geceler mervecim fotoları bekliyorum çok merak ediyorum cicişleri

canım bekliyorum sabırsızlıkla, bende çok yorulacağımı düşündüğüm için geçen aydan hallettim,şimdi git deseler gidemem yani. işin çok hepsini ters çevir yıka as ütüle ooooo :))) neler aldın canım, benimde emzik vs şeyler kaldı

canım hastane çıkışı bornoz seti pelüş ,kadife ,penye ,örgü battaniye
ikili takım bol bol çıtçıtlı body bir iki tane gezmelik kıyafet
çorap ana kucağı benim için bebek çantası evin içinde giyecek ikili takım
alt aldım işte 3,4 tane
ağız silme mendili alt açma seti küveti filesi
Uyku setini aldım en çok o içime sindi;)
biberon tarak tırnak makası burun aspiratörü
göğüs pedi benim için 2 tane emzirme sütyeni 2 emzirme atleti
1 tane gecelik 1 tane pijama takımı bol bol külot aldım:1:
Bi tek lohusa terliğim kaldı bide emziğimiz kaldı:1:

inşallah canım ısıtırsın kuzucuklarını inşallah ayırmasın mevlam sanada nasip etsin bir an önce

amin cnm çok dua et bana sizin dualarınız kabul olur inş...

bende allahım sizi sağ salim kurtarsın diye dua ediyorum hayatım

iyi geceler ben hep girip çıkıyorum ama siz olmuyosunuz pek :/

Mervecim ne kadar kaldı doğuma kızımızın cicilerini bizede gönder bizde bakalm hem fikir ediniriz sonuçta bizde geçicez bu yoldan dimi ama :)

iyiyim cnm saol siz nasılsınız (seni hep iki kişi olarak düşünüyorum ;) )
benim bu ay allahım nasip ederse transferim olucak biz iptal olasılığı var mı dedik yok dedi doktorumuz inş böyle olur
rutin kontroller işte adetim cuma akşamı geldi gündüz rahim k. 8 mm idi sanırım değişmez yani gitgide artıyo diye biliyorum salı günü kanamadan görünmedi inş cuma günü bebeğimin yAtağını görücez rabbim nasip etsin yavrumu cnm bizde haberler böyle

Ayy canım çok sevindim ya bak stres yaptın o kadar çok şükür her şey yolunda
Hep dua ediyorum sizlere Rabbim hiçbirinizin emeğini boşa çıkarmasın ve sizlerede bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Dahada kalınlaşır rahmin canım.
Bizde iyiyiz işte epey sıkıştırıyor yavru:1:

canım hastane çıkışı bornoz seti pelüş ,kadife ,penye ,örgü battaniye
ikili takım bol bol çıtçıtlı body bir iki tane gezmelik kıyafet
çorap ana kucağı benim için bebek çantası evin içinde giyecek ikili takım
alt aldım işte 3,4 tane
ağız silme mendili alt açma seti küveti filesi
Uyku setini aldım en çok o içime sindi;)
biberon tarak tırnak makası burun aspiratörü
göğüs pedi benim için 2 tane emzirme sütyeni 2 emzirme atleti
1 tane gecelik 1 tane pijama takımı bol bol külot aldım:1:
Bi tek lohusa terliğim kaldı bide emziğimiz kaldı:1:

ayy cnm duyunca böyle biz eşimle o kadar çok diliyoruz ki bu alış verişleri ne zaman çocuk reyonu denk gelse nerde olursa olsun durup bi bakıyoruz ve ya giriyoruz beğeniyoruz bunu şunu alırız diyoruz rabbim güldürsün yüzümüzü emeklerimizin karşılığını yavrumuzla versin inş bize

Ayy canım çok sevindim ya bak stres yaptın o kadar çok şükür her şey yolunda
Hep dua ediyorum sizlere Rabbim hiçbirinizin emeğini boşa çıkarmasın ve sizlerede bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Dahada kalınlaşır rahmin canım.
Bizde iyiyiz işte epey sıkıştırıyor yavru:1:

saol cnm bende sizlere sağ salim kucaklayın diye dua ediyorum doğuma var heralde daha sanırım değil mi

transfer için kaç mm olmalı bide 14. gün falan mı olcak acaba transfer ben hiç bişi blmiyorum :/

en önemlisi doğru doktoru seçmk canlarım ben pronovya adlı ilacı birgün geç içip 3 gün 1 adet içeceğime 3. gün 4. gün 2 içip gittim ve yinede bizi huzursuz etmemek için elnden geleni yaptı dünyanın sonu değil direksiyon bizim elimizde dedi onu çok seviyorum iyi ki çıkmış karşımıza baba gibi bize çocuğum diyo o kdar anlayışlı ki maşallah diyim allah herkese böyle doktor nasip etsin

saol cnm bende sizlere sağ salim kucaklayın diye dua ediyorum doğuma var heralde daha sanırım değil mi

transfer için kaç mm olmalı bide 14. gün falan mı olcak acaba transfer ben hiç bişi blmiyorum :/

İnşallah canım sende başlarsın alışverişe 4-5 ay sonra anlatırsın bize
transfer için 8-9 mm gerek diye biliyorum 9 en uygunu sneinkide gitgide kalınlaşıyormuş
Çok iyi bence kalınlığı bide adetten 20. gün sonra mı oluyorduki dondurulmuşlar farklı oluyor ya
Normal tüp bebek olsa genelde 12.gün opu oluyor 3 yada 5 gün sonra transfer oluyor

İnşallah canım sende başlarsın alışverişe 4-5 ay sonra anlatırsın bize
transfer için 8-9 mm gerek diye biliyorum 9 en uygunu sneinkide gitgide kalınlaşıyormuş
Çok iyi bence kalınlığı bide adetten 20. gün sonra mı oluyorduki dondurulmuşlar farklı oluyor ya
Normal tüp bebek olsa genelde 12.gün opu oluyor 3 yada 5 gün sonra transfer oluyor

gidişatımıza göre 14. gün falan dedi doktorumuz tabiatın gerektirdiği gibi olmasından yanayım ben dedi

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

bugün doktora gittim ayın 30da gidecektim ama 6 gün önce kanamam oldu kanama durdu peöbe akıntım kesilmeyince erkenden randevu alıp gittim ve bir tane olan kese iki tane olmuş birinden kalp atışı aldık rabbime şükürler olsun doktor dedi ötekini takip edelim inş oda gelişir yetişir ötekini benden haberler böyle canlarım fazla oturamıyom halim yok annem bilgisayara yaklaştırmıyo zaten bugün doktora gidince haber vereyim dedim size inş herşey topikte yolundadır hepinizi çok özledim

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

bugün doktora gittim ayın 30da gidecektim ama 6 gün önce kanamam oldu kanama durdu peöbe akıntım kesilmeyince erkenden randevu alıp gittim ve bir tane olan kese iki tane olmuş birinden kalp atışı aldık rabbime şükürler olsun doktor dedi ötekini takip edelim inş oda gelişir yetişir ötekini benden haberler böyle canlarım fazla oturamıyom halim yok annem bilgisayara yaklaştırmıyo zaten bugün doktora gidince haber vereyim dedim size inş herşey topikte yolundadır hepinizi çok özledim

cnm bnm rabbm bağışlasın uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım tamamına erdirsin bizede nasip etsin hayatım senn adına çok sevindim umut verdin sanki bana :)

Back
X