• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

iyigeceler kızlar nasılsınız? bnm 2 gündür başım çok ağrıyor yatıcam şimdi.Sizler nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın? niye ağrıyor ki başın acaba? havadan falandır belki.

kızlar bu arada ben birden bülent urmana daaha yakın durmaya başladım sanki. suratsızmış falan ama başarılıymış herkes aynı şeyi söylüyor. bir de bloomberg tvde çıkmış internetten seyrettim demin, hoşuma gitti ciddiyeti.

bu arada kırmızılarım da geldi.

iyiyiz canım sen nasılsın? niye ağrıyor ki başın acaba? havadan falandır belki.

kızlar bu arada ben birden bülent urmana daaha yakın durmaya başladım sanki. suratsızmış falan ama başarılıymış herkes aynı şeyi söylüyor. bir de bloomberg tvde çıkmış internetten seyrettim demin, hoşuma gitti ciddiyeti.

bu arada kırmızılarım da geldi.

canım benim inş içine sinen doktoru bulursun ciddi doktorlar işinde daha tecrubeli oluyo canım inş bundan sonraki tedavin son olur seninde canım

kırmızıları geldi demek hiç gelmeseydiler idi

canım sanada iyi geceler nasılsın ben iyiyim şükür meleğimiz nasıl annesi

iyiyiz canım çok şükür yaramazlık yok, sen neler yapıyorsun. kardeşlerim ve eşim korku filmi izliyorlar bende takılıyorum pc de, seyrederim aslında ama eşim istemiyor.. beşik bakıyorum netten

iyiyiz canım çok şükür yaramazlık yok, sen neler yapıyorsun. kardeşlerim ve eşim korku filmi izliyorlar bende takılıyorum pc de, seyrederim aslında ama eşim istemiyor.. beşik bakıyorum netten

canım seyretme zaten sen bizimle takıl bebişe beşik bak içine sinen bir model oldumu beğendiğin modeli görmek isterim canım paylaşırsın dimi

canım iyi geceler senin dondurulmuşlarla sanırım tedavin bnmde 8inde yada sonrasıda gelicek kırmızılar tedavi süreci nasıl geçiyor dondurulmuşta bnmde öyle olucak ya

canım evet benim dondurulmuşlarla benim tedavim adetin 2. günü doktor kontroluyle başladı ve o gece esftrofem hap içmeye başladım 5 gün arayla kontrole gidiyom kiminede uzun protokol uygulanıyo canım önce lurcin iğne vuruluyosun sonra adetinle başlıyosun senin kırmızılar geldimi doktorla konuşunca sana hanki protokolle başlıyacağını söyler zaten

payşaşırım tabiki canım ama çok kararsızım, n eyapıcam bilmiyorum düşünüp gezip duruyoruz

canım sen düşünürken haftalarda geçiyo inş güzel bir beşikte karar kılarsın prensese yakışır bir beşik

canım evet benim dondurulmuşlarla benim tedavim adetin 2. günü doktor kontroluyle başladı ve o gece esftrofem hap içmeye başladım 5 gün arayla kontrole gidiyom kiminede uzun protokol uygulanıyo canım önce lurcin iğne vuruluyosun sonra adetinle başlıyosun senin kırmızılar geldimi doktorla konuşunca sana hanki protokolle başlıyacağını söyler zaten

bana niye uzun protokol yapmıştı acaba. hiç sormak aklıma gelmedi.

hkerem hoşgeldin canım. ben de bi yandan tv bi yandan net takılıyorum.

hoşbulduk canım nasılsın, listeye göz attım da tedavi için bekleyen baya bi arkadaş varmış, sürekli 3-5 kişi konuşup duruyoruz ama.. Rabbim herkese bir an önce nasip etsin bebişleri inşallah.

Hkere
İilik cnm senden ne haber
iyiyim canım bu haftada rahatım kardeşlerim yanımda, haftaya yine bana iş başı, böyle çok rahattım yaa...
canım sen düşünürken haftalarda geçiyo inş güzel bir beşikte karar kılarsın prensese yakışır bir beşik

canım aslında çok güzel beşikler var, aklım kalanlar var ama malum tedavi filan çok yıprattı zaten, iyi birşey olsun diyorum fiyatlar uçuk, orta kalite bişeyi ben beğenipte içime sindiremiyorum. hadi iyisini alalım olsun nolcak diyoruz da tek beşikle bitmiyor masraflar,ayrıca birde kiracıym 6,5 senede 5 kere taşındım, taşın taşın mobilyalar mafoluyor sök tak. o yüzden iyi bişey almayayım diyorum Mevla belki 3-5 sene sonra ev nasip eder diyorum ozaman gönlümce alırım diyorum. diyorumda diyorum bitmiyor....

hoşbulduk canım nasılsın, listeye göz attım da tedavi için bekleyen baya bi arkadaş varmış, sürekli 3-5 kişi konuşup duruyoruz ama.. Rabbim herkese bir an önce nasip etsin bebişleri inşallah.

evet bizim çenemiz düşük :)))

hkerem bakarsın bebişin uğurlu gelir, ev de alıverirsiniz beşikle birlikte.

Back