çok fenalar çoook
çokta tatlılar yaa bende şaşırdım kaldım ya daha 4 yaşındalar düşünsene:)
bizimkilerde böle bıcır bıcır olacaklar inşallah
Hepimizin yaşadığı seyler bende buraya girince öğrendim daha önce tek kendim sanirdim
slm kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım sayfalar ilerlemiş manşallah Ben halen aynıyım sürekli yatıyorum iğne yerleri feci şiş göz yaşlarımı hiç tutamıyorum ben((((( Bu sınavımı bir atlatsam hayırlısıyla sizlere pek katılamıyrum kusura bakmayın.
slm kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım sayfalar ilerlemiş manşallah Ben halen aynıyım sürekli yatıyorum iğne yerleri feci şiş göz yaşlarımı hiç tutamıyorum ben((((( Bu sınavımı bir atlatsam hayırlısıyla sizlere pek katılamıyrum kusura bakmayın.
Amaan kız bi süre sonra sallamaya başlıyorsun zaten. Mesela ben şimdi milletin yanında çok çalışan sürekli gezip tozan bebeğe zamanı yok rolü yapıyorum daha iyi oldu şimdiçok fazla kadınların bulunduğu gezmelerede gitmYorum ohh miss ama Rabbim biliyor ya hep bebek odası resimlerine bakıyorum hevesleniyorum kendi kendime. Eşime denk gelir diye pc ninde geçmişini siliyorum görüp üzülmesin diye. Bendede böyle manyaklıklar var işte kimseye yansıtılmasada içimde yaşıyorum Napıyım tüp bebek pahalı ama hayal kurmak bedava
Aman banada hep kafadan sıyrıklar denk gelmiş
böyle anlatınca daha iyi anladım
Âmin ins canı gönülden tekrar amin
canım olsun bende bebek kıyafetleri alırdım hep önceden
birine bebek görmeye gideceğiz ya mesela onlarada alırken bende bi tane attırıverirdim yanlarına
hepte pembe almışım allahtan
ya senin dondurulmuşlar yokmuydu canım?
Amaan kız bi süre sonra sallamaya başlıyorsun zaten. Mesela ben şimdi milletin yanında çok çalışan sürekli gezip tozan bebeğe zamanı yok rolü yapıyorum daha iyi oldu şimdiçok fazla kadınların bulunduğu gezmelerede gitmYorum ohh miss ama Rabbim biliyor ya hep bebek odası resimlerine bakıyorum hevesleniyorum kendi kendime. Eşime denk gelir diye pc ninde geçmişini siliyorum görüp üzülmesin diye. Bendede böyle manyaklıklar var işte kimseye yansıtılmasada içimde yaşıyorum Napıyım tüp bebek pahalı ama hayal kurmak bedava
Hahahakadınsal bi içgüdü demekki bunlar. Evet var canım 2 tane dondurmam var çok şükür. Orda üşüyorlar diye kıyamıyom haa alıp eve getiresim var bende bi kaç aydan kontrole gidip deneyecek 2. Yi inşall
asil canım bencede hayal kurmak bedava bende bugün hiç yapmamıştım bir markanın kız bebek kıyafetlerini gözden geçirdim durdum rabbim inş bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder
asil canım bencede hayal kurmak bedava bende bugün hiç yapmamıştım bir markanın kız bebek kıyafetlerini gözden geçirdim durdum rabbim inş bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder
evet tutturmuşum valla:)
ohh ne güzel işte 2 tane varmış hemde
hamilede kalabiliyorsun çok şükür
inşallah bu sefer allah tamamına erdirir
dene canım dene
Rabbim inşallah onları alıp kullanmayı nasip eder. Nasıl bir özlemmiş böyle yeni yeni canımı acıtmaya başladı. Rabbim hiç birimize Daha fazla aratmaz inşallah
Canımbenim belki biliyorsunuz ama unnado.com diye site var nasıdatlı şeyler var görsen bayılırsın bi güzel şeyler satılıyokicanım hangi marka söylede bende bakayım merak ettim
Ay beni gecmise götürdün bende bunları çok yaptım yiyenlerin var cocuk istemiyorum falan yapardım yigenlerimi alır gönlümde kıyafetler alırım hevesimi giderirdim ama artık gercekten canı yürekten bebeğim olsun ve isteyen herkesin olsun Rabbim kimseyi cocuksuzlukla imtihan etmesin çok çok zor
canım hangi marka söylede bende bakayım merak ettim
asilim nasıl bir özlem demek nasıl desem basit bir cümle içim yanıyo hemde çok yanıyo bu ay tedavim iptal olunca bu yangın dahada arttı rabbimden hepsi ama süreç uzadıkca ulaşılmaz geliyo herşey bana buda canımı daha çok yakıyo rabbim sabır serinlik versinde bu sürecide hayırlısıyla bebişlerimize sonunda kavuşarak atlatalım rabbim daha fazla sınamasın biz aciz kullarını
Aynen çok şükür beterin beteri var diyip şükrediyorum. Sınavımız bu kadar olsun Rabbim unutturacak sıkıntılar vermesin inşallah. 2. Ye çok hevesliyim zaten alışkanlık mı yaptı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?