eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hepimizin yaşadığı seyler bende buraya girince öğrendim daha önce tek kendim sanirdim

Amaan kız bi süre sonra sallamaya başlıyorsun zaten. Mesela ben şimdi milletin yanında çok çalışan sürekli gezip tozan bebeğe zamanı yok rolü yapıyorum daha iyi oldu şimdi çok fazla kadınların bulunduğu gezmelerede gitmYorum ohh miss ama Rabbim biliyor ya hep bebek odası resimlerine bakıyorum hevesleniyorum kendi kendime. Eşime denk gelir diye pc ninde geçmişini siliyorum görüp üzülmesin diye. Bendede böyle manyaklıklar var işte kimseye yansıtılmasada içimde yaşıyorum Napıyım tüp bebek pahalı ama hayal kurmak bedava

az kaldı canım sabret bende her gün iğne vurunuyorum
mosmor oldu her yerim yer kalmadı yaa
olsun sen iyi ol gelirsin katılırsın bize inşallah

Sen ve bebişin iyi olsunda canım ne kusuru. Allah'a emanetsin inşallah Rabbim korusun bebişinide bi kucağına ala hayırlı hepsi gelip geçmiş olacak

canım olsun bende bebek kıyafetleri alırdım hep önceden
birine bebek görmeye gideceğiz ya mesela onlarada alırken bende bi tane attırıverirdim yanlarına
hepte pembe almışım allahtan
ya senin dondurulmuşlar yokmuydu canım?

Aman banada hep kafadan sıyrıklar denk gelmiş
böyle anlatınca daha iyi anladım

canım galiba bıraz öyle olmuş ben misafirliğe gidince ordaki çocuklar meryem teyze annemle sonrada konuşursun gel benimle oyna diye annesiyle iki kelam ettirmez hepimize değişik yerden rastlamış canım olsun

Âmin ins canı gönülden tekrar amin

teşekkürler canım rabbim hepimize hayırlısıyla bol hazinesinden verecek isteyin vereyim diyor bizde aciziz istiyoruz rabbimde hayırlısıyla bizlerede verecek buna inancım sonsuz

canım benim kıyamam sana az kaldı rabbimin izniyle 12 . haftayıda atlatınca inş riskli haftalarında bitecek rabbim bebeğine sağlık versin sanada dayanma gücü daha iyi olduğun günlerde gelecek canım o zaman sende daha aktif olursun

Hahaha kadınsal bi içgüdü demekki bunlar. Evet var canım 2 tane dondurmam var çok şükür. Orda üşüyorlar diye kıyamıyom haa alıp eve getiresim var bende bi kaç aydan kontrole gidip deneyecek 2. Yi inşall

asil canım bencede hayal kurmak bedava bende bugün hiç yapmamıştım bir markanın kız bebek kıyafetlerini gözden geçirdim durdum rabbim inş bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder

evet tutturmuşum valla:)
ohh ne güzel işte 2 tane varmış hemde
hamilede kalabiliyorsun çok şükür
inşallah bu sefer allah tamamına erdirir
dene canım dene

asil canım bencede hayal kurmak bedava bende bugün hiç yapmamıştım bir markanın kız bebek kıyafetlerini gözden geçirdim durdum rabbim inş bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder

Rabbim inşallah onları alıp kullanmayı nasip eder. Nasıl bir özlemmiş böyle yeni yeni canımı acıtmaya başladı. Rabbim hiç birimize Daha fazla aratmaz inşallah

canım hangi marka söylede bende bakayım merak ettim

Ay beni gecmise götürdün bende bunları çok yaptım yiyenlerin var cocuk istemiyorum falan yapardım yigenlerimi alır gönlümde kıyafetler alırım hevesimi giderirdim ama artık gercekten canı yürekten bebeğim olsun ve isteyen herkesin olsun Rabbim kimseyi cocuksuzlukla imtihan etmesin çok çok zor

evet tutturmuşum valla:)
ohh ne güzel işte 2 tane varmış hemde
hamilede kalabiliyorsun çok şükür
inşallah bu sefer allah tamamına erdirir
dene canım dene

Aynen çok şükür beterin beteri var diyip şükrediyorum. Sınavımız bu kadar olsun Rabbim unutturacak sıkıntılar vermesin inşallah. 2. Ye çok hevesliyim zaten alışkanlık mı yaptı nedir

Hosgeldim listene bı hamile yaz ikide mendil salla ve kendin icinde yer hazırla bizde senin için ve diğer kızlar için mendil saliycaz ve halay cekicez:)

Rabbim inşallah onları alıp kullanmayı nasip eder. Nasıl bir özlemmiş böyle yeni yeni canımı acıtmaya başladı. Rabbim hiç birimize Daha fazla aratmaz inşallah

asilim nasıl bir özlem demek nasıl desem basit bir cümle içim yanıyo hemde çok yanıyo bu ay tedavim iptal olunca bu yangın dahada arttı rabbimden hepsi ama süreç uzadıkca ulaşılmaz geliyo herşey bana buda canımı daha çok yakıyo rabbim sabır serinlik versinde bu sürecide hayırlısıyla bebişlerimize sonunda kavuşarak atlatalım rabbim daha fazla sınamasın biz aciz kullarını

canım hangi marka söylede bende bakayım merak ettim
Canımbenim belki biliyorsunuz ama unnado.com diye site var nasıdatlı şeyler var görsen bayılırsın bi güzel şeyler satılıyoki

Âmin âmin inşallah. Sen hayırlısıyla tüm hamile arkadaşlar gibi sağlıklı kucağına albizlerde arkanızdangelelim

Bilirim o yangını kuzum bilmemmi? Hele eşim çocuk delisi bi çocuğu severden gözlerindeki mutluluğu gördükçe dahada artar o yangın bende. Ama inanıyorum Rabbim verecek bi kaç yerde okudum Rabbim vermeyeceği şeyinduasını ettirmezmiş. Ama biz hep bunun için dua ediyoruz rabbimde kapısından çevirmeyecek

Aynen çok şükür beterin beteri var diyip şükrediyorum. Sınavımız bu kadar olsun Rabbim unutturacak sıkıntılar vermesin inşallah. 2. Ye çok hevesliyim zaten alışkanlık mı yaptı nedir

İnsan öyle oluyor valla dediğin gibi
helede kaybedince dahada bi istiyor
o hamileliğin tadına azda olsa bakmış oluyor insan
benim hep 6. haftada olduğu için düşükler
bu haftalara gelmek bir mucize benim için
rabbim sanada göstersin inşallah mucizeni göndersin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…