eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım bende senin gibiyim yümüme gülen arkadaşım hiç kötü düşünmem ondan sonrada arkamdan kuyumu kazarlar bu insanların çoğu böyle aman boşver bende bu ara yok doktordu hastaneydi herkesten uzaklaşmaya çalışıyom çünkü anlayan kimse yok beni insanlar anlamadımı derdini katmerleştirecekler bende uzak durmak için her türlü bahaneyi uyduruyom işte ben hayatımdan düşmenımı bile çıkaramadım bana yamuk yapanı nasıl becereyim anca bahanelerle mesafe koyuyom

hehe:1: doğru valla bende öyleyim ama bazende sert olmak lazım
net olmak lazım böyle durumlarda ama yapamıyorum işte
bundan sonra beni mutsuz eden insanları hayatımdan çıkaracağım diyorum
yok gene yapamıyorum:19:

anladım canım benim hayırlısyla başlarsın inşallah canım
hep dualarımdasınız

nurettin hoca benide çetin hocaya gönderdi bak sana bi üçüz daha gönderiyom dedi onuda doğurtacan dedi:))
ama ben çok memnun kaldım sevdim çetin hocayıda
hayırlısı olsun canım ne zaman kendini iyi hissedip hazır olursan o zaman başla
ben şimdilik iiyim canım çalışmaya başlayınca zorlandım biraz
bugün kasık ağrım oldu baya endişeliyim heran işte

Ben daha önce gitmiştim çetin hocaya cidden oda çok iyi. Anlıyor beni sağolsun aradığımdada hep ilgili. Dikkat et sende kendine Allah'a emanet ol.

evet canım haklısın niye kızıyım kuzum:)
canım ben anasınıfı öğretmeniyim idareyle müdürle velilerle bazı sıkıntılar oluyor işte rapor alanları sevmiyolar pek şimdilik ocak sonuna kadar çalışcam sonrasında duruma göre bakcam
üçüz olduğu için evet drum kilo almayacaksın fazla diyor ama şimdiden 4 aldım nolcak sonra ya

evet canım üçüz:nazar:şuanda tahminen 2 erkek 1 kız gibi diyor drum
2 hafta sonra netleşir sanırısam
amin canım inşallah saol
senin ikizler nasıl bellimi cinsiyetler kilo aldınmı sen
ben kiloya taktımda bu ara:))

ay devlette çalışıyorsan daha zor canım ya
bende özelde çalışıyorsun sandım
ee ya çocuklar karnına felan atlarlarsa
sonuçta öğrencilerinde küçük hiç yapan oldumu öyle

anladım canım benim hayırlısyla başlarsın inşallah canım
hep dualarımdasınız

nurettin hoca benide çetin hocaya gönderdi bak sana bi üçüz daha gönderiyom dedi onuda doğurtacan dedi:))
ama ben çok memnun kaldım sevdim çetin hocayıda
hayırlısı olsun canım ne zaman kendini iyi hissedip hazır olursan o zaman başla
ben şimdilik iiyim canım çalışmaya başlayınca zorlandım biraz
bugün kasık ağrım oldu baya endişeliyim heran işte

canım dua da unutmayın zaten rabbim inş bizleride hamileler kervanına katar hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız rabbim daha fazla aratmaz bizleride inş

ay devlette çalışıyorsan daha zor canım ya
bende özelde çalışıyorsun sandım
ee ya çocuklar karnına felan atlarlarsa
sonuçta öğrencilerinde küçük hiç yapan oldumu öyle

evet canım malesef zor
ay yok yaa varya aksine öğrencilerim ben yokken beni çok özlemişler
gelip gidip karnıma cici bebekler cici bebekler çok tatlılar dimi öğretmenim deyip duruyolar:))
3 tane bebek çıkacak dimi burdan falan diye çok sevinmişler hamileliğime veletler:9:

merhaba arkadaşlar arada sizi takip ediyorum olumlu her sonuçta seviniyorum darısı bize inşaallah bende eylül de yola çıkanlardanım ama nasip değilmiş tekrar temmuz gibi inşaallah spora gidiyorum biraz kilo vermeye çalışıyorum bakalım dualarım sizlerle öpüyorum:101:

Aman o insanlardan heryerde var nesilleri tükensede kurtulsak. Bende görümceme göz Aydın'a gitmiştim doğumunda ordada benim kucağıma bebeyi verdilerdi zorla al al sen tut diye hani hasret çekiyomya başkasının bebesiyle hasretim dinecek sanki. Oradan kalkana kadar kan çanağı olmuştu gözlerim kendimi sıkmaktan.

ya bence tam tersi yapıldığında insan daha kötü oluyor
benimde bir arkadaşım bebeğini kucağıma aldığım vakit
çekiştirdi ver canım ver sen tutamazsın gibisinden
ayol elim var kolum var neden tutamayayımki
bebeğim yok diye beceremeyecekmiyim hey allahımm
sanki marazlıyızdaa:20:

hehe:1: doğru valla bende öyleyim ama bazende sert olmak lazım
net olmak lazım böyle durumlarda ama yapamıyorum işte
bundan sonra beni mutsuz eden insanları hayatımdan çıkaracağım diyorum
yok gene yapamıyorum:19:

canım emin ol olmuyo bende aynını çok dedim işte yumuşak yüzlümü ne diyolar ondanım annem hep kızar bana yüzüne gülene hemen yumuşuyosun bakalım ne için gülmüştür yüzüne bende oda insan nolcakki derim ama öyle olmuyo güzel sokuyolar sana rabbim böylelerini bizden kendiliğinden uzak eylesin

evet canım malesef zor
ay yok yaa varya aksine öğrencilerim ben yokken beni çok özlemişler
gelip gidip karnıma cici bebekler cici bebekler çok tatlılar dimi öğretmenim deyip duruyolar:))
3 tane bebek çıkacak dimi burdan falan diye çok sevinmişler hamileliğime veletler:9:

anaa şunlara bak zamane çocukları işte
nede fenalar şaşırdım kaldım valla:52::53:
bilinçli öğrenciler ama aynı zamanda çokta tatlılarmış:1:
Kim bilir bizimkiler nasıl olacak:26:

elfaes canım sen 12 yıl bekledin rabbim nasip etti 13 yılında rabbiminde izniyle bebişini sağlıkla kucağına alacaksın bende bebeğime kavuşmak için 13 yıl bekledim inş rabbim daha fazla uzatmaz bu bekleme sürecimi rabbiminde izniyle bende 14. yılımda 2013 bebişimi kucağıma almak istiyorum rabbim büyük olmazları oldurur inş sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı bizlerede tedavilerimizin sonunda hamile kalıp bebişlerimize kavuşmak için gün saymayı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

Âmin canım 2013 ve 2014 de anne olacak hepimiz ama İnan pozitifi gördükten sonra beklemek ve telaş daha çok oluyo ins mutlu sonları goruruz

canım rabbime şükürler olsun ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım bebek bakma tecrubem 15 yaşında kardeşimle başladı ve çevremdeki herkes çocuğa nasıl baktığımı bilirdi nere gitsem herkes bir odada oturur sohbet eder bende sanki kreşte çalışan görevli bütün çocuklarla ben uğraşırdım bende hayatın diğer taraflarından yedim kazıkları işte hepimize bi yerden vuruyolar

Aman herkes bi türlü işte geneli dar beyinli. O yüzden kimseyle yüzgöz olmadan gerektiği kadar muhabbet etmek gerek. Çok şükürki istediğimizi rabbimden istiyoruz o gönlümüzü görüyor biliyor yoksa bu gibi insanlara kalsaydık vay halimize:1:

Âmin canım 2013 ve 2014 de anne olacak hepimiz ama İnan pozitifi gördükten sonra beklemek ve telaş daha çok oluyo ins mutlu sonları goruruz

inş canım inş bana hep soruyolardı neden çocuk yapmıyon bazen insanlara sıkıntını anlatsanda anlamaz başa dönerya sorular bende nasipse 2013 de çocuk doğuracağım derdim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin şuandaki tedavilerimiz son tedavimiz olsun rabbim bizlerede anne olmanın ilk basamağı olan hamileliği ardından da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Aman o insanlardan heryerde var nesilleri tükensede kurtulsak. Bende görümceme göz Aydın'a gitmiştim doğumunda ordada benim kucağıma bebeyi verdilerdi zorla al al sen tut diye hani hasret çekiyomya başkasının bebesiyle hasretim dinecek sanki. Oradan kalkana kadar kan çanağı olmuştu gözlerim kendimi sıkmaktan.

Hepimizin yaşadığı seyler bende buraya girince öğrendim daha önce tek kendim sanirdim

merhaba arkadaşlar arada sizi takip ediyorum olumlu her sonuçta seviniyorum darısı bize inşaallah bende eylül de yola çıkanlardanım ama nasip değilmiş tekrar temmuz gibi inşaallah spora gidiyorum biraz kilo vermeye çalışıyorum bakalım dualarım sizlerle öpüyorum:101:

hoşgeldin rabbim inş temmuzda seninde güzel haberler almanı nasip eder

canım rabbime şükürler olsun ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım bebek bakma tecrubem 15 yaşında kardeşimle başladı ve çevremdeki herkes çocuğa nasıl baktığımı bilirdi nere gitsem herkes bir odada oturur sohbet eder bende sanki kreşte çalışan görevli bütün çocuklarla ben uğraşırdım bende hayatın diğer taraflarından yedim kazıkları işte hepimize bi yerden vuruyolar

Aman herkes bi türlü işte geneli dar beyinli. O yüzden kimseyle yüzgöz olmadan gerektiği kadar muhabbet etmek gerek. Çok şükürki istediğimizi rabbimden istiyoruz o gönlümüzü görüyor biliyor yoksa bu gibi insanlara kalsaydık vay halimize:1:

Aman banada hep kafadan sıyrıklar denk gelmiş
böyle anlatınca daha iyi anladım:1::1:

inş canım inş bana hep soruyolardı neden çocuk yapmıyon bazen insanlara sıkıntını anlatsanda anlamaz başa dönerya sorular bende nasipse 2013 de çocuk doğuracağım derdim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin şuandaki tedavilerimiz son tedavimiz olsun rabbim bizlerede anne olmanın ilk basamağı olan hamileliği ardından da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Âmin ins canı gönülden tekrar amin

anaa şunlara bak zamane çocukları işte
nede fenalar şaşırdım kaldım valla:52::53:
bilinçli öğrenciler ama aynı zamanda çokta tatlılarmış:1:
Kim bilir bizimkiler nasıl olacak:26:

çok fenalar çoook
çokta tatlılar yaa bende şaşırdım kaldım ya daha 4 yaşındalar düşünsene:)
bizimkilerde böle bıcır bıcır olacaklar inşallah

slm kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım sayfalar ilerlemiş manşallah Ben halen aynıyım sürekli yatıyorum iğne yerleri feci şiş göz yaşlarımı hiç tutamıyorum ben:(((((( Bu sınavımı bir atlatsam hayırlısıyla sizlere pek katılamıyrum kusura bakmayın.

Back