eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canımbenim belki biliyorsunuz ama unnado.com diye site var nasıdatlı şeyler var görsen bayılırsın bi güzel şeyler satılıyoki

Âmin âmin inşallah. Sen hayırlısıyla tüm hamile arkadaşlar gibi sağlıklı kucağına albizlerde arkanızdangelelim
evet o siteyi duydum ama daha hiç tıklayıpta girmedim hemen gireceiğim sağol canım helede o tütü etekler varya gördün mü
onlar nasıl tatlı pembiş pembiş
LCWaikiki.com - Elbise

bu marka canım elbiseler çok tatlı

havinim ben bunlara daha öğlen bakmıştım canım:1:
kalp kalbe karşı derler:16:

Bilirim o yangını kuzum bilmemmi? Hele eşim çocuk delisi bi çocuğu severden gözlerindeki mutluluğu gördükçe dahada artar o yangın bende. Ama inanıyorum Rabbim verecek bi kaç yerde okudum Rabbim vermeyeceği şeyinduasını ettirmezmiş. Ama biz hep bunun için dua ediyoruz rabbimde kapısından çevirmeyecek

rabbime inancım sonsuz onun kapısından başka çalacağım kapıda yok inş biz hayırlı evlatlar isteyen kullarınada sağlıklı hayırlı evlatlar verecek inş hepimizin tedavileri son olacak

Canımbenim belki biliyorsunuz ama unnado.com diye site var nasıdatlı şeyler var görsen bayılırsın bi güzel şeyler satılıyoki

Âmin âmin inşallah. Sen hayırlısıyla tüm hamile arkadaşlar gibi sağlıklı kucağına albizlerde arkanızdangelelim

Alırım ins ya ben hala inanamiyorum

İnsan öyle oluyor valla dediğin gibi
helede kaybedince dahada bi istiyor
o hamileliğin tadına azda olsa bakmış oluyor insan
benim hep 6. haftada olduğu için düşükler
bu haftalara gelmek bir mucize benim için
rabbim sanada göstersin inşallah mucizeni göndersin tez vakitte:16:

Aynen cidden 2 aylık hamilelik bile nasılgüzeldi sanki çok özeldim. İnşallah yaşayacak tekrardan Rabbim senide korusun inşallah. Bu arada havinin verdiği linkte 2. Sayfadaki gri renkli siyah puantiyeli elbiseye bayıldım:16::16:bi baksana nası datlı kızzz

evet o siteyi duydum ama daha hiç tıklayıpta girmedim hemen gireceiğim sağol canım helede o tütü etekler varya gördün mü
onlar nasıl tatlı pembiş pembiş

havinim ben bunlara daha öğlen bakmıştım canım:1:
kalp kalbe karşı derler:16:

kız bende akşam üzereydi yeğenimim teyze krizi tutmuş beni arattırmış onunla konuşurken linki buldum öylecede nedense ilk kız elbiselerine bakmak geldi içimden kız kıyafetleri çok tatlı

onlar nasıl tatlı pembiş pembiş:

Evet arada gir bak butikler değişiyor cidden çok güzel ve farklı şeyler var. Hem güzel fikirde verir hazırlıklar için:16:

Aynen cidden 2 aylık hamilelik bile nasılgüzeldi sanki çok özeldim. İnşallah yaşayacak tekrardan Rabbim senide korusun inşallah. Bu arada havinin verdiği linkte 2. Sayfadaki gri renkli siyah puantiyeli elbiseye bayıldım:16::16:bi baksana nası datlı kızzz

Yemin ederim bende tek o elbiseyi beğendim:):) ya kız başka sanki ya Rabbim sağlıklı bebis versin iste su elbise olayı insanı cezbediyo:)

ayy aynen çok tatlı valla hele buda bebekler için olanı şunlarada bak
LCWaikiki.com - Elbise
kız bende akşam üzereydi yeğenimim teyze krizi tutmuş beni arattırmış onunla konuşurken linki buldum öylecede nedense ilk kız elbiselerine bakmak geldi içimden kız kıyafetleri çok tatlı

evet hepside çok tatlı inşallah bunlardan alıp cici cici giydirmek nasip olur:16:

gece kuşlarım coşmuşsunuz yine, okumaktan bir türlü yazmaya geçemedim :))

e bende bi zahmet gideyim artık transfere :)) yarın gidiyorum tabi vazgeçtik 10.gün transfer edicez demezlerse :)))

iyi geceler hepinize canlar :)

boyacim hadi yine iyi şanslar :))) al da gel artık bebeğini hadiiii.

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

redhair çok sevindim canım yaaa. :)) Allah tamamına erdirsin inşallah. gözünüz aydın. darısı bize...

Ah kuzum benim burcumla basım belada zaten hiç sorma:):) balık burcuyum Bucla alakası yok aslında 12 yıl sonra olunca iste insan endişeleniyor ne yaparsın bide Dr haklıymış çok araştırma aklın karışır dedi haklli adam kafa kalmadı yok boş gebelik yok görünmedi yok su yok bu oku oku kafayı yedim artık hiç bişeye olumlu bakamıyorum ailem bile çıldırmış durumda esim bile sayende sevinemedim bile Dio ;) olumsuzlukları görünce olumlu düşünülmüyor

elfaessss ben de balık burcuyum, kocam da balık burcu :)) biz ikimiz de balık olduğumuz için zaten bizim evde biri düşünce öteki de düşüyor gibi oluyor, çok zor burç valla :)

ağzından bal damlıyor vallahi.hepimize inş. hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum artık isteyen herkeze diliyorum Rabbim yaşatsın.bazı hayal kuruyorum test pozitif görünce ne yaparım diye ne yaptın ilk tepkin ne oldu.

aynı şeyi ben de düşünüyorum ayşe. ben gerçi bir kere yaşadım hamileliği ve ilk çift çizgiyi gördüğümde ne yapacağımı şaşırmıştım. sevinmiştim, heyecanlanmıştım, korkmuştum. ama ertesi günden itibaren kendimi anne gibi hissetmeye başlamıştım bile. şimdi bir arkadaşım var, o da tüp bebekle çocuk sahibi oldu. gece gündüz benim hikayelerimi, sıkıntılarımı dinliyor iki senedir. en çok ona haber verdiğim anın hayalini kuruyorum. Allah nasip etsin bize o günleri inşallah.

:43::43::43: allah razı olsun .Bugün cuma satinde hep ismen dua ettim sizlerede.Allahım inşallh hep beraber 2013 te yeni bir sayfa açacağız .Dikkat et kendine çok duygulandım gerçekten.Çok sevndim

Allah razı olsun kedicim. Allah dualarını kabul etsin inşallah.

Aman kızlar boşverin şu dengesiz insanları
benim iki atane arkadaşım vardı ikiside birbirlerini tanımıyor
ama sanki anlaşmalı gibi ikiside bana sen vefasızsın hamile kaldın unuttun beni
gibisinden mesaj atmış ay ben ne zor günler geçirdim ölümlerden döndüm resmen
şunların dediğine bak.ne havalanacağım sanki ya rabbim takdir etti oldu çok şükür
biriside yazmış ben snein hamileliği ağır geçirdiğine inanmıyorım diye
manyakmı ne yalan borcummu var
ben evimden eşimden kendimden geçmişim
aman kimseyle uğraşamammm:47:

aman mervecim boşver cidden. almışın bebeklerini göbişine. bir kulağından girsin ötekinden çıksın be gülüm.

bende iyiym mervecim kuzucklar da iyidir inşallah
2 gün önce işe başladım 1 aylık raporum bitti tabiki zorlandım bugün baya bi kasık sancım oldu korkuttu bebişler beni inşallah herşey yolundadır senin prenses nasıl kilo aldınmı ya ben şimdiden 4 kilo almışım üffff:47:

canım hoşgeldin. tahmin ediyorum ki üçüz gebeliklerinde normalde konulan kilo hedefinden biraz daha fazla bir hedef belirleniyordur. 16 haftalık gebeliğe 4 kilo bana çok değil gibi geldi ama tabi doktorun ne diyorsa o önemli. bir de nacizane tavsiyem, çok fazla uzatma iş olayını derim ben. yorulmaya başladığını hissettiğin yerde bırak işi. sonra yeniden iş bulunur nasıl olsa, sağlığından önemli değil.

Aman işte arada geliyo böyle krizler. Aynen mirageciğede teşekkürler. Şimdi bu yazdıklarımızı teşekkürlerimizi okusa hoşuna giderdi:1:

hoşuma gidiyor tabi ki, mest oluyorum :)

ayy havinim beni nasıl güldürdünn allah razı olsun senden:9::9::9:
ama ben yalan söylemiyorumki siz biliyorsunuz benim durumumu nasıl ağır geçtiğini demi:31:
yok anacım yok bende bi yamukluk var çok yumuşak yüzlüyüm hep ondan
sen olsan böyle insanları hayatından tamamen çıkarırmıydın yoksa mesafe koyup görüşmeye devammı ederdin

bence kimseyi hayatından çıkarmana gerek yok da duyma bazı şeyleri. doğum olduktan sonra zaten unutulacak bunlar.

Bende bunları yasadım en çok yaşadığım ve en çok üzüldüğüm şey hamile aileden arkadaslardan hamile olan bana soylemezlerdi cocuk konusu geçse ay özürdilerim falan fıstık çok kirilirdim ya resmen hastalikliyim gibi gelirdi bana Rabbim hepimizi anne olmayı nasip etsede bu gibi seylere maruz kalmasak artık ve bebislerimizle meşgul olalım bu gereksiz insanlardanda uzak duralim

aslında insanlar da nasıl davranacaklarını bilemiyorlar bize karşı biliyor musun, ne olsa memnun olmuyoruz biz de. mesela ben de keşke etrafımdaki hamile kalanlar benden saklasalar da beni durduk yere sıkıntıya sokmasalar diye düşünüyorum :)

merhaba arkadaşlar arada sizi takip ediyorum olumlu her sonuçta seviniyorum darısı bize inşaallah bende eylül de yola çıkanlardanım ama nasip değilmiş tekrar temmuz gibi inşaallah spora gidiyorum biraz kilo vermeye çalışıyorum bakalım dualarım sizlerle öpüyorum:101:

hoşgeldin prettycim. bir bakarsın temmuza kadar kendiliğinden gelir :)

canım hayırlısıyla bebişe alışveriş zamanı geldiğinde ordan da kıyafet alırsın kuzucuğuna

İns yasarız o günleri wallahi ben bekliyemiycem artık pazardan gideyim Dr diorum 4 Ocak demişti 3 de ne fark ederki :) bide hesaplama varya orda baktım 5 hafta 4 gün Dio dogrumudur sence doğruysa pazartesi 6 haftalık olur görürüm belki kuzumu

Yemin ederim bende tek o elbiseyi beğendim:):) ya kız başka sanki ya Rabbim sağlıklı bebis versin iste su elbise olayı insanı cezbediyo:)

Gönlümüzden geçen birmiş demekki. Hep aynı şehirde olaydık toplanırdık arada böyle muhabbetler yapardık çayla kahveyle ohh:16:

Miragem okuyup okuyup dönmüşsün aramıza hoşgeldin:1: şenlikliyiz bugün sen nasılsın daha iyimisin? Bak tedavi öncesi sal içinden kötülükleri hahahah:1:

gece kuşlarım coşmuşsunuz yine, okumaktan bir türlü yazmaya geçemedim :))

boyacim hadi yine iyi şanslar :))) al da gel artık bebeğini hadiiii.

redhair çok sevindim canım yaaa. :)) Allah tamamına erdirsin inşallah. gözünüz aydın. darısı bize...

elfaessss ben de balık burcuyum, kocam da balık burcu :)) biz ikimiz de balık olduğumuz için zaten bizim evde biri düşünce öteki de düşüyor gibi oluyor, çok zor burç valla :)

aynı şeyi ben de düşünüyorum ayşe. ben gerçi bir kere yaşadım hamileliği ve ilk çift çizgiyi gördüğümde ne yapacağımı şaşırmıştım. sevinmiştim, heyecanlanmıştım, korkmuştum. ama ertesi günden itibaren kendimi anne gibi hissetmeye başlamıştım bile. şimdi bir arkadaşım var, o da tüp bebekle çocuk sahibi oldu. gece gündüz benim hikayelerimi, sıkıntılarımı dinliyor iki senedir. en çok ona haber verdiğim anın hayalini kuruyorum. Allah nasip etsin bize o günleri inşallah.

Allah razı olsun kedicim. Allah dualarını kabul etsin inşallah.

aman mervecim boşver cidden. almışın bebeklerini göbişine. bir kulağından girsin ötekinden çıksın be gülüm.

canım hoşgeldin. tahmin ediyorum ki üçüz gebeliklerinde normalde konulan kilo hedefinden biraz daha fazla bir hedef belirleniyordur. 16 haftalık gebeliğe 4 kilo bana çok değil gibi geldi ama tabi doktorun ne diyorsa o önemli. bir de nacizane tavsiyem, çok fazla uzatma iş olayını derim ben. yorulmaya başladığını hissettiğin yerde bırak işi. sonra yeniden iş bulunur nasıl olsa, sağlığından önemli değil.

hoşuma gidiyor tabi ki, mest oluyorum :)

bence kimseyi hayatından çıkarmana gerek yok da duyma bazı şeyleri. doğum olduktan sonra zaten unutulacak bunlar.

aslında insanlar da nasıl davranacaklarını bilemiyorlar bize karşı biliyor musun, ne olsa memnun olmuyoruz biz de. mesela ben de keşke etrafımdaki hamile kalanlar benden saklasalar da beni durduk yere sıkıntıya sokmasalar diye düşünüyorum :)

hoşgeldin prettycim. bir bakarsın temmuza kadar kendiliğinden gelir :)

canım hoş geldin vay sendemi balık burcusun elfaes de öyle demek burçdaşlarım benim bende balığım

havinim bende balık burcuyum bizim balık olduğumuz çok belli
alık alık bakıyoruz biz :):)

İns yasarız o günleri wallahi ben bekliyemiycem artık pazardan gideyim Dr diorum 4 Ocak demişti 3 de ne fark ederki :) bide hesaplama varya orda baktım 5 hafta 4 gün Dio dogrumudur sence doğruysa pazartesi 6 haftalık olur görürüm belki kuzumu

canım bu sefer sabret bence doktorun dediği günde git 3 bekleyen 4 dü bekler bence bıraz daha sabır hayırlısıyla 4 ocakta kuzunu görürsün rabbimin izniyle

havinim bende balık burcuyum bizim balık olduğumuz çok belli
alık alık bakıyoruz biz :):)

Ayyy çok zor burç ne kelime felaket benim eşimde yengeç uyusuk yengeç daha fena korkunç genc erkeği hiç çekilmiyor

Kızlar ağlama bitti kikirdiyorum şimdi. Biri alık biri uyuşuk gözümde farklı karakterler canlandı bir anda:1:

Ayyy çok zor burç ne kelime felaket benim eşimde yengeç uyusuk yengeç daha fena korkunç genc erkeği hiç çekilmiyor

canım ben balık burcunu fazla taşımıyom yükselenimi taşıyom benim eşimde terazi çok titiz ve düzelni bende ona göre rahatım hep ters oluyoz işte

Back