eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Gönlümüzden geçen birmiş demekki. Hep aynı şehirde olaydık toplanırdık arada böyle muhabbetler yapardık çayla kahveyle ohh

Aynı sehirde değiliz ama gönüllerimiz bir ayrıca hepimiz kucağımızı uyutup kaçamak yapicaz kahvemizi yapıp yaramazlari anlatırsa ben inanıyorum biz anne olucaz

Miragem okuyup okuyup dönmüşsün aramıza hoşgeldin şenlikliyiz bugün sen nasılsın daha iyimisin? Bak tedavi öncesi sal içinden kötülükleri hahahah

ne biliyim bi tuhafım asilcim. bir de dün demiştim ya sabaha karşı uyandırdı eşim midem ağrıyo diye, ben o saatte ağladım falan. sonra sabah işe gittim. akşam yemekten somra da ağırlık çöktü 12 ye kadar uyumuşum. ben çok yakınımdaki biri doğum yaptığında da böyle dağılıyorum galiba ve her zamanki gibi bunu itiraf edebileceğim tek yer burası. arkadaşımın doğum yaptığı hastane benim evimin penceresinden görülüyor. arada gözüm kayıyor, diyorum ki o ikinci bebeğini kucağına aldı, ben onu görmeye gidemeyecek kadar aciz bir şekilde burda baykuş gibi düşünüyorum acaba bir gün çocuğum olacak mı diye.

bir regl olsam siz de kurtulacaksınız ben de aslında :))) heyheylerim geldi tepeme iyice. pazar günü olmam gerekiyor normalde.

asilim sen hangi burçsun bakalım
kikirik

Ay ben dayanamayacağım uykum geldi hadi ben kaçtım allah rahatlık versin arkadaşlar
öpüyorum hepinizi

kikirik

Ay ben dayanamayacağım uykum geldi hadi ben kaçtım allah rahatlık versin arkadaşlar
öpüyorum hepinizi

canım benim seni kocaman öpüyorum bebişinide elini öp karnına koy bizim yerimize öpmüş olursun rabbime emanet ettim sizi hayırlı geceler

hreke canım çık yukarı okumaya çalışırsan yukarı çıkamazsın sonra okursun nasılsın bugün bebiş nasıl gezmelere gittinmi

kız sen hanki burçsun söyle bakiyim kikirde canım iyi gelir
Yay burcuyum ben 21aralık. Bende taşıyorum özelliklerini kendimiövmek gibi olmasın burç özellikleri dürüst,güleryüzü, adaletli,açık sözlü falan filan bende de var bunlar çok şükür

Gülüm benim sen iyi olda biz çekeriz her halini. Bi şey diyecem belkide gitmek istemediğini düşündüğün için kendini kötü hissediyorsun gitsen bunları düşünmeyecek ve böyle hissetmeyeceksin.

Olacak ins üzülme hem bu dogum haberlerinde hepimiz aynı duygulari yasadık balıkların 6. Hissi kuvvetlidir olacak senin Allah'ın izniyle bı Allah askına usttune titremeyin trasfer sonrası ne olur ya sakınan göze çöp Batıyo ben trasfer sonrası eve geldim kedimle oynadım yatmadım hiç 4 gün sonra bel ağrısı ve kasık ağrısından mecbur yattım

canım benim git gör belki için rahatlar düşünmezsin böyle sakın benimde çocuğum birgün olacakmı diye düşünme rabbimin izniyle olacak canım biz senin her halini seviyoruz canım

Önce ben miyim acaba 3.3.1981 :):)

06/03/1979 :))

kikirik

öpüyorum hepinizi

görüşürüz mervem Allah rahatlık versin.

miragem seni bu aralar fazla duygusal ve gergin görüyorum canım

tipik regl öncesi sendromum :))

ben de severim yay burçlarını çok. canım yok o dediğini ben daha önce denedim, kendimi zorlayıp gittim ve kesinlikle daha iyi olmadı.

Gece gece benide güldürdün wallahi gözünde ne canlandı bilmem ama ben hergun görüyorum alikla uyusugu bir arada çok çok zor

Kız ne diyim Allah canına almaya emi karnımdaki aklımda de bari. Bizim burdahamileyken istemediğin bebekte olmamasını istediğin şeyler için öyle derler

yay burcu demek özelliklerinide taşıyon iyi

burçtur kendileri :))

Kızlar İstanbul'daki kızlar bebekler olunca bana mutlaka haber verin nasılsa arkalarında organizasyoncu teyzeleri var uçan balonları dogum odaları ben susluycem tamam mı bakın bu lafımıza yabana atmayın ölmezsen ben yapıcam

Datlım tamam ozaman gitmek iyi gelmiyorsa şimdide kendini acizlikle suçlama. Bi dönem geçiriyoruz ve cidden zor bi dönem. Ve bugünlerde kendimizi kötü hissetmemiz normal. Arkadaşına gidip gitmemek senin tercihin ve sen şimdilik gitmemeyi tercih ediyorsun bunun neresi kötü. Eminim daha önce bu arkadaşın için çok şey yapmışsındır. O yüzden kendini kötü hissetmeyi bırak ve mutlu olacağın şeylerle ilgilen mesala bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…