havinim bende balık burcuyum bizim balık olduğumuz çok belli
alık alık bakıyoruz biz :):)
Gönlümüzden geçen birmiş demekki. Hep aynı şehirde olaydık toplanırdık arada böyle muhabbetler yapardık çayla kahveyle ohh
Kızlar ağlama bitti kikirdiyorum şimdi. Biri alık biri uyuşuk gözümde farklı karakterler canlandı bir anda
Miragem okuyup okuyup dönmüşsün aramıza hoşgeldinşenlikliyiz bugün sen nasılsın daha iyimisin? Bak tedavi öncesi sal içinden kötülükleri hahahah
vay topiğimizde balıklar çoğunlukta hep birkaçgün arayla doğum günü kutlarız artık
Aynı sehirde değiliz ama gönüllerimiz bir ayrıca hepimiz kucağımızı uyutup kaçamak yapicaz kahvemizi yapıp yaramazlari anlatırsa ben inanıyorum biz anne olucaz
asilim sen hangi burçsun bakalım
kikirik
Ay ben dayanamayacağım uykum geldi hadi ben kaçtım allah rahatlık versin arkadaşlar
öpüyorum hepinizi
Yay burcuyum ben 21aralık. Bende taşıyorum özelliklerini kendimiövmek gibi olmasın burç özellikleri dürüst,güleryüzü, adaletli,açık sözlü falan filan bende de var bunlar çok şükürkız sen hanki burçsun söyle bakiyim kikirde canım iyi gelir
ne biliyim bi tuhafım asilcim. bir de dün demiştim ya sabaha karşı uyandırdı eşim midem ağrıyo diye, ben o saatte ağladım falan. sonra sabah işe gittim. akşam yemekten somra da ağırlık çöktü 12 ye kadar uyumuşum. ben çok yakınımdaki biri doğum yaptığında da böyle dağılıyorum galiba ve her zamanki gibi bunu itiraf edebileceğim tek yer burası. arkadaşımın doğum yaptığı hastane benim evimin penceresinden görülüyor. arada gözüm kayıyor, diyorum ki o ikinci bebeğini kucağına aldı, ben onu görmeye gidemeyecek kadar aciz bir şekilde burda baykuş gibi düşünüyorum acaba bir gün çocuğum olacak mı diye.
bir regl olsam siz de kurtulacaksınız ben de aslında :))) heyheylerim geldi tepeme iyice. pazar günü olmam gerekiyor normalde.
ne biliyim bi tuhafım asilcim. bir de dün demiştim ya sabaha karşı uyandırdı eşim midem ağrıyo diye, ben o saatte ağladım falan. sonra sabah işe gittim. akşam yemekten somra da ağırlık çöktü 12 ye kadar uyumuşum. ben çok yakınımdaki biri doğum yaptığında da böyle dağılıyorum galiba ve her zamanki gibi bunu itiraf edebileceğim tek yer burası. arkadaşımın doğum yaptığı hastane benim evimin penceresinden görülüyor. arada gözüm kayıyor, diyorum ki o ikinci bebeğini kucağına aldı, ben onu görmeye gidemeyecek kadar aciz bir şekilde burda baykuş gibi düşünüyorum acaba bir gün çocuğum olacak mı diye.
bir regl olsam siz de kurtulacaksınız ben de aslında :))) heyheylerim geldi tepeme iyice. pazar günü olmam gerekiyor normalde.
kikirik
Ay ben dayanamayacağım uykum geldi hadi ben kaçtım allah rahatlık versin arkadaşlar
öpüyorum hepinizi
Kızlar ağlama bitti kikirdiyorum şimdi. Biri alık biri uyuşuk gözümde farklı karakterler canlandı bir anda
Önce ben miyim acaba 3.3.1981 :):)
kikirik
öpüyorum hepinizi
miragem seni bu aralar fazla duygusal ve gergin görüyorum canım
Yay burcuyum ben 21aralık. Bende taşıyorum özelliklerini kendimiövmek gibi olmasın burç özellikleri dürüst,güleryüzü, adaletli,açık sözlü falan filan bende de var bunlar çok şükür
Gülüm benim sen iyi olda biz çekeriz her halini. Bi şey diyecem belkide gitmek istemediğini düşündüğün için kendini kötü hissediyorsun gitsen bunları düşünmeyecek ve böyle hissetmeyeceksin.
Gece gece benide güldürdün wallahi gözünde ne canlandı bilmem ama ben hergun görüyorum alikla uyusugu bir arada çok çok zor
Yay burcuyum ben 21aralık. Bende taşıyorum özelliklerini kendimiövmek gibi olmasın burç özellikleri dürüst,güleryüzü, adaletli,açık sözlü falan filan bende de var bunlar çok şükür
Gülüm benim sen iyi olda biz çekeriz her halini. Bi şey diyecem belkide gitmek istemediğini düşündüğün için kendini kötü hissediyorsun gitsen bunları düşünmeyecek ve böyle hissetmeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?