eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hehe doğru valla bende öyleyim ama bazende sert olmak lazım
net olmak lazım böyle durumlarda ama yapamıyorum işte
bundan sonra beni mutsuz eden insanları hayatımdan çıkaracağım diyorum
yok gene yapamıyorum

Ben daha önce gitmiştim çetin hocaya cidden oda çok iyi. Anlıyor beni sağolsun aradığımdada hep ilgili. Dikkat et sende kendine Allah'a emanet ol.

ay devlette çalışıyorsan daha zor canım ya
bende özelde çalışıyorsun sandım
ee ya çocuklar karnına felan atlarlarsa
sonuçta öğrencilerinde küçük hiç yapan oldumu öyle

canım dua da unutmayın zaten rabbim inş bizleride hamileler kervanına katar hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız rabbim daha fazla aratmaz bizleride inş

ay devlette çalışıyorsan daha zor canım ya
bende özelde çalışıyorsun sandım
ee ya çocuklar karnına felan atlarlarsa
sonuçta öğrencilerinde küçük hiç yapan oldumu öyle

evet canım malesef zor
ay yok yaa varya aksine öğrencilerim ben yokken beni çok özlemişler
gelip gidip karnıma cici bebekler cici bebekler çok tatlılar dimi öğretmenim deyip duruyolar:))
3 tane bebek çıkacak dimi burdan falan diye çok sevinmişler hamileliğime veletler

merhaba arkadaşlar arada sizi takip ediyorum olumlu her sonuçta seviniyorum darısı bize inşaallah bende eylül de yola çıkanlardanım ama nasip değilmiş tekrar temmuz gibi inşaallah spora gidiyorum biraz kilo vermeye çalışıyorum bakalım dualarım sizlerle öpüyorum:101:

ya bence tam tersi yapıldığında insan daha kötü oluyor
benimde bir arkadaşım bebeğini kucağıma aldığım vakit
çekiştirdi ver canım ver sen tutamazsın gibisinden
ayol elim var kolum var neden tutamayayımki
bebeğim yok diye beceremeyecekmiyim hey allahımm
sanki marazlıyızdaa

hehe doğru valla bende öyleyim ama bazende sert olmak lazım
net olmak lazım böyle durumlarda ama yapamıyorum işte
bundan sonra beni mutsuz eden insanları hayatımdan çıkaracağım diyorum
yok gene yapamıyorum

canım emin ol olmuyo bende aynını çok dedim işte yumuşak yüzlümü ne diyolar ondanım annem hep kızar bana yüzüne gülene hemen yumuşuyosun bakalım ne için gülmüştür yüzüne bende oda insan nolcakki derim ama öyle olmuyo güzel sokuyolar sana rabbim böylelerini bizden kendiliğinden uzak eylesin

anaa şunlara bak zamane çocukları işte
nede fenalar şaşırdım kaldım valla
bilinçli öğrenciler ama aynı zamanda çokta tatlılarmış
Kim bilir bizimkiler nasıl olacak:26:

Âmin canım 2013 ve 2014 de anne olacak hepimiz ama İnan pozitifi gördükten sonra beklemek ve telaş daha çok oluyo ins mutlu sonları goruruz

canım rabbime şükürler olsun ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım bebek bakma tecrubem 15 yaşında kardeşimle başladı ve çevremdeki herkes çocuğa nasıl baktığımı bilirdi nere gitsem herkes bir odada oturur sohbet eder bende sanki kreşte çalışan görevli bütün çocuklarla ben uğraşırdım bende hayatın diğer taraflarından yedim kazıkları işte hepimize bi yerden vuruyolar

Aman herkes bi türlü işte geneli dar beyinli. O yüzden kimseyle yüzgöz olmadan gerektiği kadar muhabbet etmek gerek. Çok şükürki istediğimizi rabbimden istiyoruz o gönlümüzü görüyor biliyor yoksa bu gibi insanlara kalsaydık vay halimize

Âmin canım 2013 ve 2014 de anne olacak hepimiz ama İnan pozitifi gördükten sonra beklemek ve telaş daha çok oluyo ins mutlu sonları goruruz

inş canım inş bana hep soruyolardı neden çocuk yapmıyon bazen insanlara sıkıntını anlatsanda anlamaz başa dönerya sorular bende nasipse 2013 de çocuk doğuracağım derdim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin şuandaki tedavilerimiz son tedavimiz olsun rabbim bizlerede anne olmanın ilk basamağı olan hamileliği ardından da sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Hepimizin yaşadığı seyler bende buraya girince öğrendim daha önce tek kendim sanirdim

hoşgeldin rabbim inş temmuzda seninde güzel haberler almanı nasip eder

Aman banada hep kafadan sıyrıklar denk gelmiş
böyle anlatınca daha iyi anladım

Âmin ins canı gönülden tekrar amin

anaa şunlara bak zamane çocukları işte
nede fenalar şaşırdım kaldım valla
bilinçli öğrenciler ama aynı zamanda çokta tatlılarmış
Kim bilir bizimkiler nasıl olacak:26:

çok fenalar çoook
çokta tatlılar yaa bende şaşırdım kaldım ya daha 4 yaşındalar düşünsene:)
bizimkilerde böle bıcır bıcır olacaklar inşallah

slm kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım sayfalar ilerlemiş manşallah Ben halen aynıyım sürekli yatıyorum iğne yerleri feci şiş göz yaşlarımı hiç tutamıyorum ben((((( Bu sınavımı bir atlatsam hayırlısıyla sizlere pek katılamıyrum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…