bıkmadan usanmadan susturma çabaların konusunda :) biz de seni seviyoruz tatlumm
ama susturamıyor gördüğünüz üzre:).....................................
tamam ama daha fazla geciktirmek yok tamam mı?
beni reddederse sana dalarım tamammı. sen benide susturursun çok iyisin canım ya.
beni reddederse sana dalarım tamammı. sen benide susturursun çok iyisin canım ya.
ihtimalleri gözönünde bulundurmak lazım. çok kırdıysan nazlanacaktır zaten.
ihtimalleri gözönünde bulundurmak lazım. çok kırdıysan nazlanacaktır zaten.
ayseaaabbb, aysegülü susturamaz bizi ikimiz birden dalarız üzerine :)
vayy maytapııım :))) geldin demek. aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavilerimiz ilknur, yetişeceksin bana. halay başı olursun artık. birlikte halay çekeriz sonunda :)
ben içiom valla. transfer yaklaşınca bırakıcam yine. ama sen içme. ben bebek varken hayatta içmem.
kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.
kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.
arada girip kaçak göçek 2 gündür geçmişe dönük okuyup duruyorum
bu kadar okuma hevesimi sürdürseydim yüksek lisansımı tamamlardım walla :))
neyse akşam üstü yine bir bakayım dedim eşim gelmeden o gelince laptop a uzaktan bakıyorum kedi yavrusu gibi...
umarım hepinizin keyfi yerindedir kızlaaaaar
bu arada ayşecim of off biz eşimle ne tartışmalar yapıyoduk tedaviden önce (şimdi ayağımı yere bastırmıyor kerata ) ama barışması çok keyifli oluyo
o keyfi yaşaman dileğiyle cnm...
yavrum halayın alasını görcek burası :) ikimizin gebeşliği yılın halayı olcak :) demedi demesin bak kimse :)))))
yavru benim bu adette muyene falan yaparız şubat adeti ile başlarız dedi.. kısmet gç olsun güç olmasın.. yemeeğimi yaptım pırasa nohutlu pilav salata yoğurt nasıl menü 1 saatte ::::::::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?