• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

duş aldım çıktım.şimdi yarım saatim var hazırlanıyim. kızlar hepinizden Allah razı olsun evliliğim bugün ya kurtulur ya batar elim ayağım titriyor.şuan hem ağlıyorum hem gülüyorum.
greenmelek lede ilgili doğru söylüyor sayesinde eşime yaptığım haksızlıkları farkettim hayıra vesile oldu bir şekilde.buranın bizler için ne kadar önemli olduğunu o daha yeni olduğu için bence daha yeni anladı.
Allah hepimizi doğru yola iletsin gönlüne göre versin.

ben artık hiç kesin konuşmucam :) dün demiştim ya yarın kesin diye gittim sabah dr.a :) 5 tane kalmış embriyom ama çok iyi gidiyorlar onlardan birini bugün transfer edip de hebaa etmek istemiyorum dedi.. 5 .güne gitmek istiyorum dedi çünkü sizden açıkcası beklemediğim bi kalite oldu bu dedi bu yüzden transferim c.tesi kaldı.. tabi ilk defa işim uzadığı için çoookkk sevindim... ilk gün dr. spemler çok kötü çıktı demişti o yüzden 2 .gün transfer yaparız demişti ama benm bebişler mücadeleci çıktı demek kii.. ay bide bana tutunursaa ooohh yemede yanında yat...işte böyle şekerler .. :))

boyacı canım ne güzel 5. güne gidiyo embriyoların ne güzel kaliteli çıktılar rabbim hayırlısıyla cumartesi bebişini göbşüne alıp sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

selam herkesee:)kızlar ruya yorumlamasını bılen var mı yaa:)hayırdır ınsallah bugun ruyamda bugday basaklarının arasında gezdım ben sararmıstı basaklar ama ıcınden koparıp tanesını yedım yumsaktı tanesı de..nedemek acaba:)

canım sanada selam nasılsın az kaldı test gnüne inş hayırlı haberlerini duyacağız rabbiminde izniyle

Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kız:(bn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .

canım hadi gözün aydın bebişlerden 1 erkekmiş öteki göstermediğine göre kız olabilir rabbim sağlık versin inş hayırlısıyla onunda cinsiyetini öğrenirsin

dayanamadım dr. gittim tüp bebk yaptırdığım merkeze gittim kan testi verdim yani beklediğim gibi negatif çıktı... fakat dr..um adet söktürücü vermedi yinede dediki pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım sonra olmazssa veririm söktürücü dedi...ben neden gecikmiştir yani kist yada ilaçların etkisi varmıdır dedim... hayır ilaçlar etkisini bu kadar göstermez gösteren süreçte bile düzenli adet oldun zaten dedi ..bakalım pazartesi tekrar test yapacak korktum açıkçası inşallah kötü bişeyle karşılaşmam dualarınızda benide unutmayın...

canım benim doktora gitmen iyi olmuş hiç değilse için rahatlamıştır senin kırmızılar geciktikce bende ümit artıyo nedense rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin

kızlarrrrr yemek yapcam bi bakayım dedim ne var ne yok geçmişi okudum cinsiyetler bulantılar kusmalar sefanız olsun kıslarrrrrrrrr darısı da bizler eİnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkesler bomba gibidir umarım ben maytap gibiyim :))))))
:40::40::40::40::40::40::40:

ocağın 10u gelsede doktora gitsem diye beklenip duruyom ben anne olmak istiyommmmmmmmmmm
kucak kucak diyen bir yavrum olsun istiyorummm
Allahın izniyle İnşallah hepimizin olurrrr

miragem seni ayrı seviyom :)

herkeslere sevgiler aksaray'dan:56::56::56::56::56::56::56::56: yemek yapcam bennnn

ilknur canım hoşgeldin nasılsın canım hepimizde o aşk istek var rabbimin izniyle hepimiz anne olacağız ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız

Ay şiştim şiştim kızlar normale dönelim lütfen tedavimizden bebişlerimizden günlük sıkıntılarımızdan mutluluklarımızdan bahsedelim bakın mesela ben resmen sigara as eriyorum eşim alıp sigarayı alıp gidio ben cöplerden izmarit topluyorum ne yapıcam ben az öncede üst komsumdan sigara istedim düşünün kadınla selamım bile yok o kadar kiriz tuttu ki yoldan adam kolluyorum sigara için bulursam balkondan rica edicem wallahi:(:(

elfaes canım bu haftalarda sigara içme ne yap yap sigaradan uzak dur canım rabbim inş bıkkınlık verdirirde içmezsin sigarayı canım bebeğin gelişiminin başladığı bu haftalarda çok dikkat et

kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.

ayşe hadi canım gözün aydın inş herşey yolunda gider ve beraberce evinize dönersiniz

duş aldım çıktım.şimdi yarım saatim var hazırlanıyim. kızlar hepinizden Allah razı olsun evliliğim bugün ya kurtulur ya batar elim ayağım titriyor.şuan hem ağlıyorum hem gülüyorum.
greenmelek lede ilgili doğru söylüyor sayesinde eşime yaptığım haksızlıkları farkettim hayıra vesile oldu bir şekilde.buranın bizler için ne kadar önemli olduğunu o daha yeni olduğu için bence daha yeni anladı.
Allah hepimizi doğru yola iletsin gönlüne göre versin.

hadi bol şans:)

Çok hassas bir başlık ! Bir birinizi kırmadan devam etmenizi rica edeceğim... greenmelek'te bir gün dinlensin heyecanı geçsin...

hazırlandım kızlar makyaj durmuyor sabit sürekli ağlıyorum sonra düzeltiyorum.dua edan herkeze sağolun bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

hadi rabbim kolaylık versin ayşe sakin olmaya çalış inş herşey yolunda gider rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inş buzları eritirsiniz

canım masallah dayanıklı yumoslar ..:)aynı dayanıklılıgı sana tutunarak da gostersınler ınsallah:) merakla ve duayla beklıyorum sonucunu:)

evet cnm çok şükür..tam sürpriz oldu .. hiç beklemiyordum :) çok mutluyuz eşimle :))

selam herkesee:)kızlar ruya yorumlamasını bılen var mı yaa:)hayırdır ınsallah bugun ruyamda bugday basaklarının arasında gezdım ben sararmıstı basaklar ama ıcınden koparıp tanesını yedım yumsaktı tanesı de..nedemek acaba:)

cnm bende başak güzeldir .. hayırlı haberdir yazacaktım ama ark.çok daha aydınlatıcı yazmış :)

Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kız:(bn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .

canım gözün aydın.. olsun birini görmüşsün ve de sağlıklılar ya önemli olan o... ayy darısı başımıza :)

Kızlar soru sordum ama bir fikri olan yokmu?

canım benm fikrim yok.da yapman gerekiyor diye biliyorum.. keşke bilsem yardımcı olurdum.. ama bilen ark.lardan biri mutlaka yardımcı olur..

bu gün içimde şımarık bi çocuk var:))) haksızlığa hiç tahammülüm yoktur:)) bak taaaaa konyadan oralara hopluyorum...ya ben ayşen 79 u çok merak ediyorum kimsede yok tel.. falan nerelerde bu kız en son ayın 15..de gelmiş dahada yok....bu arada kocacığım geliyormuş pat diye kapatırım zil çalınca ama ilerleyen saatlerde tekrar gelirim adam kına geçiriyo beni netin başında görünce bu gün yemekte ne var aşkım....face mi k.k mi diye soruyor:)))

ne güzel..içindeki çocukk hiççç büyümesin.. onlar bizim enerji kaynağımız..sabah hastanede transfer için hasta hazırlanma odasına girdim.. orda başkalarıda vardı 5-6 kişi .. o kadar pozitif girdinki bütün heyecanımız gerginliğimiz gitti dediler.. sonra dr. geldi beni dışarı çağırdı ve embriyolarımın iyi gittiğini söyledi..bende bakın evrene pozitifi yaydım pozitif şeyleri çağırdım dedim.. :))))
benim eşimde gece yarılarına kadar gulüpten çıkmıosun , hep gulüp hep gulüp diyor :)) çok gülüyorum :))) ne bu canım her gece kulüplerden mi toplıcam seni dioo :))

saol bitanem .evet dr. mucize dedi yani sizden bunu beklemiyordum dedi :)) tabi yine rabbim bilir... çok umutluyum nedense.. yani tutmayacağı ihtimali gelmiyor aklıma... o zaman da çok yıkılırım kendimi hazırlıyım die düşünmüyorum ..olmazsa da üzülme kısmını o zaman düşünürüz..şimdi sadece keyfini çıkarmak istiyorum :))

saol bitanem .evet dr. mucize dedi yani sizden bunu beklemiyordum dedi :)) tabi yine rabbim bilir... çok umutluyum nedense.. yani tutmayacağı ihtimali gelmiyor aklıma... o zaman da çok yıkılırım kendimi hazırlıyım die düşünmüyorum ..olmazsa da üzülme kısmını o zaman düşünürüz..şimdi sadece keyfini çıkarmak istiyorum :))

canım sakın olumsuz düşünceyi aklına getirme rabbimin izniyle olacak sen bütün tedbirleri alırsan verici olan rabbim inş herşey yolunda gidecek ve sende hamiş kalacaksın sırayla rabbiminde izniyle bu topikte kocaman harflerle hamileyiz yazacağız inş ondun olumsuz düşünce hiç aklına getirme

olaya el attığın için teşekkür ederiz kazen :))

canım kazen kim.. daha üst bi yetkili mi :)) merak ettim .. yoksa bi nevi uyarı mı aldı tapokimiz :(

evet canım valla dooğru sen deiştin bana.. c.tesi olucak bu durumda test tarihim 9 ocak oluyor canım.. :)

birde aldığınız bitki çayı varya şu fethiyedeki adamdan ne yaptınız canım baktırmadınız dimi hiç işe yaradımı yaramadı mı ???

havinim şeker arkadaşımm herşey güzel olacak hissediyorummmm :)))) bizim de uykusuz gecelerimiz yavrumuzun uykusu gelmediğinden olucak.. bebek mağazalarından sadece başkaları için hediye almayacağız .. herşey istediğimiz gibi olacak Rabbim büyükkkk

Back