• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kelebek etkisi yarattı bu konu bende eşimin değerini anladım galiba ben onu çok seviyormuşum sabahtan beri ağla ağla.o nu düşündüm hep ben ona haksızlık ettim.

o zaman şu anda ara sonra da söyle bakalım noluyo. her geçen dakika kayıp...

ayşegülllllll kopardın beni delisin sen yaa :))))))))))

vayy maytapııım :))) geldin demek. Aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavilerimiz ilknur, yetişeceksin bana. Halay başı olursun artık. Birlikte halay çekeriz sonunda :)

ben içiom valla. Transfer yaklaşınca bırakıcam yine. Ama sen içme. Ben bebek varken hayatta içmem.

wallahi tedavi sürecince bende içtim halada içiorum her içtikce vicdan yapıyorum offf ne yapıcam ben

tatlım kelebekmidir sinekmidir bilmem ama ...iyi etki yaptığı kesin sende şimdi eşini ara eve davet et önce bi güzel yemek hazırla güzelce karşıla gerekirse ağla kucakla sarıl evet hata bende de...arap öpmeyle dudak kararmaz tatlım onlar bizim her şeyimiz bütün mahremlerimizi bilen tek varlıklar...hadi bu akşam yap bunu eminimki o adamda harap olmuştur....hadi kendine gel ağlama kalk bi abdest al rahatlarsın:)))

o zaman şu anda ara sonra da söyle bakalım noluyo. her geçen dakika kayıp...

ayşegülllllll kopardın beni delisin sen yaa :))))))))))

bravo takdir ettim ayşem seni.Olsun her işte vardır bir hayır.Sen arar bulur gönlünü yaparsın kocişinin.Zararda ısrar etmemk lazım gelir.Sen fazlaca duygusal bir arkadaşımızsın.İnşallh birlikteliğiniz bu kısa ayrılıkla perçinlenecek.Güzel haberlerini bekliyoruz şekerim

Yuks ve elfaes şekerler si progestanı iğne olarak kalçadan mı vuruluyorsunuz.eğer öyleyse o insanı mahvediyor ya.Bn 2.denememde hep jel kullandım kalçalarım yer gördü yaa.Şayet öyleyse lütfen jel kullanın ilerde taş gibi kalmasın sonra çok ağrı yapıyor o iğneler.Allah yardımcınız olsun.Elfaes senin kalp atış haberini ne zaman alıcaz bakalım merak ettim şekerrr:34:

valla ben kalçadan yaptırıyorum. nasıl ağrıyor. her taraf ödem oldu. hiç dik yürüyemedim transferden sonra. kaç defa aradım tüp bebek merkezini bunun tabletine geçelim, jel kullanalım diye ama kanaman da var illa o diyorlar. burda kontrole gittiğim doktor dedi bunun tabletini kullansana. bizde dedik tüp bebek merkezi böyle istiyor öyleyse karışmam onlar daha iyisini bilirler dedi.

sanırım 2-3 hafta daha devam eeceğiz. çok illet bir şey ne aşerme ne başka bir şey yaşadım ağrıdan kanamalardan yıldım.
dua edin arkadaşlar herkesin benimki gibi kötü geçmesin.

elfaeessss sigara aş erinirmi yaaw o kadar uğraştım bn bebişimi hiçç zehirleyemem demen lazım beynine,öyle mesaj yollarsan alışır ve istemez beynin ,hormonların....bn yaparsam kendime yaparım bebişime yapmamam lazım demen gerekirdi.az mı çektin sen de bizde:)) (sana laf anlatmaktan hehee:))
bebişini sinirli asabi olmasını istemiyorsan sakın deneme sigara ,kola vs.çok önemli örnekler çevremde bi dünya şekerim.ağlarım bak:( zehirleme güzel yavruşunu

nescafe bağımlısıydım cay bunları bıraktımda su sigara her gece dua ediyorum ya sigaradan soğumak için

ayşecim sherlock holmes'la dans ettiğini bilemedin tabi :))) ben gazetecilik mezunuyum ben de çok araştırırım normalde ama benim bitirme tezim etik üzerineydi, anlatabildim mi?

bunları bir kenara bırakalım da, seninle ilgili şimdiki fikrim şu: hala kocanı araman gerektiğini düşünüyorum, şu sonradan pişman olmama meselesi için. ama önce ilişkini düzene sokman gerekiyor. ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum ve inan bana 33 yaşımda hala bunun
sıkıntılarıyla uğraşmak zorunda kalıyorum. sen çocuk özleminle bunları belki öngöremiyorsun ama bunlar hep önemli şeyler. körü körüne çocuk istiyorum fikriyle devam ettirme hayatını. bir tek ölümün çaresi yok ayşe. başka herşeyin çaresi var inan bana.

kabaca ohaaaaaa demek istiyorum :)))))

şaşırdınmı , kızdın mı ..ne oldu anlamadım..rüyalarla ilgili yüksek lisanslıyım o yüzden böyle net cevap verdi:))))m..tabi Allah bilir..

Son düzenleme:
valla ben kalçadan yaptırıyorum. nasıl ağrıyor. her taraf ödem oldu. hiç dik yürüyemedim transferden sonra. kaç defa aradım tüp bebek merkezini bunun tabletine geçelim, jel kullanalım diye ama kanaman da var illa o diyorlar. burda kontrole gittiğim doktor dedi bunun tabletini kullansana. bizde dedik tüp bebek merkezi böyle istiyor öyleyse karışmam onlar daha iyisini bilirler dedi.

sanırım 2-3 hafta daha devam eeceğiz. çok illet bir şey ne aşerme ne başka bir şey yaşadım ağrıdan kanamalardan yıldım.
dua edin arkadaşlar herkesin benimki gibi kötü geçmesin.

Dana gibi iğneyle vuruyorlar nerde ovitrellenin iğnesii yoookk.Allah yardımcın olsun canım ,kanaman varsa iğne daha iyi tabii.dikkat et, durumun varsa sana bakacak bir kadın bulabilirsin en azından ymeğini yapsın aç kalma

nescafe bağımlısıydım cay bunları bıraktımda su sigara her gece dua ediyorum ya sigaradan soğumak için

171 miydi orayı ara gerçekten bırakmak istiyorsan canım.Nedcafede iyi değil ki.Portakal suyu iç,ayran iç:)) uyuz oldun bana dimi:)) napıyım bn senin bebişin için diyorum şekerimm.

şaşırdınmı , kızdın mı ..ne oldu anlamadım..rüyalarla ilgili yüksek lisanslıyım o yüzden böyle net cevap verdi:))))m..tabi Allah bilir..

şaşırdım yaa nasıl bu kadar duruma uygun bir yorum çıkabilir diye. haaa sen tahmin mi yürüttün? ben sandım ki rüya tabirlerinden falan baktın da böyle birşey çıktııı.

AYŞEGÜL YETEER :)))))) Arap duağı öpmekle dudak kararmaz dedi yaaaaa. bugün adamımsın ayşegül Allah da seni güldürsünn inşallaaah

Dana gibi iğneyle vuruyorlar nerde ovitrellenin iğnesii yoookk.Allah yardımcın olsun canım ,kanaman varsa iğne daha iyi tabii.dikkat et, durumun varsa sana bakacak bir kadın bulabilirsin en azından ymeğini yapsın aç kalma

beni doğuran kadını tuttum her dk bakıyor. kocayıda terk ettim bekarlık yatağımda keyf yapıyorum.
akşamalrı geliyor 2-3 saat kalıyor sadece yatmaya gidiyor. böyle romantikte oluyor:)
o 2-3 saatide orayı burayı ovarak geçiriyor zati:)

şaşırdım yaa nasıl bu kadar duruma uygun bir yorum çıkabilir diye. haaa sen tahmin mi yürüttün? ben sandım ki rüya tabirlerinden falan baktın da böyle birşey çıktııı.

AYŞEGÜL YETEER :)))))) Arap duağı öpmekle dudak kararmaz dedi yaaaaa. bugün adamımsın ayşegül Allah da seni güldürsünn inşallaaah

tahmin yürütmedim..imam nablusinin tabirleri bunlar..ama üstüne ben yorum yazdım:)))

benim bildiğim birde el öpmekle dudak eskimez diye bi laf var:))

171 miydi orayı ara gerçekten bırakmak istiyorsan canım.nedcafede iyi değil ki.portakal suyu iç,ayran iç:)) uyuz oldun bana dimi:)) napıyım bn senin bebişin için diyorum şekerimm.

:):) yok sen haklısın güzelim uyuz olmadım teyzesi bebişi düşünüo die sevindim ama anası hayın bu bebişin:( canım ya
dua edin ne olur kalp atışını duyayım sonra hepimiz kucagımıza alalım

arayamam bugün birde onu kaldıramam yarın arasam olurmu

kendini iyi hissettiğinde ara. gece de olabilir. ama aysegülü doğru söylüyor. her geçen dakıka kayıp.
sen alttan al onu sevdiğini söyle . adamı al bi yere yemeğe götür ne evde uğraşıcan. en son ne zaman birlikte bişey yaptınız ki birlikte bişeyler yapmak çok önemli. tüp bebeği falan geç . o sonra olur. rahatla sen bi. ona değer verdiğini sevdiğini söylemekten korkma. herşey için çok geç olmadan yap bunu. istersen eşinin ailesinden de bu konuda destek isteyebilirsin ama önce kendisi ile konuş .tamammı canım benim.

Back