eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

amin inş. hepimizin duası kabul olsun.

geçen hafta muayene beklerken bir kadın telefonda arkadaşına soruyordu . ne zaman öğrendin cinsiyetini diye. 11+5 de öğrendiysen bende bu hafta öğrenirim falan diyordu. haftaya kontrolüm var. 11 haftalık olacağız. 16. hafta falan biliyorum ama kadın doğrumu diyor acaba.

fazlalık varsa bir karartı felan görürük te öbürsüyse hangisi olduğunu bilemeyiz dimi:)

acelesi yok sağlıklı olsun da 1 ay sonra öğrenelim

hata insanlara mahsus arkadaşım..beşer şaşar demişler.. o şeytanki insanın damarlarında yerleşmiştir..ama bizim için af kapısı herzaman açıktır.allah buyuruyorki :

senki şeytan istersen gir kullarımın damarlarına, ama onların elinde çok büyük bir güç var...estağfirullah..tövbe estağfirullah..

zaten kitaplarda okuduysan tüp den öncede tevbe edip Allaha yaklaşmak gerektiği belirtilir..

hayırlısı tüm arkadaşlarım hakkında olsun..Allah perdenin arkasıdaki ışığıı görmemizi nasip etsin

kızlarrrrr yemek yapcam bi bakayım dedim ne var ne yok geçmişi okudum cinsiyetler bulantılar kusmalar sefanız olsun kıslarrrrrrrrr darısı da bizler eİnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkesler bomba gibidir umarım ben maytap gibiyim :))))))

ocağın 10u gelsede doktora gitsem diye beklenip duruyom ben anne olmak istiyommmmmmmmmmm
kucak kucak diyen bir yavrum olsun istiyorummm
Allahın izniyle İnşallah hepimizin olurrrr

miragem seni ayrı seviyom :)

herkeslere sevgiler aksaray'dan yemek yapcam bennnn

Ay şiştim şiştim kızlar normale dönelim lütfen tedavimizden bebişlerimizden günlük sıkıntılarımızdan mutluluklarımızdan bahsedelim bakın mesela ben resmen sigara as eriyorum eşim alıp sigarayı alıp gidio ben cöplerden izmarit topluyorum ne yapıcam ben az öncede üst komsumdan sigara istedim düşünün kadınla selamım bile yok o kadar kiriz tuttu ki yoldan adam kolluyorum sigara için bulursam balkondan rica edicem wallahi

amin inş. mübarek perşembe akşamı gerçi Allahın her akşamı mübarektir.dua edelim herkezin dileği olsun.

Ayseaaabbb senin bı hatan yok , ben eşeklik ettim ve hatamida anladım .arkadaslarda bana cok büyük tepki gösterdi.kizilacak ve ayiplanacak kisi benim. Senin hiç bir yanlışın yok. Tekrar özür dilerim senden ve herkesten.kendini iyi hissetmen için daha ne yapabilirim canım benim cok üzgünüm suan. Senin bu kadar uzulecegini düşünmedim . Cok özür dilerim tekrar.cevabini bekliyorum beni agfedebileceknisin?

ayşecim sherlock holmes'la dans ettiğini bilemedin tabi :))) ben gazetecilik mezunuyum ben de çok araştırırım normalde ama benim bitirme tezim etik üzerineydi, anlatabildim mi?

bunları bir kenara bırakalım da, seninle ilgili şimdiki fikrim şu: hala kocanı araman gerektiğini düşünüyorum, şu sonradan pişman olmama meselesi için. ama önce ilişkini düzene sokman gerekiyor. ben boşanmış bir anne babanın çocuğuyum ve inan bana 33 yaşımda hala bunun
sıkıntılarıyla uğraşmak zorunda kalıyorum. sen çocuk özleminle bunları belki öngöremiyorsun ama bunlar hep önemli şeyler. körü körüne çocuk istiyorum fikriyle devam ettirme hayatını. bir tek ölümün çaresi yok ayşe. başka herşeyin çaresi var inan bana.

kabaca ohaaaaaa demek istiyorum :)))))

Yuks ve elfaes şekerler si progestanı iğne olarak kalçadan mı vuruluyorsunuz.eğer öyleyse o insanı mahvediyor ya.Bn 2.denememde hep jel kullandım kalçalarım yer gördü yaa.Şayet öyleyse lütfen jel kullanın ilerde taş gibi kalmasın sonra çok ağrı yapıyor o iğneler.Allah yardımcınız olsun.Elfaes senin kalp atış haberini ne zaman alıcaz bakalım merak ettim şekerrr

Arkadaslar ayseaaabbb min hiç bir yanlısı yok hatalı olan benim. Özür de diledim sizden ricam lütfen arkadasımızı rahatlatalım. Yapıcı olalım lütfen .

estağfirullah.ama bazen kelebek etkisi olur hayatta buda öyle oldu.

canım ben iğne vurulmuyorum sadece esterofem ve jel kullanıyorum..ilerde bende mi kullanıcam bilmiyorum inşallah kullanmam belliki kotu bişeyrabbim izin verirse 4 ocak hayatım ama korkuyorum sıkıntı cıkmaz inşallah

arkadaslar ayseaaabbb min hiç bir yanlısı yok hatalı olan benim. özür de diledim sizden ricam lütfen arkadasımızı rahatlatalım. Yapıcı olalım lütfen .

canım sen insanı ger ger sonrada rahatlatalım de sustum hatta gördükce okumadan bile gectim ama sen artık bi zahmet konuyu kapat rahatlıyan rahatlıyacak

kelebek etkisi yarattı bu konu bende eşimin değerini anladım galiba ben onu çok seviyormuşum sabahtan beri ağla ağla.o nu düşündüm hep ben ona haksızlık ettim.

vayy maytapııım :))) geldin demek. aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavilerimiz ilknur, yetişeceksin bana. halay başı olursun artık. birlikte halay çekeriz sonunda :)

ben içiom valla. transfer yaklaşınca bırakıcam yine. ama sen içme. ben bebek varken hayatta içmem.

Arkadaslar ayseaaabbb min hiç bir yanlısı yok hatalı olan benim. Özür de diledim sizden ricam lütfen arkadasımızı rahatlatalım. Yapıcı olalım lütfen .

bak arkadaşım uzatan sensin bi sus artık seni allah affetsin ...ayşe zaten rahat çünki bence suçlu değil yuvası dağılmış birinden ne bekliyorsun....sen sus her kez normale dönecek ..açıklama yapıp durma artık...burda her kes yapıcı şu cümlelerimle bile yapıcı olmaya çalışıyorum ama sen bi sus artık..allaha dön ve tövbe et...rasulullah.(s.a.s) birinin hatasını yüzüne vuran benden değildir buyuruyor...müslüma müslümanın açığını kapatır...lütfen sende sus artık bak biz brda dejarz olmaya çalışıyoruz her birimizin farklı sorunu var ama 2 gündür sen bizi çok geriyorsun tamam yapmışsın bi hata allah affetsin...

ELFAEESSSS sigara aş erinirmi yaaw o kadar uğraştım bn bebişimi hiçç zehirleyemem demen lazım beynine,öyle mesaj yollarsan alışır ve istemez beynin ,hormonların....Bn yaparsam kendime yaparım bebişime yapmamam lazım demen gerekirdi.Az mı çektin sen de bizde:)) (sana laf anlatmaktan hehee:))
Bebişini sinirli asabi olmasını istemiyorsan sakın deneme sigara ,kola vs.çok önemli örnekler çevremde bi dünya şekerim.ağlarım bak zehirleme güzel yavruşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…