ben artık hiç kesin konuşmucam :) dün demiştim ya yarın kesin diye gittim sabah dr.a :) 5 tane kalmış embriyom ama çok iyi gidiyorlar onlardan birini bugün transfer edip de hebaa etmek istemiyorum dedi.. 5 .güne gitmek istiyorum dedi çünkü sizden açıkcası beklemediğim bi kalite oldu bu dedi bu yüzden transferim c.tesi kaldı.. tabi ilk defa işim uzadığı için çoookkk sevindim... ilk gün dr. spemler çok kötü çıktı demişti o yüzden 2 .gün transfer yaparız demişti ama benm bebişler mücadeleci çıktı demek kii.. ay bide bana tutunursaa ooohh yemede yanında yat...işte böyle şekerler .. :))
selam herkesee:)kızlar ruya yorumlamasını bılen var mı yaa:)hayırdır ınsallah bugun ruyamda bugday basaklarının arasında gezdım ben sararmıstı basaklar ama ıcınden koparıp tanesını yedım yumsaktı tanesı de..nedemek acaba:)
Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kızbn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .
dayanamadım dr. gittim tüp bebk yaptırdığım merkeze gittim kan testi verdim yani beklediğim gibi negatif çıktı... fakat dr..um adet söktürücü vermedi yinede dediki pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım sonra olmazssa veririm söktürücü dedi...ben neden gecikmiştir yani kist yada ilaçların etkisi varmıdır dedim... hayır ilaçlar etkisini bu kadar göstermez gösteren süreçte bile düzenli adet oldun zaten dedi ..bakalım pazartesi tekrar test yapacak korktum açıkçası inşallah kötü bişeyle karşılaşmam dualarınızda benide unutmayın...
kızlarrrrr yemek yapcam bi bakayım dedim ne var ne yok geçmişi okudum cinsiyetler bulantılar kusmalar sefanız olsun kıslarrrrrrrrr darısı da bizler eİnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkesler bomba gibidir umarım ben maytap gibiyim :))))))
ocağın 10u gelsede doktora gitsem diye beklenip duruyom ben anne olmak istiyommmmmmmmmmm
kucak kucak diyen bir yavrum olsun istiyorummm
Allahın izniyle İnşallah hepimizin olurrrr
miragem seni ayrı seviyom :)
herkeslere sevgiler aksaray'danyemek yapcam bennnn
Ay şiştim şiştim kızlar normale dönelim lütfen tedavimizden bebişlerimizden günlük sıkıntılarımızdan mutluluklarımızdan bahsedelim bakın mesela ben resmen sigara as eriyorum eşim alıp sigarayı alıp gidio ben cöplerden izmarit topluyorum ne yapıcam ben az öncede üst komsumdan sigara istedim düşünün kadınla selamım bile yok o kadar kiriz tuttu ki yoldan adam kolluyorum sigara için bulursam balkondan rica edicem wallahi
kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.
duş aldım çıktım.şimdi yarım saatim var hazırlanıyim. kızlar hepinizden Allah razı olsun evliliğim bugün ya kurtulur ya batar elim ayağım titriyor.şuan hem ağlıyorum hem gülüyorum.
greenmelek lede ilgili doğru söylüyor sayesinde eşime yaptığım haksızlıkları farkettim hayıra vesile oldu bir şekilde.buranın bizler için ne kadar önemli olduğunu o daha yeni olduğu için bence daha yeni anladı.
Allah hepimizi doğru yola iletsin gönlüne göre versin.
canım arada kaçamak yap öyle özletme kendini test günün ne zaman inş hayırlı sonuçlar alırsın
aysegülu susturamadın beni konuşuyorum hala gördüğün gibi, ama hak yolu buldum dimi:) kızgınlığınız geçtimi bana....
kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.
test günüm 2 ocak havincim,
transferimin 13. günü olacak inş. :)
hazırlandım kızlar makyaj durmuyor sabit sürekli ağlıyorum sonra düzeltiyorum.dua edan herkeze sağolun bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
canım masallah dayanıklı yumoslar ..:)aynı dayanıklılıgı sana tutunarak da gostersınler ınsallah:) merakla ve duayla beklıyorum sonucunu:)
selam herkesee:)kızlar ruya yorumlamasını bılen var mı yaa:)hayırdır ınsallah bugun ruyamda bugday basaklarının arasında gezdım ben sararmıstı basaklar ama ıcınden koparıp tanesını yedım yumsaktı tanesı de..nedemek acaba:)
Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kızbn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .
Kızlar soru sordum ama bir fikri olan yokmu?
bu gün içimde şımarık bi çocuk var:))) haksızlığa hiç tahammülüm yoktur:)) bak taaaaa konyadan oralara hopluyorum...ya ben ayşen 79 u çok merak ediyorum kimsede yok tel.. falan nerelerde bu kız en son ayın 15..de gelmiş dahada yok....bu arada kocacığım geliyormuş pat diye kapatırım zil çalınca ama ilerleyen saatlerde tekrar gelirim adam kına geçiriyo beni netin başında görünce bu gün yemekte ne var aşkım....face mi k.k mi diye soruyor:)))
saol bitanem .evet dr. mucize dedi yani sizden bunu beklemiyordum dedi :)) tabi yine rabbim bilir... çok umutluyum nedense.. yani tutmayacağı ihtimali gelmiyor aklıma... o zaman da çok yıkılırım kendimi hazırlıyım die düşünmüyorum ..olmazsa da üzülme kısmını o zaman düşünürüz..şimdi sadece keyfini çıkarmak istiyorum :))
olaya el attığın için teşekkür ederiz kazen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?