eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kapattim ben.ve unutuyorum herseyi hafızamdan siliyorum ayseaaabbb tamamımı. Hiçbirşeyi olmadı.karsilikli özür diledik ve bitti bu is burada. Tanımasamsa herseyin en güzelini senin için diliyorum. Sen de umut lütfen kimse bisey bile anlamadı bak.bende hafızamı sildim senin için hersey okey mı?

Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kızbn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .

sağolun.herşeyin en güzeli hepimizin olsun.

ayy canım gözün aydın inş. en kısa zamanda diğerini de öğrenirsin niye vermedi ki resimlerini anlamadım

dayanamadım dr. gittim tüp bebk yaptırdığım merkeze gittim kan testi verdim yani beklediğim gibi negatif çıktı... fakat dr..um adet söktürücü vermedi yinede dediki pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım sonra olmazssa veririm söktürücü dedi...ben neden gecikmiştir yani kist yada ilaçların etkisi varmıdır dedim... hayır ilaçlar etkisini bu kadar göstermez gösteren süreçte bile düzenli adet oldun zaten dedi ..bakalım pazartesi tekrar test yapacak korktum açıkçası inşallah kötü bişeyle karşılaşmam dualarınızda benide unutmayın...

Son düzenleme:
her zaman söylüyorum bu topic hepimizin topici diye, ama kurucusu ben olduğum için burada olan olumsuz şeylerden ister istemez sorumluluk duyuyorum. dünden beri sustum. bir iki birşey söylemek istiyorum şimdi. dün de dediğim gibi burada çok rahat olarak herşeyi konuşabiliyor olmamızın en büyük nedeni gerçek hayatta birbirimize karşı sorumluluğumuz olmaması. benzer dertleri yaşayıp rahatça dertleşebiliyor olmamız.
greenmelek: düşene bir de ben vurayım düşüncesi hiçbir zaman hayat felsefem olmadı. hatta elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım her zaman kontrolü kaybetmiş biri olursa karşımda. her zaman her birimiz çeşitli şekilde kontrolü kaybedebiliyoruz. ayşe ismindeki bu arkadaşımızı tanıyor muyuz hayır. ama onun da hepimiz gibi evlenirken bunları yaşayacağını düşünerek evlenmediğini tahmin edebiliriz en azından. herkes bebek sorununu güçlü bir şekilde göğüsleyemiyor. ayşe senin aktardıklarını birebir oraya yazmış olabilir. bunlar seni ne ilgilendirir? sana sen tüp bebek yapmak için burda değilsin dedi diye sen neden bu kadar gocunuyorsun? neden tanımadığın bir kişinin yaptıklarını acımasız bir şekilde kınıyorsun? sana ne onun doktoruyla olan muhabbetinden? koskoca doktorun sana mı ihtiyacı var kurtarılmak için? senin kafan çalışıyor onunki çalışmıyor mu? kaldı ki ilişkiye girememe sorunu "vajinismus" da kadın doktorunun uzmanlık alanı. kız belli bir şekilde dibe vurmuş. madem bu kadar ilgilendin kızın konusuyla, kurtarmak için harcasaydın enerjini keşke. 2 gündür paragraf paragraf yazıyorsun, daha da özelim açılırsa yazacağım diyorsun. fark etmedin mi burada kimse bu intikam ateşini paylaşmak istemiyor seninle? Allaha kendimi bu kadar fazla adadığım bir dönemde içinde kötülük besleyen biriyle muhattap olmak istemediğim için bundan sonra ben şahsen seninle iletişimimi kesiyorum. diğer arkadaşlarım nasıl bir tavır alacakları konusunda özgürler. sen de hala bu topicde devam etmekte özgürsün. Allah yolunu açık etsin, Allah işini rast getirsin.

Ayseaaabbb ben ciddiyim tamamımı.hafizami sildim. Kimsede bisey anlamadı.dibe vurma lütfen çık.sadece yardıma ihtiyacın var.senin yazdığını okuyunca da çok üzüldüm.herkes hata yapabilir.hafizani temizle sende yeni bı ayse ol.cok ciddiyim herseyi unuttum ben güçlü ol ve lütfen eşini kazan emi.

açıkta kalmış gülüm :)))) şaka bir yana güzel bir rüyaya benziyor, hayırlara vesile olsun inşallah.

yapacaksın canım. iğneler 6 günde bitmiyor hiçbir zaman. doktor bugün daha ne kadar devam edeceğini de söyler canım.

ben sana demiştim de mi bir kız bir erkek diye? :))

stresten falan da olabilir ayşegülcüm korkma sen.

Teşekkür ettim kızlar sağolun.
Bende öyle tahmin etmiştim size sorunca emin oldum.kaç gün devam ederim en az ben gonal f e

Yaptığın hareketi hiç ama hiç doğru bulmuyorum... Lütfen topiğimizi meşgul ve işgal etme ...öc alma hırsından ne dediğini ve neyle suçlayacağını şaşırmışsın sen ne seni neden ayşeyi hiç birimiz tanımıyoruz hanginiz doğru söylüyor allah bilir ama burda sen fazla ithamlarda bulunuyorsun ve kızcağızın olan özelini konuşuyorsun bi kadına yakışmayan hareketler bunlar ...dr. Onla bunla tehtit bari konuşuyorsun ..neden acıyorsunki dr.hakanmıdır kimdir evukatımısın sen... Bırak sanane her kezin özeli kim ne yaparsa yapsın akşamdan bu tarafa senle sizle uğraşıyoruz ...sen kendini temize çıkarmak için başkasının bütün özelini döküyorsun olmaz böyle bişey yakışmıyor bi kadına.......ya kapatın bu konuyu yada lütfen git burdan o kadar laf konuştun kız daha hiç bişey demedi..her ne olmuş burda diyene bişeyler anlatıyorsun...ayşee ne yapıyor sukut altındır..ı kullanıyor ve bence en iyisini yapıyor....artık ben senle muhatap olmak istemiyorum diğer arkadaşlarda kendileri bilirler...kim doğrucu kim yalancı bunu allah biliyor hesabınıda allaha verin bizlik bişey yok...

Ayşeciğim neden bu kadar umutsuzsun hep diyorum ilk denemde bile .Bu mutsuzlukları kendine neden layık görüyorsun canım ya.Bak herşey senle başlar senle biter.Mutsuzluklarını unutmalısın artık toparlanma zamanı,Allah tan ümidini kesme hiç bir zaman herşeyin vakti varda o yüzden bunlar .bn elalemin dilinden daha bişey yokmu demelerinin sıkıntısı dışında eşime 3 denemede de bişey yansıtmadım.sadece kendimi uzaklaştırdım aramadım sormadım kimseyi.yoksa bana eşim destek olsun diyede beklemedim.boşver herşeyi ve eşinle aranı düzeltmeye çalış canım.Siz ne çok şey paylaştınız ne sıkıntılarla başettiniz değil mi buunları düşün .Bebek mevzusu Allah a ait o ne zaman dilerse o zaman.Eşin taşı oynatsa hergün destek olsa olmazsa oluyor.Bnm 6.denemede oldu ne zor günler atlattım ağladım banyoda belli etmedim.Napcan bir yuva kolay kurulmuyor.Sen çokk gururlu bir insansın çok güzel elbet ama bazı şeyler gururumuzu dizginleyemediğimiz için bizi mutsuz ediyor.Yolun başında vazgeçme hiçbirşeyden lütfen.Bak sen böyle mutsuzluklar yazınca çok üzülüyorum.Neden çocuk için güzel yuvan dağılsın.ağzına bile alma böyle şeyleri dua et napcaz ki...elden ne gelir

Ayse sende hafizani boşalttı.ben senden özür diliyorum hatalı olan bendim diyeyim ok? Mirase haklisin sana katılıyorum .ayse cok üzüldü ama sartık üzülme kuzum tamammi?

ayy canım gözün aydın inş. en kısa zamanda diğerini de öğrenirsin niye vermedi ki resimlerini anlamadım

ultrasondan çıkarmadı ne iliyim 2 kez istedim çıkarkende tekrarladım.Değer tablosunun çıktısını göstedi bnde uzatmadım aldım çıktım.bişeyde anlaşılsa.garip kodlamalar var işte.kaç cm olmuş dedim onu da söylemedi bir sürü kol bacak var önce onları ölçeceğim dedi.Cinsmdir nedir.Bari ölçtün o kadar ölçüler normal falan bişey de.elime verdi kağıdı yolladı.Neyse 1,5 hafta sonra gidince iyice izlycm.Hala hiç blirtim yok ,belirti duymazsanız meraklanmayın diye yazıyorum.Yalnızca göbişim çıktı o kadar işte.Allahım hep dua ediyorum sizlerede isim isim.tez zamnda kavuşun inşallh.

Allah hepinizden razı olsun bazen insan hatalar yapabiliyor ben yaptım kabul ediyorum.ama eşim gitmiş..bir haftadır yok..ben neye yanacağımı şaşırdım.kimseye kızamam ben yazdım ben ödedim bedelini.safer ayıymış musibetler çok olurmuş bana denk geldi herhalde Allah affetsin hepimizi.

"Rüyada başak görmek, hayra işaret eder. Eğer evladınız veya torununuz yoksa, hayırlı bir evlada ve toruna kavuşacağınıza işarettir."

sence bu tabir yeterli mi???

zor olsada olacak inşallah..hayırlısıyla..

Teşekkür ettim kızlar sağolun.
Bende öyle tahmin etmiştim size sorunca emin oldum.kaç gün devam ederim en az ben gonal f e

kişiye göre değişir ama yaklaşık 10 gün sürer herhalde.

kedicim hiç boşuna kafanı yorma, aksi birşey gördüklerinde hiç gocunmayıp çat diye söylüyor bu doktor tafası zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…