Kapattim ben.ve unutuyorum herseyi hafızamdan siliyorum ayseaaabbb tamamımı. Hiçbirşeyi olmadı.karsilikli özür diledik ve bitti bu is burada. Tanımasamsa herseyin en güzelini senin için diliyorum. Sen de umut lütfen kimse bisey bile anlamadı bak.bende hafızamı sildim senin için hersey okey mı?
Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kızbn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .
Kızlar soru sordum ama bir fikri olan yokmu?
selam herkesee:)kızlar ruya yorumlamasını bılen var mı yaa:)hayırdır ınsallah bugun ruyamda bugday basaklarının arasında gezdım ben sararmıstı basaklar ama ıcınden koparıp tanesını yedım yumsaktı tanesı de..nedemek acaba:)
size bişey sorcam benden tecrübelisinizdir tüp bebk konusunda.
ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem olucak.doktorum bana gonal f verdi 5 gün sabah 9 da yap 6.günü geldi.biliyorsunuz hergün aynı saatte yapılması gerekiyor iğnenin benim 6.günü doktor randevum saat 4 te 6. günün iğnesi ne olcak yapmıcammı?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kızbn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .
dayanamadım dr. gittim tüp bebk yaptırdığım merkeze gittim kan testi verdim yani beklediğim gibi negatif çıktı... fakat dr..um adet söktürücü vermedi yinede dediki pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım sonra olmazssa veririm söktürücü dedi...ben neden gecikmiştir yani kist yada ilaçların etkisi varmıdır dedim... hayır ilaçlar etkisini bu kadar göstermez gösteren süreçte bile düzenli adet oldun zaten dedi ..bakalım pazartesi tekrar test yapacak korktum açıkçası inşallah kötü bişeyle karşılaşmam dualarınızda benide unutmayın...
hayatımda iki kez dibe vurdum biri tüp denememden sonra yaşadığımdı.eşimle gitgide aramın açılması vede benim kendim dahil herkezi suçlayıp depresyona girmem. ikincisinide bu hafta yaşadım önce eşimle ayrılığım sonrada bu olanlar.hiçbir şeyi inkar edemem ama hiçbir kötü niyetim yoktu.kimseyede zararım dokunmamıştır şu hayatta kendimden başka.hepiniz Allaha emanet olun Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın emeklerinizi boşa çıkartmasın. arada girer okurum alışkanlık yaptı birde sizleri gerçekten çok sevdim merak ederim neden burda olduğumu ellerim titreyerek yazdım her defasında ben bebek özlemimden dolayı eşimden ayrıldım daha ne olsun.ama mirage sanada topiğin için teşekkür ederim moralimi düzelttiği anlar oldu artık beni listenden silebilirsin.
ayy canım gözün aydın inş. en kısa zamanda diğerini de öğrenirsin niye vermedi ki resimlerini anlamadım
selam herkesee:)kızlar ruya yorumlamasını bılen var mı yaa:)hayırdır ınsallah bugun ruyamda bugday basaklarının arasında gezdım ben sararmıstı basaklar ama ıcınden koparıp tanesını yedım yumsaktı tanesı de..nedemek acaba:)
Teşekkür ettim kızlar sağolun.
Bende öyle tahmin etmiştim size sorunca emin oldum.kaç gün devam ederim en az ben gonal f e
ultrasondan çıkarmadı ne iliyim 2 kez istedim çıkarkende tekrarladım.Değer tablosunun çıktısını göstedi bnde uzatmadım aldım çıktım.bişeyde anlaşılsa.garip kodlamalar var işte.kaç cm olmuş dedim onu da söylemedi bir sürü kol bacak var önce onları ölçeceğim dedi.Cinsmdir nedir.Bari ölçtün o kadar ölçüler normal falan bişey de.elime verdi kağıdı yolladı.Neyse 1,5 hafta sonra gidince iyice izlycm.Hala hiç blirtim yok ,belirti duymazsanız meraklanmayın diye yazıyorum.Yalnızca göbişim çıktı o kadar işte.Allahım hep dua ediyorum sizlerede isim isim.tez zamnda kavuşun inşallh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?