eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Evet cnm :)) tşk.ler

canım nasılsın nasıl gidio hersey yollunda inşallah ben sık giremiyorum anca son sayfalara bakıp cıkıyorum zaten son günlerde gereksiz konular girmiş bakmaya değer bulmadım ama sizi özlüorum ya calışmaktan basımı kaldıramıyorum baktı kactı yapıyorum:)

ayy kızlarr kıyamam size ben de kötüyüm eşim yok sadece haftasonu geliyo saolsun annem var yanımda yakın olsanız gelin birlikte kalalım dicem yaa Allah yardımcınız olsunnnn
bi de ben bu cehaleti anlamıyorum inanamıyorum bunları söyleyebilen insanlara Allaha havale ettimmm ama kaç senelik evlisiniz kızlar merak ettim

gamzear, sizinle ilgisi benim açımdan yok.benimde burada bulunma nedenim tüp bebekti tabiki. dr sitesi muhabbeti vardı ya ayseaaabbb adını orada görüp burada yazmıştım bu akkadaşta çok sinirlenmişti ve bana yalancı-tüp bebekle ilgin yok vs. demişti. bende neden bu kadar sinirlendiğini bitürlü anlayamadım. meğer bu arkadaş birsürü değişik isimlerle nuri beye benim o yazıda anlattığım durumları içeren sorlar sormuş. bende bunu farkedince neden bana kızdığı çıktı diye yazdım.
arkadaşlar burayı bununla meşgul etmeyin özelde paylaşın diyorlar çok haklılar. onlardan bir kez daha özür diliyorum. ama ben yeni old için özel msj atamıyorum. atabildiğimde sana açıkça durumu anlatan msj yazacağım. nuri beye de acıdım. onunla da konuşacağım.
nuri beye bu saçma şeyleri yazan kişi ..... önceki mjd da içeriği belli...aynı rumuz ile , senin 23 yaşında olduğunu 17 toplanıp 7 sinin işlem görcek hale geldiğini falan da yazıp bunları soru yapmış... yani o kişi kim anlamışsınızdır. senle başkaca bir ilgisi yok.
gamzear burayı bu konu ile daha fazla meşgul etmek istemiyorum ama bana yalancı ve tüp bebekle ilgin yok diyen arlkadaşa da kendimi ifade edebileceğim başka bir alan yok. herkes kiminle sanal da olsa arkadaşlık ettiğini bilsin... sanalda olsa yazdıklarımızın sahibi günün birinde ortaya çıkabiliyor.tekrar özür dilerim. gamzear sorduğu için bu açıklamayı yaptım

ben artık hiç kesin konuşmucam :) dün demiştim ya yarın kesin diye gittim sabah dr.a :) 5 tane kalmış embriyom ama çok iyi gidiyorlar onlardan birini bugün transfer edip de hebaa etmek istemiyorum dedi.. 5 .güne gitmek istiyorum dedi çünkü sizden açıkcası beklemediğim bi kalite oldu bu dedi bu yüzden transferim c.tesi kaldı.. tabi ilk defa işim uzadığı için çoookkk sevindim... ilk gün dr. spemler çok kötü çıktı demişti o yüzden 2 .gün transfer yaparız demişti ama benm bebişler mücadeleci çıktı demek kii.. ay bide bana tutunursaa ooohh yemede yanında yat...işte böyle şekerler .. :))

elfacım iyiyim saol sen nasılsın ? evet biraz tatsız konular olmuş ama bizim topik atlatırbunu :) olsun cnm arada bi girip böyle selam versen yeter.. bu arada kızlar yazmış ama hamilelikte kasık ağrısı olması normal bişidir..daha öncelerden de duyuyordum bunu.. için rahat olsun :)

arkadaşım ben seni çok da haksız bulmadım..ama artık uzatmayalım da bu konuyu.. boşver sen üstüne düşeni yaptın..tşk.ler..

canım çok sevindim senin adına ne güzel maşallah

arkadaşım ben seni çok da haksız bulmadım..ama artık uzatmayalım da bu konuyu.. boşver sen üstüne düşeni yaptın..tşk.ler..

aman boyacı hak veren biri çıktı çok şükür... bende bu konuyu konuşmak istemiyorum. ama kendini düşün sadece tüp bebek tecrübe ve heyacanının burada paylaşmak için buradayken ithamlara ve sonrasında ortaya çıkanlara bak... valla özel msj atabiliyor hale gelince başta gamzear a bu arkadaşın yazdıklarını tek tek yazacağım. arkadaşlar kızıyorlar bunlarla meşgul edildiği için topik haklılar ama kendimi ifade edebileceğim başka bir alan da yok. amaaaan sanal alem nasılsa deyip de çekip gitmeyeceğim.
birde anlamadığım şu insanlar nasıl bu kadar saf olabiliyorlar. her bilgisayarın IP adresi belli. yani istediğiniz kadar isim değiştirin . sizin bilgisayradn çıktığı belli yani aynı kişiden...allah akıl fikir versin ne diyeyim... ama yeri burası olmamalı. çünkü ben de dr sitesinden çok faydalandım ve dr lar bütün özveri ve samimiyetleri ile cevap veriyorlar.

tamam arkadaşım özel mesaj atabildiğinde durumu bana açıklarsın ama artık konuyu kapatın bence

boyacı canım senin mesajını yanlışlıkla alıntı yapmışım sana değil dediklerim o yüzden yanlış anlama tatlım

hayatımda iki kez dibe vurdum biri tüp denememden sonra yaşadığımdı.eşimle gitgide aramın açılması vede benim kendim dahil herkezi suçlayıp depresyona girmem. ikincisinide bu hafta yaşadım önce eşimle ayrılığım sonrada bu olanlar.hiçbir şeyi inkar edemem ama hiçbir kötü niyetim yoktu.kimseyede zararım dokunmamıştır şu hayatta kendimden başka.hepiniz Allaha emanet olun Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın emeklerinizi boşa çıkartmasın. arada girer okurum alışkanlık yaptı birde sizleri gerçekten çok sevdim merak ederim neden burda olduğumu ellerim titreyerek yazdım her defasında ben bebek özlemimden dolayı eşimden ayrıldım daha ne olsun.ama mirage sanada topiğin için teşekkür ederim moralimi düzelttiği anlar oldu artık beni listenden silebilirsin.

tamam arkadaşım uzatma artık. haklı olunan bir yer varsa oda gamzear arkadaşımızın olduğu kısım. bunun dışında kim nereye ne yazı yazmışsa ne seni nede bizi ilgilendirir. isteyen istedği yere yazı yazar ve istediğini yazar sen niye yazdıkları ile bu arkadaşı rencide etmeye çalışıyorsun. onlarca yazı yazdın ve hemen hemen hepsini okudum hatta ben nasıl anlayamadım diye dönüp tekrar okudum bu arkadşın sana yaptığını, burda rencide edilmeyi gereken bir yazı bulamadım. karşılıklı tüp bebekle alakanız olup olmadığını sorgulayıp duruyor, biriniz diğerini alt etmeye çalışıyorsunuz. nerdeyse ben tüp bebek yaptırıyorum diye övünecek hale getirdiniz. çok güzel bir şeymiş gibi.

konuyu uzatmayalım bu arkadaşı da rencide etmeyelim artık. o sitenin de o doktorun da avukatı değilsen eğer. doktoru arayacağım diye tehtit ediyorsun. eee arasan ne olacak ne yapacak doktor. farklı farklı isimlerle onca soru sordun diye mi yargılayacak ki bu arkadaş hangi suçu işledi de ip adresini bulmaktan vs söz ediyorsun.

arkadaşa " garip" biri gibi davranıyorsun ama kusuruma bakma ben senin de pek normal olmadığını düşünüyorum. Bırakın bu ne olduğu belli olmayan konuşmayı. kim nerde ne yazarsa yazsın. olmadı bu arkadaşın facebook ta neler yaptığını da bulup buraya dökseydin.

sinirlendim artık ya

canım sende güzel bi şekilde noktayı koydun artık uzatmayın arkadaşlar

selam herkesee:)kızlar ruya yorumlamasını bılen var mı yaa:)hayırdır ınsallah bugun ruyamda bugday basaklarının arasında gezdım ben sararmıstı basaklar ama ıcınden koparıp tanesını yedım yumsaktı tanesı de..nedemek acaba:)

Sen nasılsın hayatım iyi haberler var mı sende

canımcım ben lucrinlerimi vuruluyorum, yeni birşey yok, uzun protokol tedavideyim canım. adım adım ilerliyorum bebeğime Allahın izniyle.

boyaci hatırlıyo musun sana ne demiştim? kaç yumurtan çıktığını söylediğinde benimki gibi ilerliyor, demek cumartesi transferin olacak demiştim. dediğime geldin :)) inşallah senin sonucun güzel olacak ve farkımız bu olacak.

size bişey sorcam benden tecrübelisinizdir tüp bebk konusunda.
ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım ilk denemem olucak.doktorum bana gonal f verdi 5 gün sabah 9 da yap 6.günü geldi.biliyorsunuz hergün aynı saatte yapılması gerekiyor iğnenin benim 6.günü doktor randevum saat 4 te 6. günün iğnesi ne olcak yapmıcammı?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…