Evet cnm :)) tşk.ler
Hiç iyi değilim benn( Ağlamaktan gözlerim şişti bu iğneler mahvetti beni bacağıma giren kraplardan lavobaya emekliyerek gidiyorum (((((((
çok zor oluyor artık. Yatamıyorum(( Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Yakınlarımda kimse yok çok zor hemde çok yemeğimi bile yapamıyorum. ((Çok ağır geçiyor hemde çokk
canım bende bu akşam çok ağladım dayanamıyorum artık
ama asla allaha isyan etmiyorum çok şükür bu halimize genede
elini karnına koy ve onu hisset rahatlayacaksın hayal felan kur ne bileyim iyi geliyo insana
benimde kimsem yok hiççç kimsem bi eşim bide ben allah onu başımdan eksik etmesin
sabret geçecek bu günlerr
evet havinim haklısın
ne oldu biliyomusun benim kayganagil kızımı beğenmedilerr
faceden yazmış kaynım abi biz erkek bekliyorduk diyeeeee
nasıl deli oldum nasılll
hiç ayrım olurmu evlat arasında
nasıl kıyıyorlar yavruma vicdansızlarrr
ben bunu zorla bulmuşum demi sağlıklı olsunda gerisi boş benim için
hele bende ne hakaretler işittim
kaynanam bebek kıyafeti gördüğümüzde bu doğuramadığın şeyine girsin derdi bana
terbiyesize bak
boşverelim havinim allaha havale edelim
sende bende
ilahi adalete çok inanıyorum eden bulur muhakkak
Canım benim cahil insan ne yapsan ne desen cahil bizlerde böyle insanlarla uğraşıyoruz işte( Benim kayınvaldede allah sana sana sağlıklı erkek çocuğu versin diyor (((((( görümcem dün beni aradı nasılım diye canın ne istiyor tatlımı ekşimi diğe sordu Bende tatlıyla aram yok dedim. Senin kızın olcak desene dedi kan beynime sıçradı haliylen ((rabbim akıl versin böyle insanlara (
inan canım hiç bulaşmak istemiyorum zaten işten geldim yeterince yorgunum bi de bunları okuyunca beynim durdu ben niye araya girdim anlamış değilim mesele neyse kendi aralarında halletseler beni içine almasalar çok memnun olacağım çünkü benimde sizler gibi burda olmamın tek sebebi bebek konusunda dertleşmek birbirimize deneyimlerimizle yardımcı olmak bunun dışındaki şeyler için hiçbirimizinde zamanı yok
canım nasılsın nasıl gidio hersey yollunda inşallah ben sık giremiyorum anca son sayfalara bakıp cıkıyorum zaten son günlerde gereksiz konular girmiş bakmaya değer bulmadım ama sizi özlüorum ya calışmaktan basımı kaldıramıyorum baktı kactı yapıyorum:)
gamzear, sizinle ilgisi benim açımdan yok.benimde burada bulunma nedenim tüp bebekti tabiki. dr sitesi muhabbeti vardı ya ayseaaabbb adını orada görüp burada yazmıştım bu akkadaşta çok sinirlenmişti ve bana yalancı-tüp bebekle ilgin yok vs. demişti. bende neden bu kadar sinirlendiğini bitürlü anlayamadım. meğer bu arkadaş birsürü değişik isimlerle nuri beye benim o yazıda anlattığım durumları içeren sorlar sormuş. bende bunu farkedince neden bana kızdığı çıktı diye yazdım.
arkadaşlar burayı bununla meşgul etmeyin özelde paylaşın diyorlar çok haklılar. onlardan bir kez daha özür diliyorum. ama ben yeni old için özel msj atamıyorum. atabildiğimde sana açıkça durumu anlatan msj yazacağım. nuri beye de acıdım. onunla da konuşacağım.
nuri beye bu saçma şeyleri yazan kişi ..... önceki mjd da içeriği belli...aynı rumuz ile , senin 23 yaşında olduğunu 17 toplanıp 7 sinin işlem görcek hale geldiğini falan da yazıp bunları soru yapmış... yani o kişi kim anlamışsınızdır. senle başkaca bir ilgisi yok.
gamzear burayı bu konu ile daha fazla meşgul etmek istemiyorum ama bana yalancı ve tüp bebekle ilgin yok diyen arlkadaşa da kendimi ifade edebileceğim başka bir alan yok. herkes kiminle sanal da olsa arkadaşlık ettiğini bilsin... sanalda olsa yazdıklarımızın sahibi günün birinde ortaya çıkabiliyor.tekrar özür dilerim. gamzear sorduğu için bu açıklamayı yaptım
ben artık hiç kesin konuşmucam :) dün demiştim ya yarın kesin diye gittim sabah dr.a :) 5 tane kalmış embriyom ama çok iyi gidiyorlar onlardan birini bugün transfer edip de hebaa etmek istemiyorum dedi.. 5 .güne gitmek istiyorum dedi çünkü sizden açıkcası beklemediğim bi kalite oldu bu dedi bu yüzden transferim c.tesi kaldı.. tabi ilk defa işim uzadığı için çoookkk sevindim... ilk gün dr. spemler çok kötü çıktı demişti o yüzden 2 .gün transfer yaparız demişti ama benm bebişler mücadeleci çıktı demek kii.. ay bide bana tutunursaa ooohh yemede yanında yat...işte böyle şekerler .. :))
arkadaşım ben seni çok da haksız bulmadım..ama artık uzatmayalım da bu konuyu.. boşver sen üstüne düşeni yaptın..tşk.ler..
ben artık hiç kesin konuşmucam :) dün demiştim ya yarın kesin diye gittim sabah dr.a :) 5 tane kalmış embriyom ama çok iyi gidiyorlar onlardan birini bugün transfer edip de hebaa etmek istemiyorum dedi.. 5 .güne gitmek istiyorum dedi çünkü sizden açıkcası beklemediğim bi kalite oldu bu dedi bu yüzden transferim c.tesi kaldı.. tabi ilk defa işim uzadığı için çoookkk sevindim... ilk gün dr. spemler çok kötü çıktı demişti o yüzden 2 .gün transfer yaparız demişti ama benm bebişler mücadeleci çıktı demek kii.. ay bide bana tutunursaa ooohh yemede yanında yat...işte böyle şekerler .. :))
aman boyacı hak veren biri çıktı çok şükür... bende bu konuyu konuşmak istemiyorum. ama kendini düşün sadece tüp bebek tecrübe ve heyacanının burada paylaşmak için buradayken ithamlara ve sonrasında ortaya çıkanlara bak... valla özel msj atabiliyor hale gelince başta gamzear a bu arkadaşın yazdıklarını tek tek yazacağım. arkadaşlar kızıyorlar bunlarla meşgul edildiği için topik haklılar ama kendimi ifade edebileceğim başka bir alan da yok. amaaaan sanal alem nasılsa deyip de çekip gitmeyeceğim.
birde anlamadığım şu insanlar nasıl bu kadar saf olabiliyorlar. her bilgisayarın IP adresi belli. yani istediğiniz kadar isim değiştirin . sizin bilgisayradn çıktığı belli yani aynı kişiden...allah akıl fikir versin ne diyeyim... ama yeri burası olmamalı. çünkü ben de dr sitesinden çok faydalandım ve dr lar bütün özveri ve samimiyetleri ile cevap veriyorlar.
canım çok sevindim senin adına ne güzel maşallah
aman boyacı hak veren biri çıktı çok şükür... bende bu konuyu konuşmak istemiyorum. ama kendini düşün sadece tüp bebek tecrübe ve heyacanının burada paylaşmak için buradayken ithamlara ve sonrasında ortaya çıkanlara bak... valla özel msj atabiliyor hale gelince başta gamzear a bu arkadaşın yazdıklarını tek tek yazacağım. arkadaşlar kızıyorlar bunlarla meşgul edildiği için topik haklılar ama kendimi ifade edebileceğim başka bir alan da yok. amaaaan sanal alem nasılsa deyip de çekip gitmeyeceğim.
birde anlamadığım şu insanlar nasıl bu kadar saf olabiliyorlar. her bilgisayarın IP adresi belli. yani istediğiniz kadar isim değiştirin . sizin bilgisayradn çıktığı belli yani aynı kişiden...allah akıl fikir versin ne diyeyim... ama yeri burası olmamalı. çünkü ben de dr sitesinden çok faydalandım ve dr lar bütün özveri ve samimiyetleri ile cevap veriyorlar.
tamam arkadaşım uzatma artık. haklı olunan bir yer varsa oda gamzear arkadaşımızın olduğu kısım. bunun dışında kim nereye ne yazı yazmışsa ne seni nede bizi ilgilendirir. isteyen istedği yere yazı yazar ve istediğini yazar sen niye yazdıkları ile bu arkadaşı rencide etmeye çalışıyorsun. onlarca yazı yazdın ve hemen hemen hepsini okudum hatta ben nasıl anlayamadım diye dönüp tekrar okudum bu arkadşın sana yaptığını, burda rencide edilmeyi gereken bir yazı bulamadım. karşılıklı tüp bebekle alakanız olup olmadığını sorgulayıp duruyor, biriniz diğerini alt etmeye çalışıyorsunuz. nerdeyse ben tüp bebek yaptırıyorum diye övünecek hale getirdiniz. çok güzel bir şeymiş gibi.
konuyu uzatmayalım bu arkadaşı da rencide etmeyelim artık. o sitenin de o doktorun da avukatı değilsen eğer. doktoru arayacağım diye tehtit ediyorsun. eee arasan ne olacak ne yapacak doktor. farklı farklı isimlerle onca soru sordun diye mi yargılayacak ki bu arkadaş hangi suçu işledi de ip adresini bulmaktan vs söz ediyorsun.
arkadaşa " garip" biri gibi davranıyorsun ama kusuruma bakma ben senin de pek normal olmadığını düşünüyorum. Bırakın bu ne olduğu belli olmayan konuşmayı. kim nerde ne yazarsa yazsın. olmadı bu arkadaşın facebook ta neler yaptığını da bulup buraya dökseydin.
sinirlendim artık ya
Sen nasılsın hayatım iyi haberler var mı sende
canım masallah dayanıklı yumoslar ..:)aynı dayanıklılıgı sana tutunarak da gostersınler ınsallah:) merakla ve duayla beklıyorum sonucunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?