canım bekle inş herşeyini net göreceksin rabbim sağlıklı evlat hayırlı evlat eylesin rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin canım hiç rüya gördünmü kimilerine rüyesında görünürya sen gördünmü rüya canım
Karıştırdım o zaman biride nikaha gittiydio günler gelişinde yat inşallah. Azda biz nazlanalım nolacak o kadar şımarma hakkımız olsun demi az mı bekledik
Şekerler ben yatıyorum malum iş var yarın. Seviliyorsunuz ve kocamaaan öpüldünüz. Allah'a emanet olun
Şekerler ben yatıyorum malum iş var yarın. Seviliyorsunuz ve kocamaaan öpüldünüz. Allah'a emanet olun
amin havincim canım göremedim ya, öyle film gibi rüya gören ben artık görüyorsamda hatırlamıyorum çok nadir
canım çoğu kişi çocuğunun cinsiyetini rüyasında görüyoya ondan sordum ismini bile şu koy denilen rüyalar görüyolar inş sende hayırlısıyla görürsün 25 gün sonra bebişinin cinsiyetini
inşallah canım Rabbim hayırlı evlat versinde kız erkek önemli değil..
Kızlar çok teşekürederim.Şükrediyorum. Çok kötü geçiyor kraplar mahvediyor beni( Eşimden allah razı olsun çocuk gibi bakmaya çalışıyor.yürüyemeyen insanları çok iyi anlıyorum (Çokk zor geçiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar dün aklıma bişey geldi paylaşmak istedim. Şimdi çok şükür ve maşallah diyim herkes 2. Denemeye başlamak üzere. Genel olarak hep buralardayız birbirimizi tanıyanlar yani. Şimdi Benim 2. Deneme Allah izin verirse 2 3 ay sonra. Dolayısıyla o zaman siz burda olmazsanız ben kimle paylaşıp nazlanacam. Beni bırakıp gitmeyin emi
oo bakacak annen varsa yakında ne güzel bizimkiler uzak gelemiyorlar.. tabi tabi çok güzel oldu burası topiğimizin müdüresi mirage de bir an evvel hamiş kalsın, burda evhamlıların evhamı, sıkıntılıların sıkıntıları gidiyor Allah razı olsun ondan.
canım rabbim o günlerinide gösterir bize inş burda yazışmak sizlerle olmak çok güzel iyiki varsınız miragemin kulakları çınlasın onun sayesinde bulduk bir birimizi iyiki açmış bu topiği
Çok şükür var Allah başımdan eksik etmesin. Valla ne güzel oldu bura iyiki yapmış miragecik işi rast gelsin. Bura olmayaydı kime anlatırdık o kadar derdi sıkıntıyı heyecanı mutluluğu
haftada bir böyle birbirimize minnetimizi iletiyoruz :) hoşuma gidiyor. Allah sizlerden razı olsun. iyi ki varsınız.
Yalnız birşey dikkatimi çekiyor. negatif listemizdekilerin birçoğu kayboldu ortadan. yani ben akıbetlerini merak edip başka topiğe mi yazıyorlar acaba diye de baktım ama yok. mesela ilk tedaviye başlayan bi yeşimimiz vardı hatırlıyor musunuz? YS88 miydi neydi nicki.3 embriyo konulmuştu, tedavinin yarısında bunalıma girip sürekli ağlıyordu sonra olmadı. bir daha da gelmedi. merak ediyorum napıyor acaba onlar.
şekerleer hepinize günaydın.Bugün izin günüm eşimi de ikna ettim 10:30 da dr.a gidecem yakındaki bir polikliniğe sınavı olduğu için kendi dr.uma gidemiyorum,ama meraktanda çatlıycam.Bn şimdi eşimi de alıp cinsiyetlerini öğrenmeye gidiyorum.Gelince yazarım ayy ne çıkıcak acaba:))
ayseaaabbb ile olan dr sitesi muhabbetini biliyorsunuz. bu arkadaşın yazdığı bir şeyi-dr nuri beyi arayacağını dr sitesine yazdığını burada ben yazınca bu arkadaş bana yalancılıkta dahil her türlü suçlamayı yöneltmişti.
Neden bu kadar tepki verdiğini anlamamıştım çünkü yazdığı herkese açık bir yerdi. yani özel msj falan değildi.
Bügün dr sitesine girip tüp bebekle ilgili sorulan son yaklaşık 20 soruya baktım ve arkadaşımızın neden sinirlendiğini anladım ve sizinle de paylaşmak istedim...
ben zaten dr nuri beye tüp bebekle ilgili sorulan soruları takip ederdim ve aralarında evli yada bekar hiçbir kadına yakışmayacak saçma sapan şeyler dolu soruları hayretle görürdüm. bu soruların sahibinin bugün kim olduğunu öğrendim. özel çabaya gerek yok son 20 soruya bakınca çıktı. ve arkadaşın da neden sinirlendiğini anladım. gülll 1907 isimli kişi ki, siz kim olduğunu anlamışsınızdır, ben burada ismini yazmak istemem , allah akıl fikir versin diyorum açın okuyun valla benim terbiyem müsade etmiyor... yani sonuç , çok değişik isimler altında dr lara çok akıl sağlığı zayıf , evli bir kadının asla yazamayacağı şeyler yazılmış , dr a kendini tatmin etmek için gittiği vs. vs. dr da iken muayenede o..... yaşadığı vs. daha neler neler ben yazamayacağım. ve bunların hepsinin sahibi 1 kişi. tüm soruların , farklı kişiler altında sorulan soruların sahibi 1 kişi, siz anladınız kim olduğunu. hatta gamzearın tedavisi ile ilgili özel durumlarını bile dr lara soru olarak sormuş bu saçma soruları soran o kişi.....
ben dr sitesinde gördüm seni deyince bu arkadaşın neden sinirlendiği ve kıyameti koparttığı ve yalancılık dahil bir sürü suçlama yönelttiği anlaşıldı. ben buraya bidaha girmeyecektim ama durumu izah etmek için gireyim dedim. arkadaş bu kadar büyük tepki vermese vallahi ben niye bakıyım son 20 soruya dimi....
gülll 1907, yasmin, radana, cimbom, brs .... daha fazlasını okumadım bile bunlar durumu anlamama yetti.
canım ben yazdıklarından hiçbir şey anlamadım ismim geçtiği için soruyorum bu konunun benimle ne alakası var
canım nolur bulaşma konuya. bizlerle bir alakası yok dönenlerin. ismini geçirmiş ama yine alakasız yani.
Hiç iyi değilim benn( Ağlamaktan gözlerim şişti bu iğneler mahvetti beni bacağıma giren kraplardan lavobaya emekliyerek gidiyorum (((((((
çok zor oluyor artık. Yatamıyorum(( Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Yakınlarımda kimse yok çok zor hemde çok yemeğimi bile yapamıyorum. ((Çok ağır geçiyor hemde çokk
ayyy demekki bakk emriyolar iyi daha bekletecekler süperr....
boyaciiiii:) yarın mı:) ayy hadı hayırlısı ..benım cok sancım var bılmıyrum ne olucak artıkkk...beklemek cok zor..bır de demıssın ya gelmıcem 1 hafta dıye kendımı kotu hıssettım kız ben hergun burdaydım ya:)
yuks seninle aynı durumdayız. hep eğri yürüyorum kalktığımda. allahtan annem bakıyor. eşimde akşam geliyor yanıma. o konuda şanslıyım. üstelik sen yeni başladın iğnelere bende vuracak yer kalmadı. transferle birlikte başlamıştık ve hiç bırakmadık hatta bu hafta günde ikiye çıkardı doktor. Sık dişini 1 ay daha. 12-13. haftada iğnelerden de sıkıntılardan da kurtuluruz. Hele şu kanama bir geçsin. Buna da şükür.
İğnenin yerleri şişiyor daha doğrusu yağlı olduğu için dağılmıyor oda ağrı yapıyor. Limon kolanyası ve pamukla eşin biraz bastıra bastıra ovarsa biraz rahatlarsın. Biraz olsun dağılıyor iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?