eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

amin havincim canım göremedim ya, öyle film gibi rüya gören ben artık görüyorsamda hatırlamıyorum çok nadir

Şekerler ben yatıyorum malum iş var yarın. Seviliyorsunuz ve kocamaaan öpüldünüz. Allah'a emanet olun

Karıştırdım o zaman biride nikaha gittiydi o günler gelişinde yat inşallah. Azda biz nazlanalım nolacak o kadar şımarma hakkımız olsun demi az mı bekledik

canım dimi rabbim o günleri hayırlısıyla göstersin zaten yatacağım eşime nazda yaparım bıraz rabbim bekleyişlerimizin sonunu hayırlı evlatlarla taçlandırır inş rabbim bu bekleyişlerimizi uzatmasın başlıyacağımız tedavilerimiz son tedavilerimiz olsun inş rabbim sonunda göbüşlerimizi 9 ay sonrada kucağımızı doldursun inş

amin havincim canım göremedim ya, öyle film gibi rüya gören ben artık görüyorsamda hatırlamıyorum çok nadir

canım çoğu kişi çocuğunun cinsiyetini rüyasında görüyoya ondan sordum ismini bile şu koy denilen rüyalar görüyolar inş sende hayırlısıyla görürsün 25 gün sonra bebişinin cinsiyetini

canım çoğu kişi çocuğunun cinsiyetini rüyasında görüyoya ondan sordum ismini bile şu koy denilen rüyalar görüyolar inş sende hayırlısıyla görürsün 25 gün sonra bebişinin cinsiyetini

inşallah canım Rabbim hayırlı evlat versinde kız erkek önemli değil..

sana naçizhane, badem ve fıstık yemeni öneririm..magnezyum olduğu için kasılmalara iyi gelir..geçmiş olsun ki geçecek eminim..

şekerleer hepinize günaydın.Bugün izin günüm eşimi de ikna ettim 10:30 da dr.a gidecem yakındaki bir polikliniğe sınavı olduğu için kendi dr.uma gidemiyorum,ama meraktanda çatlıycam.Bn şimdi eşimi de alıp cinsiyetlerini öğrenmeye gidiyorum.Gelince yazarım ayy ne çıkıcak acaba:))

sağolsunlar hamile kalan arkadaşlarımız da bizleri bırakmadılar, hala yanımızdalar. bize umut oluyorlar. bayağa hayırlı topicimizin güzel kızları :) inşallah yakın zamanda hepimiz bebeklerimizden bahsediyor olacağız.

canım gel hadi seni bekliyorum, çıkcam birazdan gezmeye:)

canım ben yazdıklarından hiçbir şey anlamadım ismim geçtiği için soruyorum bu konunun benimle ne alakası var

canım nolur bulaşma konuya. bizlerle bir alakası yok dönenlerin. ismini geçirmiş ama yine alakasız yani.

inan canım hiç bulaşmak istemiyorum zaten işten geldim yeterince yorgunum bi de bunları okuyunca beynim durdu ben niye araya girdim anlamış değilim mesele neyse kendi aralarında halletseler beni içine almasalar çok memnun olacağım çünkü benimde sizler gibi burda olmamın tek sebebi bebek konusunda dertleşmek birbirimize deneyimlerimizle yardımcı olmak bunun dışındaki şeyler için hiçbirimizinde zamanı yok

yuks seninle aynı durumdayız. hep eğri yürüyorum kalktığımda. allahtan annem bakıyor. eşimde akşam geliyor yanıma. o konuda şanslıyım. üstelik sen yeni başladın iğnelere bende vuracak yer kalmadı. transferle birlikte başlamıştık ve hiç bırakmadık hatta bu hafta günde ikiye çıkardı doktor. Sık dişini 1 ay daha. 12-13. haftada iğnelerden de sıkıntılardan da kurtuluruz. Hele şu kanama bir geçsin. Buna da şükür.

İğnenin yerleri şişiyor daha doğrusu yağlı olduğu için dağılmıyor oda ağrı yapıyor. Limon kolanyası ve pamukla eşin biraz bastıra bastıra ovarsa biraz rahatlarsın. Biraz olsun dağılıyor iğne

Canımlarım rabbım yardımcınız olsun bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alında popolarına vurun biz neler cektik die:):) saka bi yana kucağa aldığınız gün unutacaksınız yasadıklarınızı inşallah sağlıklı olurda güzel annelerini üzmezler bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…