anlamadım?
anladım canım inş bu sefer pozitif olur.yaşın kaç canım?
canım bana doktor iki kere anestezi yapacağız dedi.ilki yumurta toplama işlemi ikincisi yumurta transferi için.sen yaptırdın mı canım?
Pardon canım havin sana yazdım bu arkadaşa nasıl gitti anlamadım.EE ağlamaktan gözler şişince şeşi beş görüyorum heralde benn
bence öyle düşünme bebek özlemi o kadar farklı bir duyguki hiç birşey gözüne gelmiyo ben dişci koltuğunda doktorun elinden kerpetenini atmış bir insanım benimde canım tatlıdır ameliyat oldum doktor yaramı bastırdı diye dövüyodum onu ama bu başka bir duygu herşeyi o kadar göze alıyorsunki acıdığını dahi hissetmiyorsun sonucu eğer iyi değilse kalbin tek acıyo
Hadi bakalım kuzucukların durumu iyi demekki bi gün daha beklemeye aldıklarına göre bu güzel bi haber. Hayırlı haberlerle gel inşallah bi dahaki sefere.selam kızlar transfere gitmedim :) yarına kaldı. 1 gün daha bekleteceklermiş.. ama yarın kesin.haber vereyim dedim :)
Yok canım benim normal o sancılar. Kolay mı bi Can'ın içinde bi can daha oluyo.oyyy nası güzeliyi akşamlar kızlar
kızlar sizden acil bilgi bekliyorumdr sordum normal dedi ama bana normal gelmiyor 4 gündür inanılmaz kasık ağrısı cekiorum adet sancısı gibi sancılar oluyor ara sıra bir gün sağ kasık bir gün sol kasık uyutmuyor hamile olunca bunlar oluyo mu anlamadım yoksa bende bir anormallık mı var
Hoşgeldiniz. Bende istiyorum o melekten tabiki tüm arkadaşlarım içinde istiyorumhayırlı akşamlar kızlar meleğimle geldik nasılsınız bu gün? Sağ kasığım feci ağrıyor benimde elfeas doktoruma sordum bu gün normal dedi bende bilemiyorum
Kız git bi kan testi yaptır nolacaksa sanki. Benim daha hiç gelmedi bende nolacaksam böyle. Allah sonumuzu hayretsin.yok tatlım gelmedi bu gün 11. gün bende bunu soracaktım sizlere:)) ben ekimde transfer olmuştum yani bundan önceki 2 adetimde gününde hatta saatinde olmuştu..bu 3. ayım neden gecikir ilaçlar 3 ay sonramı tepkilerini gösterdiler:))) böyle olan varmı aramızda...
Şekercim ne bakıyor sen saçma sapan konuşanlara. Az mı bekledin sen bugünleri görmek içinde milletin saçma sapan lafına kafa takıyon salla gitsinevet havinim haklısın
ne oldu biliyomusun benim kayganagil kızımı beğenmedilerr
faceden yazmış kaynım abi biz erkek bekliyorduk diyeeeee
nasıl deli oldum nasılll
hiç ayrım olurmu evlat arasında
nasıl kıyıyorlar yavruma vicdansızlarrr
benim de çocuğum olmuyor ama tüp bebek de yaptırmayacağım galiba.çok korkuyorum.ömrümce çocuğum olmayacağını kabullendim sanırım.sizleri böyle gördükçe cesaretinize imreniyorum ama o cesaret ben de yok malesef
böle sizi dinliyorum ya kendime daha çok kızıyorum .ben de bir sorun var galibabir yandan çocuk sahibi olmak istiyorum.ama canım daha tatlı geliyor.ağustos ayında öğrendim tek şansımın tüp bebek olduğunu.eşimde çocuk çok istiyor.tüp bebek yapalım diyor.ben de ilk başlarda düşüneyim dedim.sonra can daha tatlı geldi.istersen boşanalım ben yapmayacağım dedim.bu kadar bencil olduğum için de kendime çok sinir oluyorum.bir de psikoloğa gidip deneyeceğim.
alla alla 2 defa anestezi neden acaba....belki transferdede anestezi yapacak ama gerek yokki..... Evet ben ekim ayında yaptırdım ondan öncede aşılamam oldu çok meşakatli bi iş iğneleri ve ilaçları çok ömrümde yemediğim kadar iğne yedim keşke olsaydı ama tutmadı malesef... şimdi tekrar deneyeceğiz inşallah...yumurta toplama işlemi olur ardından yumurtalar döllenmeye bırakılır ve ardından 3/5 gün sonrada vajına muayenesi gibi transfer olur yani bebekler yerleştirilir:)) bu sürecin tamamı kısa protokolda 15/20 günde biter....
canım önemli değil bazen alıntılar karışa bilir neden ağladın sen bakiyim bebeğini üzme teyzesi olarak yeğenimi koruyayım hemen
canım benim çocuk istedinmi hiç kendin olmuyonki sadece bebeği düşünüyon onun için gayret gösteriyon bence bir yola gir arkası gelcek ama canım tatlı diye düşünme çocuk aşkı içine düşünce canının acısını tatlısını düşünmüyon bence sen dediğin gibi bir psikoloğa git destek al inş herşey yolunda gider sende başlarsın tedaviye
Canım benim bacaklarımın kasılması dayanamadımGeçecek inşallah Kızlar çok teşekürederim sizlere öyle büyük bir moral kaynağısınızki anlatamam. Benim kociş bacaklarıma masaj yapıcak biraz rahatlarım heralde iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın.
şimdilik 32 3 ay sonra 33 olacağım senin yaş kaç
evlendiğimden beri çocuk istiyorduk hiç korunmadık.bir yıl olmayınca doktora gittik.hemen bize tüp bebek dediler.o yüzden ben olayı pek idrak edemedim sanırım:)
Herkeze hayırlı uykular tatlı bebekli rüyalar:)))))))
canım bizde korunmadık ben küçüktüm 19 yaşındaydım evliliğimizin üzerinden 1 yıl geçsin dedik hele ondan sonra doktora gideriz 1 yıl sonra eşimde sıkıntı çıktı ama bir yolda göstermedi doktorlar bak ne güzel size hemencek olur yolunu göstermişler bence hiç düşünme canım tatlıdır düşüncesini aklından çıkart bebek canından da tatlı olıyo hele o cennet kokusu insanı deli ediyo rabbim inş hayırlı karar almanı hayırlısıyl tedaviye başlamanı nasip eder
benim de 29.peki kaç yıllık evlisin canım?
amin canım benim de eşimde sıkıntı var.erkekte sorun oldu mu sanırım daha sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?