- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
Herkeze hayırlı uykular tatlı bebekli rüyalar:)))))))
canım sanada iyi geceler tatlı bebişli rüyalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeze hayırlı uykular tatlı bebekli rüyalar:)))))))
Canım benim bacaklarımın kasılması dayanamadımGeçecek inşallah Kızlar çok teşekürederim sizlere öyle büyük bir moral kaynağısınızki anlatamam. Benim kociş bacaklarıma masaj yapıcak biraz rahatlarım heralde iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın.
Kızlar dün aklıma bişey geldi paylaşmak istedim. Şimdi çok şükür ve maşallah diyim herkes 2. Denemeye başlamak üzere. Genel olarak hep buralardayız birbirimizi tanıyanlar yani. Şimdi Benim 2. Deneme Allah izin verirse 2 3 ay sonra. Dolayısıyla o zaman siz burda olmazsanız ben kimle paylaşıp nazlanacam. Beni bırakıp gitmeyin emi![]()
aa canım bak eylülden beri burdayım hala gitmedim kopamıyorum bu gidişlede kopamıcam sen merak etme bana nazlanırsın ben burdayım bebişim olana kadar, olduktan sonrada fırsat buldukça... daha senin bulantılarını filan konuşcaz inşallah nereye gidiyoz :)Kızlar dün aklıma bişey geldi paylaşmak istedim. Şimdi çok şükür ve maşallah diyim herkes 2. Denemeye başlamak üzere. Genel olarak hep buralardayız birbirimizi tanıyanlar yani. Şimdi Benim 2. Deneme Allah izin verirse 2 3 ay sonra. Dolayısıyla o zaman siz burda olmazsanız ben kimle paylaşıp nazlanacam. Beni bırakıp gitmeyin emi![]()
hkere canım sen nasılsın
canım rabbim ömür versin doğurana kadar doğurduktan sonrada burdayız sen sıkıntı etme senin 3 ay dediğin benden 1 ay sonraya tekabul ediyo sıkıntı etme ben ocak sonu şubat başı bebişleri nasipse göbüşüme alırım sende mart nisan gibi başlarsınki aramızda fazla zaman olmuyacak rabbimin izniyle sen hayırlısıyla başlada biz seninleyiz canım
aa canım bak eylülden beri burdayım hala gitmedim kopamıyorum bu gidişlede kopamıcam sen merak etme bana nazlanırsın ben burdayım bebişim olana kadar, olduktan sonrada fırsat buldukça... daha senin bulantılarını filan konuşcaz inşallah nereye gidiyoz :)
iyiyim canım sen nasılsın, bugün komşu komşu gezdim bende dün çok yattım...
aa canım bak eylülden beri burdayım hala gitmedim kopamıyorum bu gidişlede kopamıcam sen merak etme bana nazlanırsın ben burdayım bebişim olana kadar, olduktan sonrada fırsat buldukça... daha senin bulantılarını filan konuşcaz inşallah nereye gidiyoz :)
Ayy hadi inşallah ne yalan söyleyim annemin ne kaygı ediyon ben gelir sana bakarım demesi kadar içim rahatladı. Biz bu gidişle bebişleri burdan okula yollarız![]()
iyi yapmışsın canım yormasaydın kendini fazla bebiş nasıl teyzesi yer onu
Oyy Allah razı olsun kuzum. Bir an önce başlasakta gün saysak yeniden. Bu sefer söylemesi ayıp popumu serip yatacam iyice tadını çıkaracam olur mu olmaz mı Rabbim bilir ama hiç değil 12 gün hamilecilik oynayacam![]()
Ayy hadi inşallah ne yalan söyleyim annemin ne kaygı ediyon ben gelir sana bakarım demesi kadar içim rahatladı. Biz bu gidişle bebişleri burdan okula yollarız![]()
oo bakacak annen varsa yakında ne güzel bizimkiler uzak gelemiyorlar.. tabi tabi çok güzel oldu burası topiğimizin müdüresi mirage de bir an evvel hamiş kalsın, burda evhamlıların evhamı, sıkıntılıların sıkıntıları gidiyor Allah razı olsun ondan.
iyi teyzesi çok şükür bi yaramazlığı yok, acaba yakında bi hastaneyemi gitsem cinsiyet için yoksa 25gün beklesemmi düşünüyorum...ah bu merak :)
canım benim banada rabbim bebişlerimi göbüşüme aldığım günü hayırlısıyla göstersin bende aynını yapıcağım öteki denememde komşu komşu gezdim bebişimde gezmeyi sevmedi bıraktı beni şimdi öyle yamıyacağım bende 12 gün rabbim o günleri gösterirse yatacağım inş rabbim bu sefer güldürecek yüzümüzü rabbim daha fazla arattırmaz inş
canım rabbim o günlerinide gösterir bize inş burda yazışmak sizlerle olmak çok güzel iyiki varsınız miragemin kulakları çınlasın onun sayesinde bulduk bir birimizi iyiki açmış bu topiği
canım benim banada rabbim bebişlerimi göbüşüme aldığım günü hayırlısıyla göstersin bende aynını yapıcağım öteki denememde komşu komşu gezdim bebişimde gezmeyi sevmedi bıraktı beni şimdi öyle yamıyacağım bende 12 gün rabbim o günleri gösterirse yatacağım inş rabbim bu sefer güldürecek yüzümüzü rabbim daha fazla arattırmaz inş
oo bakacak annen varsa yakında ne güzel bizimkiler uzak gelemiyorlar.. tabi tabi çok güzel oldu burası topiğimizin müdüresi mirage de bir an evvel hamiş kalsın, burda evhamlıların evhamı, sıkıntılıların sıkıntıları gidiyor Allah razı olsun ondan.
Çok şükür var Allah başımdan eksik etmesin. Valla ne güzel oldu bura iyiki yapmış miragecik işi rast gelsin. Bura olmayaydı kime anlatırdık o kadar derdi sıkıntıyı heyecanı mutluluğu
Âmin inşallah bende bu sefer çok hevesliyim diğerinde ne olacağını bilemediğimden bi şaşkınlık vardı. Kız hatırladım sendin demi bi kısır yemeye gittiydin bide nikah mı ne vardı sanki onada gittiydin demi
havin bebiş demiştir ben en iyisi çaktırmadan gideyim annem çok gezgeç yerinde durmuyor, benide alır konukomşu gezdirir diye kaçmıştır o, sen yat dinlen ki, baksın oo annemin keyfi yerinde dünya böyle bi yer heralde bende gideyim sıkı sıkı şuralara biyere yapışayım desin :)
canım aşşaki komşu yukarki komşu gezdim ama nikaha gitmedim komşuları hep gezdim şimdi rabbim izin verirse lavabodan başka yerimden kalkmıyacağım rabbiminde izniyle bebişlerimi göbüşüme alırsam inş o günleri görürüm