Kızlar çok teşekürederim.Şükrediyorum. Çok kötü geçiyor kraplar mahvediyor beni( Eşimden allah razı olsun çocuk gibi bakmaya çalışıyor.yürüyemeyen insanları çok iyi anlıyorum (Çokk zor geçiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
boşver kız bakacak tabi
benim banyomu bile eşim yaptırıyor ne yapalım mecburen
Kızlar çok teşekürederim.Şükrediyorum. Çok kötü geçiyor kraplar mahvediyor beni( Eşimden allah razı olsun çocuk gibi bakmaya çalışıyor.yürüyemeyen insanları çok iyi anlıyorum (Çokk zor geçiyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
boşver kız bakacak tabi
benim banyomu bile eşim yaptırıyor ne yapalım mecburen
evet tatlım sadece estetizyenim bunu yap bak faydasını göreceksin...kız niye sen estetisyen değil misin:26: ben mi karıştırdım yoksaa
acaba evde vicks varmı valla çok kötü cinnet geçireceğim
sağol canım
ay sorma sinirlerim zıpladı cinlerim tepeme çıktı
ya sen kim oluyorsunda benim çocuğumun cinsiyetine karışıyosun enbesill gerizekalı
cahil insanlar barbarlar
hee bende açtım telefonu beğenmiyomusunuz kızımı dedim
erkek istiyosa evlenince kendi karısı doğursun dedim
kaynanam kıvırmaya başladı hemen
ama zihniyetleri bu yanii
evet aslında iyi oluyor sırtımı bi lifliyo valla bi rahatlıyorumki kir pas kalmadı bende 4 aydırohh hayat sana güzel mervee :))
evet ben neler çektim resmen ölümlerden döndüm o bunu yapmış çokmuyaptırsın canım sende ne fedakarlıklar yapıyon
evet tatlım sadece estetizyenim bunu yap bak faydasını göreceksin...
canım banada rabbim o günleri gösterirse aynı şeyleri duyacağımdan eminim ama kulaklarımı tıkayalı onlara 12 yıl oldu evliliğimin ilk yılını saymıyom ondan duyma canım onun erkekleri olmuşta başı ğöğemi ermiş aman sen kızınla konuş sev gerisi teferruat canım rabbim bebeğinin sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin gerisi konuşur konuşur susar
ay sorma sinirlerim zıpladı cinlerim tepeme çıktı
ya sen kim oluyorsunda benim çocuğumun cinsiyetine karışıyosun enbesill gerizekalı
cahil insanlar barbarlar
hee bende açtım telefonu beğenmiyomusunuz kızımı dedim
erkek istiyosa evlenince kendi karısı doğursun dedim
kaynanam kıvırmaya başladı hemen
ama zihniyetleri bu yanii
ben bunu zorla bulmuşum demi sağlıklı olsunda gerisi boş benim için
hele bende ne hakaretler işittim
kaynanam bebek kıyafeti gördüğümüzde bu doğuramadığın şeyine girsin derdi bana
terbiyesize bak
boşverelim havinim allaha havale edelim
sende bende
ilahi adalete çok inanıyorum eden bulur muhakkak
soruma havin den başka yorum gelmedi yaa merak ediyorum aslında ama kan testi yaptırmayacağım pazartesiye kadar fikri olan varsa lütfen yorum yapsın bana...kötü bişey olmamıştır demi ölmem yani:))) ben ekimde transfer oldum negatifi aldıktan sonra gününde ilk adetimi oldum sonraki ay yani kasımda yine gününde oldum ....bu ay 10 gün geçti ilaçlardan gecikti diye düşünüyorum ama neden önceki aylarda gününde hatta saatinde oldum:))
Canım benim cahil insan ne yapsan ne desen cahil bizlerde böyle insanlarla uğraşıyoruz işte( Benim kayınvaldede allah sana sana sağlıklı erkek çocuğu versin diyor (((((( görümcem dün beni aradı nasılım diye canın ne istiyor tatlımı ekşimi diğe sordu Bende tatlıyla aram yok dedim. Senin kızın olcak desene dedi kan beynime sıçradı haliylen ((rabbim akıl versin böyle insanlara (
mrb kızlar nasılsınız?
sanada merhaba hoşgeldin ben iyiyim ya sen nasılsın
Canım benim cahil insan ne yapsan ne desen cahil bizlerde böyle insanlarla uğraşıyoruz işte( Benim kayınvaldede allah sana sana sağlıklı erkek çocuğu versin diyor (((((( görümcem dün beni aradı nasılım diye canın ne istiyor tatlımı ekşimi diğe sordu Bende tatlıyla aram yok dedim. Senin kızın olcak desene dedi kan beynime sıçradı haliylen ((rabbim akıl versin böyle insanlara (
mrb kızlar nasılsınız?
sağol canım selamımı alan tek sen oldun. ben de iyi sayılırım.tüp bebek yaptıran arkadaşların yaşadıkları deneyimleri ni okuyorum.gerçekten takdir ettim.
iyiyiz canımbebeklerimizde olsa daha iyi olacağız hoşgeldin topiğimize:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?