aynen ya cahil cühela takımı işte
bak bakk şuna bak sen ne dedin kız altında kalmasaydın o lafın
sessiz kalmadın demi
allahtan görümcem yok benim
biz ne emekler veriyoruz onların dediğine bak
arkadaşım bu yol uzun ve meşakkatli bir yol bizde bu topikte yaşadıklarımızı acımızı sevincimizi paylaşıyoz işte rabbim kimseyi arattırmasın tez vakitte hayırlı evlatlar versin inş
sizdemi tüp bebek yaptıracaksınız
Kalmadım kız anne seninde kızların var. Oğlanlardan çok onlar ilgileniyor senle dedim.Haklısın kızım ama soyunu kim sürdürcek demezmi(
Bende anne ben bukadar acı çekiyorum rabbim bana hayırlı evlat versin Ben öldükten sonra varsın soyum yürümesin dedim. İşte canım cahillik te böyle maleseff boş boş konuşuyorlar.
benim de çocuğum olmuyor ama tüp bebek de yaptırmayacağım galiba.çok korkuyorum.ömrümce çocuğum olmayacağını kabullendim sanırım.sizleri böyle gördükçe cesaretinize imreniyorum ama o cesaret ben de yok malesef
canım benim senin bebeğin cinsiyeti görümcene ne hay allah bunlara akıl fikir versin kız olsa ne olacak erkek olsa ne olacak rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua eder bu ayrımcılığa anlam veremiyorum
benim de çocuğum olmuyor ama tüp bebek de yaptırmayacağım galiba.çok korkuyorum.ömrümce çocuğum olmayacağını kabullendim sanırım.sizleri böyle gördükçe cesaretinize imreniyorum ama o cesaret ben de yok malesef
neden korkuyorsun tüp bebek tedavisindenmi:))) hiiiiiiiiiiiiç korkulacak bişeyi yokki ne ağrısı neden sızısı var çok az ağrıları olur oda edet ağrısı gibi başkada bişey yok tatlım...
hiç öyle düşünme arkadaşım benim eşimden kaynaklı 13 yıl doktorlar çocuğunuz olmaz dedi kapılarımızı kapattı hiç bir doktor tüp bebekle dahi olsa çocuğunuz olur demedi ama şimdi gittiğim doktorum tek ve öz sizin sadece tüp bebekle çocuğunuz olur dedi ve çıktım yola rabbimden hep hayırlı olanı istedim 13 yıldır kapalı olan kapılar açılmıştı benki doktor kelimesinden nefret ederdim 40 derecelerde ateşim yükselir doktora gitmemek için iyiyim der hastalığımı bile canıma çekerdim ama bu aşk başka bu kapı bana açıldı ameliyat bile oldum rabbim sonunda bana bebeğimi nasip edecekse her zorluk kolay geliyo hiç birini anlamıyon bile zaten tüp bebek tedavisi korkulacak bişey değil büyütüldüğü kadar sadece sonunda alacağın sonuç bıraz üzüyo seni oda rabbimin taktiri rabbim neylerse güzel eyler inş hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
En sonunda oynatıcam bende onu istiyorlar sanırım. Neler yaşadığımı biliyorlar. Arabayla yirmi dakiyka sürüyor evim gidipte bir bakayım demezler boş boş konuşurlar. Boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar diye(
o yumurta transferi falan o olaydan korkuyorum canım.hastalık derecesinde canım kıymetlidir benim.geçen dişçiye gittim dişime iğne yapacakken kalktım eve geldim.dişime iğne bile yaptıramayan ben bu tüp bebek olayının üstesinden gelebileceğimi hiç sanmıyorum
inş canım senin de en kısa sürede olur bebişin sen transfer yaptırdın mı?
yumurta transferi değil yumurta toplama işlemi yapılır ama oda anestezi ile zaten hiç bişey duymazssın bence hiç durma yaşın ilerleyince çooooook pişman olursun bence bi an önce yap ve hatta öncesinde bence bi psikoloğa git ardından başlarsın zaten vallahi bişey yok dişine yapılan iğne belki acıtır ama bu işlemlerde acı yok ....
hihihihiih sana demediki:))))))anlamadım?
o yumurta transferi falan o olaydan korkuyorum canım.hastalık derecesinde canım kıymetlidir benim.geçen dişçiye gittim dişime iğne yapacakken kalktım eve geldim.dişime iğne bile yaptıramayan ben bu tüp bebek olayının üstesinden gelebileceğimi hiç sanmıyorum
amin inş
yok ilk negatifimi aldıktan sonra şimdi dondurulmuşlarla deniyeceğim geçen ay rahim kalınlaşmadığı için tedavim iptal oldu bu ay histereskopi yapılacak bana rahimde bir sıkıntımı var diye eğer bişey çıkmazsa inş da çıkmaz ondan sonraki adet dönemimde rahim kalınlaştırma haplarıyla tedaviye başlıcam rabbiminde izniyle
hihihihiih sana demediki:))))))
Canım bende dişten çok korkarım. Dişçiye gittiğimde kalktığım zamanda olmuştur. İğneden çok korkan biriyim. kanverdiğim zaman bile titriyordum korkudan. Okuldayken aşı günlerinden kaçardım. Ama evlat ateşi insanın içine düşünce heer şey yapılıyor.İki buçuk aydır yaklaşık iğne yiyorum. Kolay olmuyor. Evladımı kucağıma alayım hayırlısıyla acılar geçecek o zaman. Rabbim sana nasip etsin anne olmayı en yakın zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?