• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

şu bulantılarım bebekler için tehlikeli dönemim bi geçse yeterr

doktorlar sağlıklı gebeliğe işaret bulantıar diyor ama öyle hemende geçmiyor canım 17 haftalık oldu sabah bulantılarım hala var ve bebek büyüdükçe karnım daha çok acımaya başladı, haftada bir de yokluyor bulantı aşırı derecede, herkez bebek oynayınca geçer diyor ama daha bişey hissedemedim.sabret canım sonu güzel olacak inşallah, herşeyi unutacağız onları kokladıkça..

nasıl olayım işte yuks yatıyorum. 1 aya kadar kanama kapanır dedi doktor onu bekliyoruz. progestanı 2 ye çıkardılar. gün içinde iğneler için tıp merkezine gidiyorum bir ona birde tuvalete kalkıyorum. Dün ultrasonla bakarken yakaladık. ben kıvransamda kendilerinin keyfi ve yeri iyi. Takla atıyordu.

bu kadar iğne, ilaç, hastane, serum hepsini yaptıkta kafama takılıyor. benden taze kanama hiç gelmedi. Gelen kanama kahveregi koyulaşmış bir kan içinde pütür pütür parçalar var kum gibi. Belkide çocuk büyükçe diğer kesede biriken kan dışarı atılıyor. Ama bize böyle demiyorlar. Doktor diyor %70 düşer. Düşmemesi mucize. Neye kaygılanacağımızı dikkat edeceğimizi şaşırdık.
Sende durumlar asıl iyisin sanırım

Canım benim geçecek hayırlısıyla benimde durumum senden pek farklı değil aslında iğnelere devam kanamam devam ediyormuş. Yatıyorum sürekli:(( Bulantılar çok fena yemek felan yiyemiyorum su bile içsem miydem kalkıyor. Geçecek inşallah bizde yata yata atlatıcaz inşallah bu süreci:(

canım bugün çok baş ağrım var bu saat oldu hala geçmedi gözlerimi açamıyorum, en son parol içtim umarımfaydasını görürüm, sen nasılsın bebiş nasıl..

Geçmiş olsun canım baş ağrısı düşmanıma vermesin rabbim. Birşeye mi sıkıldın canım? Dikkat et kendine Ben iyi olmaya çalışıyorum:( Meleğim iyi şükür bizi bırakmasın diğe sürekli duaa ediyorum. Endişeyle geçiyor bakalım günlerimiz:(

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel mutlu bir akşam diliyorum nasılsınız

sabah ilk işim test yapmak oldu... ve yok testte tek çizgi çıktı nova isimli bi test zaten umudum yoktu ama bu kadar günüm geçince yapma gereği duydum... bu gün gecikmemin 9. günü hafta içi bi kontrole gideyim bakalım ne diyecek benim anlamadığım tüp negatifi aldığımından 4 gün sonra adetimi gününde oldum kasım ayında yine gününde oldum bu ay bu kadar gecikti ve bende umutsuzde olsam şüphelenmiştim neden olmadım sizce..ayrıca sitres demeyin çünkü ilk defa bu ay hiç ne bebek nede adet hiç düşünmedim aklıma takmadım yani hiç sitresim yoktu:)) hayırlara gelsin inşallah....

ben ümitlenmemiştim.... testte yapmayacaktım fakat eşim çok ısrar etti yapmam için :)) adam sabah sabah allak bullak oldu:)) oda çok ümitlenmişti çünki...zaten bi doğsun kız olursa naz oğlan olursa nazmi koyacam adını:)))))))))))))))) havalar nasıl olursa olsun ( havin gibi oldu) benim adetim hep düzenlidir hiç aksamazdı hayırlısı bakalım bekleyeceğim bi kaç gün daha ve dr. gideceğim...

ayşegül canım ben bu gecikmenden umutluydum ama bundada vardır bir hayır

canım benim benim aetimin saati bile belli idi ama bu ay ben bileşaşırdım bazen adetlerimizde dengeyi şaşırıyo demek hayırlısı olsun bebişlere düşündüğün isimleri sevdim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

En güzel en tatlı anne adayları nasılsınız?wallahi bağımlılık yapıyosunuz özledim sizi ama işlerden giremiorum ki hepinizi merak ediyorum ama herkes ii inşallah..tabiri caizse esek gibi calışıorum yılbası haftası malum partiler yeni yıla veda partileri kaç gündür minder görmedim:(bebek varsada rabbime emanet artık çalışmadanda olmuo bende gün sayıyorum bakalım keseyi görmeye gidicez cumartesi bu gün değerler 792.95 cıktı hakkımda hayırlı olur insallah keseyide görürüm kalp atısınıda kucağıma aldığım günüde

elfaes canım ne güzel değerin katlanmış inş hayırlısıyla keseyi görürsün sonrada kalp atışlarını duyarsın rabbim bebişinin sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

İnşallah biticek canım sıkıldım artık:( Biz kalkalım siz yatın inşallah meleklerinizle:)

canım rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin bebişinde hamileliğinde zorluklar olmadean kavuşmanın anlamı olmazmış rabbim bu günleride hayırlısıyla bitirecek ve bir bakmışsınız bebişe alırverişe çıkmışsınız ondan sonrada hayırlısıyla doğum heyecanı derken sağlıkla kuzunu kucağına almışsın rabbim bizlerede yaşatsın rabbim bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

kızlarr ya bazen düşünüyorum da geçmişte yolda falan görünce hamilelik ne kadar normal bişey gelirdi bana şimdi bakıyorum da ne kadar meşakkatli bişeymiş daha rahme düştüğü anda başlıyormuş rabbim sağlık sıhhat versin benim bebeklerime de başkalarınınkine de bazenn içimden yeter dediğim de oluyor sıkıntı çektikçe ama hemen tövbe ediyorum rabbim affetsin farkında olmadan bir of dediğim an varsa...
RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİNN.....

canım rabbim bebişlerine sağlık versin asla of deme rabbim bunaltmasın seni şu sıkıntılı dönemi hayırlısıyla atlatırsın inş bizi neler bekliyo bilmiyoruz ama rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

nasıl olayım işte yuks yatıyorum. 1 aya kadar kanama kapanır dedi doktor onu bekliyoruz. progestanı 2 ye çıkardılar. gün içinde iğneler için tıp merkezine gidiyorum bir ona birde tuvalete kalkıyorum. Dün ultrasonla bakarken yakaladık. ben kıvransamda kendilerinin keyfi ve yeri iyi. Takla atıyordu.

bu kadar iğne, ilaç, hastane, serum hepsini yaptıkta kafama takılıyor. benden taze kanama hiç gelmedi. Gelen kanama kahveregi koyulaşmış bir kan içinde pütür pütür parçalar var kum gibi. Belkide çocuk büyükçe diğer kesede biriken kan dışarı atılıyor. Ama bize böyle demiyorlar. Doktor diyor %70 düşer. Düşmemesi mucize. Neye kaygılanacağımızı dikkat edeceğimizi şaşırdık.
Sende durumlar asıl iyisin sanırım

türk canım bize dua et rabbim senin bebişinide sana bağışlasın şu 1 ayıda göz açıp kapayıncaya kadar atlatırsın inş

doktorlar sağlıklı gebeliğe işaret bulantıar diyor ama öyle hemende geçmiyor canım 17 haftalık oldu sabah bulantılarım hala var ve bebek büyüdükçe karnım daha çok acımaya başladı, haftada bir de yokluyor bulantı aşırı derecede, herkez bebek oynayınca geçer diyor ama daha bişey hissedemedim.sabret canım sonu güzel olacak inşallah, herşeyi unutacağız onları kokladıkça..

walla kendim bile çok kötü koktuğum için kendime tek umudum bebeklerimin kokusu ara ara karnım ağrır ama bugün daha bi şiddetli ağrıyo zaten doktorum da ikiz olduğu iççin rahmin çok hızlı genişliyo demişti nelere katlanmadık ki laf söz tüp denemeler ameliyatlar neler neler buna da katlanırız evlat kokusu duyma hatırına...

cinsellik tabiki şart olduğundan değil söyle3diklerim. sadece bu bağ kopunca eşler birbirinden kkopmuş oluyor başka şeyler sudan sebep oluyor.
eşle bağımızı koparmamak için ve de hayatımızı normalin dışına çıkarmamak için. çok fazla çocuk isteyen herkes bu günlerden geçiyor. cinselliğin çocuk için düşünülmesi vs. belki de bu durumda çocuk isteğine biraz ara verip eşimizle normal hayatımızı yaşamaya bakmalıyız.
bence keşke tüp bebek olumsuz olduğunda direkt n. beyi arasaydın inan ki bu kadar zorlanmazdın. o psikolog gibidir adeta... sen farkıda olmassın onun pozitifliği geçer sana... ama siz sorunu çözmek yerine dr beni arasın-niye aramadı egosuna girdiniz biraz. önemli olan şey sorunun çözülmesi mi dr beni aradı aramadı mı . sen ara konuş önemli olan konuşmak dimi... çok yoğundu bende gittiğimde kapıda bkleyen birsürü insandan çok yoğun olduğunu anlıyorum ama kendi hiç hissettirmedi. hep ilgili. eminim senile de ilgilenirdi...

ayşeciğim cinsellik çok önemli tabi ama, bak ben hamile kalınca (4 aydır) yani hiç beraber olamadık.Bnde ilaçlardanmıdır nedr hiç canım istemiyor:(o da bebeklere bişey olur diye çekiniyor.ama hiç sorun değil ki biz çok seviyoruz brbirimizi sarılıp uyuyup kokumuzu içimize çekmek bile yetiyor yani.Dr.izin verdi ama biz korkuyoz işte kese flan oynamasın diye napalım.Sabır yanii.Bebekler daha önemli.Biz tedaviden önceki denemelrid senin dedğin gibi çocuk için yapıyorduk belki ama bunu birbirimize hissettirmemeye çalıştık sonuçta sevdiğin kişi,zor gelmesin bunlar çookk basite şeyler.hhayatta ne zorluklar var.biraz düşünün belki iyi gelir.Rabbim ayırmasın inşallh.

walla kendim bile çok kötü koktuğum için kendime tek umudum bebeklerimin kokusu ara ara karnım ağrır ama bugün daha bi şiddetli ağrıyo zaten doktorum da ikiz olduğu iççin rahmin çok hızlı genişliyo demişti nelere katlanmadık ki laf söz tüp denemeler ameliyatlar neler neler buna da katlanırız evlat kokusu duyma hatırına...

tuba canım bebeklerin kendine has kokuları vardır o kokuyu içine çektiğinde gerçekten rabbimin mucizesi olan bebeklerinin sana cennetten gönderildğini sana ne güzel hediye olduklarını anlıyacaksın rabbim bebeklerinin sağlıklı gelişip anarahmindeki günlerini sağlıkla doldurup sağlıkla gününde kucağına alırsın inş rabbim bizlerede nasip eder inş siz hamile arkadaşlarımızında duaları vesilesiyle

canım benim sana yakın migross yahutta carrefour varsa oralarda bulunur aldırt yiyemesende al canım ay senin yanında olsaydım şimdi karpuzla kapındaydım canım

tuğbacığım yiyemezsen bebeğinde leke olurmuş bir tarafında.bnm müdür dedi geçende.bazı kişiler böyle diyor

benn çok fena karpuza aşeriyorummm.....
ay benimde çekmişti bulamamıştık sonradan bi manavda gördüm ama yiyesim gelmedi bidaha..
ay zaten nerde olmadık bi koku var hamileilikte alıyorsun, nefesim çok darılıyor ama o pis kokular burnuma yinede geliyor, o jel çok şükür bittide kurtuldum günde kaç kere çamaşır değişiyordum, zaten takıntılıyım o konularda:) 1ay olcak bırakalı hala geri geliyor arada..

canım bugün çok baş ağrım var bu saat oldu hala geçmedi gözlerimi açamıyorum, en son parol içtim umarımfaydasını görürüm, sen nasılsın bebiş nasıl..

Geçmiş olsun canım baş ağrısı düşmanıma vermesin rabbim. Birşeye mi sıkıldın canım? Dikkat et kendine Ben iyi olmaya çalışıyorum:( Meleğim iyi şükür bizi bırakmasın diğe sürekli duaa ediyorum. Endişeyle geçiyor bakalım günlerimiz:(
yukscum sende inşallah atlatırsın şu kanamaları,canım hiç bişeye sıkılmadı ama gece midem çok ağrıdı gaz sıkıştırmış olabilir hala folik asit kullanıyordum daha yeni ilacım değişti folik asit içerikli demir hapına geçtim, folik asit acaip gaz yapıyor gece dön dön ağrıdan uyuyamadım sabahta baş ağrısıyla uyandım,şu 12 haftayı bi atlatsanız rahatlarsınız Allahın izniyle..

carrefour yada migrosta bulursun.nerde oturuyon şeker?

netten bi site buldum 24 saatte eve gönderiyorlarmışama bi de migros sanalmarkete bakayım ankara oturuyorum

tuba canım bebeklerin kendine has kokuları vardır o kokuyu içine çektiğinde gerçekten rabbimin mucizesi olan bebeklerinin sana cennetten gönderildğini sana ne güzel hediye olduklarını anlıyacaksın rabbim bebeklerinin sağlıklı gelişip anarahmindeki günlerini sağlıkla doldurup sağlıkla gününde kucağına alırsın inş rabbim bizlerede nasip eder inş siz hamile arkadaşlarımızında duaları vesilesiyle

canım benim sana yakın migross yahutta carrefour varsa oralarda bulunur aldırt yiyemesende al canım ay senin yanında olsaydım şimdi karpuzla kapındaydım canım

amin havinimmm
ayy canımm ya sen öyle kapındaydım falan dyince öyle duygulandım ki senin ne kadar istediğini biliyorum bi kez daha canı gönüldenn dua ettim sana şu gecelerin günlerin senin o güzel yüreğinin hatırına rabbim kucağını doldursun bir an evvel inşallahhh
bulup almaya çalışacağımm rabbim en kısa sürede sizlere de nasip etsin böyle aşermeleri :)

tuğbacığım yiyemezsen bebeğinde leke olurmuş bir tarafında.bnm müdür dedi geçende.bazı kişiler böyle diyor

bak onu bilmiyorumm ama bulmakiçin elimden geleni yapacağım yiyemesem de

ay benimde çekmişti bulamamıştık sonradan bi manavda gördüm ama yiyesim gelmedi bidaha..

ay zaten nerde olmadık bi koku var hamileilikte alıyorsun, nefesim çok darılıyor ama o pis kokular burnuma yinede geliyor, o jel çok şükür bittide kurtuldum günde kaç kere çamaşır değişiyordum, zaten takıntılıyım o konularda:) 1ay olcak bırakalı hala geri geliyor arada..

ya ilk geçen hafta bana da oldu ama bugün resmen gözümün önünde uçuşuyoo...
kimsenin alamadığı kokuları ben on metre öteden alıyorum güzel koku diye bi kavram yok benim içinn

netten bi site buldum 24 saatte eve gönderiyorlarmışama bi de migros sanalmarkete bakayım ankara oturuyorum

amin havinimmm
ayy canımm ya sen öyle kapındaydım falan dyince öyle duygulandım ki senin ne kadar istediğini biliyorum bi kez daha canı gönüldenn dua ettim sana şu gecelerin günlerin senin o güzel yüreğinin hatırına rabbim kucağını doldursun bir an evvel inşallahhh
bulup almaya çalışacağımm rabbim en kısa sürede sizlere de nasip etsin böyle aşermeleri :)

bak onu bilmiyorumm ama bulmakiçin elimden geleni yapacağım yiyemesem de

ya ilk geçen hafta bana da oldu ama bugün resmen gözümün önünde uçuşuyoo...
kimsenin alamadığı kokuları ben on metre öteden alıyorum güzel koku diye bi kavram yok benim içinn

canım inş bulursun belki canın istediğini midende kabul eder

canım benim çok sağol duaları rabbim duyuyo hiç bir dua rabbimin kapısından geri kabul olmadan dönmez inş senin ve arkadaşlarında duaları kabul olur bebişlerini göbüşüne almak için gün sayan arkadaşlar ve bende hamile kalırız rabbim daha fazla aratmaz bizleri inş tez vakitte bizlerde tedavilerimizden güzel sonuçlar alırız

rabbim senin bebişleride sağlıklı büyütsün geliştirsin anarahminde inş sağlıklada kucağına alırsın canım

Back