canım inş bulursun belki canın istediğini midende kabul eder
canım benim çok sağol duaları rabbim duyuyo hiç bir dua rabbimin kapısından geri kabul olmadan dönmez inş senin ve arkadaşlarında duaları kabul olur bebişlerini göbüşüne almak için gün sayan arkadaşlar ve bende hamile kalırız rabbim daha fazla aratmaz bizleri inş tez vakitte bizlerde tedavilerimizden güzel sonuçlar alırız
rabbim senin bebişleride sağlıklı büyütsün geliştirsin anarahminde inş sağlıklada kucağına alırsın canım
ya ben ayşeni çok merak ediyorum nerdeyse 10 gündür hiç uğramadı topiğe.... inşallah iyidir...
ya ben ayşeni çok merak ediyorum nerdeyse 10 gündür hiç uğramadı topiğe.... inşallah iyidir...
Allah razı olsun canımm rabbimin hazinesi öyle çok ki kulunu eksik koymaz sadece zamanı vardır sınavımız vardır inşallah sizin sınavınız da bir an önce biter rabbimm tüm evlat hasreti çekenleri bir an önce bebeğine kavuştursunnn
canım iyiyim ne yapayım iş güç biliyosun valla burası çok soğuk değil merkezde hiç kar bile yok ilçelerde var sen ne yapıyon eşinle görüştün mü hiç?
hkere canım başın nasıl oldu nasılsın
havincimdaha "iyiyim parol kesti galiba,hala uzanıyorum..
niye kimse birşey yazmamış? yok mu hiç eylülde tüp bebek tedavisine başlayacak olan?
tüp bebekteki sperm kocalarımızın değilmiş. yabancı erkeklerinmiş.
tüp bebekteki sperm kocalarımızın değilmiş. yabancı erkeklerinmiş.
haydaaaaaaaaaaa...... sen nerden çıktın kızım nerde yaşıyorsun....normalsin değilmi...o zaman yaptırma eşinle beraber olsun....alla alla ne cahillik buyaaa
havin canım hadi gözün aydın, sonunda geldi :) Allah tedavinde kolaylık sağlasın inşallah sonunu da hayrolsun inşallah.
boyacı maşallah ne güzel bissürü yumoşlar toplanmış, hayırlısıyla kaliteli olsunlar inşallah tatlım.
ayşeaab sanada çok dua ediyorum,Rabbim hakkında hayırlar versin,Allah doğru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah.
canım ya sabah akşam forumda takıla takıla rüyalarıma girmeye başladı, geçen kim demişti rüyamda gördüm diye,onun mu etkisinde kaldım acep, seni gördüm rüyamda bir bebek odası yapmışsınkı çok güzeldi heryer pembeydi ama :) bakalım senin bebişler ne olcak, yada bu ara bende bebekimin cinsiyetiyle kafayı bozdum ya ondanmı gördüm acaba, senide uzun zayıf gördüm ama yüz yok :) hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?