eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Allah razı olsun canımm rabbimin hazinesi öyle çok ki kulunu eksik koymaz sadece zamanı vardır sınavımız vardır inşallah sizin sınavınız da bir an önce biter rabbimm tüm evlat hasreti çekenleri bir an önce bebeğine kavuştursunnn

amin canım amin bizde rabbimin bol hazinesinden istiyoruz zaten inş oda tez zamanda bize verecek hayırlı sağlıklı evlatlar

canım iyiyim ne yapayım iş güç biliyosun valla burası çok soğuk değil merkezde hiç kar bile yok ilçelerde var sen ne yapıyon eşinle görüştün mü hiç?

yok canım görüşmedik annesi aradı ağzımdan laf almak içinmi nedir birşey bilmiyormuş gibi davrandı beni denedi herhalde ben de birşey denedim oğlundan duysun.ben kimseye açıklama yapmak zorunda değilim.

haydaaaaaaaaaaa...... sen nerden çıktın kızım nerde yaşıyorsun....normalsin değilmi...o zaman yaptırma eşinle beraber olsun....alla alla ne cahillik buyaaa

canım canı sıkılan bizim topiğe bişey karalayıp gidiyo bu arkadaşında böyle bir yazı yazası gelmiş

canım teşekkürler :) inş .. cnm

Arkadaşlar genel olarak bir konuda ne düşünüyorsunuz öğrenmek istiyorum.tüp bebek yada aşılamada fazla sayıda örneğin 3 embriyo olursa 2 ye düşürülmesi konusunda yani karnımızda öldürülmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle 3üzün riskli olması nedeniyle birinin öldürülmesi tıbbi Orunluluk kabul edilebilirmi. Dini açıdan bu kürtajla eşdeğermşdir? Fikirlerinize paylaşırsanız sevinirim...

bendim canım kediyi görmüştüm bende :)) ne kadar bütünleştiysek burayla artık :))

boyacı canım nasılsın senin yumoşlardan haber varmı transfer günün belli oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…