hadi hayırlısı boyacim. bebeğine yaklaşıyosuna adım adım :)
ayşecim burayı takip ediyorsun, haliyle biliyorsundur ki bu zor süreçte sinirler geriliyor ve herkes en yakını olan eşine bu gerginliği yansıtıyor. kaldı ki onlar da gergin zaten. hepimiz eşlerimizle bu süreçte problemler yaşıyoruz. daha fazla anlayış istiyoruz, bulamazsak sorun oluyor falan. ama bana söyler misin Allah ayrılmaktan bahseden bir çifte bebek vermeyi uygun görsün? söylediğimi yanlış anlama, kendinize, daha doğrusu ilişkinize bir çeki düzen vermeniz için söylüyorum. tubadefeti çok doğru söylemiş, bir psikolog işe yarıyabilir. ben de gittim ve çok faydasını gördüm. 8 ay gittim daha yeni bıraktım. hala bebeğim yok ama en azından artık yüzüm gülüyor, ağlamıyorrum. hayatın devam ettiğin etmesi gerektiğinin bilincine vardım. çocuk dediğin şey şu an en çok ulaşmak istediğimiz varlık ama bir o kadar yorucu ve zor. daha çocuk yokken bu noktalara geliyorsunuz. çocukla yorulunca daha mı kötü olacaksınız yani? nolur topla kendini. en azından bir süre alttan alan taraf ol bari. benim psikoloğum bir şey söylemişti hep aklımda. karşındakini ve onun davranışlarını değiştiremezsin ama sen bu davranışlara karşı bir duruş oluşturabilirsin. o zaman herşey daha kolay olacaktır. herşeyin en güzeli olsun sizin için de inşallah. bu kötü günler geride kalacak. güven bana.
bu arada arkadaşlar listede olmadığını söylemişler. istersen bilgilerini ver ekleyeyim. sen vardın gibihatırlıyorum aslında yanışlıkla sildiklerimden misin acaba.
canım sağol.listede hiç olmadım 1 denemem var sorun sperm azlığı yaş 31 deneme yeri ferticenter ikinci deneme olurmu bilmiyorum.sen çabuk başlamışsın inş. bu sefer hamile kalırsın.Allah yardımcın olsun.