eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bi de canım benim bünyem çok hassas bi rüzgar esse hemen hasta oluyorum eşim birazda ondan tereddüt ediyor sonuçta orda göçebe hayat yaşıyoruz ev rahatlığı yok

canım benim herşeyin hayırşısı kışın yolla izde hasta olmaktansa yazın rahat rahat tedavini olursun rabbimin izniyle geç olsunda hayırlı olsun sonu canım

canım ben iyiyim kırmızılarım bugünde gelmeyince doktorumu aradım içim rahat şimdi kırmızılarım ne zaman isterse gelebilir

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hamiş olan arkadaşlar size bir sorum olacak Ben sağ tarafıma hiç yatamıyorum sürekli sırtüstü veya sol tarafıma yatıyorum. Sağ tarafa yattığımda kasıklarımda feci bir ağrı oluyor.Sizlerinde böyle problemi varmı?

boyacı canım nasılsın gittimmi doktora

cnm iyi akşamlar iyiyim şükür ..sende iyisindir inş..gördüm hallaa kırmızıları bekliyormuşsun..stres yaptıkça gelmez bu meret .. :) gittim cnm yarın tekrar gidicem kontrole..ve yarın akşam çatlatma iğnemi vurucam p.teside opum var... nasipse tabii cnm.. bakalım hep bişiler yapıp bekliyoruz ne yapalım bizimde sınavımız bu işte ...

Aynen canım yaa:)) havalarda soğudu yine şükür doğuda olanların allah yardımcıları olsun.

amin canım rabbim dışarda olanları evi barkı olmıyanlara yardım etsin havalar çok soğuk biz sıcak yerde üşüyoz rabbim yardımcıları olsun

transferliler burda maşallahh. :)) ya size diyorum ama bakalım ben girmeden durabilicek miyim :)) alışkanlık yaptı tabi topikimiz :)

zyxell nasılsın cnm ?
yuks sen nasılsın cnm ağrın varmış ??

canım benim seninde yaklaşıyo yumoşları toplama zamanın demek şimdiden hayırlı olsun kaliteli yumoşların olsun inş

canım hep sıkıntı ediyodum bu akşam doktorumuda aradımya içim rahat istediği gün teşrif edebilir

canım sabrın varsa bekle. yoksa başla :)
sabrım var elh. Rabbim hangisi hayırlıysa hakkımda onu nasip etsin
merhaba, insanlar o kadargereksiz konular için rapor alıyorlar ki, bu kadar önemli bi onuda 1 hft rapor çok değil derim... hazirana kadar beklemek çok zor.
biliyorum canım ama dönünce ben sıkıntı yaşıyorum dersleri yetiştiremiyorum yaz tatilinde daha rahat olurum gibi geliyor bana ama hala tereddüt içindeyim
canım benim herşeyin hayırşısı kışın yolla izde hasta olmaktansa yazın rahat rahat tedavini olursun rabbimin izniyle geç olsunda hayırlı olsun sonu canım

evt canım biz onu düşünüyoruz en azından içimiz daha rahat olur aaa kıştı soğuktu öyle sebeplerimiz olmaz hayırlısı artık Rabbim neyi takdir ederse onu yaşayacağız hayırlısı

cnm dr.aramadın die nie sıkıntı yapıodunki anlamadım .. ??

transferliler burda maşallahh. :)) ya size diyorum ama bakalım ben girmeden durabilicek miyim :)) alışkanlık yaptı tabi topikimiz :)

zyxell nasılsın cnm ?
yuks sen nasılsın cnm ağrın varmış ??

Teşakürederim canım sağıma hiç yatamıyorum ağrıdan sen nasılsın opun şimdiden hayırlı olsun inşallah:)

slam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi bende tedavi aşamasındayım burası hangi merkez
herkez aynı merkezdemi tedavi görüyorrrrrrrrr

cnm dr.aramadın die nie sıkıntı yapıodunki anlamadım .. ??

canım ben 15 gün önce kanamam oldu 1.5 gün kadar sürdü o zaman adet oldum diye doktorumu aramıştım ama sökülmedim 1.5 günde bitti üzerinden 15 gün geçince bıraz rahatsız oldum doktoru aradım ama bu seferde adet olmadım diye bugün konuşup anlatınca rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…