bi de canım benim bünyem çok hassas bi rüzgar esse hemen hasta oluyorum eşim birazda ondan tereddüt ediyor sonuçta orda göçebe hayat yaşıyoruz ev rahatlığı yok
yok benim o dediğim kullanmadığım dönem içindi. şimdi bana uzun protokol uyguluyor. yani yarın adetimin üzerinden 21 gün geçmiş olacak ve yarın ilk lucrinimi vurulucam. ama bu arada bir yumurtlama dönemi geçirmiş olmalıyım. aman tubacım bırak beni hayal aleminde yaşıyorum :))))
canım yarın gidemiyor musun doktora? bu tip durumlarda doktora gitmeyi beklemek çok sıkıntılıdır diye söylüyorum.
selam havinim nasılsın?
süper...olacak zaten gülüm senin bebeğin merak etme.
öyleymiş canım. Allah korusun bu defa da olmazsa olacak olan o, yani adamın gönderdikleriyle devam edeceğiz bir müddet. sen kaç ayda sonuç almıştın kedi? unuttum yine. ben şu an çayımı içmiyorum, aktar tedavideyken içme dedi, hatta bi de azarladı ne die tedaviyle uğraşıyosun diye :) şimdilik sadece eşim devam ediyor. ilk hamileliğim normaldi evet.
canım sabrın varsa bekle. yoksa başla :)
yuks canım sanada iyi akşamlar nasılsın
Teşekürederim canım hava soğuk ısınamadım buğün sen nasılsın ?
canım aman kendine dikkat et bende ısınamıyom nedense eşim kurdeşen dökecek sıcaktan ben üşüyom diyom gülüyo bana
elfaes merak ettim seni bugün topiğe hiç uğramadın inş herşey yolundadır
boyacı canım nasılsın gittimmi doktora
Aynen canım yaa:)) havalarda soğudu yine şükür doğuda olanların allah yardımcıları olsun.
cnm iyi akşamlar iyiyim şükür ..sende iyisindir inş..gördüm hallaa kırmızıları bekliyormuşsun..stres yaptıkça gelmez bu meret .. :) gittim cnm yarın tekrar gidicem kontrole..ve yarın akşam çatlatma iğnemi vurucam p.teside opum var... nasipse tabii cnm.. bakalım hep bişiler yapıp bekliyoruz ne yapalım bizimde sınavımız bu işte ...
Bende merak ettim havinim bu gün tekrar kan vercekti. Umarım sonuçlar katlanmıştır güzel haberlerle gelirsin elfeas
sabrım var elh. Rabbim hangisi hayırlıysa hakkımda onu nasip etsincanım sabrın varsa bekle. yoksa başla :)
biliyorum canım ama dönünce ben sıkıntı yaşıyorum dersleri yetiştiremiyorum yaz tatilinde daha rahat olurum gibi geliyor bana ama hala tereddüt içindeyimmerhaba, insanlar o kadargereksiz konular için rapor alıyorlar ki, bu kadar önemli bi onuda 1 hft rapor çok değil derim... hazirana kadar beklemek çok zor.
canım benim herşeyin hayırşısı kışın yolla izde hasta olmaktansa yazın rahat rahat tedavini olursun rabbimin izniyle geç olsunda hayırlı olsun sonu canım
canım benim seninde yaklaşıyo yumoşları toplama zamanın demek şimdiden hayırlı olsun kaliteli yumoşların olsun inş
canım hep sıkıntı ediyodum bu akşam doktorumuda aradımya içim rahat istediği gün teşrif edebilir
transferliler burda maşallahh. :)) ya size diyorum ama bakalım ben girmeden durabilicek miyim :)) alışkanlık yaptı tabi topikimiz :)
zyxell nasılsın cnm ?
yuks sen nasılsın cnm ağrın varmış ??
cnm dr.aramadın die nie sıkıntı yapıodunki anlamadım .. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?