Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy maşallah size ne güzel yaaa Rabbim bize de hayırlı güzel bi şekilde yaşatsın bu duyguyu dualarda unutma bizleri canımiyi akşamlar kızlar nasılsınız doğum günü olan arkadaşlara nice mutlu bebişli sağlıklı yıllar diliyorum
transferi olanlar ve olacaklar dualarım sizinle
merveee kızın geliyomuş hadi gözünaydın maşallah
hkere seninde nazlı çıktıtğına göre bence kız:)hadi hayırlısı olsun
bizde bebişlerimle iyiiz çok şükür geçen hafta doktorumuz sadece tahminde bulundu değişmezse 2 erkek 1 kız dedi bakalım sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlısı
gamze canım nasılsın
asil canım doktoru aradınmı inş sonucun temiz çıkmıştır
gamze naber canım ben çok sıkıntıdayım valla.önümde birkaç yol var ya tekrar tüp denicem nerde bilmiyorum memorial beni aramadı ilk günden canım sıkıldı.ya bahçeciye gidicem yada inanmıcan ama nuri beye yada hepsini çöpe atıp boşanıcaz ciddi söylüyorum 1 haftadır aynı evde yabancıyız.kafam çok karışık.
ay haviiin şu an ben de lucrini araştırıyodum internette. bu defa kafayı neye taktığıma inanamazsın. ben bu aktarın gönderdiklerini eşime kullandırtıyorum ya, bu adamı bana önerenler arasındaa 4 defa tüp bebek deneyip kullanmaya başladıktan 1,5 ay sonra hamile kalanlar var. dedim ister misin bi mucize olsun da lucrin zarar versin. kafayı yedim artık ben ha :) cumartesi başlıyorum canım hayırlısıyla.
ayşeciğim stres yapma canım ya.sen rahat olursan eşin de rahat olur.Bu dönemler riskli dönemler ,çok sabır lazım ,bizlerde yaşadık bunları,ama boşanmak aklımızdan geçmedi.sen de böyle düşünme N'olur.Merkezi sen arasan bni neden aramadınız falan diye sorsan .Dr.la görüşebilirsin.Hiç tarışmaya girme canım boşver sinir oluyosan konuşmamak daha iyi belki
Ayseaaabbb aynı şeyleri yaşayan birçok kişi eşler sıkıntı yaşıyor .ama karşılıklı destek olmak önemli.ama erkekler bazen bu süreçte bizi anlayamayabiliyor ama inanki boşanmak ne çözüm nese doğru yol. Bende eşiyle bu konuda farklılığa düşüp onu tanıyamadığım zamanlar oldu .kendi sorunumuzu ancak kendimiz çözebiliriz.akıl vermek istemem ama eşini bi süre serbestbırak bu konu ile ilgili ...başka konularla birlikte zaman geçirin.sakın kopmayın birbirinizden yani aynı evde yabancı olmayın... Dr konusunda da bu iş büyük ölçüde şans .gamze naber canım ben çok sıkıntıdayım valla.önümde birkaç yol var ya tekrar tüp denicem nerde bilmiyorum memorial beni aramadı ilk günden canım sıkıldı.ya bahçeciye gidicem yada inanmıcan ama nuri beye yada hepsini çöpe atıp boşanıcaz ciddi söylüyorum 1 haftadır aynı evde yabancıyız.kafam çok karışık.
gamze naber canım ben çok sıkıntıdayım valla.önümde birkaç yol var ya tekrar tüp denicem nerde bilmiyorum memorial beni aramadı ilk günden canım sıkıldı.ya bahçeciye gidicem yada inanmıcan ama nuri beye yada hepsini çöpe atıp boşanıcaz ciddi söylüyorum 1 haftadır aynı evde yabancıyız.kafam çok karışık.
Aradım canım benim. Sağol düşündüğün için. Çok şükür sıkıntı yok tüm değerler normalmiş. Yani sebepsiz infertilite durumuna devam![]()
ayy maşallah size ne güzel yaaa Rabbim bize de hayırlı güzel bi şekilde yaşatsın bu duyguyu dualarda unutma bizleri canım
iyiyim elh. sen nasılsın canım
canım benim bende şükürler olsun iyiyim neler yapıyon ara tatil ne zaman canım
iyi akşamlar arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum biz eşimle ocak ayında yani 15 tatilinde tekrar deneme yapmayı düşünüyoruz ama kışın etkisi daha sonra izin konusu beni düşündürüyor çünkü tedavi 15 günü aşıyor ve ben eğitim-öğretim devam ettiği sürece izin kullanamıyorum raporda çok sıkıntılı oluyor eşimle hazirana bıraksak mı diye düşünmeye başladık sizce ne yapmalıyım?
işe gidip geliyom canım bildiğin gibi 25 ocakta tatil inş.
canım sanada iyi akşamlar eğitimci olduğun için bence eşinle iyi düşünmüşsünüz rapor falan sıkıntın olacaksa geç olsunda güç olmasın canım hakkında hanki zaman hayırlıysa tedavin o zaman olsun
kuzummm lucrin yumutlamayı baskılıyor bi nevi menapozda düşün kendini onun için lucrin kullanırken hamile kalamazsın rabbim ol desin kendi kendine olmaz da dondurulmuşlarla olur takılma bunlara bu arada bi kaç kez sordum kimse cevap vermedi ayşen nerelerde???
iki gündür kahverengi akıntı gelmeye başladı. kaç gündür yatıyorum fayda etmiyor. biraz araştırdım düşük açısından tehlikeliymiş. acaba o boş keseden mi geliyor yoksa kanama alanından mı veya sağlıklı bebekten mi. pazartesi yine doktora gideceğim. 9 hafta bitiyor kaygılardan korkudan stresten hamilelikten bir şey anlamadım. Her an bir şey olacakmış gibi. Ne zaman rahatlayacağız.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün ve akşam diliyorum
Aradım canım benim. Sağol düşündüğün için. Çok şükür sıkıntı yok tüm değerler normalmiş. Yani sebepsiz infertilite durumuna devam![]()
miragem lucrin yumurtaları baskılıyordu değil mi?sen de kullanıyormusun ki o karışımdan yoksa sadece eşin mi kullanıyor.Aslında düzenli ikinizde kullansanız senin normal bile olur .Bnm şansım çok azdı da tuttu ya.seninki ilki normal olmuştu sanırım.Sen tedaviye odaklan inşallh bu sefer olsun canım
iyi akşamlar arkadaşlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum biz eşimle ocak ayında yani 15 tatilinde tekrar deneme yapmayı düşünüyoruz ama kışın etkisi daha sonra izin konusu beni düşündürüyor çünkü tedavi 15 günü aşıyor ve ben eğitim-öğretim devam ettiği sürece izin kullanamıyorum raporda çok sıkıntılı oluyor eşimle hazirana bıraksak mı diye düşünmeye başladık sizce ne yapmalıyım?