eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım şunu anladımki bize kafaya takacak bişey olsun rabbim ol dedikten sonra lurcin hak getire o yüzden takma canım kafaya hayırlısıyla sende dondurulmuş tedavine start ver rabbim bu sefer güldürür yüzünü inş

zaten canım evde yaptığımız testlerden rabbim izin eder hamile kalırsam sırf 2. çizgiyi görmek için alcam tek çizgiden bende yoruldum inş canım diğer sonuçların temiz çıkar

Kız bebekler diyon seninkiler ikizmi yoksa kızzz
işkillendim valla bennn

Kızzz mirage senin şu İnternet'e filtreleme getirmek lazım. Bi buraya gir sağa sola takılma diye. Ne karıştırıyor o kadar iç ilaçları yap aktarın verdiklerini iki türlü sağlama al işi. Aysenin kulağı çınlasın onun dediği gibi o bebek bu eve gelecekkk

valla doğru söylüyorsun lazım bana filtre. yok yok bıraktım bakmıycam :)

zaten canım evde yaptığımız testlerden rabbim izin eder hamile kalırsam sırf 2. çizgiyi görmek için alcam tek çizgiden bende yoruldum inş canım diğer sonuçların temiz çıkar

Âmin canım. Aynen bende diyorum öyle bugün Dr. Ada dedim hamile olduğumu bile bile yapacam o testten diye adamcağızda sen beni bırak önce psikoloğa git diyecekti zaar çekinmese

Âmin canım. Aynen bende diyorum öyle bugün Dr. Ada dedim hamile olduğumu bile bile yapacam o testten diye adamcağızda sen beni bırak önce psikoloğa git diyecekti zaar çekinmese

canım bi yol psikoloğada gitmek lazım bu gidişle anca orda dururuz zaten rabbim yardımcımız olsun

Kızlar hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun. Yarın hepimiz için aydınlık ferah hayırlı bi gün olsun inşall

yok canım yazdığımın farketmemişim bile :) bebişler diye diye alışmım burda ondandır :)

ya arkadaşlar kafama takıldı kaldı. dün doktor ikinci kese var, içi kan dolmuş bebek oluşamamış dedi. kanamada ordan oluyor dedi. acaba diyorum bebek kendini sonra gösterir mi. 9+4 deyiz ama bir umut olur mu ki. Sanki olması için artık çok geç gibi.
Kim bilir belki 1-2 hafta sonra kanama kanama diye bakarken onun içinde 2. bebeği görürüz. gelişimi geriden geliyorsa eğer. Bu kaçıncı haftaya kadar görünebilir acaba.

kuzummm lucrin yumutlamayı baskılıyor bi nevi menapozda düşün kendini onun için lucrin kullanırken hamile kalamazsın rabbim ol desin kendi kendine olmaz da dondurulmuşlarla olur takılma bunlara bu arada bi kaç kez sordum kimse cevap vermedi ayşen nerelerde???

iki gündür kahverengi akıntı gelmeye başladı. kaç gündür yatıyorum fayda etmiyor. biraz araştırdım düşük açısından tehlikeliymiş. acaba o boş keseden mi geliyor yoksa kanama alanından mı veya sağlıklı bebekten mi. pazartesi yine doktora gideceğim. 9 hafta bitiyor kaygılardan korkudan stresten hamilelikten bir şey anlamadım. Her an bir şey olacakmış gibi. Ne zaman rahatlayacağız.

canım 12. haftayı atlatınca rahatlayacaksın inşallah ama sonrası çinde dikkat etmek gerekir, kesede bebek varsa şimdiye kadar görmüş olması lazımdı ama kanama görmesine engel de oluyor olabilir bilemicem, sen dikkat et kendine, 12.haftadan sonra düşük riski %1 diyorlar ama dün doktord duydum 15 haftalık bi kadınında düşüğü başlamış bebkleri ikizmiş,dikkat etmek lazım herşeye. ama yinede Mevlamın takdiri..

Canım benim de epeydir kahverengi akıntım var. Ama bebeğim iyi şükür. Ben crinone jel kullanıyordum. O yapar dediler. Doktorum riskli gebelik uzman. Dedi ki kahverengi akıntıdan hiç korkma. Taze kırmızı kanama varsa o tehlikeli. O yüzden sen de süreci takip et ama panik yapma.

düşük tehlikesinden dolayı 3-4 haftadır yatıyorum zaten. ama hiç kahverengi akıntı gelmemişti. ben hem jel hemde günde bir defa iğne olarak progestan kullanıyorum. yatmaktan başka çare gelmiyor elimizden

canım bnm de kanamam olduğnda dr.kahverengi ise korkma demişti.o rahimde kalmış olan bi kan çıkışı falan demişti.taze kansa korkulması lazım demişti.Bnce yat dinlen çok kafaya takma elinden gelen başka bişey yok .Acaba çok mu kahve akıntı miktarı nasıl ki ped doluyor mu?

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün ve akşam diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…