eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım sağlık ocağına kaydını mı yaptrdın
o bi anlık belki yükseldiyse
hani yorulmuşsundur felan giderken bide hava soğuk
ama gebelikte yüksek tansiyon iyi değil derler dikkatli ol
benimkide hep düşük çıkar ne zaman ölçseler sabit 9-6 :)

canım benim hayırlısıyla cinsiyetide öğrenirsin 5. aydan sonra daha kesin oluyo ablama 5 ayına kadar hep erkek dedi doktor 6. ayda kız olduğu anlaşıldı ondan sabret kesin olarak öğrenirsin inş 5. ayda

Canım o detaylı ultrasonda kesin belli oluyormuş cinsiyeti o zaman öğrenirsin artık sende
doktorun demedi mi bi hafta sonra gene gel diye
dayanamazsan git canım

Evet kilo almaya aslında tedaviye başladığım günden beri alıyorum. 50 kilodan 54 yükseldim:)) tansiyon için hemşirede tuzlu yeme dedi gerçi bişeyde yiyemiyorumki

teşekkür ederim tatlım, bende 4,5 kg aldım verdiklerim geri geldi.canım tansiyonuna dikkat et yüksek çıkmış,bir dahaki kontrolde druna sor mutlaka bu tansiyonu,kontrolun nezaman bebiş nasıl

Sorucam canım bende takıldım tansiyonun yüksek çıkmasına kontrolüm pazartesi sorucam bakalım. Jileni güle güle kullan şekerim:)

canım 50 kilodan 54 kiloya çıkmışsın fazla değil ya ben ne yapayım ben o kadar zayıf değilim ama takılmıyomda kiloma rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinde hepsinin telafisi oluyo canım tansiyon işi ihmale gelmez kontrole gittiğinde doktoruna sor

oh oh maşallah. bir bünyede 4 kişilik ailesiniz :))

nasılsın canım şuan kar yağıyomu istanbulda

durmadan yağıyor ama ince ince olduğu için çok kalın bir kar değil.

Kaydımı bir ay önce yapmışlardı. Bügün kontrol için çağırmışlar kilo ve tansiyona baktı hemşire Benimde hep normaldir aslında ilk defa böyle yüksek gerçi ayağa kalkınca sürekli baş dönmem oluyordu hamile olduğumu öyrendiğimden beri tansiyona ilk defa bakıldı Pazartesi kontrolüm var gidince sorucam doktoruma

asil canım doktora gittinmi bugün

Evet canım gittim. Ultrasonda sıkıntı yok dedi çok şükür. Kan verdim pıhtılaşmaya bakacak bide bişi daha içinde kan verdim bide adet geçtiği için gebelik testi yapacakmış bende ümit yok kendim test yaptım dedim. O da dur kız ben seni doğurtturucam Allah'ın izniyle dedi kan sonuçları içinde aramayı unuttum isteksiz olunca aradığımdada Dr. Çıkmış yarın geri arayacak bakalım. Bugünlük durum bu benden

Hkerecim canım seninde doğum gününmüş atlamıştım kusura bakma. Hayırlı uzun ömürler olsun inşallah. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.
Mervecim gebelik için kan verdim mecburi ama umut olmayınca Dr. U aramayı unuttum yarın arayacam

canım benim sıkıntı olmadığına sevindim inş kan pıhtılaşmasıda çıkmaz yoksa dokuz ay iğne kullan

inş kan tahlininde umutsuzsunya umut olur sana canım yarın güzel heberler verirsin inş hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

Canım bende takılmıyorum kiloya seviniyorum bile hiç kilo alamazdım Evde kilo almak için kullandığım vitaminler balık yağları kullanmaktan gına gelmiştiTeşekürederim canım sorucam inşallah bişey çıkmaz bakalım.

oh oh maşallah. bir bünyede 4 kişilik ailesiniz :))

durmadan yağıyor ama ince ince olduğu için çok kalın bir kar değil.

canım kar yağması iyidir havanın mikrobu kırılır sen nasılsın lurcine ne zaman başlıyon nasipse

Son düzenleme:

çıkmaz rabbimin izniyle tansiyonu kafana takma o zaman daha çok yükseliyo çünkü

canım kar yağması iyidir havanın pkrobu kırılır sen nasılsın lurcine ne zaman başlıyon nasipse

ay haviiin şu an ben de lucrini araştırıyodum internette. bu defa kafayı neye taktığıma inanamazsın. ben bu aktarın gönderdiklerini eşime kullandırtıyorum ya, bu adamı bana önerenler arasındaa 4 defa tüp bebek deneyip kullanmaya başladıktan 1,5 ay sonra hamile kalanlar var. dedim ister misin bi mucize olsun da lucrin zarar versin. kafayı yedim artık ben ha :) cumartesi başlıyorum canım hayırlısıyla.

Canım hani bide şöyle bir şey var
kürtajdan sonra rahim tertemiz oluyor
iyice temizliyorlar kazıyorlar ya
o yüzden umutlandım ben:26:

Canım o detaylı ultrasonda kesin belli oluyormuş cinsiyeti o zaman öğrenirsin artık sende
doktorun demedi mi bi hafta sonra gene gel diye
dayanamazsan git canım
canı gel demedi gerek görmedi, zaten ultrason çokta faydalı bişey değil ya ondandır, beklemeye karar verdik eşimle,zaten daha bişey almıcaz bebekler için erken henüz.

canım eve bi tansiyon aleti al, günlük ölç,yavaş yavaş kalk otur, bende küçük tansiyonum 6 olunca ayağa kalkamazdım şimdi hep 6, ama alıştım,düşük benimde,ama yüksekten iyidir,dikkat et,

asilcim teşekkür ederim önemli değil :) amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah bi bakıyoruz yarın sen geliyorsun güzel haberlerle bellimi olur,hadi inşallah...

Canım hani bide şöyle bir şey var
kürtajdan sonra rahim tertemiz oluyor
iyice temizliyorlar kazıyorlar ya
o yüzden umutlandım ben:26:

Kızlar durun yav burda test sonucu beklemeye alıştık ya bağımlılık yaptı bu. Bi sakin olun nefes alın diyomya evde test yaptım direk tek çizgi hani silik milik 2. Yok. O yüzden umut yok ama inşallah diğer testlerde bişi çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…