Teşekürederim canım iyiyiz şükür.Sen nasılsın? Bugün sağlık ocağından çağırdılar oraya gittik hava baya soğuktu rabbim her kesin yardımcısı olsun. Tuba ve hreke doğum gününüz kutlu olsun kızlar:)) mutlu nice yıllara inşallah meleklerinizle beraber:)) Canım anlamadığım bu gün sağlık ocağında tansiyon felan ölçtüler kiloya baktı hemşire 13-9 çıktı tansiyonum normalde hep düşüktür(kiloda 1 kg almışım:)
teşekkür ederim kızlar, yakıştırdım kendime bide ilk olunca daha beğendim,insan şiştiğine sevinirmi böyle ya :)
inşallah bişey çıkmaz şu taramalardan canım, ben yine en çok cinsiyetlerini merak edeceğim malesef yine...
teşekkür ederim kızlar, yakıştırdım kendime bide ilk olunca daha beğendim,insan şiştiğine sevinirmi böyle ya :)
inşallah bişey çıkmaz şu taramalardan canım, ben yine en çok cinsiyetlerini merak edeceğim malesef yine...
canım ben iyiyim rabbime şükürler olsun
canım tansiyona takılma yorgunluktan bile bazen çıkar inş yükselmez kız kilo almaya erken başladın canım bebiş sağlıklı gelişip büyüsünde hepsi geçer rabbimin izniyle tuzlu yememeye çalış tansiyonun belli bir dengede durur ozaman
teşekkür ederim tatlım, bende 4,5 kg aldım verdiklerim geri geldi.canım tansiyonuna dikkat et yüksek çıkmış,bir dahaki kontrolde druna sor mutlaka bu tansiyonu,kontrolun nezaman bebiş nasıl
Evet kilo almaya aslında tedaviye başladığım günden beri alıyorum. 50 kilodan 54 yükseldim:)) tansiyon için hemşirede tuzlu yeme dedi gerçi bişeyde yiyemiyorumki
Sorucam canım bende takıldım tansiyonun yüksek çıkmasınakontrolüm pazartesi sorucam bakalım. Jileni güle güle kullan şekerim:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız doğum günü olan arkadaşlara nice mutlu bebişli sağlıklı yıllar diliyorum
transferi olanlar ve olacaklar dualarım sizinle
merveee kızın geliyomuş hadi gözünaydın maşallah
hkere seninde nazlı çıktıtğına göre bence kız:)hadi hayırlısı olsun
bizde bebişlerimle iyiiz çok şükür geçen hafta doktorumuz sadece tahminde bulundu değişmezse 2 erkek 1 kız dedi bakalım sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlısı
nasılsın canım şuan kar yağıyomu istanbulda
Canım sağlık ocağına kaydını mı yaptrdın
o bi anlık belki yükseldiyse
hani yorulmuşsundur felan giderken bide hava soğuk
ama gebelikte yüksek tansiyon iyi değil derler dikkatli ol
benimkide hep düşük çıkar ne zaman ölçseler sabit 9-6 :)
asil canım doktora gittinmi bugün
Evet canım gittim. Ultrasonda sıkıntı yok dedi çok şükür. Kan verdim pıhtılaşmaya bakacak bide bişi daha içinde kan verdim bide adet geçtiği için gebelik testi yapacakmış bende ümit yok kendim test yaptım dedim. O da dur kız ben seni doğurtturucam Allah'ın izniyle dedikan sonuçları içinde aramayı unuttum isteksiz olunca aradığımdada Dr. Çıkmış yarın geri arayacak bakalım. Bugünlük durum bu benden
canım 50 kilodan 54 kiloya çıkmışsın fazla değil ya ben ne yapayım ben o kadar zayıf değilim ama takılmıyomda kiloma rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinde hepsinin telafisi oluyo canım tansiyon işi ihmale gelmez kontrole gittiğinde doktoruna sor
oh oh maşallah. bir bünyede 4 kişilik ailesiniz :))
durmadan yağıyor ama ince ince olduğu için çok kalın bir kar değil.
Canım bende takılmıyorum kiloya seviniyorum bile hiç kilo alamazdımEvde kilo almak için kullandığım vitaminler balık yağları kullanmaktan gına gelmişti Teşekürederim canım sorucam inşallah bişey çıkmaz bakalım.
canım kar yağması iyidir havanın pkrobu kırılır sen nasılsın lurcine ne zaman başlıyon nasipse
Hkerecim canım seninde doğum gününmüş atlamıştım kusura bakma. Hayırlı uzun ömürler olsun inşallah. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.
Mervecim gebelik için kan verdim mecburi ama umut olmayınca Dr. U aramayı unuttumyarın arayacam
Kızlar bem çıkıyorum. miğdem çok fenaa iyi geceler kendinize iyi bakın)
canı gel demedi gerek görmedi, zaten ultrason çokta faydalı bişey değil ya ondandır, beklemeye karar verdik eşimle,zaten daha bişey almıcaz bebekler için erken henüz.Canım o detaylı ultrasonda kesin belli oluyormuş cinsiyeti o zaman öğrenirsin artık sende
doktorun demedi mi bi hafta sonra gene gel diye
dayanamazsan git canım
Kaydımı bir ay önce yapmışlardı. Bügün kontrol için çağırmışlar kilo ve tansiyona baktı hemşire Benimde hep normaldir aslında ilk defa böyle yüksek gerçi ayağa kalkınca sürekli baş dönmem oluyorduhamile olduğumu öyrendiğimden beri tansiyona ilk defa bakıldı Pazartesi kontrolüm var gidince sorucam doktoruma
asilcim teşekkür ederim önemli değil :) amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah bi bakıyoruz yarın sen geliyorsun güzel haberlerle bellimi olur,hadi inşallah...Hkerecim canım seninde doğum gününmüş atlamıştım kusura bakma. Hayırlı uzun ömürler olsun inşallah. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.
Mervecim gebelik için kan verdim mecburi ama umut olmayınca Dr. U aramayı unuttumyarın arayacam
canım benim sıkıntı olmadığına sevindim inş kan pıhtılaşmasıda çıkmaz yoksa dokuz ay iğne kullan
inş kan tahlininde umutsuzsunya umut olur sana canım yarın güzel heberler verirsin inş hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım
Canım hani bide şöyle bir şey var
kürtajdan sonra rahim tertemiz oluyor
iyice temizliyorlar kazıyorlar ya
o yüzden umutlandım ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?