:))) karlı istanbuldan da sana selam olsun havinim
sağ kasık opudan sonra benim de hep ara ara batmıştı. test tarihin ne red? monodox antibiyotik miydi? şimdi kullanma bence. doktoruna sormadan kullanma en azından.
canımmm doğum günün kutlu olsun bi dahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsın inş.
hkere canım seninde doğum günün kutlu olsun canım senin yaramaz göstermemiş kendini ama kız gibi geliyor ama bakalım hayırlısı olsun canım
canım inş yumoşların yarın sana süpriz yapar ve opu olacak büyüklüğe ulaşma yolunda ilerlerler kaliteli olurlar sağlıklı büyürler inş tedavin iptal olmaz
canım benim transferin şimdiden hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun
tubam canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle doğacak bebişlerinle sağlıklı huzurlu nice mutlu yıllara inş
hkere canım seninde doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle doğacak bebişinle canım
canım benim büyürler hayırlısıyla sen ona takılma inş yarın güzel haberlerle gelirsin
canım senin bebişte nazlı çıktı demek sağlıklı olsunda öğrenirsin hayırlısıyla cinsiyetini
canım benim dediğin gibi bekliyomya bu sefer de hiç gelesi yok ne yapayım bundada vardır bir hayır diyom ne yapayım
canım o senin güzelliğin
tubacım hkere doğum gününüz bebeklerinizle beraber mutlu geleceğe umutlu eşlerinizle beraber kutlu olsun canlarım:)) daha nice nice bebekli doğum günlerinize....elfaes sana çok kızıyorum baştan bu tarafa kızıyorum ve seviyorum seni:)) hamilesin tatlım hamile buna alışsan iyi olur... napacaklardı sana dr.lar bi ebbek getirip al elfaes cim bu bebk senin sen artık annesinmi diyecekler alla alla ne güzel değerlerin yükseliyor işte gebelikler bu şekilde ortaya çıkıyor sonra kese ardından kalp atışı ardından organların oluşumu derken bi bakmışsın kucağında işte:)))))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız doğum günü olan arkadaşlara nice mutlu bebişli sağlıklı yıllar diliyorum
transferi olanlar ve olacaklar dualarım sizinle
merveee kızın geliyomuş hadi gözünaydın maşallah
hkere seninde nazlı çıktıtğına göre bence kız:)hadi hayırlısı olsun
bizde bebişlerimle iyiiz çok şükür geçen hafta doktorumuz sadece tahminde bulundu değişmezse 2 erkek 1 kız dedi bakalım sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlısı
ay canım çok güzeldi çok hareketliydi fır fır dönüyordu benim gibi tembel değil babasına çekmiş, bağdaş kurmuş oturuyordu göremedi doktor anlayamadı daha doğrusuSağol asilciğim kürtajlardan sonra benim adetler hep düzensiz olurdu yani 3-4 ayı bulurdu düzene girmesi
Beta hcg ye baktırsaydın keşke olur mu olur neden olmasınn:26:
Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım
Yaa göstermediyse kesin kızdır
benimkide geçen hafta göstermedi ya hatırlarsın belkii
ee hareketlimiydi peki anlat kızz
teşekkür ederim canım, nazlı bizim bebeler:) maşallah bebişlerine çok güzel,Allah tamamına erdirsin cümlemizi inşallah.iyi akşamlar kızlar nasılsınız doğum günü olan arkadaşlara nice mutlu bebişli sağlıklı yıllar diliyorum
bizde bebişlerimle iyiiz çok şükür geçen hafta doktorumuz sadece tahminde bulundu değişmezse 2 erkek 1 kız dedi bakalım sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlısı
ay canım çok güzeldi çok hareketliydi fır fır dönüyordu benim gibi tembel değil babasına çekmiş, bağdaş kurmuş oturuyordu göremedi doktor anlayamadı daha doğrusu
teşekkür ederim canım, nazlı bizim bebeler:) maşallah bebişlerine çok güzel,Allah tamamına erdirsin cümlemizi inşallah.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız doğum günü olan arkadaşlara nice mutlu bebişli sağlıklı yıllar diliyorum
:))) karlı istanbuldan da sana selam olsun havinim
Sağol havinim darısı tez vakitte sana inşallahhhhh
havinim teşekkür ederim canım, nazlı belli annesi gibi:) senin kırmızılarda gelsin artık ya...
yuks canım nasılsın
merve canım nasılsın bulantılar ne alamde
hkere canım nasılsın doğum gününü nasıl geçirdin
Bugün iyiyim çok şükür allaha binlerce şükürler olsun
sen nasılsın canım kırmızılar ne zaman geliyorr??
yuks canım nasılsın
evet canım bahsetti banada, 20 ocakla 6 şubat arası yaptırabilirsin dedi, ben bize yakın bi merkezde yaptırıcam 4 boyutlu renkli cd ye çekip veriyorlarmış :) inşallah bişey çıkmaz canım, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.Hkere bide ben ayrıntılı için şimdiden randevu aldım doktorum öyle söyledi
Yer kalmıyormuş sonra
23 oacağa verdi iç organlarına bakılacakmış
Onuda Allah'ın izniyle atlatırız inşallah
Sana doktorun ondan bahsettimi
havinim eşim yaptı süpriz :) pasta almış hiç çakmadım durumu, ayrıca ilk hamile kıyafetim de geldi eşimden çok cici bir jile almış çok beğendim, çok sevindim öyle bir hediye beklemiyordum açıkcası :))yuks canım nasılsın
Teşekürederim canım iyiyiz şükür.Sen nasılsın? Bugün sağlık ocağından çağırdılar oraya gittik hava baya soğuktu rabbim her kesin yardımcısı olsun. Tuba ve hreke doğum gününüz kutlu olsun kızlar:)) mutlu nice yıllara inşallah meleklerinizle beraber:)) Canım anlamadığım bu gün sağlık ocağında tansiyon felan ölçtüler kiloya baktı hemşire 13-9 çıktı tansiyonum normalde hep düşüktür(kiloda 1 kg almışım:)
evet canım bahsetti banada, 20 ocakla 6 şubat arası yaptırabilirsin dedi, ben bize yakın bi merkezde yaptırıcam 4 boyutlu renkli cd ye çekip veriyorlarmış :) inşallah bişey çıkmaz canım, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.
havinim eşim yaptı süpriz :) pasta almış hiç çakmadım durumu, ayrıca ilk hamile kıyafetim de geldi eşimden çok cici bir jile almış çok beğendim, çok sevindim öyle bir hediye beklemiyordum açıkcası :))
evet canım bahsetti banada, 20 ocakla 6 şubat arası yaptırabilirsin dedi, ben bize yakın bi merkezde yaptırıcam 4 boyutlu renkli cd ye çekip veriyorlarmış :) inşallah bişey çıkmaz canım, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.
havinim eşim yaptı süpriz :) pasta almış hiç çakmadım durumu, ayrıca ilk hamile kıyafetim de geldi eşimden çok cici bir jile almış çok beğendim, çok sevindim öyle bir hediye beklemiyordum açıkcası :))
Teşekürederim canım iyiyiz şükür.Sen nasılsın? Bugün sağlık ocağından çağırdılar oraya gittik hava baya soğuktu rabbim her kesin yardımcısı olsun. Tuba ve hreke doğum gününüz kutlu olsun kızlar:)) mutlu nice yıllara inşallah meleklerinizle beraber:)) Canım anlamadığım bu gün sağlık ocağında tansiyon felan ölçtüler kiloya baktı hemşire 13-9 çıktı tansiyonum normalde hep düşüktür(kiloda 1 kg almışım:)
canım ben aşklan tedaviye başlamak istiyomya kırmızılarımda aşklan gelmek istemiyo çok istedim ondan böyle oldu şimdi akışına bıraktım er geç gelirler artık ne gün ce yaparlar bilmiyom
iyi olmana sevindim rabbimin izniyle dahada iyi olacaksın bebiş büyüsün annesini yormasın artık kuzuya selam söyle dua edin onunla bize
ne güzel canım eşin sana süpriz yapmış hamilelerde jileyi çok severim eminim sanada giydiğinde çok yakışacaktır rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin
Güle güle giyin canım eminim çok yakışmıştır
Evet hayırlısıyla onuda atlatalımda derin bi oh çekeceğim
Bizim hastaneyede bir tane profesör geliyormuş
ona yaptıracağız inşallah.Şİmdi o doktoru inceliyordum bende
Canım kaç gün geciktiki?
ayyy keşkle gelmesede doğal yoldan gebe kalmış olsaannnnn
Var mı böyle bi ihtimal
Hep dualarımdasınız hepinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?