eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

:))) karlı istanbuldan da sana selam olsun havinim

sağ kasık opudan sonra benim de hep ara ara batmıştı. test tarihin ne red? monodox antibiyotik miydi? şimdi kullanma bence. doktoruna sormadan kullanma en azından.

test tarıhım 29 aralık mirage..monodox antıbıyotık ..dune kadar kullanıyordum opudan bu yana dun bıtırdı dr..

kızzlllaarrr hepinize çook teşekkür ederimm rabbimmm göbüşünüzde ya da kucağınızda bebişle kutlamayı nasip etsinn sizlere dee

ay canım çok güzeldi çok hareketliydi fır fır dönüyordu benim gibi tembel değil babasına çekmiş, bağdaş kurmuş oturuyordu göremedi doktor anlayamadı daha doğrusu

teşekkür ederim canım, nazlı bizim bebeler:) maşallah bebişlerine çok güzel,Allah tamamına erdirsin cümlemizi inşallah.

Maşallah bebeğine canım insan nasıl mutlu oluyor değilmi?
Kız o kızz bencee ben biliyorum

canım benim hoşgeldin rabbim iyiliğinizi arttırsın rabbim sağlıklı güzel hamilelik geçirip sağlıklı şekilde üç meleğini kucağına alırsın inş canım rabbim gönlüne göre versin ibizede çok dua et 3 melek annesi

:))) karlı istanbuldan da sana selam olsun havinim

nasılsın canım şuan kar yağıyomu istanbulda

Sağol havinim darısı tez vakitte sana inşallahhhhh

inş canım inş rabbim bizlerede tez vakitte yaşatsın bu duyguyu hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

havinim teşekkür ederim canım, nazlı belli annesi gibi:) senin kırmızılarda gelsin artık ya...

canım ben artık kendi haline bıraktım kırmızıları ne yapayım çok bekledinmi nazlanıyolar

canım sağlıklı olsunda bebişiin hayırlısıyla öğrenilir cinsiyeti

Hkere bide ben ayrıntılı için şimdiden randevu aldım doktorum öyle söyledi
Yer kalmıyormuş sonra
23 oacağa verdi iç organlarına bakılacakmış
Onuda Allah'ın izniyle atlatırız inşallah
Sana doktorun ondan bahsettimi

yuks canım nasılsın

merve canım nasılsın bulantılar ne alamde

hkere canım nasılsın doğum gününü nasıl geçirdin

yuks canım nasılsın

Bugün iyiyim çok şükür allaha binlerce şükürler olsun
sen nasılsın canım kırmızılar ne zaman geliyorr??

Bugün iyiyim çok şükür allaha binlerce şükürler olsun
sen nasılsın canım kırmızılar ne zaman geliyorr??

canım ben aşklan tedaviye başlamak istiyomya kırmızılarımda aşklan gelmek istemiyo çok istedim ondan böyle oldu şimdi akışına bıraktım er geç gelirler artık ne gün ce yaparlar bilmiyom

iyi olmana sevindim rabbimin izniyle dahada iyi olacaksın bebiş büyüsün annesini yormasın artık kuzuya selam söyle dua edin onunla bize

yuks canım nasılsın

Teşekürederim canım iyiyiz şükür.Sen nasılsın? Bugün sağlık ocağından çağırdılar oraya gittik hava baya soğuktu rabbim her kesin yardımcısı olsun. Tuba ve hreke doğum gününüz kutlu olsun kızlar:)) mutlu nice yıllara inşallah meleklerinizle beraber:)) Canım anlamadığım bu gün sağlık ocağında tansiyon felan ölçtüler kiloya baktı hemşire 13-9 çıktı tansiyonum normalde hep düşüktür(kiloda 1 kg almışım:)

evet canım bahsetti banada, 20 ocakla 6 şubat arası yaptırabilirsin dedi, ben bize yakın bi merkezde yaptırıcam 4 boyutlu renkli cd ye çekip veriyorlarmış :) inşallah bişey çıkmaz canım, sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah.

yuks canım nasılsın

havinim eşim yaptı süpriz :) pasta almış hiç çakmadım durumu, ayrıca ilk hamile kıyafetim de geldi eşimden çok cici bir jile almış çok beğendim, çok sevindim öyle bir hediye beklemiyordum açıkcası :))

canım ben iyiyim rabbime şükürler olsun

canım tansiyona takılma yorgunluktan bile bazen çıkar inş yükselmez kız kilo almaya erken başladın canım bebiş sağlıklı gelişip büyüsünde hepsi geçer rabbimin izniyle tuzlu yememeye çalış tansiyonun belli bir dengede durur ozaman

ne güzel canım eşin sana süpriz yapmış hamilelerde jileyi çok severim eminim sanada giydiğinde çok yakışacaktır rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin

Güle güle giyin canım eminim çok yakışmıştır
Evet hayırlısıyla onuda atlatalımda derin bi oh çekeceğim
Bizim hastaneyede bir tane profesör geliyormuş
ona yaptıracağız inşallah.Şİmdi o doktoru inceliyordum bende

teşekkür ederim tatlım, bende 4,5 kg aldım verdiklerim geri geldi.canım tansiyonuna dikkat et yüksek çıkmış,bir dahaki kontrolde druna sor mutlaka bu tansiyonu,kontrolun nezaman bebiş nasıl

Canım kaç gün geciktiki?
ayyy keşkle gelmesede doğal yoldan gebe kalmış olsaannnnn
Var mı böyle bi ihtimal
Hep dualarımdasınız hepinizz

ne güzel canım eşin sana süpriz yapmış hamilelerde jileyi çok severim eminim sanada giydiğinde çok yakışacaktır rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin

teşekkür ederim kızlar, yakıştırdım kendime bide ilk olunca daha beğendim,insan şiştiğine sevinirmi böyle ya :)
inşallah bişey çıkmaz şu taramalardan canım, ben yine en çok cinsiyetlerini merak edeceğim malesef yine...

Canım kaç gün geciktiki?
ayyy keşkle gelmesede doğal yoldan gebe kalmış olsaannnnn
Var mı böyle bi ihtimal
Hep dualarımdasınız hepinizz

canım öyle bir ihtimal yok bügün ablamla aynı şeyi konuştum ben hz. meryem değilimki bana rabbim mucize bebek nasip etsin ondan olma imkanı yok canım bende neden olmuyom diye stres yapınca geciktide gecikti olsun teşrif eder bakalım ne zaman sen dua et hayırlısıtyla gelsin kırmızılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…