walllahi unutuluyo rabbim sizlere de nasip etsin sadece aynen tedavideki gibi kafanda bi sürü soru işareti oluyo gittiğinde doktoru soru yağmuruna tutuyorsun kafan karma karışık oluyo çünkü kaybetme korkusu yaşıyosun cuma merkezimize ziyarete gittik eşimle bi nevi teşekkürdü hani bi işimizmuayene kontrol yoktu ama ben yine de doktoru görür görmez geceleri ateşim var titriyorum falan diye soruları sıraladım
aman kuzum acele etme vardır bi vakti zamanı biliosun benim nasıl olduğunu hiç acele etme oluruna bırak...
canım gün aşırı 1000lik serum takılıyo vitaminlerle çünkü ilaçlarımın hiçbirini içemiyorum bugün yineserum yedim 1000ccnin üstüne tuvalete bile gitmedim banamısın demedi
ay canım sen baya ağır geçiyorsun Allah yardımcın olsun inşallah..
canım vardır bundada bi hayır, inşallah bu bekleyişlerinin mükafatı bebişlerin olur havinim..canım narı bıraktım rahim fazla kalınlaşıncada adet gecikiyo bende tam adet dönemi yedim narı ondan da adetim gecikti haralde rahım kalınlaşması için ilaca başladığımda alternatif olarak narıda yiyeceğim canım adet döngüm bozulmasın diye araştırdım ibrahim saraçoğlunun nar kürü var rahim inceliği için onu yapıyom zaten başkada bişey bulamadım