eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım ben öz'den msj atamıyorum henüzgörüştün mü ne dediler haberdar et merak ederim
Evet canım aradım görüştüm eylüle kdr konya meeram tıp fakültesi kapalıymış birde eşimin sigorta prim günü tutmuyor 5 yıllık olması gerekiyomuş daha 3,5 senelik öğretmen yeni yani bundan dolayı üniversite hastanesinde yaptıramıyoruz malesef...tamamda anlamadığım bize üniversite hastanesi tüp bebek raporunu verdi , resmi raporumuz . kafam karıştı ya

Kadir Gecemiz Mübarek olsun arkadaşlar dileklerimizi kabul eylesin rabbim inşallah bu son tedavilerimiz olur...

canım hoşgeldin aramıza...size net sorun söylendi mi?herhangi bir tedavi gördün mü öncesinde..prosedürden kastın tedavi süreci mi?devletten rapor çıkartamazsın henüz 5 yıllık ewlilik süresi istiyor rapor ücret indirimi konusunda çıkartıyoruz...sormak istediklerini açıkca yazarsan yardımcı olmaya çalışırz

öncelikle kadir geceniz mübarek olsun...
bende ilki kimyasal gebelik 2.deneme hiç tutmadı ve 3.inş.tüplerimde bir problem çıkmazsa eylülde tedaviye başlayacağım...benim tüplerimde enf.var..laporoskopi olamıyrum çok riskli açık ameliyatta öyle...o nedenle tüpleri essure denilen bir aletle tıkadılar...inş.eylülde başarılı olup olamadığı netleşecek...ona göre tüp bebek tedavisine başlayacağız...ben ankaradayım..4 yıllık evliyim. şuan merkezlerini belirlemiş olan arkadaşlar ben gittiğim yer çok ünlü olmasına rağmen çok yoğun olmasından dolayı memnun değilim...sizler ankarada olanlar nereye gidiyrsunuz ve gerçekten memnunmusuuz?

Yeni gelen arakdaşlarıma hoşgeldiniz diyorum... Ve bu mübarek kadir gecesinde allah dualarımızi kabul eder ve ortak derdimiz olan bebeklerimize allahında izniyle sağ salim kavuşuruz inşallah....

benimde kafam karıştı madem yardımcı olamıyacaklar neden sana o raporu verdiler ki

Ben bursadan yaziyorum.eger bursali olanlariniz varsa elimden geldigince yardimci olurum.
ben herzaman sunu soylerim. Beni hasta(yani-para)olarak goren bir dr degil,karsisindakini insan olarak goren bir dr.
size tek tavsiyem gerekli tetkik ve incelemeler yapilmadan bu ise baslamayin.birde sadece ucuz diye bir yerde baslamayin.
bu sefer sonuca varmak daha pahaliya mal oluyor.

Bu mubarek gunun hatrina rabbim herkesin dualrini kabul etsin.

slm canım yazdıklarınıza göz gezdiriyodumda..
biz 2.5 yıllık evliyiz ama doktorum 3 yıllık evlilik istiyo devlet demişti.
sen 5yıl yazmışsın.. bi bu kadar dahamı beklicez yanii:18:

slm makca...evet biz varız nasılsın?

iyi olmaya çalışıyorum canım..
ben eski bi kullanıcıyım . bugün tekrar giriş yaptımda..
geçen yıl büyük bi umutla hamile kalmayı bekliyodum, bu yılda sadece tüp bebek yöntemi ile hamile kalabilirsin diyolar.. bekliyoruz bakalım
umut dünyası işte.. Allah beterinden saklasın.. mübaraek gün ona sığındık.. gidecek başka yer mi var

sen nasılsın

slm canım yazdıklarınıza göz gezdiriyodumda..
biz 2.5 yıllık evliyiz ama doktorum 3 yıllık evlilik istiyo devlet demişti.
sen 5yıl yazmışsın.. bi bu kadar dahamı beklicez yanii:18:

bende 3 yıllık evlilik şartı diye biliyorum ama değişiyo demekki

hoşgeldin o zaman tekrarevet canım Allah'a sığınacağız O ol diyecek meleklerimiz olacak inşallah bende 2, tüp denemesi için eylülü bekliyorum ilki kimyasal gebelik oldu malesefsen aşılamamı yaptırmıştın geçen yıl?

geçmişolsun tatlım .. zor bi durum

ben 2 kez aşılama yaptırdım

geçmişolsun tatlım .. zor bi durum

ben 2 kez aşılama yaptırdım

saol canım evet çok zor rabbim kimseye yaşatmasın benimde tüp bebek öncesi 2 aşılamada var tabiama bu kez bebeğim gelecek hatta ben ikizlerim olacak diyorum totem yapıyorumsen ne zaman başlamayı düşünüyosun hangi merkez belli mi canım?

inşallah canıminşşş...... bu kez gelir ikizlerin

işte 3yılı doldurmayı bekliyoz 5ay sonra fln başlıycz

tıp fakültesinde yaptırmayı düşünüyoruz
sizde sorun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…