- 13 Ağustos 2009
- 1.522
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeaaa rahimimi çekiyorlar o ne yaaa
kızlarrr korkuyorumm şimdii
ben de ekim de aşılamaya karar verdi drum tüpten önce deneyelim dedi bühüüüüü
yaa bundan bana hiç bahsedilmediii
yaaa tatlım amacım kimseyi korkutmak değil sakın korkma doktorlar rahim ağzını görebilmek için yapıyolar bunu o kadar büyütülecek bişi değil acımıyo belki sen hiç hissetmezsin bile kişiden kişiye değişir
cnm mrb cvbın için tşkler canımsın...ya ben bir kaç güne adet olucam ama özel biir tek merkez var afyonda orayı düşünüyodum ön görüşme yapmıştık az öncede eşimle fikir değiştik içimize sinmedi konyaya üniversiteye gidelim diyoruz...çok hastası var oranın yurtdışından bile tedaviye gidenler vaarmış...çok karmaşığım konyadan randevu hemen alabilecek miyim o da var çünkü tüp bebek raporumun 1 ay süresi var sadece we ben adet olmak üzereyim...üzüldüm senin anlattıklarına umarım bu defa son olur göreceğin tedavin hepimiz sevincimizi paylaşırız inşallah bu sayfalarda...bişey sorucam bilgin varmı bilmiyorum ama tüp bebek raporu devletten aldıktan sonra üniversite hastanesine tüp bebek yaptırdığımızda ücretsizmi oluyor?özeller yarı ücretini alıyor...öyle bi durum olursa iyi bir doktor bulup doktora ücret ödeyelim üniversitede yaptıralım diyoruz tedavimizi...kafam çok karışık ya ne zormuş bu işler allahım yardım et bizeeeeeeeeeeee
spekulumdan mı bahsediyorsunuz yoksa canım?
bana daha önce takıldı da ondan ? yoksa elle mi çekiyorlar yani dışarı çeker gibi mi
yok elle falan çekme yok evet spektulum canım
Iyi aksamlar.
Kismetse bende ekim gibi tedaviye basliycam.
24. Haftada erken dogumla ikizlerimi kaybettim bir yil once.
Benim tedavim ve transferim dondurulmus embriyolarla olacak.
Dileyen isteyen herkese en kisa zamanda evlat nasip etsin rabbim.
iyi akşamlar feryal hoşgeldin çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene rabbim inşallah bu kez kucağına almayı nasip etsin...
Sagol canim.
rabbim hic kimseyi evladin yoklugu heleki kaybiyla sinamasin.
Cok zor ancak verende rabbim alanda diyerek yine rabbime sigindim ve ayaga kalktim.
insallah bundan sonrasi iyi olur.
Bende aranizda olmak isterim. Ve dilerim hergecen gunle hersey daha guzel olur.
cnm benim tşkler öncelikle...yarın ilk işim aramak olucak inş yeterli bilgiyi alabilirim :18:rica ederim canımsorunun yanıtını en doğru şekilde öğrenmek istersen nacizane fikrimkonyadaki ünv. ara ve birebir öğren çünkü her ünüversitenin tüp bebekte uygulaması farklı oluyo ücret ödeniyor hastaneye ama miktarları farklı oluyo canım mesala izmirde ege 1000 tl alıyormuş sanırım dokuz eylül 410 tl alıyor tabi iğne ilaç miktarları hariç
Merhaba arkadaşlar
Bende son adetimi oldum dr kontrole gittim bana doğum kontrol hapı verdi
Uzun protokol uygulayacakmış
Dr sormayı unuttum acaba doğum kontrol hapını neden verdi bileniniz varmı
Birde bu hap bitince dahamı erken adet olunuyor:18::18::18::18:
cnm benim tşkler öncelikle...yarın ilk işim aramak olucak inş yeterli bilgiyi alabilirim :18:
selam arkadaşım doğum kontrol hapını içme sebebi; (bende aynı aşamadayım) iğne olunca yumurtalar fazlaca oluşuyur ya onların kaliteli olması gerekiyor. İşte bu hap sayesinde önceden yumurta oluşumu engelleniyor böylece kalitesinin düşmesi engelleniyor. yani olması gereken zamanda olması için. bildiğim kadarıyla ilacı bırakında iki gün sonra oluyorsun. bugün ben doktoruma gideceğim senin için yine sorarım :)