eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi akşamlar arkadaşlar...bi sorum olucak sizlere bilgisi olanlar cvp verirse sevinirim devletten aldığımız tüp bebek raporuyla üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüğümüzde ücret alınıyor mu bilginiz var mı?şimdiden çok tşk ederimmmmmm

yeaaa rahimimi çekiyorlar o ne yaaa
kızlarrr korkuyorumm şimdii
ben de ekim de aşılamaya karar verdi drum tüpten önce deneyelim dedi bühüüüüü
yaa bundan bana hiç bahsedilmediii

yaaa tatlım amacım kimseyi korkutmak değil sakın korkma doktorlar rahim ağzını görebilmek için yapıyolar bunu o kadar büyütülecek bişi değil acımıyo belki sen hiç hissetmezsin bile kişiden kişiye değişir

Iyi aksamlar.
Kismetse bende ekim gibi tedaviye basliycam.
24. Haftada erken dogumla ikizlerimi kaybettim bir yil once.
Benim tedavim ve transferim dondurulmus embriyolarla olacak.
Dileyen isteyen herkese en kisa zamanda evlat nasip etsin rabbim.

spekulumdan mı bahsediyorsunuz yoksa canım?
bana daha önce takıldı da ondan ? yoksa elle mi çekiyorlar yani dışarı çeker gibi mi

rica ederim canımsorunun yanıtını en doğru şekilde öğrenmek istersen nacizane fikrimkonyadaki ünv. ara ve birebir öğren çünkü her ünüversitenin tüp bebekte uygulaması farklı oluyo ücret ödeniyor hastaneye ama miktarları farklı oluyo canım mesala izmirde ege 1000 tl alıyormuş sanırım dokuz eylül 410 tl alıyor tabi iğne ilaç miktarları hariç

Iyi aksamlar.
Kismetse bende ekim gibi tedaviye basliycam.
24. Haftada erken dogumla ikizlerimi kaybettim bir yil once.
Benim tedavim ve transferim dondurulmus embriyolarla olacak.
Dileyen isteyen herkese en kisa zamanda evlat nasip etsin rabbim.

iyi akşamlar feryal hoşgeldin çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene rabbim inşallah bu kez kucağına almayı nasip etsin...

iyi akşamlar feryal hoşgeldin çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene rabbim inşallah bu kez kucağına almayı nasip etsin...

Sagol canim.
rabbim hic kimseyi evladin yoklugu heleki kaybiyla sinamasin.
Cok zor ancak verende rabbim alanda diyerek yine rabbime sigindim ve ayaga kalktim.
insallah bundan sonrasi iyi olur.
Bende aranizda olmak isterim. Ve dilerim hergecen gunle hersey daha guzel olur.

Amin canım düşmanımı dahi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın rabbim...herşey güzel olacak rabbimin izniyle inanıyorum sende inan kalpten bebeklerimize kavuşacağız bu kez canım kaç yıldır mücadele ediyosun ve ikizlerine tedaviyle mi hamile kalmıştın

cnm benim tşkler öncelikle...yarın ilk işim aramak olucak inş yeterli bilgiyi alabilirim :18:

AySma

Benim gecmisim su an tam on yil.
Iki kez basarisiz tup bebek denemesinden sonra laparoskopi islemiyle tuplerim cikarildi ve 3. Tup bebek denememde iki nakil ve ikiz gebelik elde edildi.ama ilerliyen surecte servikal yetmezlik teshisi ile serklaj uygulandi ama 24 haftanin icinde yinde bebeklerimi kaybettim.
Yani kisacasi sadece hamile kalmakla is bitmis olmuyor. Oysaki ben hep oyle dusunmustum.
Ilk 3 ay dusuk riski ve nadir gorulsede servikal yetmezlik.tabiki bunlar benim yasadiklarim ve bildiklerim sadece.
Daha bircok sorunla karsilasanlarda var tabiki.ama kimse basina gelmeden bilmiyor.
insallah bundan sonraki hedefimiz tek gebelik tabiki rabbim kismet ederse.
Rabbim zaten bastan yipratici olan bu uzun yolda hepimizin yardimcisi olsun.

feryal hoşgeldin aramıza çok üzüldüm canım yaşadıklarına allah bir daha göstermsin

Son düzenleme:
mrb kızlar bende aranızdayımm.. 2yıllık evliyim 1yılı geçgin süredir korunmuyoruz ama bebeğimiz olmuyo... bizde daha fazla beklemek istemiyoruz tüp yaptırmak istiyorum ..
banada destek olurmusunuz.. ilk denemem olucak ve prosedürü bilmiyorum.. biraz anlatırmısınız banada...
allahmm kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşşşş
:26::26::26::26::26::26:

selam arkadaşım doğum kontrol hapını içme sebebi; (bende aynı aşamadayım) iğne olunca yumurtalar fazlaca oluşuyur ya onların kaliteli olması gerekiyor. İşte bu hap sayesinde önceden yumurta oluşumu engelleniyor böylece kalitesinin düşmesi engelleniyor. yani olması gereken zamanda olması için. bildiğim kadarıyla ilacı bırakında iki gün sonra oluyorsun. bugün ben doktoruma gideceğim senin için yine sorarım :)

kadir gecenız mubarek olsunnnnn
rabbım acılan ellerınızı bos cevırmesın
ne muradınız varsa versın
dualrınızda benıde yer edersenız sevınırım

kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul eylesin birbirimiz içinde dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar

Teşekkür ederim canım sorarsan çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…