inşallah canıminşşş...... bu kez gelir ikizlerin
işte 3yılı doldurmayı bekliyoz 5ay sonra fln başlıycz
tıp fakültesinde yaptırmayı düşünüyoruz
sizde sorun ne
bende pko eşimde morfoloji canım ben 5 yıllık evliyim bizde fakültede yaptırdıksizin neydi??
ben hep diyorum Rabbim verecek olduktan sonra normal yollada olurda işte bekleyemiyoruz dimi..,
buna en çokta çevre etken
bakalım Allah belki tüp bebeği vesile kılacak kim bilir..
bizimde sperm azlığından dolayı olmuyo.
sizin negatifmi oldu
evet negatif malesef canım yaş kaçtı senin benim 31
ayy surata bak
daha verimli çağlarındasın ama üzülme böyle
ben 26 yaşındayım. tıpta ne zamn denediniz bu kez özeldemi yaptırcksınz
bak şekil bozukluklarında mikroenjeksiyon yapıyolarmış onu deneseniz?
iyilik gamzecim ne olsun gün sayıyoruz artıkbende raporluydum ondan bol bol burlardaydım yarın iş başı artık
napim canım yaş gidiyorsen küçük sayılırsın daha...ikinciyide ünüversitede yaptırcaz üçüncüye gerek kalmaz inş. rabbimin izniyle benim 8 embriyom oluşmuştu yumurtalar döllendi yani eğer embriyo oluşmazsa mikroenjeksiyon yöntemiyle dölleniyo yumurtalar bizde gerek duymadılar yani...
öncelikle kadir geceniz mübarek olsun...
bende ilki kimyasal gebelik 2.deneme hiç tutmadı ve 3.inş.tüplerimde bir problem çıkmazsa eylülde tedaviye başlayacağım...benim tüplerimde enf.var..laporoskopi olamıyrum çok riskli açık ameliyatta öyle...o nedenle tüpleri essure denilen bir aletle tıkadılar...inş.eylülde başarılı olup olamadığı netleşecek...ona göre tüp bebek tedavisine başlayacağız...ben ankaradayım..4 yıllık evliyim. şuan merkezlerini belirlemiş olan arkadaşlar ben gittiğim yer çok ünlü olmasına rağmen çok yoğun olmasından dolayı memnun değilim...sizler ankarada olanlar nereye gidiyrsunuz ve gerçekten memnunmusuuz?
hımm. inş bizimde döllenir
bakalım devlet şartlerı değiştirmezse yaptrmayı düşünüyoruz..Allah izin verirse.
gönül isterki normal yolla olsun çünkü aşılamada bile stres oluyo insan.
ama napalım bu da Allahtan dimi
bak bizim akrabanın yumurtalıklarında kist vardı.
dr alırken yumurtayı kazıyarak almış. tüp bebekle bile zor olur demişti
ameliyattan sonraki ay hamile kaldı. normal yollaa
hiçbir zamn umudunu yitirme
ihtiyacımız olan en büyük şey moral
canım hoşgeldin aramıza...size net sorun söylendi mi?herhangi bir tedavi gördün mü öncesinde..prosedürden kastın tedavi süreci mi?devletten rapor çıkartamazsın henüz 5 yıllık ewlilik süresi istiyor rapor ücret indirimi konusunda çıkartıyoruz...sormak istediklerini açıkca yazarsan yardımcı olmaya çalışırz
inşallah döllenir canımevet ne mucizeler okuyorum burdanda herşey Allah'tan...Rabbim bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nsip edecek inanıyorum
ben gürgan clinikteyim..eylül ayında tüp bebeğe başlayacağız.gerçekten sana tavsiye edeceğim bir yer ancak orada da bekleme süresi çok fazla ama sonuç için beklemeye değer diyorum sen hangi merkezdesin?
hoşbuldum cnm.. okadar kişiden bitek sen bişeler yazmışsın saolasın... cnm eşimin sperm düşüklüğü var ... ara ara sıfırlıyo.. o yüzden zaman kaybetmek istemiyoruz..
rapor önemli değil artık napalım yola çıktık allah yardımcımız olsun hepimzin inş... cnm demek istediğim hastaneye ne zman gitmek gerkiyo yumurta takibi falan kaç güne bi gidicem
çünkü şehir dışında yaptırmam gerek o konuları bilmek istiyorum...
Teşekkür ederim canım sorarsan çok memnun olurum
merhaba kızlarrr birkaç gündür gelemedim geçmişi de okuyamadım idrar yolları iltihaplanması olmuşum 2 gündür evde yatıorum ama bilgisayarı gözüm görmedi..
neyseki bugün daha iyiyim herkes iyidir işallah
ya çok kafam karıştı sizle paylaşmak istedim
görümcem aradı bi doktor ismi söledi kadın çok ünlü falan değil sıradan doktor işte. yaşı varmış baya. bankadan bir arkadaşı bu kadında 4. aşılamayla hamile kalmış kadındaki ilkmiş ama aşılama
bir sürü de insan göndermiş hepsi pozitif sonuçlar almışlar
çok ahım şahım bi muayenehanesi yokmuş diyo devlet doktoruymuş aynı zamanda.. ama kadının eli uğurlu gibiymiş resmen diyo. o arkadaşı öle demiş yani bu konularda elinin uğuru var demiş. sizde bi gitseniz diyo belki bi aşılama daha yapar bakarsın tutar diyo tam kadir gecesi öğrendim bende bak vardır bir kısmeti belki dedi. napsam bilemedim aradım açan olmadı o derece antika heralde :)
bu ay aşılama olamam zaten çünkü tam o dönemde eşimi,n memleketinde olcaz
eylüle de aşılama değil artık tüpe kendimi kanalize etmiştim kafam karıştı şimdi çok. hoş belki kadın bizim değerlere bakıp tüp dicek o ayrı ama eylülde aşılama yaparsamda gene tutmazsa bu sefer kasıma kalır tüp offf napcağımı bilemedim. 2 negatif aşılama sonrası aşılamadan medet umcak halim kalmadı. kadın doktorlarada gıcığımdır azcık zatiii
hoşbuldum cnm.. okadar kişiden bitek sen bişeler yazmışsın saolasın... cnm eşimin sperm düşüklüğü var ... ara ara sıfırlıyo.. o yüzden zaman kaybetmek istemiyoruz..
rapor önemli değil artık napalım yola çıktık allah yardımcımız olsun hepimzin inş... cnm demek istediğim hastaneye ne zman gitmek gerkiyo yumurta takibi falan kaç güne bi gidicem
çünkü şehir dışında yaptırmam gerek o konuları bilmek istiyorum...